![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #20004 (permalink) | ||
| Quote:
nu, ci doar am scris cu bold ... dar prietene, toti, dar TOTI, cei care dau note slabe unui film nominalizat la 13 oscaruri, se dau drept "mari cinefili" ... oricum ai incerca sa explici ca acest film nu e bun ... mai mult ca, eventual nu e pe gustul tau nu poti argumenta, iar o nota mai mica de 8 nu poti acorda. In fine nu ma intereseaza sa transform in dispute personale niste notari care, aici cel putin, sunt pur subiective (in 98 % din cazuri) sau care merg doar comparativ cu alte productii ale aceluiasi gen, insa nene, acolo sunt o sumedenie de critici de film care asta fac de decenii si daca aia spun ca un film e bun ... prea departe de ei nu ai cum sa arunci analiza! Daca intelegi ce vreau sa spun. (si te rog nu imi raspunde - gusturile nu se dicuta! Sunt semne de low IQ si imi va parea rau ca am dat reply in primul rand)
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #20006 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
Bai baiatule , in caz ca esti o meduza care traieste sub o piatra pe fundu Pacificului , poate ar trebui sa te anunte cineva ca Oscarurile nu mai inseamna nici cat o flegma inghetata . Oscar = cine poate sa faca cel mai mult lobby pe langa cei 80 si ceva de oameni care selecteaza filmele . Cu alte cuvinte, cu cat ai mai multi bani sa bagi in curu' alora pe dineuri / cadouri etcetcetc cu atat ai mai multe sanse sa prinzi nominalizarile . Cat despre Button , e un film mediocru cel mult , il salveaza faptul ca e cu Pitt si are un regizor cunoscut , dar din punct de vedere cinematografic nu aduce absolut NIMIC nou , e doar o supa reincalzita . | ||
|
| | #20007 (permalink) | ||
| Tropic Thunder. Nota 6/10. Mi-a placut Robert downey Jr. Nu mi-a placut Ben Stiller. Filmul pe alocuri este fun insa in cea mai mare parte este plictisitor. Filmuletele de inceput fac toti banii... .Nacho Libre. Nota 6/10. O comedie draguta. Are unele momente cand razi de nu stii ce-i cu tine iar unele faze sunt pur si simplu retardate. In fine. Am ras cu lacrimi atunci cand i-a luat foc sutana si ramasese in echipamentul de luptator, zicand ca el este Nacho Libre, luptatorul. Iar un preot intreaba mirat ...CINEE?... . Am ras cu lacrimi. Filmul merita vazut.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #20008 (permalink) | ||
| Quote:
Emotional Arithmetic - daca o privesti din prisma jocului actoricesc, e o ecranizare placuta, avand si o distributie frumoasa. In schimb filmul nu reuseste sa comunice drama, subiectul e, ca in celelalte filme despre holocaust, extrem de dificil de abordat, de unde si emotiile minore generate de acest film. 6/10
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #20009 (permalink) | ||
|
twilight....filmul care a provocat o isterie la nivel mondial comparabila cu sindromul Harry Potter....ce sa zic...da......the SF charming love story that will never happen to you.....bineinteles dublata de sarmul actorului britanic jumatate drogalau cu privire psihopata (gen the Tudors's Rhys Meyer) intr-adevar inteleg de unde atata teenage histeria. Overall un 8/10 ..
__________________ In a league of my own | |||
|
| | #20010 (permalink) | ||
| Quote:
PS: Si inca un motiv pt care a luat o nota mica: COPILUL.
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
| | #20011 (permalink) | ||
| Quote:
Ce spuneam ... ma rog, cu d`astia e plin CGF mai ales cand vine vorba sa ne "dam cu parerea" si sa aratam "cat de bine cunoastem noi istoria filmului" ... si sa inteleg ca baietii aia 80 care sunt giftuiti cat curpinde ca sa nominalizeze un film au fost invitati la petrecere de pe strada! In fine, nu vreau sa transfom acest thread intr-o discutie interminabila la care sa participe indivizi ca si tine care "stiu foarte bine CUM STA TREABA" ... dar pana data viitoare cand o sa iesi la rampa cu AGRUMENTE "serioase" ca si acum (ce bine trebuie sa te simti si ce parere buna ai TU despre tine asa cand citesti posturile "gloatei" care a votat un film foarte reusit la gramada, iar TU cel care iasa in evidenta vii si proclami tare si sus ca de fapt "gloata" s-a inselat! pfff ... mirosi binar a infatuare mosule (daca eu sunt baiat) raspunde intrebarii lui Megalomaniac. Let me guess .... esti dintre aia pentru care - The Dark Knight is shit also ... eeey? The day the earth stood still (2008) - 7/10 Ma fac vinovat de faptul ca, desi avand ambele ecranizari ale filmului am urmarit-o pe cea noua intai ... sunt curios pe cea din `51 RIP George ... cel mai tare ever ... genial
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! Last edited by biosock; 28-01-2009 at 14:52.. | |||
|
| | #20014 (permalink) | ||
| Quote:
De cand LOTR, un film pentru copii in care aia rai si urati si slinosi se fugaresc cu aia buni si frumosi si simpatici si diafani - timp de 6-7 ore dupa ce tragi linie si aduni - film foarte eye-candy si cam atat - a luat Oscar-ul pentru cel mai bun film nu mai bag in seama evenimentul asta, pentru ca nu e decat un eveniment ce exista doar pentru el insusi. Ca cum e si cu biserica.BB e o supa reincalzita, cum spunea cineva mai sus si in care cineva a turnat niste crutoane cu fata lui Pitt pe ele si o promoveaza si o vinde ca ceva nou si extraordinar. Supa pe care-a facut-o Zemeckis acum vreo 15 ani.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #20015 (permalink) | ||
|
The Day the Earth Stood Still (2008) - 6.5/10 Speram sa se termine altfel si vroiam sa-l vad mai mult in actiune pe "Robocop". Cioroiu' ala mic, enervant rau. The Day the Earth Stood Still (1951) -0/10 L-am inchis dupa 10 minute, e prea vechi pentru gusturile mele. The Curious Case of Benjamin Button (2008) -5/10 Un film mult prea lung si plictisitor, daca avea o durata sub 2h lua 7. | |||
|
| | #20017 (permalink) | ||
| Quote:
za endONTOPIC: BOURNE, seria 7/10 - cea mai buna serie de filme de actiune in opinia mea.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me Last edited by Zarzavat; 28-01-2009 at 16:17.. | |||
|
| | #20018 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Ce te face sa crezi ca tu esti mai presus de subiectivitatea noastra? Spui ca 98% din posturile de aici sunt subiective. Ok, si alea de 2%, ce le face asa obiective? De unde stii cate filme si ce filme am vazut eu? Sau restul de useri? Si dragule, in caz ca nu te-ai prins, toate notarile de aici sunt subiective. Ca ne mai contrazicem intre noi, asta inseamna schimb de impresii. Ca mai vin unii ca tine si incep sa arunce cu rahat in toti, acuzandu-i de low IQ si orizonturi limitate, asta e partea a doua. Daca aveai putin bun simt in tine si intr-adevar erai un cunoscator al filmelor, in mod sigur posturile tale ar fi aratat diferit. ps: Stii ce ma deranjeaza cel mai tare pe mine? Nu notele de 4 date de cineva unui film pe care eu il consider de 9, ci faptul ca acea persoana care a dat 4, nu a argumentat suficient si clar ce l-a deranjat asa profund la acel film. Si invers. In plus de asta, sunt foarte putini care folosesc notarea de la introducerea threadului. Last edited by Dead Ghost; 28-01-2009 at 17:35.. | |||
|
| | #20019 (permalink) | ||
| Australia - 7/10 Am reusit in cele din urma sa gasesc o varianta buna si sa-l vad pana la capat. Singurul si marele defect pe care i l-am gasit este povestea destul de banala si neantrenanta. Si ma refer aici la a doua parte a filmului, cu atacul japonezilor asupra orasului Darwin. Mi s-a parut o dramatizare fortata. Ca si acting, sunet, imagine este foarte bun.
| |||
|
| | #20020 (permalink) | ||
| Quote:
un cinefil adevarat merjea la mall la film sa-si arate aprecierea lu' fatza de uamenii aea care a muncit la muvi
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |