Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 16-10-2002, 03:07   #181
Registered User

Road...
Nice to see ya,cyborg aici...

La subiectul filme:ultimul film pe care l-am vazut la mall a fost o porcarie si nu-i mai tin minte titlul
Iar maine sper sa vad :"Portocala Mecanica" si "Brazil"...cine stie le cunoaste,eu nu le cunosc deci nu pot sa va vorbesc despre ele decat din ce am auzit si am auzit ca sunt niste capodopere (ma rog,Brazil este,Portocala Mecanica e ceva cu psihopatzi and stuff).
Si acum o sa ma duc la culcare
Peace

FunkiPorcini is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2002, 11:14   #182
Trickster

Jinxie's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
Este un simplu topic in care fiecare isi spune parerea lui proprie si sincera despre ce filme vizioneaza nefiind necesar ca respectiva parere sa se incadreze sau sa fie diferita de a celorlalti.
De ce? Explica-mi si mie de ce ai simtit nevoia sa postezi pe acest topic? Si poate asa o sa intelegi si punctul meu de vedere.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2002, 13:06   #183
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally posted by Roadkill.[TDR]
Aceasta tendinta a mea provine probabil dintr-o preconceptie legata de faptul ca un om inteligent isi argumenteaza o opinie, mai ales cand este vorba de un domeniu dominat de subiectivism cum e filmul. Si duh, citesc si eu ce zice omu' si daca zice bine, coerent, inteligibil si pare cat de cat ca stie despre ce vorbeste, altfel privesc problema... si iaca: threadul capata valoare practica.
Roadkill.[TDR], am inteles aluzia.

Jinx, vrei motiv? Strang posturi.

Dihanie©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2002, 22:03   #184
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

"Pulp Fiction n-am vazut, insa chiar sunt curios sa vad ce film mai e asta, toata lumea vb de el, ca a schimbat viziunea cinematografica a anilor '90 & shieat."

Se prefigureaza inca un 4. 4-4 poarta in casa!

jmf is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2002, 22:06   #185
Registered User

Masi27185's Avatar

Pronostichez 3. Pai ce dracu' cauta ala in film, nu murise mai devreme?

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2002, 23:27   #186
Paranoia is natural

Heist, cred ca un 6 e taman bun, film sa zicem politzist clasic, destul de bine jucat, din pacate te cam ashteptzi la urmatorul pas al scenariului, distributzia se poate spune buna, Dany de Vito, Gene Hackman, regia nu mai shtiu a cui, decenta, un film bun de weekend, nu te solicita, nu itzi provoaca insomnii, dar nici nu pierzi nimik daca nu il vezi.

Masi, dreaq, dupa ce vezi the sixth sense te prinzi cum de nu moare ala (un fel de undead, cred ca joaca shi in warcraft 3).

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 09:08   #187
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Disney's Dinosaur. Nota 6.5.
Assassin, nu te lua dupa lume (jmf, Masi, Life) si uita-te la el ca la teleenciclopedia, fara pareri preconcepute.

PS. Ce tot ziceti de reinvieri mai nene, nu era clar ca era sosia lu' ala?

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 10:08   #188
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Moare cineva in Pulp Fiction ??? Pai in cazu' asta ii dau 2 , ca e prea violent, si eu nu pot sa vad sange , lesin ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 11:34   #189
Asamblat in Romania

CdinT's Avatar

Palp Fiction e ala Cu Brusli Uilis cind era el un boxer tare si avea un motor maaaarafa? Da nene, betoon film!

Bud Abbott, Lou Costello Meet Frankestein - 3
Nu-i dau nota mai mica doar pentru ca ma gindesc ca poate dupa criteriile de acum 100 de ani, toamna, chiar era umor de calitate ce faceau astia. Desi ma indoiesc. Oricum, mai bun decit Vacanta Mare

si revin pa larg cu Spider-Man - 5 cu dedicatie speciala pentru Roadkill.[TDR]

In primul rind acest film parca nu a fost regizat de Sam Raimi. De ce? Pentru ca Sam Raimi are un stil inconfundabil pe care il poti recunoaste usor fara sa fii mare cunoscator. Dar nu si in SPider-Man...

In al doilea rind pentru ca am adormit la el cu toate ca nu eram obosit. La mine asta e un "self defense mechanism" care intra automat in functiune fara sa ma pot opune....

Si in al treilea si ultimul rind, story-ul. Domle mi s-a parut fad. Si plat. Assassinesque

CdinT is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 13:55   #190
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

About a Boy - 7.

Comedie la care m-am uitat cu placere. Daca ai chef de ceva usurel, e foarte buna

- Hugh Grant fan

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 20:08   #191
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Cdint merci, mah de dedicatie... totusi 5?! Cred ca i-ai dat prea mult... (cu dedicatie pentru Assassin )

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 21:22   #192
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Da, pacat de Sam Raimi, mi-au placut filmele lui de pana acum...

"Clatu-verata-nictAHEM-AHEM"

jmf is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 22:59   #193
Asamblat in Romania

CdinT's Avatar

LOL jmf, o mie de ori daca o sa mai vad faza aia si tot o sa rid.

Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear - 7 - foarte amuzant

Si cu toate ca nu le-am vazut recent pe celelalte doua, le dau cite o nota ca sa fie seria completa:

The Naked Gun: From the Files of Police Squad! - 8
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult - 7

CdinT is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 23:04   #194

Amyd's Avatar

"The Gift" e la fel de departe de stilul Raimi ca si "Spiderman" sau "For Love of the Game". Se distreaza si el, din cand in cand, mai produce un ban cinstit, ce sa faca...

Salutari,
Andrei

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2002, 23:21   #195
Administrator

Assassin's Avatar

Enemy at the gates - 9/10 M-a secat la un moment dat discursu' ala cu tara evreilor, bla bla bla. Mi-a placut ca actiunea filmului pare de cateva ori sa se incadreze in niste clisee pe care le ocoleste cu destula eleganta. O sa caut si Saving Private Ryan, We Were Soldiers si Windtalkers.

Sniff©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2002, 03:37   #196
Registered User

SCViper's Avatar

E foarte vag posibil sa existe spoilere mai jos...

Dysney's Tarzan - 10. Sa fie starea de spirit in care m-a prins? Sa fie socul pe care l-am avut dupa ce imi zisesem "am vazut filme, am citit cartea, ce poate fi asa misto la desen animat ?" ? Sa fie din cauza muzicii semnata 100% Phil Collins ? Sa fie faptul ca iubesc desenele animate (mai ales Disney) ? Is it because I'm a sucker for romance ? Orice-ar fi tot 10 ii dau, chiar daca m-a deranjat lipsa sangelui in el

Disney's Dinosaur - 8.0, merita vazut.
Ice Age - 9.0 --> 10 la comedie, 8 la realizare. Puteau sa-i faca mai frumosi

Van Wilder - 9.5 - superba comedie...
Pay It Forward - 9.0 - frumoasa idee, buni actori (mai ales pustiu' si profesorul), dramatic final...

SCViper is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2002, 10:55   #197
Trickster

Jinxie's Avatar

Arachnophobia - 3/10
Urasc paianjenii, si intr-o masura "normala" mi-e teama de ei, dar filmul a fost mai mult decit hilar, batind inspre cretin.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2002, 14:26   #198
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Ali G in da House

Hmm, un film prost cu momente (rare) bune. O comedie cu limbaj vulgar, faze si aluzii vulgare. Vulgaritatea este una dintre caracteristicile dominante. Pe cine deranjeaza clar o sa-i scada nota, care oricum...Nu stiu daca s-a dorit ca acest film sa aiba un mesaj, tind sa cred ca nu. Am uitat sa spun despre infantilismul intalnit la tot pasul. Repet insa, se poate rade in unele momente
Coloana sonora super (la fel, depinde de gusturi). Personaje sterse, dar repet, probabil asta era si intentia.

6 (cu indulgenta)

Keep it Real&Respekt

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2002, 14:43   #199
Registered User

TJ-STORM's Avatar

IceAge - 9.5/10 - mie mi s-a parut haios, si ft mijto facut.

TJ-STORM is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2002, 14:46   #200
MMC
Registered User

SIGNS 9/10
Nu-i dau 10 in mod special din cauza lui Gibson care nu le are cu rolurile dramatice sau nu le are aici.
In rest un film superb despre familie , iubire si credinta brodat pe niste aliens neconvingatori si vulnerabili la apa , din care cauza au atacat o planeta acoperita cu apa. Nu-i scad nota pt asta pt ca dupa cum spuneam alienii si navele etc sunt doar un pretext pt a-ti dezvalui conflictul din sufletul unui om lovit de viata care isi pierde credinta.

Nu va zic mai mult ca sa nu stric placerea celor care inca nu l-au vazut.
Excelent

PS : ce-i ala spoiler in materie de filme ca in materie de masini stiu

MMC is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules