![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #20381 (permalink) | ||
| Slumdog Millionaire - 9/10 Chiar nu stiu ce defecte as putea sa ii gasesc filmului asta. L-am urmarit cu ochiul critic larg deschis - cu toate astea, mi s-a parut impecabil realizat. Mi-a placut extrem de mult coloana sonora (anumite bucati, cel putin).
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #20383 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | The Day the Earth Stood Still 7/10 Filmul n-a stralucit prin nimic, dar nici nu a avut defecte majore. M-am uitat la el tinand cont de nota IMDB, dar spre surprinderea mea n-a trebuit sa-l vad pe fast forward sau sa renunt. Efecte rezonabile si nu puse cu furca in film, per ansamblu asa cum spunea un comentariu ,,Mildly entertains, but never reaches its potential". Keanu joaca iar rolul care i-a venit cel mai bine... | ||
|
| | #20384 (permalink) | ||
|
Underwolrld Rise of....4/10 ii dau atat doar pentru efectele speciale,in rest pur si simplu execrabil Flags of our fathers 7/10 mai slab decat Letters from Iwo Jima,insa chiar si asa, e peste majoritatea filmelor de razboi americane..
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #20386 (permalink) | ||
|
My bloody Valentine 3d - 7/10 Filmul in sine a primit nota 5 (poveste fumata, a copiat cel putin 2 filme) la care se adauga 2 puncte pentru efectele 3d (efecte care au lipsit cu desavarsire la scar, alt film de nota 5).
__________________ Quote:
| |||
|
| | #20387 (permalink) | ||
|
Rambo 4 - 7+/10 - Blood'n... guts'n... ass kickin'n... yeah! E exact ceea ce te-ai astepta sa fie, nu incearca sa fie nimic altceva, mai introspectiv, mai filosofic sau mai altceva.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #20388 (permalink) | ||
| Gone Baby Gone - 8/10 Foarte bun. Casey Affleck (adica Ben in miniatura ) nu m-a convins, dar filmul da.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #20389 (permalink) | ||
| Seven Pounds -6/10 Decent si cam atat. Stii din primele 10 min despre ce e vorba (destul de evident ca asta a fost si intentia) asa ca "greul" filmului ramane pe spatele interpretarii si conturarii personajelor. Cred ca la subiectul asta nu prea aveai cum sa faci un film foarte prost, deci faptul ca nu e "excelent" poate fi considerat un esec. | |||
|
| | #20390 (permalink) | ||
| JCVD - 7/10 Mi-a placut. Van Damme a jucat foarte bine (la fel ca in Until Death).
|
| | #20391 (permalink) | ||
|
Slumdog Millionaire 10 Danny Boyle a facut 28 Days Later care e probabil cel mai bun film cu zombie, iar acum a facut cel mai bun film indian. Filmul prezinta adevarata fata a Indiei cu cersetori, mafie si mahala. Parca sunt prea multe coincidente, dar e o poveste. Soundtrack-ul e unul din cele mai bune care le-am auzit si jocul actorilor e la inaltime. | |||
|
| | #20392 (permalink) | ||
| Feast of Love 9/10. Filmul este o odă despre dragoste, viata si idealuri. Se aseamana foarte mult cu Visul unei nopti de vara a lui Shakespeare. Nici ca se putea un actor mai potrivit decat Morgan Freeman pentru rolul lui Harry. Meet Dave 5/10 - Am zambit la doua- trei replici ale lui Eddie, in rest imi cam pare rau pentru ratio irosit.
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... Last edited by W.O.R.M; 21-02-2009 at 21:32.. | |||
|
| | #20395 (permalink) | ||
| Quote:
Nu o sa incep cu ¨orice luptator mma l-ar fi ... ¨ dar filmul asta e de-a dreptul nesimtit:incepand cu faptul ca maestrul e calm si bea ceai si zice ¨stilul e in tine¨ si terminand cu impracticabilitatea kung-fu-ului pe care nici macar nu se obosesc s-o cosmetizeze putin si s-o aduca pe taramul realului.M-am lecuit cu kung-fu-ul ,de acum muai thai (apropo ong bak 7/10 - asta a fost bunicel-asta da stil) si kickbox.
__________________ El hambre agudiza el ingenio. | |||
|
| | #20396 (permalink) | ||
| Harsh times - 5.5/10 Nu stiu cine l-a asemanat cu training day....dar.....nu rasare.N-are actiune mai deloc.Abia in ultima jumatate de ora se mai invioreaza. Nu poti face un film cu 25 min bune din 1h 55min .
__________________ i7 920 | Asus P6T Deluxe V2 Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 3*2Gb TeamXtreem 1600Mhz DDR3 cl8 Corsair HX 620W | |||
|
| | #20398 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2002 Location: Bandalong | Quote:
ai vazut first blood? ala chiar a fost reusit.revazut apocalypse now pe tv 1000, au avut un weekend cu filme de oscar, genial, ii dau 10. also revazut tot pe tv 1000 the deer hunter si born on 4th of july. nu se mai fac filme ca atunci... nu pot sa le dau decat 10, sunt un must see pentru orice cinefil. @asasinu : pentru ca ma simt cu musca putin pe caciula, am uitat sa mentionez ca toate filmele de mai sus sunt despre razboi, respectiv cel din vietnam, efectul lor asupra protagonistilor si societatii in general ![]() ![]() . nu vreau sa le spoileresc, just watch them.
Last edited by scytale; 22-02-2009 at 20:32.. | ||
|
| | #20399 (permalink) | ||
|
Ma uit pe topicu' asta destul de rar, cam o data la cateva luni, adica atunci cand postez si eu. De fiecare data citesc ce s-a scris din ziua in care am postat ultima data si pana in prezent. Si de fiecare data sterg zeci de posturi. Am sters 102 posturi din 28 decembrie 2008 pana pe 22 februarie 2009. Posturi care contineau filme ce n-aveau nota si/sau comentariu atasat. Cam 2/3 din posturi apartin acelorasi useri. Nu e vb ca tot sterg si posturi, oricum citesc topicu', nu mi-e lene sa bifez posturile buclucase si sa le sterg. Insa sunt satul ca unii dintre voi sa nu le pese de regulile acestui topic. Da, stiu ca am mai zis de atatea si atatea ori, insa de acu' incolo voi face in asa fel incat sa urmaresc acest topic, poa' nu real-time, da' sa imi arunc ochii pe aici de cateva ori pe saptamana. Cine nu va respecta ce scrie in intro-u' topicului va lua ban. Daca nu sunteti in stare sa comentati un film, sa justificati notele acordate, atunci nu aveti ce cauta pe acest thread.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #20400 (permalink) | ||
|
8 mile 7/10 - mi-a placut cat de cat/nota 10 pt sunet city of ember 8/10 - poveste extrem de interesanta dar ai impresia ca e facut pt copii
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |