Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-08-2003, 09:27   #2081 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Ripley`s Game 5/10 Din pacate am ratat celelalte parti si poate din aceasta cauza i-am dat o nota mica, filmul in sine nu prea e cine stie ce...e un film artistic, dar are o desfasurare si o idee interesanta. Muzica este foarte interesanta iar ca de obicei John Malcovich (sau cum so scrie) este la inaltime.

Jimmy_X is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2003, 13:20   #2082 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
Four Rooms - 6/10
Revazut. Ultimu' episod e chiar ok.
nope, episodul cu Banderas e chiar ok. ultimul episod i s-a parut lui johnny ok, din motive necunoscute mie...

Quote:
Originally posted by Jimmy_X
Ripley`s Game 5/10 Din pacate am ratat celelalte parti si poate din aceasta cauza i-am dat o nota mica, filmul in sine nu prea e cine stie ce...e un film artistic [...]
amice, esti ...
film artistic zisã-shi? nasol, eu zic sa o dai pe documentare despre flora marina, ca nu mai se poate asha. 'tu-i mama ma-sii, auzi, filme artistice!

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2003, 13:28   #2083 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Lou, cand am comparat jocu' lui Banderas cu cel al lui Tarantino, episodu' 4 a avut castig de cauza

Johnny Club©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2003, 13:31   #2084 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Lou, cand am comparat jocu' lui Banderas cu cel al lui Tarantino, episodu' 4 a avut castig de cauza

Johnny Club©
pai stai un pic, eu ma refeream la poveste. jocul actoricesc e la fel de decent in ambele episoade.

Old 05-08-2003, 13:33   #2085 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

1. Dpdv al scenariului, episodu' 4 mi-a placut mai mult - plus ca am vazut si episodu' ala de Hitchcook.
2. Dpdv al jocului actoricesc, io zic sa revezi filmu'. Tarantino joaca flawless - ce-i al lui e al lui. Pacat ca are o imaginatie cam deraiata cand e vb de regizat filme, iar cu Rodriguez ala m-am lamurit de cand cu From Dusk Till Down.

Gustibus©

Old 05-08-2003, 21:56   #2086 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

I SPY 4/10

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2003, 22:42   #2087 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

What a Girl Wants-7/10

mariko is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2003, 23:24   #2088 (permalink)
Paranoia is natural

crime spree, poate shi din cauza ca sint fan harvey keitel, poate shi din cauza ca depardieu e funny, poate shi din cauza lu' "Zero", dau un 8/10. Si tare ash vrea coloana sonora

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2003, 00:49   #2089 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

2fast2fourios 3/10 varza varza varza-3pt. masini si femeia respectiva.
analyze that 5/10-nu se compara cu primul..am adormit la film din respect fata de boby de niro am dat 5
high crimes 7/10-misto realizat, actori misto batranul morgan iar este la inaltime iar ea este fenomenal de frumoasa
along came a spider 8/10- subiect misto, scenariu misto neasteptat la un mom. dat, enigmatic un pic iar din nou batranul morgan freeman s-a comportat la inaltime.

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2003, 02:46   #2090 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Along Came A Spider - 8/10. Se confirma inca o data ca Morgan Freeman e cel mai bun actor de culoare de la Hollywood. Plus ca rolurile de (co)politist i s-au potrivit mereu perfect. Am remarcat scenariu' cu intorsaturi de situatie, care il ridica deasupra multor filme ale genului

Quote:
High Crimes - 8/10 Observ ca deja tre' sa ma astept la un film cel putin peste medie acolo unde joaca Morgan Freeman. Fiecare film pe care il vad ma face sa il indragesc tot mai mult pe acest actor (a se vedea ce am zis si de Along Came A Spider). Ashley Judd joaca aproape perfect, nu m-ar mira sa ia intr-o buna zi Oscaru', iar Morgan Freeman joaca la forma maxima, asa cum m-am si obisnuit de altfel. Scenariu' are chiar cateva intorsaturi de situatie care te fac sa te indoiesti de mai multe ori daca tipu' era sau nu vinovat.

