![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| V Quote:
'V' First Look on ABC TV Wtf, credeam ca-i un film normal Last edited by Iulian_G; 27-10-2009 at 03:34.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
Last edited by Iulian_G; 27-10-2009 at 04:34.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Four episodes of V will air in November 2009, and the series will resume in March 2010 after the 2010 Winter Olympics.[4] ABC entertainment president Steve McPherson said, "We always intended to break the show up into 'pods' to make it more of an event. Ce idee cretină. Nu-i destul că sunt seriale care au pauze între sezoane de aproape un an, ăştia vor să bage pauze de 3 luni la fiecare 3-4 episoade. Le urez succesuri în păstrarea interesului publicului.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Mda, am văzut primul episod. Slab, 100% previzibil şi plin de clişee. Şi spun asta fără să fi văzut serialul original sau să ştiu despre ce e vorba. Până să citesc pe imdb despre primul serial, am crezut că-i o clonă de Earth: Final conflict. Combinat şi cu pauzele de 3 luni la fiecare 4 episoade, probabil va avea un succes uriaş. Sau nu.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Boring shit
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
In concluzie, se merita sau nu? Ce nota i-ati da primului episod pe o scala de la 1 la 10?
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Orice-ar spune ABC, pauza de trei luni n-a fost o chestie planuita. Pur si simplu n-au fost multumiti de calitatea primelor episoade si au oprit filmarile. Acum l-au debarcat pe "seful" serialului si i-au gasit un inlocuitor(link), dar asteapta sa vada rating-urile inainte de a comanda si alte episoade. ---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:48 ---------- Quote:
![]() Eu planuiam sa-l urmaresc in seara asta, dar pe urma mi-am adus aminte ca joaca galacticii de la Unirea Urziceni.
__________________ X | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ba mie mi-a placut primul episod, premisa este destul de misto. Sunt de acord ca puteau sa lungeasca putin pana sa dea cu mucii-n ciorba alienii, dar overall imi place genul. Sa speram ca nu evolueaza stilu flash forward.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ok. Atunci cred ca o sa il vizionez si eu... O sa revin cu un review.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Sanse mari sa vedem mai mult de patru episoade: IGN: Big Ratings for V Poate pana la primavara se gandesc si scenaristii cum sa faca sa-i mai creasca parul personajului interpretat de Morena Baccarin.
__________________ X | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Slaaaab, foarte slab episodul I. Previzibil, lipsit de tact, cu multe tampenii concentrate si rasconcentrate pentru a impresiona audienta <15 ani. Independence Day, varianta ABC. Neinteresant.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
da, fix ca in independence day alienii au inceput sa traga fara somatie. Apoi presedintele s-a urcat in avion si a distrus inamicii cu ajutorul unui virus. Acu de fiecare data cand o sa fie vorba de first contact la stilul vin alienii cu motherships peste noi o sa fie FIX CA IN INDEPENDENCE DAY FRATE.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eu am adormit la el pe la jumate. Dar azi ii mai dau o sansa. Presupun ca e de bine, daca sunt numai 4 episoade si continua asa fac din el vreo 8 .
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |