![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2022 (permalink) | ||
| Old School - 7/10 Dupa Bruce Almighty, asta e a doua comedie mai rasarita pe care o vad in ultimu' an. Coloana sonora e durere ![]() Good Advice - 7/10 Charlie Sheen e degeaba, Denise Richards arata ca de obicei yummi, iar Angie Harmon e o bunaciune. Oricum, baba face tot filmu' ![]() Azi am numarat toate filmele vazute din sept. 2002 pana in iulie 2003 pe care le-am trecut aici. In total sunt 251 de filme, adica cam 2 la 3 zile, cu mult sub media avuta de o persoana care se uita la TV ![]() Record©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2025 (permalink) | ||
| Solaris - 5/10 - chiar nu stiu ce ma impiedica sa-i dau mai putin. A fost... slab rau. Hai ca-i dau 4 si gata. Brrrrrr... Zeamã
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #2029 (permalink) | ||
|
pai dupa ce am terminat cu sesiunea, de restantze me refer, am vazut cam asha: transporter 8/10 2 fast 2 furious 6/10 ma ashteptam la ceva mai mult! bruce allmighty (dumnezeu pentru o zi) 7/10 cradle 2 the grave 8/10 dare devil 7-8/10 girl fever 5/10
__________________ Nu ma meritzi. GAME OVER !!! | |||
|
| | #2034 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
cypher, un 7.5. Nu shtiu de ce (cika) dar mi-a adus aminte de philp k dick. Putzin shi de brazil.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #2035 (permalink) | ||
|
The boondock saints 9/10 (cred ca primul film care primeste 9 de la mine ) m-am impresionat in mod deosebit, poate ca eram si sub influentza unor ..., poate muzica din film, poate atmosfera creata, dunno, dar mi-a placut foarte mult.
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #2038 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
Jeepers Creepers 4/10 Ei bine filmu asta e thriller in primele 30 min. Ai parte de ceva suspans pentru ca nu i-ti arata cine stie ce. A trecut juma de ora ? buuun. Lucrurile devin roz rau de tot. Ceea ce nu a inteles individul care a creeat scenariul este ca un film (horror/thriller) nu se prea bazeaza pe imagini filmate din prin plan si profil ale "monstrului". Un film cu adevarat bun i-ti da o sugestie si dupa aia iti lasa imaginatia sa lucreze. Suspansul creeat de cerebelul propriu e mult mai intens decat cel bazat pe niste imagini cu un individ inbracat intr-un costum gri cu aripi. Filmu mai are si un sfarsit foarte abrupt de parca tocmai li sau terminat banii dupa ce au tras juma de film. Nerecomandat | ||
|
| | #2039 (permalink) | ||
| Se7en - 9/10 In sfarsit l-am vazut. Creepy Federal Protection - 5/10 Un punct pentru coloana sonora. Ronin - 6/10 Singuru' lucru mai deosebit a fost urmarirea cu masini. Atat. Goodfellas - 7.5/10 Martin Scorsese... More©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|