Kiss the girls - 8/10
Ei bine, nu e Se7en, cum zicea cineva pe aici. Nu zic ca nu ii e apropiat ca valoare, insa e alt stil. Este primu' film al seriei ce il are ca personaj principal pe Dr. Alex Cross (Morgan Freeman). Daca aici joaca cu Ashley Judd, in al doilea film, Along Came A Spider, joaca alaturi de Monica Potter. Pacat ca nu s-au mai facut filme cu Dr. Alex Cross.

Judd si Freeman au mai colaborat si in High Crimes. Inca sper sa prind ziua in care ambii sa ia cate un Oscar, caci o merita amandoi. Actor mai carismatic ca Morgan Freeman nu exista (voce, prestanta, talent)

Love him©

Old 06-08-2003, 10:12   #2091 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Quote:
Originally posted by Lou
amice, esti ...
film artistic zisã-shi? nasol, eu zic sa o dai pe documentare despre flora marina, ca nu mai se poate asha. 'tu-i mama ma-sii, auzi, filme artistice!
Mey Lou film artistic in sensul ca e de TV , fara ingredient Hoolywoodian , film usor in sensul ca e un film cu buget redus.

Platoon 8/10 Revazut. Un film deosebit in care Oliver Stone isi spune cuvantul. Un film de razboi fara multe clisee avand in vedere vremea lui (1986 paramise). Nu tre ratat.

Gata

Old 06-08-2003, 12:42   #2092 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally posted by Jimmy_X
Mey Lou film artistic in sensul ca e de TV , fara ingredient Hoolywoodian , film usor in sensul ca e un film cu buget redus.
din ce in ce mai rau. eu zic sa nu mai explici, iti faci un deserviciu.

Old 06-08-2003, 12:47   #2093 (permalink)
MMC
Registered User

The Mothman Prophecies - 6,5/10

MMC is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2003, 16:18   #2094 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Ai dreptate Lou , pana una alta ce trebuie sa-tzi argumentez tzie ce shi cum. Din punctul meu de vedere filmul e subtire.
Si gata!

Old 06-08-2003, 16:59   #2095 (permalink)
Nick anterior: Varain

pr3dator's Avatar

salve

terminator 3 si Bruce all mighty

bye

pr3dator is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2003, 17:13   #2096 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

Bruce allmighty.
Mi-a placut cum vorbea shoarecul ala la tv. bleableablubbbublbuublbublbluu

Oka is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2003, 18:27   #2097 (permalink)

pr3dator's Avatar

mie faza cu cutzu' care se duce la buda sa faca pipi .. shi mai citeste shi ziaru' lol

Old 06-08-2003, 18:30   #2098 (permalink)

pr3dator's Avatar

am uitat sa notez ...

t3 = 6/10
bruce = 7/10

Old 07-08-2003, 09:29   #2099 (permalink)
MMC
Registered User

Behind enemy lines 4/10 (Spoiler - singura faza buna atunci cand americanul sta sus pe baraj si trage in el cu arma cu luneta . Se recomanda un sistem 5.1 de putere)

Rollerball - 2/10

MMC is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 12:18   #2100 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Bruce Allmighty. 8/10. A avut cateva scene la care am ras atat de tare incat ma dureau falcile. Si nu, nu eram fumat . Pacat de finalul ingretosator de american. Nota 10 pentru "Come on, pray. Ok....i wish.....to feed the hungry and to bring peace for all mankind. Is that ok ? . Well, yeah....if you want to be Miss America".

Full Metal Jacket. 6/10. Prima oara l-am vazut pe la 14 ani si ramasesem mai mult sau mai putin socat. Acum, doar trainingul, drill instructorul si "imnul" pustii il salveaza de la retrogradare.

Dreamcather 2/10. Am facut eforturi disperate sa rezist pana la final. Ma tineam disperat de manerele scaunului, ma bataiam, fumam tigara de la tigara. Un film atat de prost, cu atatea gauri in scenariu, faze neconvingatoare si bad acting rar mai poti vedea.
Ah, si btw, Steven King e un terminat daca a putut scrie asa ceva.

edit.
Assassin, acum am vazut ce ai zis de Morgan Freeman. Read my leaps: Mediocru. Nu are film in care sa fi jucat cu adevarat bine. Nici unul.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules