![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #20041 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Outlander: 3/10. SF cu vickingi si monshtrii din outer space. Pana la urma l-am vazut cam pe FFWD.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #20042 (permalink) | ||
| Bolt - 6/10 - Se vede cat de mult a evoluat cinematografia digitala: miscari mai reale si detalii incredibile. Felicitari pentru personajul hamsterului - foarte original. Primeste +6 pentru: efecte vizuale, nivelul de detalii si cinetica personajelor. Primeste -4 puncte pentru scenariu slab, aproape cliseic si prea putine personaje interesante, in afara de BOLT, Hamsterul si Pisica nu mai vezi altceva mai rasarit. Ong Bak - 7/10 - Unele faze sunt incredibile, absolut incredibile. Mi-a placut ca la unele tehnici pe care le executa iti arata din mai mult unghiuri - asta iti da de inteles ca este pe bune, fara trucaje sau "taiat la montaj" Primeste +7 pentru tehnicile de arte martiale, curajul incredibil si noutatea tehnicilor. Primeste -3 pentru stupiditatea scenariului: "eu salvez, eu lupt, eu aduc inapoi Ong Bak" | |||
|
| | #20043 (permalink) | ||
| Quote:
. Am vazut si eu Ong Bak, intr-adevar a fost unul din filmele cu batai, unde scenele de lupta aveau si ceva feeling, nu doar arte martiale. | |||
|
| | #20044 (permalink) | ||
|
Ok Xsamsung, la partea cu vorbitul point taken. Dar la astea, -prima partida de sex, -prima dragoste, -primul Job si aici chiar intra in detalii, Quote:
Btw, imi place Brad Pitt ca actor, dar aici nu a facut o interpretare de zile mari, IMO. Mult mai bun a fost in "Burn after reading"". Ma refer strict la performanta actoriceasca, nu la personajul jucat. Si inca ceva, nu e vorba daca tu sau eu avem ""dreptate"". Eu imi sustin ideile din punctul meu subectiv de vedere, si nu am pretentia ca ceea ce spun are valoare de adevar absolut. De aceea, ma deranjeaza cand vine cineva (Biosock) si spune "Filmul X este extraordinar.Toti cei care nu sunt de acord sunt prosti" fara a explica si de ce. Eu am spus ce m-a deranjat la filmul asta si tu tii mortis sa ma contrazici, in loc sa imi expui punctul tau de vedere, sa imi explici ce anume te-a impresionat pe tine la film. Si citind mai multe posturi de acest gen, imi fac o idee pe impresiile carui user sa ma bazez si pe ale cui nu. Nothing personal, e doar o chestie de potrivire a gusturilor. | |||
|
| | #20046 (permalink) | ||
| Quote:
On: We Were Soldiers. Nota 7/10. Un film de razboi bun. Pe alocuri sare mandria americana, insa daca te faci ca nu vezi, filmul este chiar foarte bun.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. Last edited by Sir Andrew; 29-01-2009 at 14:24.. | |||
|
| | #20047 (permalink) | ||
|
furtul nu poate fi justificat oricum ai da-o, tot furt se numeste ![]() Hotilor !!! Puscariabililor !!! mi-e scarba de tara asta de infractori. o sa emigrez in Iran. acolo e uameni de uomenie
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #20048 (permalink) | ||
| Three and Out 6/10. Un film mai mult comic decât dramatic care merită vizionat când nu există alternative mai bune.
| |||
|
| | #20049 (permalink) | ||
|
Delicatessen 4/10 un film francez din 1991 foarte,foarte plictisitor.Cred ca am adormit de vreo 3 ori la el.But who knows,poate ca eram eu prea obosit ca sa il apreciez la adevarata valoare,asa ca o sa-i mai dau o sansa zilele astea
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #20051 (permalink) | ||
|
M-am uitat ieri la un film, dar am uitat cum se numeste. Asa, cautat Dexter, lista actori, sora-sa, lista filme, Quarantine 4/10 - A fost slab filmul, speram sa fie mai mult, nici macar nu a fost infricosator, poate doar la final putin, dar in mare nu e absolut nimic nou, doar o combinatie de mai multe filme pe care le-am vazut deja de prea multe ori. The Day The Earth Stood Still 6/10 - Ma asteptam la ceva foarte prost, dar a fost ok ca un film lejer, a avut ceva actiune, efecte speciale, nu cred ca as fi putut sa cer mai mult de la film pentru ca nici filmul nu cred ca s-a vrut a fi mai mult decat ceea ce a fost. | |||
|
| | #20052 (permalink) | ||
| The boy in the stripped pyjamas. 9/10 De mult n-am mai vazut un film la care sa nu ma intreb daca mai este mult pana la final.
__________________ | |||
|
| | #20054 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
doua documentare man on wire 6/10 asa ceva nu s-ar mai putea intampla astazi (nu doar pentru ca turnurile au disparut). am avut mica revelatie ca pentru cei ca el nu conteaza aproape deloc faptul ca sunt la sute de metri inaltime. daca o poti face la 2m de pamant, merge cu nitica pregatire tehnica si la jumatate de kilometru.encounters at the end of the world 6/10 no penguins here, cum promite si autorul (fara insa a se tine chiar 100% de cuvant ). mai mult decat atat, aproape deloc despre incalzirea globala. franturi de viata reala la polul sud, cu unele imagini foarte frumoase.the flow'rs here for you to smell came from far and wide to this frozen hell sent by mom, friends, grandmas, great-aunts and such they look nice and did not cost too much. | ||
|
| | #20055 (permalink) | ||
| Shutter (2004/II) - 5/10 - slabutz, nici nu vreau sa ma gandesc cum e varianta americana, care e mult mai slab cotata; sg faza marfa a fost revelatia pe care a avut-o personajul principal in finalul filmului referitor la durerile sale de gat
| |||
|
| | #20060 (permalink) | ||
| waltz with bashir 8/10- nominalizat la oscar, categoria " Best Foreign Language Film of the Year" prezinta povestea unui fost soldat care nu isi mai aduce aminte despre faptele sale din razboiul cu Liban la inceputul anilor '80. sunt subliniate si masacrele din taberele de refugiati palestinieni. madagascar 2 6/10 mai slab ca primul, dar pinguinii si regele julien tot comici sunt.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |