![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #20062 (permalink) | ||
| What Just Happened? - 6/10 Mi-a placut, a fost diferit ca abordare. Mi s-a parut o idee cam scurt.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #20064 (permalink) | ||
|
fight club - 8/10 - bun per ansamblu, mai ales pt anul 1999, fiind unul din primele filme care criticau modul de viata al societatii de consum. Referitor la subiectul dublei identitati am vazut filme mult mai ok decat asta (ex: Secret Window cu Johny Depp). Brad Pitt si Edward Norton au fost de nota 10+
| |||
|
| | #20067 (permalink) | ||
|
It's a wonderful life - 8.5/10 - frumos film , singurul lucru care ma dezamagit a fost comportamentul lui George in timpul in care el nu exista . Ma asteptam ca pana la urma sa intre in jocul ingerului si sa vada cum ar fi fost viata fara el in ansamblu , da ceva mai stealthi like a ghost , in schimb el alerga pe la fiecare cunscut si mereu surprins intreba "Dont'ya know me ?" , la un moment dat ma gandeam "frate asta e retardat , e la a 10a persoana care nu il cunoaste , nimic nu mai e la fel , dracu tot nu sa prins
__________________ When it rains , it pours . | |||
|
| | #20068 (permalink) | ||
| 10000 BC - 4/10 - exemplul perfect de film cu mari sanse de succes transformat intr-un esec lamentabil. In afara de impresionanta dispunere de efecte si decoruri bine realizate, filmul este de o imbecilitate rar intalnita pentru bugetul si anvergura sa.
__________________ Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur (Octavian Paler) | |||
|
| | #20069 (permalink) | ||
| Valkyrie (2008) foarte bun filmul. L-am vazut la cinema. O poveste despre onoare si sacrificiu, sublineaza si mentalitatea formata gresit k toti nemtii erau nazisti. Actorii joaca destul de bine, inclusiv Tom Cruise. Nu-mi place k toti sunt americani sau britanici si nu au accent german.
| |||
|
| | #20071 (permalink) | ||
|
Screamers - 6/10 sf de duzina, final previzibil, low budget, dar totusi mi-a placut. Continuare reusita a primului screamers. The grudge 3 - 6/10 Facut de americani, totusi si-a pastrat o parte din feeling. Sa vedem cum o sa fie grudge 15
__________________ Quote:
| |||
|
| | #20072 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
w. 6/10 la inceput se misca in stil de comedie fara pretentii, insa pe parcurs provoaca un pic spectatorul. finalul nu da sentinte, doar te lasa cu niste what if-uri. de privit si intr-un alt registru decat cel al aparentului bush bashing. bolt 6/10 destul de amuzant in unele momente, dar altceva nu prea are de oferit. lions for lambs 5/10 idei vechi. spuse destul de frumos, e adevarat, dar vechi deja. | ||
|
| | #20073 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
war 0f the warlords 2 3/10 foarte varza filmu. primu a mai fost cum a fost dar asta... sex drive 6/10 dragut si mai ales ca l am vazut la cinema poate si de asta mi a placut benjamin button 8/10 ideea filmului mi s a parut interesanta si mi a facut placere sa stau cele 2 ore si 4o min. 18 years old virgin 3/10 varza comedia asta. m am plictisit enorm. yes man 7/1o chiar mi a placut. nu ma asteptam twilight 7/10 astept si continuarile la acest film. cartea e mult mai interesanta new york minute 5/10 memento 9/10 unu din cele mai bune filme pe care le am vazut the butterfly effect 10/10 cred ca e filmu meu preferat | ||
|
| | #20074 (permalink) | ||
|
JCVD 7/10 ceva ce nu vezi in ficeare zi,fiind singurul film in care Van Damme chiar pare ca joaca.De mult timp trebuia el sa se bage in filme frantuzesti si sa fi lasat prostiile americane si chinezesti in care a jucat pana acum(take a look Jean-Claude Van Damme )
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #20075 (permalink) | ||
|
cidade de deus - 9.5/10.....superb....de mult nu am mai vazut un film cu o poveste atat de bine inchegata si transpusa.......il tot evitam de vreun an si jumatate.....nu stiu de ce am facut asta.....dar m-a surprins extraordinar de placut si recomand.
__________________ In a league of my own | |||
|
| | #20078 (permalink) | ||
| The Ninth Gate 7/10 Un film bunicel cu o tema interesanta + un rol bine jucat de Johnny Depp. Insa, ce m-a deranjat e ca...s-a terminat cam brusc. Adica, m-am intors sa ma uit la ceas si cand am revenit la pozitia initiala aparuse genericul de sfarsit...sau am doar eu impresia ?
__________________ Ceva de genu' ^ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |