Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack (1) Thread Tools
Old 29-01-2009, 11:13   #20041 (permalink)
Paranoia is natural

Outlander: 3/10. SF cu vickingi si monshtrii din outer space. Pana la urma l-am vazut cam pe FFWD.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 11:17   #20042 (permalink)
Registered User

Opteron's Avatar

Bolt - 6/10 - Se vede cat de mult a evoluat cinematografia digitala: miscari mai reale si detalii incredibile. Felicitari pentru personajul hamsterului - foarte original.

Primeste +6 pentru: efecte vizuale, nivelul de detalii si cinetica personajelor.
Primeste -4 puncte pentru scenariu slab, aproape cliseic si prea putine personaje interesante, in afara de BOLT, Hamsterul si Pisica nu mai vezi altceva mai rasarit.

Ong Bak - 7/10 - Unele faze sunt incredibile, absolut incredibile. Mi-a placut ca la unele tehnici pe care le executa iti arata din mai mult unghiuri - asta iti da de inteles ca este pe bune, fara trucaje sau "taiat la montaj"

Primeste +7 pentru tehnicile de arte martiale, curajul incredibil si noutatea tehnicilor.
Primeste -3 pentru stupiditatea scenariului: "eu salvez, eu lupt, eu aduc inapoi Ong Bak"

Hope is not a strategy.

Opteron is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 12:54   #20043 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Quote:
Originally Posted by Opteron View Post
Ong Bak - 7/10 - Unele faze sunt incredibile, absolut incredibile. Mi-a placut ca la unele tehnici pe care le executa iti arata din mai mult unghiuri - asta iti da de inteles ca este pe bune, fara trucaje sau "taiat la montaj"

Primeste +7 pentru tehnicile de arte martiale, curajul incredibil si noutatea tehnicilor.
Primeste -3 pentru stupiditatea scenariului: "eu salvez, eu lupt, eu aduc inapoi Ong Bak"
YouTube - Baddest Fight Scenes EVER! - Ong Bak
Tehnicile si felul cum sunt aplicate sunt destul de similare cu cele din Tekken . Am vazut si eu Ong Bak, intr-adevar a fost unul din filmele cu batai, unde scenele de lupta aveau si ceva feeling, nu doar arte martiale.

XSamSung is online now    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 13:13   #20044 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Ok Xsamsung, la partea cu vorbitul point taken.

Dar la astea,
-prima partida de sex,
-prima dragoste,
-primul Job si aici chiar intra in detalii,

Quote:
Originally Posted by Xsamsung
Vorbesti serios?

Si sa exclud "THE CURIOUS CASE" ... sa fie doar BENJAMIN BUTTON, un om normal ca si restul lumii, nu as putea zice ca a avut o viata obisnuita ca oricare alt om de pe planeta asta. Poate nu-l agreezi pe Brad Pitt si d'aia pentru tine si cei au un fel de invidie fata de acel om, sau ceva in genu... nu au cum sa intre in pielea personajului, privesc cu dezgust filmele unde joaca Brad Pitt ca si actor. Nu-ti place un actor nu-i urmari filmele, sau daca le urmaresti tocmai din acest motiv, ca sa ai ce comenta la adresa lui...

Pe tine nici nu te intereseaza daca am dreptate, nu-i asa? Ti-ai facut o parere si ai batut-o in cui, fie ca zici rau sau ba, tu-ti pastrezi pozitia. Si nu esti singurul, dar nu cred ca mai are rost. Tocmai mi-am amintit de functia "ignore" pe viitor o sa o folosesc cu mai multa incredere.
Da chiar vorbesc serios. La fel de speciale au fost aceleasi evenimente si in viata mea, si nu simt nevoia sa fac un film pe chestia asta (In My Opinion).

Btw, imi place Brad Pitt ca actor, dar aici nu a facut o interpretare de zile mari, IMO. Mult mai bun a fost in "Burn after reading"". Ma refer strict la performanta actoriceasca, nu la personajul jucat.

Si inca ceva, nu e vorba daca tu sau eu avem ""dreptate"". Eu imi sustin ideile din punctul meu subectiv de vedere, si nu am pretentia ca ceea ce spun are valoare de adevar absolut. De aceea, ma deranjeaza cand vine cineva (Biosock) si spune "Filmul X este extraordinar.Toti cei care nu sunt de acord sunt prosti" fara a explica si de ce.
Eu am spus ce m-a deranjat la filmul asta si tu tii mortis sa ma contrazici, in loc sa imi expui punctul tau de vedere, sa imi explici ce anume te-a impresionat pe tine la film.

Si citind mai multe posturi de acest gen, imi fac o idee pe impresiile carui user sa ma bazez si pe ale cui nu. Nothing personal, e doar o chestie de potrivire a gusturilor.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 29-01-2009, 13:24   #20045 (permalink)
Registered User

Hammer's Avatar

Gata, opriti-va!!! M-am plictisit. Faceti un topic separat si continuati discutia acolo.

Hammer is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 13:41   #20046 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
ce rusineeee!!! adica matale copiezi depe torrentes filmili? tz tz tz, la saracii producatorii aia nu te gandejti? ce faci tu se numeste furt un cinefil adevarat merjea la mall la film sa-si arate aprecierea lu' fatza de uamenii aea care a muncit la muvi
Nu tot boborul are mall in spatele blocului.

On:

We Were Soldiers. Nota 7/10. Un film de razboi bun. Pe alocuri sare mandria americana, insa daca te faci ca nu vezi, filmul este chiar foarte bun.
Cel mai sărac de pe pământ.

Last edited by Sir Andrew; 29-01-2009 at 14:24..

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 14:04   #20047 (permalink)

Zarzavat's Avatar

furtul nu poate fi justificat oricum ai da-o, tot furt se numeste

Hotilor !!! Puscariabililor !!!

mi-e scarba de tara asta de infractori. o sa emigrez in Iran. acolo e uameni de uomenie

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 21:11   #20048 (permalink)
Registered User

FieryLoki's Avatar

Three and Out 6/10. Un film mai mult comic decât dramatic care merită vizionat când nu există alternative mai bune.

FieryLoki is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 21:18   #20049 (permalink)
Nick anterior: philips za kid

LordPhilips's Avatar

Delicatessen 4/10 un film francez din 1991 foarte,foarte plictisitor.Cred ca am adormit de vreo 3 ori la el.But who knows,poate ca eram eu prea obosit ca sa il apreciez la adevarata valoare,asa ca o sa-i mai dau o sansa zilele astea

LordPhilips is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 21:31   #20050 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

daca nu-i mai dai o shansa, atunci uite 2 scene foarte bune din film, e pacat sa le pierzi .

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 22:26   #20051 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

M-am uitat ieri la un film, dar am uitat cum se numeste. Asa, cautat Dexter, lista actori, sora-sa, lista filme, Quarantine 4/10 - A fost slab filmul, speram sa fie mai mult, nici macar nu a fost infricosator, poate doar la final putin, dar in mare nu e absolut nimic nou, doar o combinatie de mai multe filme pe care le-am vazut deja de prea multe ori.

The Day The Earth Stood Still 6/10 - Ma asteptam la ceva foarte prost, dar a fost ok ca un film lejer, a avut ceva actiune, efecte speciale, nu cred ca as fi putut sa cer mai mult de la film pentru ca nici filmul nu cred ca s-a vrut a fi mai mult decat ceea ce a fost.

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 29-01-2009, 22:46   #20052 (permalink)
Registered User

west1785's Avatar

The boy in the stripped pyjamas. 9/10 De mult n-am mai vazut un film la care sa nu ma intreb daca mai este mult pana la final.

west1785 is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 22:47   #20053 (permalink)
Nick anterior: k0z

insane17's Avatar

Pulp Fiction 9.5/10. Need i say more. "Aw man, i shot Marvin in the face!"

insane17 is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 00:27   #20054 (permalink)
Moderator

doua documentare

man on wire 6/10 asa ceva nu s-ar mai putea intampla astazi (nu doar pentru ca turnurile au disparut). am avut mica revelatie ca pentru cei ca el nu conteaza aproape deloc faptul ca sunt la sute de metri inaltime. daca o poti face la 2m de pamant, merge cu nitica pregatire tehnica si la jumatate de kilometru.

encounters at the end of the world 6/10 no penguins here, cum promite si autorul (fara insa a se tine chiar 100% de cuvant ). mai mult decat atat, aproape deloc despre incalzirea globala. franturi de viata reala la polul sud, cu unele imagini foarte frumoase.

the flow'rs here for you to smell
came from far and wide to this frozen hell
sent by mom, friends, grandmas, great-aunts and such
they look nice and did not cost too much.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 01:31   #20055 (permalink)

Spike's Avatar

Shutter (2004/II) - 5/10 - slabutz, nici nu vreau sa ma gandesc cum e varianta americana, care e mult mai slab cotata; sg faza marfa a fost revelatia pe care a avut-o personajul principal in finalul filmului referitor la durerile sale de gat

Spike is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 05:05   #20056 (permalink)
Registered User

GhostHUB's Avatar

the departed 10/10
unu din cele mai frumoase filme vazute de mine

GhostHUB is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 08:55   #20057 (permalink)
Nick anterior: niggaru

GabrieLL's Avatar

miracle at st. anna 7/10
un film foarte bun ce prezinta o situatie din toscana celui de-al doilea razboi mondial si o brigada de negri.

GabrieLL is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 13:39   #20058 (permalink)
Registered User

Coza's Avatar

The day the earth stood still 6.5/10 Mi-a placut. La cat de criticat este pe aici, ma asteptam la ce e mai rau. Insa nu a fost asa. Nu este vreo capodopera, dar nici petarda. Nu imi pare rau de timpul alocat vizionarii lui.

Coza is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 13:42   #20059 (permalink)
Banned

starship troopers, delicios de violent si alert. 6. desi e o mizerie over all, e o mizerie placuta

Last edited by scytale; 30-01-2009 at 15:42..

scytale is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 14:02   #20060 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

waltz with bashir 8/10- nominalizat la oscar, categoria " Best Foreign Language Film of the Year" prezinta povestea unui fost soldat care nu isi mai aduce aminte despre faptele sale din razboiul cu Liban la inceputul anilor '80. sunt subliniate si masacrele din taberele de refugiati palestinieni.
madagascar 2 6/10 mai slab ca primul, dar pinguinii si regele julien tot comici sunt.

doma is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules