![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1982 (permalink) | ||
|
Cypher - 9/10 - unul dintre cele mai bune filme de anul acesta.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1984 (permalink) | ||
|
.......excelenta povestea cu batranelul pe masina de tuns iarba. Si mie mi-a placut foarte mult. Aseara ,dupa cum va spuneam , am urmarit Jeepers Creepers. Si primele 20 de minute chiar mi-au placut. O poveste cu mult suspans. Dar pe parcurs filmul s-a stricat...dand-o in diverse. Asa ca .....5/10.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #1985 (permalink) | ||
|
blanche - 4/10 - o porcarie totala...french movie with cowboys and french rock....vorba lui mariko, daca e comedie atunci merita vreo 8
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1986 (permalink) | ||
|
Asemeni lui Haggis, tocmai am vazut si eu Jeepers Creepers pe HBO. Ce m-a convins sa ma uit a fost trailerul la JC 2. Si tot ca Haggis, sunt de parare ca au stricat filmul cu a doua jumatate. Cateva din fazele enervante: jocul actorilor, in principal al pustiului (fratele tipei), ideile sinucigase a multor personaje, demascarea tipului rau (trebuiau sa-l lase ca la inceput, fara sa-l "dezbrace", arata mult mai misto), pasivitatea celor doi fata de prezicatoarea aia, inutilitatea incercarii tipului rau de a ramane anonim la inceput pt ca la sfarsit sa-l vada tot statul, titlul care mi se pare stupid, suna nasol (puteau la fel de "bine" sa puna "zoinks" sau "golly gosh") si ca sa inchei ca si-asa am scris prea mult, impresia de o simpla introducere la JC 2 pe care o lasa. Deci Jeepers Creepers - 6/10 pentru idee care nu e rea, si cateva scene bine realizate (la inceput mai ales).
| |||
|
| | #1988 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1991 (permalink) | ||
|
Runaway Train 8.5/10 - normal era un 7.5-8 dar pentru ultimele fraze si mai ales ca este predecesorul lui Speed merita aceasta nota. 3 filme intr-o zi....chiar am mult timp liber...
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #1994 (permalink) | ||
|
Kek , mai mult ca sigur Jeepers Creepers 2 are sa fie mai slab decat primul. Am vazut azi de dimineatza pe HBO o comedie delicioasa. Oscar . 7/10 Sylvester Stallone este un gangster din anii 30 caruia ii promite tatalui sau aflat pe patul de moarte ca se va cumintzi. Dar apar tot felul de incurcaturi...care de care mai comice. Un film clasic , produs in anul 1991. Cu o grama' de actori cunoscuti , printre care si Chazz Palminteri (omul asta e super talentat la filmele cu gangsteri din perioada prohibitiei). Intr-un rol secundar de vreo 2 minute...apare si celebra Linda Gray....nimeni alta decat Sue Ellen din Dallas. Si sa nu uitam de Marisa Tomei. Simpatica si ea.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #1995 (permalink) | ||
|
oscar - 6/10 - very weird movie pentru Stalone ... are niste faze mult prea anticipabile...dar are si unele funny..
|
| | #1998 (permalink) | ||
|
daddy daycare - 7/10 - comedie draguta pentru o mica relaxare rush hour - 6/10 - chris tucker e super misto ![]() minority report - 7/10 - vazut a 2-a oara..e ok filmul, cu toate ca finalul e cam previzibil de pe la jumatea filmului...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|