![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2003 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Femme Fatale 6.5 Mai adaugati un punct eventual pt scena de striptease . Per total, filmul m-a lasat cam rece, n-as putea spune exact de ce... Exces de lenjerie intima de dama, as zice... ![]() From Hell 7 Sfarsitul e cam taiat cu barda, prea iti da pe tava vinovatul. Filmat bine in schimb, cu o atmosfera reusita. Sexy Beast 8.5 Regizat foarte bine si jucat la fel de bine. Ben Kingsley face deliciul filmului. Nota 10+ pt el si rolul lui in film. Mi-a placut in special inceputul filmului... Parca si simteam cum deja ma ardea soarele... Totusi nu prea m-am prins de ce se numeste filmul "Sexy Beast". Am o banuiala mica, dar nu sunt sigur.Bringing Out The Dead 10 Pacat ca idiotii (asta ca sa fiu bland) de la tvr1 l-au dat la ora 0:45, parca special sa nu-l vada nici o tipenie de om. Desi trebuie sa recunosc, ca ora tarzie din noapte merge mana in mana cu atmosfera din film. Vedeti-l si o sa intelegeti la ce ma refer... Absolut superb filmul. O atmosfera de zile mari, Nicolas Cage joaca extrem de bine, regia nici nu mai zic (Martin Scorsese)...Filmul mi-a amintit de Taxi Driver (acelasi regizor). | ||
|
| | #2004 (permalink) | ||
|
The Thin Red Line (revazut) 8/10 Un film de razboi foarte captivant , cu multi actori cunoscuti ,care fiecare isi joaca rolishorul cum trebe....per total un film ce nu trebuie ratat Final Destination 1&2 (primu revazut) Vazute unu dupa altul fara pic de pauza (doar una mica de pipi si de reumplere a damigenei cu cola ) ....eh primul este cum este ...al doilea m-i sa parut mai suptzirel...dar nu am ce sa reprosez la felurile cum mor actorii noshtrii buclucashi nota 8 primu , nota 7 al doilea . | |||
|
| | #2005 (permalink) | ||
| House of 1000 Corpses - 1/10 Primele replici din film sunt de o penibilitate infioratoare. Un punct pentru a doua jumatate care a reusit sa ma sperie, mai exact sa mi se increteasca pielea pe mine datorita imaginilor vizuale. Bringing Down The House - 6/10 Se puteau sa nu bage si negri si sa nu faca apologia "ce bine e sa fii gras"? Halloween Resurection - 5/10 A patra parte a celebrei serii cu Laurie Strode (1978, 1981, 1998 si 2003). Pacat ca nu este decat o ciorba facuta dupa reteta clasica: un numar de adolescenti/tineri incep sa fie ucisi unu' cate unu' bla bla The Hunted - 6/10 Tommy Lee Jones is back. Cu un rol ce mi-a adus aminte de "The Fugitive". Scenele de lupta sunt interesante. Inspector Gadget 2 - 3/10 Nu agreez genu'. Nu mai sunt copil. L-am vazut deoarece vizionasem prima parte pe HBO intr-un moment de crunta plictiseala. The negotiatior - 7/10 Super. Si totusi dupa o ora, incepe sa scartie la partea de logica. Pacat. Crime Spree (The Wanted) - 7.5/10 Dupa unele "surse" (ahem), inclusiv subtitrarea, cica se cheama The Wanted Gerard Depardieu spargator, Harvey Keitel mafiot, comic de situatie si de limbaj - mi-a adus aminte de Boondock Saints. Din nefericire, actiunea ultimelor 20 de minute este fortata.The drill©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2006 (permalink) | ||
|
Charlie's Angels 1 si 2 Big mistake - nota 3 ptr primu si 2 ptr al doilea.....singurul care mi-a placut a fost Thin Man (Crispin Glover).
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #2007 (permalink) | ||
| From Hell 7/10 (sa-mi raspundeti la ce am intrebat pe subiectul cu lamuriri )Dar filmul zilei de ieri , ca si cel mai bun film din ultimele 3 luni a fost The Luzhin Defence cu John Turturro si Emily Watson. O emotionanta dar in acelasi timp foarte frumoasa poveste despre un sahist bolnav psihic si o frumoasa domnisoara din inalta societate. Cei doi interpreteaza absolut impecabil. Cred ca meritau cate un Oscar. Sunt perfecti. Cotatie : 9/10
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #2012 (permalink) | ||
|
analyze this - 6/10 - a fost mai misto prima data cand l-am vazut...acu mi-a 'facut pofta' de analyze that
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #2013 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Windtalkers 4.5 Film de razboi in regia lui John Woo. Trebuie sa spun mai mult de atat? | ||
|
| | #2018 (permalink) | ||
|
... dat fiind faptul ca am fost in vacanta m-am uitat la greu peste filmele de mai jos in ultimele 72 ore ![]() terminator 3 4/10 -jale de film bruce allmighty 8.5/10 - " what if GOD was one of us " boat trip 9/10 -tanning rulz 2 fast 2 furious 7.5/10 - lipseste totusi ceva (Vin) bulletproof monk 9/10 - scroll-ul arata destul de bine anger management 9/10 - un fel de "nu te supara frate !" agent cody banks 7.5/10 - fara limita de varsta sabretooth 3/10 - dinti la mana a II-a juwanna mann 8.5/10 - si femeile stiu basket old school 9/10 - prin campus cu baietii | |||
|
| | #2019 (permalink) | ||
|
Young Frankenstein 7/10 - clasicul umor al lui Mel Brooks
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #2020 (permalink) | ||
|
From Hell-8.5/10.Nu am apucat sa il vad niciodata pana acum, dar mi-a placut la nebunie! Nu e atat de sangeros precum credeam. SPOILER Mi-a placut foarte mult faza cu ochii doctorului cand este "descoperit" si cand omoara. Very freaky dar misto facut! /SPOILER
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|