![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Ultimul film vazut
Intentia mea e sa se vorbeasca aici despre ultimul film care l-ati vazut. Cum vi s-a parut (bun/mediocru/rau), il recomandati, ce v-a placut, impresii... Ma refer la aproape orice filme. Vazute la cinema, la TV, pe calc/video, unde/pe ce vreti. Filme noi/vechi, color/alb-negru (poate si piese de teatru daca se risca, careva). Episoade din seriale...Tot ce inseamna FILM. O singura dorinta as avea. Sa nu considerati ca telenovele sunt incluse in categoria FILME ![]() PS: Daca se poate sa-i acordati si o nota ca ceilalti sa-si faca o idee si mai buna; scara valorica 1-10 Sa incep eu daca tot sunt aici. Azi am vazut o comedie, Roadtrip se numeste. Mi-a placut destul de mult, de ce sa nu recunosc. Despre 4-5 tineri si "aventurile" lor. Fara nume mari, fara efecte speciale...un film de nota 8 IMO.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am vazut aseara "beeing John Malcowich", o comedie suprarealista excelenta, cu accente de drama. Au fost niste faze cu foarte mult umor (de ex partea in care j. Malcowich intra in propria lui minte , sau partea de la inceput, cu jumatatea de etaj, secretqara care nu intelegea... O comedie de nota 9 si un film de nota 8, unde filmele de nota 10 sunt Fight Club, Memento, American HistoryX, Requiem....
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Deci se vorbeste despre EXACT ultimul film vazut, right !?! Aseara, Pitch Black. Un S.F. nu neaparat prost, dar a copy of a copy of a copy... Cateva efecte dragutze, dar atat. Nu plangi dupa timpul pierdut, dar nici nu-l tii pe HDD. Diseara am program Jackie Brown by Tarantino. Sa vedem ce si cum. Nota 6.5
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am lasat-o balta cu ala, asa ca am vazut Mothman Prophecies. Mistocutz, are un iz de X Files din zilele lui bune. Chiar nu mai vazusem demult un film la care sa nu ma apuce cascatul la jumate si sa ma duc dupa haleala. 8.5
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Aseara am vazut jumate din Braveheart. Doamne, de mult nu am vazut un film atat de prost. In afara de 2 replici si vreo 2 faze, partial coloana sonora (practic meritul pentru coloana sonora nu e al nimanui, nu puteau sa puna alta muzica la filmul asta), deci in afara de astea, NIMIC. Totul este previzibil, ghicesti fazele care o sa se intample nu in urmatorul moment, ci peste 5 minute. Si cand ma gandesc ca acum n ani cand a fost anuntat/lansat se spuneau numai lucruri bune... . Nota...trebuie sa vad si cealalta juma'.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Mothman profecies 7.5 interesant de vazut, nu chiar un must. Richard Gere face un rol bunicel, realizarea nu e rea.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ultimul film vazut: The Fist Of Legend cu Jet Li. nu neaparat un film prost, ma rog, ca subiect e imbecil, cu chinezi d'aia idioti etc. (you know), dar ca efecte mi-a placut la nebunie.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Ascending the Planes | Impostorul
Bazat pe cartea lui Philip K. Dick. Mentionez ca am ratat primele 2 minute din film. Deci, SF combinat cu actiune. Atmosfera creata e buna. Scenariul nu e extraordinar de original, insa filmul te tine in priza si nu te lasa sa prevezi surpriza de la final. Efectele sunt bunicele. Verdict: 9 Go see it.
__________________ Twisted and perverse are the ways of the human mind. Speaker for the Dead, Orson Scott Card | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Final - Denis Leary - 9 filmu e excelent m-a impresionat prestatia lu Denis si muzica.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |