Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-07-2003, 10:04   #2041 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Repli-Kate - 5/10
Un punct in plus pentru ca Ali Landry e buna rau de tot

Yummi©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2003, 10:11   #2042 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Tully - 4/10 - Productia incepe nasol si profund plictisitor. Si o tine asa pina pe la jumatatea a doua, cind incep sa se lege niste maioneze si sa se itzeasca niste conflicte. Oricum finalul este la fel de insipid ca si prima jumatate.

The Good Thief - 7/10 - Nu am mai vazut un film bun de gen de foarte mult timp (mai exact de la nu stiu ce film cu Alain Delon). Cioaca asta nu e un replacement, dar e suficient de bun incit sa fie fun.

City of Ghosts - 4/10 - Yuckee! Nu mi-a placut nimic la el desi pare destul de muncit.

Streets of Fire - 5/10 - In afara de melodia de la inceput (si de la sfirsit) nu e nimic de capul filmului. Tinde bine de tot spre penibil.

Taxi 3 - 6/10 - Sper ca filmele anterioare sa fi fost mai bune... ca asta e diluat rau de tot.

Assassin is a tool™

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2003, 10:50   #2043 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Bruce Almighty 8/10 Imi pare rau sa va dezamagesc dar filmu a fost chiar mijto .

The Hunted 4/10 Cred ca este o gluma , sau un film secand hend de TV , intre o telenovela si de 3x femeie ar intra si filmu` The Hunted (2003) ....mi-au murit ochii de ciuda ca am cheltuit vederea pe un cacat de film..ufff

Donnie Darko 9/10 Unul dintre cele mai mijto filme vazute de mine in ultima perioada...nu trebuie rata sub nici o forma...binentzeles ca are si el mici neajunsuri dar prea mici ca sa scada nota pe care am dato

Amin!

Jimmy_X is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2003, 17:18   #2044 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

Rapid Exchange 7/10

un film de actiune cu hoti ce pun la cale "marea spargere" destul de antrenant.

e cu Lorenzo Lamas )

si desi sunt destule situatii neverosimile le pun in asa fel in scena incat sa para a fi posibile.

Haiducus is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2003, 19:09   #2045 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

Legally Blonde 7/10 - un film chiar dragut

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2003, 19:50   #2046 (permalink)
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally posted by Jimmy_X
Donnie Darko 9/10 Unul dintre cele mai mijto filme vazute de mine in ultima perioada...nu trebuie rata sub nici o forma...binentzeles ca are si el mici neajunsuri dar prea mici ca sa scada nota pe care am dato
daca nu ai fi citit explicatiile de pe threadul dedicat, ai fi inteles ceva din film? sau nu le-ai citit si ai inteles totul fara nici un ajutor?
sincer sa fiu, eu nu am inteles totul din prima. iar cand am citit explicatiile mi s-a parut ca s-au chinuit cam mult cu ermetizarea unei idei, la urma urmei destul de simple.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2003, 22:45   #2047 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Toranaga... I hate u.. vroiam sa vad si eu filmu ala.... grrrrr...
anyway
Lethal Weapon 3-7/10
Blade-8/10
Blade Runner-10/10 super film!!!!!!

mariko is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2003, 12:12   #2048 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Lou...ce site ...ce explicatii..ce vrei sa zici?

Filmul nu mi sa parut complicat ...am incercat sa fiu foarte atent si am inteles ce trebuia sa inteleg...mai mult filmul insasi este un mesaj ... sau mai multe , cert e ca orice om de pe pamant poate schimba cursul vietii lui si ai celor cu care intra in contact

btw uneori era mai bine sa nu fii existat

Apocalypse Now! 8/10 Filmul acesta e vechi dar pur si simplu daca nu vedeam anul filmului puteam sa jur ca e o productie noua...arata ireprosabil ,cat despre film e absolut ok , poate cam lungutz (aproape 4 ore)

Life of David Gale 6/10 (nota este pt prima jumatate a filmului) Nu am avut rabdare sa vad si partea a doua a filmului (cd2 adica) dar este destul de ... simpatic

Ahoy!

Old 29-07-2003, 12:22   #2049 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

The Ring 7
Lilo & Stitch 8

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2003, 03:06   #2050 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

Jackass - The Movie 6.5/10. Oameni mai dementi si mai nebuni ca astia nu am vazut în viata mea. Fimul merira vazut pe a vedea ce poate nascoci mintea unor oameni.....Faza cu masinuta de la sfârsit... , ioar cea cu pusca cu aer comprimat

Jay and Silent Bob Strike Back 5/10 - un film mediocru despre doi tipi "Beavis and Butthead-like" cu acelasi limbaj, aceesi cultura si aceleasi vesnice probleme: how to get laid si how to blow. Surprinde nr. foarte mare de guest staruri in acest film: Jason Biggs, Matt Damon, Ben Afleck, Shanon Doherty si altii.

The Recruit nota 10 cu felicitari. Film excelent cum rar mi-a fost dat sa mai vad în ultimul timp. Al Pacino e ca de obicei la înaltime, iar sfârsitul ma lasat cu gura cascata....

"Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin)

Annalyzer is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2003, 04:09   #2051 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

A Knight's Tale...o porcarie de film mi-am pierdut timpu degeaba

Si de DEPARTE cea mai proasta coloana sonora.

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2003, 09:20   #2052 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

mariko :

From Hell : 7/10

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2003, 10:57   #2053 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

2 Fast 2 Furious 8/10 Surprinzator dar chiar mi-a placut ...ceea ce nici nu ma asteptam . Puncte forte: Masinileeeeee, FX si cateva pipite,poate chiar si un pic din muziche. Bile negre: Blondu din rolul principal...e ceva nenregula cu el...se putea gasi o poveste mai stufoasa...lipseste muzica aia rock nebuna...

Gata

Old 30-07-2003, 23:27   #2054 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Legally Blonde-6/10 funny
toranaga: HAH!

mariko is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2003, 23:47   #2055 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

puppy , nici tu nu te-ai uitat la meciul Rapidului ? nici eu.
tot la "Blonda de la drept" m-am uitat si eu.

nota mea : 7/10 . un film amuzant si simpatic.

dar de ce i-au mai facut si continuare ? ce se mai poate intampla ? si cand se petrece actiunea din partea a doua ? in 2015 ? ca deja la sfarsitul primei parti...era 2004.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2003, 01:38   #2056 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

Eye Of The Beholder 4/10. Pur si simplu nu am înteles ce voia sa arate acest film; SPOILER ca urmaritorul s-a îndragostit de urmarit??? Iar de ce tot aparea fetita tipului care era morta nu am înteles...sa fie ora târzie din noapte la care am vazut filmul????SPOILER

Event Horizon 5/10 Ceea ce se anunta un SF reusit s-a dovedit un fiasco total, în ciuda prezentei lui Lawrence Fishbourne (Morpheus din seria Matrix). SPOILER O nava spatiala pleaca (în anul 2047) în vederea recuperarii navei Event Horizon, un proiect ultrasecrect guvernamental, care se pierduse de 7 ani. Cu aceasta nava pleaca si cel care a proiectat Event Horizon. Actiunea filmul curge frumos pâna când aflam ca de fapt EH a calatorit în alta dimensiune (pe româneste aceata fiind IADUL). Apoi urmeaza scene de groaza, killereala si gataSPOILER .... Mediocritate totala....

Last edited by Annalyzer; 31-07-2003 at 14:34.

Annalyzer is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2003, 10:48   #2057 (permalink)
Paranoia is natural

Annalzer, Event horizon nu s-a vrut SF, ci horror .

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2003, 10:58   #2058 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

The sum of all fears - 5/10
As fi vrut ca scenele cu explozia bombei atomice sa fie ceva mai detaliate.

They - 4/10
Horror cu sfarsit de kko. Am atipit la el de vreo 5 ori.

Kissing Jessica Stein - 6.5
Uneori foarte haios.

©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2003, 11:42   #2059 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

The Good Thief 6/10 Vazut, semi-placut, si shters.

Amin!

Edit: Mancasem o litera... ce face foamea din roman ...hehe

Last edited by Jimmy_X; 31-07-2003 at 16:36.

Old 31-07-2003, 12:46   #2060 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Dirty Pretty Things - 6.5/10 - Contrar asteptarilor mi-a placut filmul. Asta in pofida faptului ca e un film idiot, la o adica. Ideea filmului nu te agatza cu mai nimic, iar actorii, desi interpreteaza foarte bine, mai au mult pina la putea sustine un "recital" actoricesc. Nu e de colectie.

Killing Me Softly - 4/10 - Foarte multe portiuni din film sint absurde. Personajul feminin ajunge foarte repede sa te calce pe nervi (si nu stiu daca e o chestie voita ). Finalul este atit de evident incit... yuck! But tits!

The Life of David Gale - 7.5/10 - Mi-a placut filmul dar dintr-un motiv care imi scapa nu l-am pastrat. Merita vazut insa. Filmul mi-a adus aminte de un film a/n din perioada de glorie holiudiana si mult timp am avut usoara senzatie ca, daca nu e un remake, macar e puternic inspirat. Finalul e super previzibil thou spre deosebire de filmul de care zic care avea o rasturnare de situatie geniala in ultimele 5 min.

Minority Report - 6/10 - E o adevarata saga istoria mea incercind sa vad filmul acesta. Nu am sa insist. Probabil datorita "asteptarii" sperantele mele exagerate in legatura filmul au fost usor inselate. Sau poate nu chiar atit de usor. Pe linga multe alte suficiente minusuri, filmul a scazut mult din ochii mei, intocmai ca The Recruit, datorita faptului ca ambele filme au ca suport pentru o intreaga saga si un viespar de conflicte niste ratiuni meschine: bani, crime banale alea-alea. Boo! Merita vazut, dar nu trebuie sa astepti cine stie ce. In acelasi an a aparut alta ecranizare dupa PKD: "Impostor", care, desi un film mult mai slab cotat, mi s-a parut mult mai fun decit Minority Report.

Johnny is offline    Reply With Quote
Advertisment
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules