Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack (1) Thread Tools
Old 30-01-2009, 15:16   #20061 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Outlander 5 (asa si asa)
...sau Beowulf from Outer Space, asa cum bine spunea cineva de pe imdb. Din pacate filmul mi s-a parut mult prea lent, cu putina actiune, iar scenele narative mult prea anemice. E mai mult fantasy decat science-fiction.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 15:49   #20062 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

What Just Happened? - 6/10 Mi-a placut, a fost diferit ca abordare. Mi s-a parut o idee cam scurt.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	what_just_happened_xlg.jpg
Views:	48
Size:	147.2 KB
ID:	432521  

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 30-01-2009, 16:17   #20063 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

Sex Drive - 7/10
A avut si cateva clisee, dar am ras la majoritatea fazelor, nu este o comedie tampita care se bazeaza pe farturi sau alte glume proaste/gretoase.

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 16:58   #20064 (permalink)

Spike's Avatar

fight club - 8/10 - bun per ansamblu, mai ales pt anul 1999, fiind unul din primele filme care criticau modul de viata al societatii de consum. Referitor la subiectul dublei identitati am vazut filme mult mai ok decat asta (ex: Secret Window cu Johny Depp). Brad Pitt si Edward Norton au fost de nota 10+

Spike is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 17:04   #20065 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

in Fight Club se intampla mai degraba trecerea de la fictiune la real. de ce zici ca nu a fost ok?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 17:06   #20066 (permalink)

Spike's Avatar

nu zic ca nu a fost ok, altfel nici nu-i dadeam 8, dar in secret window mi-a placut mai mult realizarea

Spike is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 22:13   #20067 (permalink)
Registered User

SiLvY gAnGsTa's Avatar

It's a wonderful life - 8.5/10 - frumos film , singurul lucru care ma dezamagit a fost comportamentul lui George in timpul in care el nu exista . Ma asteptam ca pana la urma sa intre in jocul ingerului si sa vada cum ar fi fost viata fara el in ansamblu , da ceva mai stealthi like a ghost , in schimb el alerga pe la fiecare cunscut si mereu surprins intreba "Dont'ya know me ?" , la un moment dat ma gandeam "frate asta e retardat , e la a 10a persoana care nu il cunoaste , nimic nu mai e la fel , dracu tot nu sa prins , ii mai explica si ingeru cum sta treaba si el face scandal" . Dar in rest a fost foarte bun , James Stewart mai mult decat OK .

SiLvY gAnGsTa is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 22:43   #20068 (permalink)
db
Nick anterior: danii@work

db's Avatar

10000 BC - 4/10 - exemplul perfect de film cu mari sanse de succes transformat intr-un esec lamentabil. In afara de impresionanta dispunere de efecte si decoruri bine realizate, filmul este de o imbecilitate rar intalnita pentru bugetul si anvergura sa.

db is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 23:10   #20069 (permalink)
Registered User

princeofpersia's Avatar

Valkyrie (2008) foarte bun filmul. L-am vazut la cinema. O poveste despre onoare si sacrificiu, sublineaza si mentalitatea formata gresit k toti nemtii erau nazisti. Actorii joaca destul de bine, inclusiv Tom Cruise. Nu-mi place k toti sunt americani sau britanici si nu au accent german.

princeofpersia is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 23:14   #20070 (permalink)
Registered User

SiLvY gAnGsTa's Avatar

Vertigo - 8.5/10 - scena finala parca a fost putin cam fortata , nu dau spoilere .
Rear Window - 9/10 - Hitchcock's best IMO , suspansul la final este coplesitor .

SiLvY gAnGsTa is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 01:30   #20071 (permalink)
manic driver

3rr0R's Avatar

Screamers - 6/10 sf de duzina, final previzibil, low budget, dar totusi mi-a placut. Continuare reusita a primului screamers.

The grudge 3 - 6/10 Facut de americani, totusi si-a pastrat o parte din feeling. Sa vedem cum o sa fie grudge 15

3rr0R is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 02:19   #20072 (permalink)
Moderator

w. 6/10 la inceput se misca in stil de comedie fara pretentii, insa pe parcurs provoaca un pic spectatorul. finalul nu da sentinte, doar te lasa cu niste what if-uri. de privit si intr-un alt registru decat cel al aparentului bush bashing.

bolt 6/10 destul de amuzant in unele momente, dar altceva nu prea are de oferit.

lions for lambs 5/10 idei vechi. spuse destul de frumos, e adevarat, dar vechi deja.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 02:57   #20073 (permalink)
Registered User

war 0f the warlords 2 3/10 foarte varza filmu. primu a mai fost cum a fost dar asta...
sex drive 6/10 dragut si mai ales ca l am vazut la cinema poate si de asta mi a placut
benjamin button 8/10 ideea filmului mi s a parut interesanta si mi a facut placere sa stau cele 2 ore si 4o min.
18 years old virgin 3/10 varza comedia asta. m am plictisit enorm.
yes man 7/1o chiar mi a placut. nu ma asteptam
twilight 7/10 astept si continuarile la acest film. cartea e mult mai interesanta
new york minute 5/10
memento 9/10 unu din cele mai bune filme pe care le am vazut
the butterfly effect 10/10 cred ca e filmu meu preferat

boghzidan is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 10:12   #20074 (permalink)
Nick anterior: philips za kid

LordPhilips's Avatar

JCVD 7/10 ceva ce nu vezi in ficeare zi,fiind singurul film in care Van Damme chiar pare ca joaca.De mult timp trebuia el sa se bage in filme frantuzesti si sa fi lasat prostiile americane si chinezesti in care a jucat pana acum(take a look Jean-Claude Van Damme )

LordPhilips is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 11:59   #20075 (permalink)
the fifth element

understar's Avatar

cidade de deus - 9.5/10.....superb....de mult nu am mai vazut un film cu o poveste atat de bine inchegata si transpusa.......il tot evitam de vreun an si jumatate.....nu stiu de ce am facut asta.....dar m-a surprins extraordinar de placut si recomand.

understar is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 12:43   #20076 (permalink)
Nick anterior: niggaru

GabrieLL's Avatar

the reader 8/10 kate winslet... e actrita mea preferata de azi inainte.

good dick 7/10 imi plac independentele au un aer aparte. chiar daca sunt americane sau whatever

GabrieLL is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 13:34   #20077 (permalink)
Registered User

dirtywork's Avatar

Escape from New York 6/10
Putea iesi mult mai bine. Ideea e foarte buna si ar putea fi exploatata in prezent cu un remake mai de doamne ajuta. Merita vazut pentru senzatia apocaliptica de la inceputul filmului.

dirtywork is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 13:37   #20078 (permalink)
Nick anterior: oCSigen

DedV's Avatar

The Ninth Gate 7/10

Un film bunicel cu o tema interesanta + un rol bine jucat de Johnny Depp.
Insa, ce m-a deranjat e ca...s-a terminat cam brusc. Adica, m-am intors sa ma uit la ceas si cand am revenit la pozitia initiala aparuse genericul de sfarsit...sau am doar eu impresia ?

DedV is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 13:39   #20079 (permalink)
Banned

Event Horizon, dezamagitor de varza, ma asteptam la ceva interesant.

5

scytale is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 21:18   #20080 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Outlander - 6/10 a avut fondurile necesare, actori, echipamente, mai putin un scenariu bine pus la punct. Tot Howard McCain e si in spatele lui Underworld: Rise of the Lycans, oare la ce sa ma astept...

XSamSung is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules