![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #21001 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | X-Men Origins: Wolverine - 7/10 - Mie personal mi s-a parut mai prost ca precedentele .
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #21003 (permalink) | ||
| Metroul groazei - 8/10 Filmul a avut parti care nu mi-au placut, dar si parti care mi-au placut.Nu este un film slab,dar nici unul foarte bun.Chestia cu omul acela brutal,nu mi-a placut faptul ca a murit enorm de greu,dar in rest filmul a fost bunicel.
__________________ 克劳斯 | |||
|
| | #21006 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Mie mi s-a parut foarte reusit filmul.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #21007 (permalink) | ||
| Quote:
ce zici de "talent" cu care te nasti (daca il si muncesti ajungi mare), ce zici de "telepatie" ... ce zici de iubirea se poate naste dintr-o "nebunie" ... film de 8 cel putin... | |||
|
| | #21008 (permalink) | ||
|
x men origins wolverine 8/10 Bun filmul,mi-a placut.Totusi va sfatuiesc sa nu va uitati la variantele aparute pana acum deoarece multe din efectele filmului sunt neterminate,needitate.Asteptati un HD
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #21011 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #21016 (permalink) | ||
| Pathology - 6/10 Toate fazele alea cu disectii&sh*t mi se par cam nepotrivite ba chiar ft. scarboase, insa per total filmul a fost decent, finalul destul de imprevizibil dar putin cam sec.
__________________ The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing. Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. | |||
|
| | #21017 (permalink) | ||
|
gnevnou - nu e nevoie... doar ca ma mira... de regula astfel de avanpremiere se fac in acelasi timp worldwide (si noi cam suntem cu vreo 7-8 ore inaintea US nu invers )
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #21018 (permalink) | ||
|
Andromeda Strain (1971) 10/10- Sa nu faceti marea prostie sa-l vedeti pe asta nou din 2007 sau 2008 si sa nu cititi review-uri despre el,merita.Asa pe deasupra: e vorba de un virus si e adunata o echipa de savanti ca sa-i dea de cap.E incredibil de logic/stiintific tratata problema ,pare foarte real.imi place deobicei sa ma scobesc in nas si sa gasesc hibe tehnice filmelor sci-fi.Asta nu numai ca nu are , dar e si detaliat ... cred ca din el s-au preluat foarte multe idei folosite in filmele sci-fi care mai ies azi, sau daca nu , asta cel putin a dat tonul.Savantii par reali,autentici iar filmul zici ca a fost facut ieri, doar ca e alb negru.Enjoy.
__________________ El hambre agudiza el ingenio. | |||
|
| | #21019 (permalink) | ||
|
Si cartea era deosebita
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #21020 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
In rest, de telepatie zic de bine. De fiecare data cand sunt la distanta apreciabila fata de un potential interlocutor prefer sa-l abordez prin telepatie. Nu consum minute pe telefon. E mai ieftin. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |