![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Da, video-ul ala parca cersea un "Play him off" ![]() Totusi, eu inca imi mentin parerea ca filmul nu o sa fie nimic mai mult decat un conglomerat de efecte speciale fara sens. Si partea comica este faptul ca sunt sigur ca o sa imi placa. Daca mi-a placut The Day After Tommorrow... De nu si 2012? -V
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
toti astia care dati negative o sa fiti primii la bilete. Oricum John Cusack ruleaza in toate filmele iar valuri gigantice si cutremure and all that shit is always THE WIN.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Trailere noi interesante ![]() Trailer 2012 (2009) Quote:
Last edited by Iulian_G; 08-10-2009 at 21:54.. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Pai si dupa 10-15 minute in care le-ai vazut pe toate, ce altceva mai ramane de vazut pana la final? Si mai multe efecte? Bleah, sper sa nu fie asa.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
As vrea sa vad un flashback in trecut, in timpul mayasilor, cum au facut calendarul ala, de unde le-a venit revelatia... Asta e un exemplu. Orice fel de poveste ar fi apreciata. In The Day After Tommorrow nu prea m-a convins povestea -V
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
pe mine m-a cam rascolit apocalipsa britanica, astept si una americana ca sa-mi mai revin .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| '2012' End of the World '2012' Featurette: Wake Up Call Top 10. Apocalipsa in filme Quote:
Last edited by Iulian_G; 15-10-2009 at 03:09.. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
"The Day After Tomorrow" nu prea cred ca vor mai aparea filme mai bune decat asta. ---------- Post added at 03:39 ---------- Previous post was at 03:37 ---------- Quote:
Sfarsitul il cream noi. Eventual o sa incepeapa razboiul mondial.
__________________ edited by ild12: citeste regulamentul cu privire la semnatura. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Articolul postat mai sus n-are nicio treabă cu filmul. 2012 se bazează pe chestia asta, o teorie care l-a interesat şi pe Einstein. Nu e vorba de meteoriţi sau furtuni, ce se vede în trailer e explozia lu' Yellowstone. În scenele din Washington nu e noapte şi zăpadă, ci e întuneric ziua-n amiaza mare şi cenuşă vulcanică. The Day After Tomorrow şi 10000 BC se bazau şi ele pe teorii din astea - 10000 BC făcînd referire la von Daniken & co. În credits la TDAT se menţionează că e inspirat de o carte. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Nu vă panicați... Quote:
| |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| YouTube - 2012 - Official Woody Harrelson Interview YouTube - 2012 - Official Roland Emmerich Interview YouTube - 2012 - Official Danny Glover Interview YouTube - 2012 - Official Oliver Platt Interview YouTube - 2012 - B Roll 1 YouTube - 2012 - B Roll 2 Chiar vroiam sa vad cum au facut scenele si ce se afla in spatele camerelor | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
E bun de vizionat pentru efectele speciale si atat. Filmele cu si despre sfarsitul lumii chiar asta trebuie sa fie, un CGI fest de proportii apocaliptice. Si totusi, cu toate lipsurile, sunt sigur ca va fi mai interesant decat telenovela de mare ecran numita The Dark Knight.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ontopic: Ma lamureste si pe mine cineva de ce se face valva (thread separat) in jurul filmului asta ? Nu este un fel de "The Day After Tommorow" - reloaded? | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Nu, ca acolo au supravietuit oamenii.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |