![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #2061 | ||
| Rapid exchange...alta pierdere de timp. E cu lorenzo lamas ![]() Plictisitor, facut prost...multe bube, reclama nesimtita la casio. Snow Dogs, o comedie mediocra...nici pe departe cum ma asteptam eu sa fie, avand in vedere ca multa lume l-a laudat.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #2062 | ||
| Am vazut astazi un film de animatie exceptional. Osmosis Jones . 8/10 Osmosis este o globula alba care impreuna cu o aspirina incearca sa anihileze un virus din corpul unui om. Omul este interpretat de Bill Murray. O idee geniala a avut cel care a realizat acest film. Mi-a placut enorm.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #2063 | ||
| Si de la mine, un 8.5 pt Osmosis Jones. Super idee si f. frumos aplicata. M-a facut sa rad... ![]() | |||
|
| | #2064 | ||
| Head Of The State 5/10 O comedioara cu un subiect cam fumat (un negru devine presedinte USA) in care in rol principal e Chris Rock care niciodata nu mi sa parut cine stie ce...NU merita efortul sa-l vezi ...dar decat un episod tanar si nelinistit.... Gie! ![]() | |||
|
| | #2065 | ||
| Chicago - 8/10 N-are parfumu' lui Moulin Rouge!, da' e la fel de bun. Unele scene sunt genial facute - de exemplu, cea cand geamu' brazdat de ploaie plange in locu' lui Renée Zellweger. Ea ar fi tre'sa ia Oscaru', nu Catherine Zeta-Jones. Mi-a placut ca a murit unguroaica ![]() The Quiet American - 6/10 Michael Caine joaca excelent, de fapt asta e singuru' aspect bun al filmului (vietnameza nu se pune ).Giugulugu©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2066 | ||
| 2 Fast 2 Furious - 6/10 ma cam asteptam la actiunea din film si chiar a fost cool pana cand au hotarat brusc ca decat calitate mai bine cantitate . ...final de ....![]()
__________________ | |||
|
| | #2068 | ||
| ! in ultima vreme numai la horror ma uit [ se intampla ceva cu mine ]... ultima data am vizionat Final Destination 2 --->9/10 ![]()
__________________ | |||
|
| | #2069 | ||
| era sa uit... "They" 7/10
__________________ | |||
|
| | #2070 | ||
| Empire - 5/10 Vb unui mare cinefil de pe forum: mediocru. Lock, Stock and Two Smoking Barrels - 7/10 Pacat ca nu exista personaje asa bine conturate ca in Snatch. Andrei[CG]©
|
| | #2071 | ||
| Summer Catch 4/10 O comedie simplista , previzibila ...care nu m-a amuzat deloc. In rolul principal cu Freddie Prinze Jr. , care in afara de roluri de adolescent indragostit nu stie sa joace altceva. Ce jaf de filme dau si HBO astia la premiera de sambata. La stanza del figlio 5/10 Un film care a cucerit Palm d'Or in 2001 si nu inteleg de ce. Ce e asa de special la acest film ?
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #2072 | ||
| Shaft-7/10 Identity-ugh...8/10. Desi povestea mi se pare fumata rau. The Thomas Crown Affair-8.5/10
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #2073 | ||
| Shaft 7\10 Mi-e dor de filmele si serialele politiste din anii 70!!!! ![]() | |||
|
| | #2074 | ||
| Primal Fear - 8.5 Primu' film al lui Edward Norton, nominalizat la Oscar in 1997. Sfarsit si intriga previzibile. Coloana sonora de exceptie. Cautati Dulce Pontes - Cancao do Mar. James Newton Howard©
|
| | #2075 | ||
| City of God ( Cidade de Deus ). 8/10. Foarte reusit, IMHO. Cam abulic in conturarea personajelor ( uneori iti scapa cine e fratele, nepotu, gajica cui ), dar e OK. A must.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #2076 | ||
| [Terminator 3] Nu prea reuseste sa pastraze atmosfera celorlalte doua care au fost printre filmele copilariei mele. Arnold e batran, viitor guvernator iar sfarsitul e usor, ca un episod din Tanar si Nelinistit. Unele dintre efectele speciale parca sunt filme intermediare la jocuri (in sensul ca se vede ca sunt facute pe calculator) . Nu va asteptati la Terminator 4 [7/10]
__________________ "I like stuff that's cool, I don't like stuff that sucks." Butt-Head | |||
|
| | #2077 | ||
| What A Girl Wants (2003) 6/10 Un film despre o pustoaica care pleaca sal caute pe tatal sau in londra. Filmu este cat se poate de simplu si cu subiect fumat. O comedioara cam ... ca altele de gen , cu ceva pasaje romantice . Ce mia placut a fost muzica si ideea cum dragostea adevarata nu moare niciodata .Jaws (Falci) Steven Spielberg Revazut dupa mult timp ...si mia placut din nou. In afara de niste aspecte si faze cam penibile (care se scuza avand in vedere cand a fost facut filmul) este foarte OK. 8/10 Neeeeext ![]()
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| | #2078 | ||
| Bruce Almighty- fara final ii dau 7/10. Cu final merita un mare 0!!!!!!!!!!!!
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #2079 | ||
| Joy Ride 7/10 Vroiam si eu sa ma uit la un film "linistit", adik fara crime si alte chestii din astea. Am vazut eu câteva imagini din film si am zis ca asta e filmul pe care îl caut. Dar ghinion... filmul este horror. SPOILER Subiextul este simplu: doi frati merg cu masina si se hotarasc sa faca misto de un tip radioamator. Apoi acesta îi terorizeaza pe cei doi pe tot parcursul filmului. Este un horror reusit si m-a facut sa tresar de câteva ori. Atmostera este creata de muzica superba si vocea urmaritorului. Sfârsitul este identic cu cel din Phone Booth. SPOILER In rolul principal joaca Paul Walker politistul sub aco[erore din The Fast & The Furious. Kiss the Girls 9/10 este fratele lui Seven si îl are în rolul principal tot pe Morgan Freeman, care nu mai joaca alaturi de Brad Pitt, ci de Ashley Judd. Este un film ce trebuie vizionat neaparat, mai ales daca v-a placut Seven. | |||
|
| | #2080 | ||
| The Talented Mr. Ripley - 8/10 Matt Damon joaca superb. Am trait momente de maxima tensiune. De ascultat Sinead O'Connor - Lullaby For Cain. Ripley's Game - 8/10 O continuare pe cinste. Acelasi personaj, 20 de ani mai tarziu, alt actor. Machiavelicu' John Malkovich joaca genial. D-abia astept sa vad si celalalte trei parti ecranizate ale seriei scrisa de Patricia Highsmith. Coloana sonora excelenta (Ennio Morricone, Gorecki) Four Rooms - 6/10 Revazut. Ultimu' episod e chiar ok. The way of the gun - 5/10 Incepe bine, se continua prost, faze penibile. Gorecki - Symphony No3 (Symphony of Sorrowful Songs - Op.36)©
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|