![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Mie mi se pare exagerata faza cu "cel mai bun film al anului". Eu fac pariu ca o sa dea kix la fel ca si The Day After Tomorrow (desi mi-a placut filmul ala, dar era cam exagerat si prea fictiv). Oricum o sa merg la el sa vad ce este de capul lui ![]() -V
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Se vede că e ultimul lui disaster movie, îi 100% balls to the wall insane! Cum dracu' să faci ceva mai impresionant ca asta?! Incredibil. Păcat că nu e şi 3D, şi Emmerich regretă că n-au avut timp pentru asta. Poate peste cîţiva ani o să vedem o conversie... Daţi click pă video, gen, ca să-l vedeţi mai mare pe YouTube. | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
misto dar penibil actingul
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
E praf, un fel de Independence Day, aceeasi reteta cu 200% mai mult cgi. Nu tu momente misto in care sa accentuezi tragicul situatiei, nu tu joc, focus pe trairile si disperarea personajelor... Fuck it, o familie care urla 5 minute in continuu cu copiii in frunte nu e disperare, e ceva frustrant! Se putea si altfel decat sa lase dezastrul sa se dezlantuie, aratand haosul alternat cu ceva lume tipand random. Cam ieftin, pop-corn...
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Păi clipul ăsta e oricum editat în cel puţin trei locuri, FFS. Sunt tăiate şi scene din trailer. Şi ce drac de focus pe trăirile personajelor să arate cînd ei nu fac decît să fugă din calea dezastrului? Ce vreţi, flashbackuri gen Brothers in Arms? Cît despre CGI, ăsta are cu cîteva milione la sută mai mult decît ID4, care a fost făcut aproape în întregime cu miniaturi... | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
Imi vine in minte gluma lui Eddie Izzard referitoare la filmele americane, care-ti pot arata cum cineva infige bebelusi in sulite in timp ce se bate cu maimute martiene si-si suna nevasta sa-i spuna c-o iubeste, totul numai ca sa mananci floricelele cu pofta in sala...
|
| | #35 (permalink) | ||
| Mda...
Cred ca nu e bine sa exagerezi un anumit lucru dincolo de o limita cat de cat rezonabila. Urmarind unele secvente din promo, am avut senzatia ca ma uit la o parodie (prea erau exagerate unele chestii).Inafara de asta, parca unele secvente erau reciclate din nou pe parcurs... ![]() Unele cladiri se prabuseau de mai multe ori, dar in locuri diferite; iar secventa cu surparea soselei sub masina si surparea pistei de decolare sub avion, era prea similara (exact acelasi efect de distrugere a asfaltului, la exact aceasi distanta de vehicul, cu aceasi atitudine actoriceasca, etc). Sper sa nu mai lungeasca in film aceasta inlantuire de evenimente similare, ca e cam mult chiar si in scurta secventa din promo... Dupa o jumatate de film in care vezi numai prabusiri si surpari inlantuite, poate aparea monotonia si plictiseala, indiferent de spectaculozitatea efectelor speciale. E posibil totusi ca filmul sa fie mai bine realizat, si mai rezonabil. Poate doar in promo au fost concentrate si exagerate unele lucruri, de dragul de a depasi recordul mondial la efecte speciale pe metru patrat .Probabil ca ar merita sa urmarim filmul, dar nu sunt sigur cu ce impresie ne vom desprinde pe urma de ecran...
__________________ Knowledge comes, but wisdom lingers! | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
POt sa suport disturgerea, imi face placere, insa scena in sine, evitarea la mm a 100 de explozii, valuri, cladiri care se prabusesc, prapastii care se formeaza e penibila si asta imi strica toata placerea experientei vizionarii in liniste a distrugerii pamantului
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Tu vezi din perspectiva supravietuitorilor. E normal sa vezi ca trec prin situatii limita in timp ce planeta este distrusa. Gandeste-te ca s-ar aplica si in realitate aceeasi chestie. Unii scapa usor, unii nu scapa deloc iar altii trec la limita dar reusesc. + ca e film si se poate exagera nedefinit
__________________ Out of my mind. Back in five minutes. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Varianta dramaturgica, pentru cine nu s-a prins deja:
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |