![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Ultimul film vazut Intentia mea e sa se vorbeasca aici despre ultimul film care l-ati vazut. Cum vi s-a parut (bun/mediocru/rau), il recomandati, ce v-a placut, impresii... Ma refer la aproape orice filme. Vazute la cinema, la TV, pe calc/video, unde/pe ce vreti. Filme noi/vechi, color/alb-negru (poate si piese de teatru daca se risca, careva). Episoade din seriale...Tot ce inseamna FILM. O singura dorinta as avea. Sa nu considerati ca telenovele sunt incluse in categoria FILME ![]() PS: Daca se poate sa-i acordati si o nota ca ceilalti sa-si faca o idee si mai buna; scara valorica 1-10 Sa incep eu daca tot sunt aici. Azi am vazut o comedie, Roadtrip se numeste. Mi-a placut destul de mult, de ce sa nu recunosc. Despre 4-5 tineri si "aventurile" lor. Fara nume mari, fara efecte speciale...un film de nota 8 IMO.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #2 | ||
| Am vazut aseara "beeing John Malcowich", o comedie suprarealista excelenta, cu accente de drama. Au fost niste faze cu foarte mult umor (de ex partea in care j. Malcowich intra in propria lui minte , sau partea de la inceput, cu jumatatea de etaj, secretqara care nu intelegea... O comedie de nota 9 si un film de nota 8, unde filmele de nota 10 sunt Fight Club, Memento, American HistoryX, Requiem....
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #3 | ||
| Deci se vorbeste despre EXACT ultimul film vazut, right !?! Aseara, Pitch Black. Un S.F. nu neaparat prost, dar a copy of a copy of a copy... Cateva efecte dragutze, dar atat. Nu plangi dupa timpul pierdut, dar nici nu-l tii pe HDD. Diseara am program Jackie Brown by Tarantino. Sa vedem ce si cum. Nota 6.5
__________________ I put no stock in religion. By the word religion I have seen the lunacy of fanatics of every denomination be called the will of god. I have seen too much religion in the eyes of too many murderers. | |||
|
| | #4 | ||
| Am lasat-o balta cu ala, asa ca am vazut Mothman Prophecies. Mistocutz, are un iz de X Files din zilele lui bune. Chiar nu mai vazusem demult un film la care sa nu ma apuce cascatul la jumate si sa ma duc dupa haleala. 8.5
__________________ I put no stock in religion. By the word religion I have seen the lunacy of fanatics of every denomination be called the will of god. I have seen too much religion in the eyes of too many murderers. | |||
|
| | #5 | ||
| Putin off topic dar tredul imi place: S-ar putea un format de genul nume film nota comentarii? Ar fii mai usor de parcurs
__________________ 19dB + 27dB + 23dB = 28.9dB. | |||
|
| | #6 | ||
| g_diGGer Join Date: Jan 2000 Location: Buc.
| si eu tot Road Trip am vazut aseara - comedie stil American Pie destul de misto...( joaca si idiotu' ala din JackAss MTV) ![]() | ||
|
| | #7 | ||
| Quote:
Aseara am vazut jumate din Braveheart. Doamne, de mult nu am vazut un film atat de prost. In afara de 2 replici si vreo 2 faze, partial coloana sonora (practic meritul pentru coloana sonora nu e al nimanui, nu puteau sa puna alta muzica la filmul asta), deci in afara de astea, NIMIC. Totul este previzibil, ghicesti fazele care o sa se intample nu in urmatorul moment, ci peste 5 minute. Si cand ma gandesc ca acum n ani cand a fost anuntat/lansat se spuneau numai lucruri bune... . Nota...trebuie sa vad si cealalta juma'.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #8 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti
| Mothman profecies 7.5 interesant de vazut, nu chiar un must. Richard Gere face un rol bunicel, realizarea nu e rea.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #9 | ||
| Ultimul film vazut: The Fist Of Legend cu Jet Li. nu neaparat un film prost, ma rog, ca subiect e imbecil, cu chinezi d'aia idioti etc. (you know), dar ca efecte mi-a placut la nebunie. | |||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Ascending the Planes
| Impostorul Bazat pe cartea lui Philip K. Dick. Mentionez ca am ratat primele 2 minute din film. Deci, SF combinat cu actiune. Atmosfera creata e buna. Scenariul nu e extraordinar de original, insa filmul te tine in priza si nu te lasa sa prevezi surpriza de la final. Efectele sunt bunicele. Verdict: 9 Go see it.
__________________ Twisted and perverse are the ways of the human mind. Speaker for the Dead, Orson Scott Card | ||
|
| | #11 | ||
| Serendipity, 7.5/10 O comedie romantica despre destin (daca credeti in asa ceva). Acting-ul cam prost, dar merge daca vreti sa va relaxati. Eugene Levy (Jim's dad din American Pie) are o interventie draguta.
__________________ Tim | |||
|
| | #13 | ||
| Inceput de vizionare Odiseea spatial 2001 si pana acu e superb is curios cum continua
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #14 | ||
| PHP boy Join Date: Jan 2001 Location: Baia Mare
| memento s-a terminat acum 10 minute impresie foarte buna! nota: 10
__________________ science is magic that works! (kurt vonnegut jr.) | ||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Up North
| Minä ja Morrison (in romaneste Eu si Morrison). Un film finlandez, facut in 2001, despre un el, o ea si niste droguri. Drama de nota 8. Mi-a placut. | ||
|
| | #17 | ||
| Quote:
detalii...
|
| | #18 | ||
| Final - Denis Leary - 9 filmu e excelent m-a impresionat prestatia lu Denis si muzica.
__________________ Am Zephyr! Da Doamne RRoD! | |||
|
| | #19 | ||
| La marionette 8-9 se putea si mai bine
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |