![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #20201 (permalink) | ||
| Perfume Story of a murderer - O productie cinematografica superba din punct de vedere al coloanei sonore ai al imaginii superbe . Prima parte a filmului si ca sa fiu mai exact vorbesc de primele 40-50 min , au asternut baza unui film de nota 10 , insa cu cat avanseaza filmul cu atat se strica mai mult . Sfarsitul a fost semi-patetic , prea SF cu acel parfum inrobitor , a facut filmul se semene mai mult a basm . Mi-au placut foarte la acest film ideea ucigasului fara sentimente , cu stalkeritul lui prin umbre si ucisul de oameni ca pe soareci de laborator pentru experimentele lui , soundtrack-urile de opera , dar povestea un pic stupida pe alocuri . 7/10
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #20202 (permalink) | ||
| Quote:
Este o poveste fantastica plasata intr-un mediu medieval,iar elementul de fantastic se pare ca te-a deranjat pe tine. Asa e linia.. ce pot sa spun. Daca vedeai o ecranizare dupa Lovecraft ? Pe mine personal m-a deranjat faptul ca l-au facut prea uman pe Grenouille - eu din carte il vedeam un fel de cocosatul de la Notre-Dame. Din partea mea: Perfume Story of a murderer - 8.5/10 | |||
|
| | #20203 (permalink) | ||
|
Soult - Da ce zici tu asa e , dar filmul merge pe o linie intunecata frumoasa , in care arata povestea ucigasului fara sentimente si deodata ajunge intr-un punct SF . Totusi asa mi s-a parut mie , ca trecerea a fost prea brusca. LE : Tu citind cartea , ti-a lasat o cu totu alta impresie ...
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #20206 (permalink) | ||
| Sex Drive (2008) - cam stupid, asta in stil american, stiti genu... Dar merge, sunt si cateva scene amuzante. O sa vedeti un penis prin papusoi timp de 10 secunde si ceva sani ocazional, oricum mai des ca in alte filme stupide, in stil american - siliconati, evident. Daca ma gandesc mai bine, doua perechi cred ca erau naturali, una sigur... posibil si a doua pereche. Defapt penisul apare de 3 ori, adica ar fi 4 ocazii, dar unul e fals. Oricum exista o explicatie la inceput, legat de sani si penis...uri. 7/10 | |||
|
| | #20207 (permalink) | ||
| Revolutionary Road (2008) - 8/10 Finalu e trist....mai ales gandindu-te ca April face avort....si apoi curge sangele pe jos...macar dak nu murea ***** aia care si-a traso cu vecinu ala in masina....ce sa ii faci....oricum....in rest a fost frumusel filmu, mai ales cand se enerva DiCaprio .....nu e film de 10 ca nu are o actiune...doar stau acasa si se cearta etc...
__________________ Vand PC PENTIUM 4 -'''' ieftin si foarte bun '''' VAND Monitor |Intel E5200 2.5@3.0 ghz|Sapphire Radeon HD4850 1024 ddr3 Vapor-x|450W|2 GB DDR3 1800 Mushkin|DFI P45-T3RSB Plus| | |||
|
| | #20209 (permalink) | ||
| Quote:
You're the man!!! P.S. Ideal ar fi sa nu spui altora finalul, nu toti l-au vazut. | |||
|
| | #20210 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #20212 (permalink) | ||
|
uau, inca un film cu bulani, minunat.m-am saturat, in toate filmele coRECTE politic apare un bulan si un negru, pariu ca si in Waffen SS era un bulan negru in viziunea retarzilor de la hollywood daca ar fi sa faca un film despre SS ww2. ultimul film vazut : philadelphia. o mizerie , penala, cu denzel washington in rolul negrului si un bulan trist in rolul lui forrest gump. nota 4. | |||
|
| | #20214 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
E un film bun, dar sunt altele mai bune la Oscar. Totusi ma gandesc ca indienii sunt acum peste 1 miliard, raspanditi in toata lumea, poate ar merita si ei o recunoastere
__________________ Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur (Octavian Paler) | ||||
|
| | #20217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
Filmul mi s-a parut prost spre foarte prost, cele cateva scene haioase nu-l ridica pentru mine mai mult de 2/10. | ||
|
| | #20218 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
de asemenea, de cate ori se va ivi ocazia, mici jocuri de cuvinte vor fi folosite, dupa cum urmeaza: coRECT, ANALiza, FUTil, CURva etc. in eventualitatea rostiri acestor mici jocuri de cuvinte se va lua o mica pauza intre grupurile de cuvinte ce se vor evidentiate si restul, pronuntarea lor facandu-se mai apasat: co...RECT, ANAL...iza etc. Sieg Heil!
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #20219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
The Changeling - 9.5/10 scurt pe doi, daca nu ia cel putin un Oscar, ii strang de gat cu mana mea. Un film exceptional, merita vazut si revazut. chiar imi pare rau ca nu am stiut ca e asa bun, ca il vedeam la cinema, chit ca l-am vazut HD. joaca toti magistral, iar Eastwood e un mare regizor. Body of Lies - 7/10 - destul de modest in ciuda actorilor si regizorului, poate si pentru ca mi se pare deja banalizata tema filmelor cu teroristi. | ||
|
| | #20220 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |