Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 02-04-2009, 14:53   #21001 (permalink)
LR
Registered User

X-Men Origins: Wolverine - 7/10 - Mie personal mi s-a parut mai prost ca precedentele .

LR is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 15:31   #21002 (permalink)
Banned

Magister Ludi's Avatar

Einstein and Eddington - 8/10
Filmul are ca tema schimbarea de paradigma de la Newton catre Einstein, prin teoria relativitatii elaborata de cel din urma. Filmul puncteaza la dimensiunea umana ceea ce il face mult mai interesant pentru public. De vazut.

Magister Ludi is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 20:37   #21003 (permalink)
Nick anterior: klaus4

GaMeR's Avatar

Metroul groazei - 8/10

Filmul a avut parti care nu mi-au placut, dar si parti care mi-au placut.Nu este un film slab,dar nici unul foarte bun.Chestia cu omul acela brutal,nu mi-a placut faptul ca a murit enorm de greu,dar in rest filmul a fost bunicel.

GaMeR is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 20:40   #21004 (permalink)
Banned

Magister Ludi's Avatar

August Rush - 5.5/10
Nu inteleg cum filmul asta are 7.5 pe IMDB. Probabil ca femeile vor spune ca eu un film grozav si emotionant. Ce-i drept, e optimist si are o muzica faina, dar in rest... O propaganda ieftina pentru neabandonarea copiilor.

Old 02-04-2009, 22:06   #21005 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
O propaganda ieftina pentru neabandonarea copiilor.
bravo.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 22:23   #21006 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magister Ludi View Post
August Rush - 5.5/10
Nu inteleg cum filmul asta are 7.5 pe IMDB. Probabil ca femeile vor spune ca eu un film grozav si emotionant. Ce-i drept, e optimist si are o muzica faina, dar in rest... O propaganda ieftina pentru neabandonarea copiilor.
Mama lor de copii, toata treaba asta e o mare conspiratie care sa ne subjuge la tortura pastrarii copiilor. Oh, teh horror!

Mie mi s-a parut foarte reusit filmul.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 02-04-2009, 22:47   #21007 (permalink)
Registered User

Man Angi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magister Ludi View Post
August Rush - 5.5/10
clar ai inteles tot filmul... :| ...
ce zici de "talent" cu care te nasti (daca il si muncesti ajungi mare), ce zici de "telepatie" ... ce zici de iubirea se poate naste dintr-o "nebunie" ... film de 8 cel putin...

Man Angi is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 23:42   #21008 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

x men origins wolverine 8/10

Bun filmul,mi-a placut.Totusi va sfatuiesc sa nu va uitati la variantele aparute pana acum deoarece multe din efectele filmului sunt neterminate,needitate.Asteptati un HD

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 23:44   #21009 (permalink)
TuGuD

gnevnou's Avatar

Fast and Furious 4 - 10/10 A meritat totzi banii pentru o avanpremiera...

gnevnou is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 23:49   #21010 (permalink)
Registered User

foom's Avatar

Eagle Eye - 5.5/10
imitatie ieftina dupa HAL

foom is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 23:50   #21011 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

Quote:
Originally Posted by gnevnou
Fast and Furious 4 - 10/10 A meritat totzi banii pentru o avanpremiera...
no sh1t ... poate ne explici si unde l-ai vazut cu 1 zi inainte de lansarea oficiala ca "avanpremiera"...
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 23:56   #21012 (permalink)
Registered User

a fost ieri (joi) (si) la movieplex.

pelinca is online now    Reply With Quote
Old 02-04-2009, 23:57   #21013 (permalink)
TuGuD

gnevnou's Avatar

La Multiplex ... la vitan.... e prin vitan...daca stii... S-a rulat in sala 3... si sala 5... vrei sa fac un scan la bilete???

Old 02-04-2009, 23:59   #21014 (permalink)
: anima libera :

Nervoz's Avatar

a fost slab ^^. prea multa vorbarie si prea putine masini. in nici un caz nu e de 10 dupa mine

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote
Old 03-04-2009, 00:04   #21015 (permalink)
TuGuD

gnevnou's Avatar

In raport cu celalalte trei parti ... mi s-a parut ca a avut cele mai multe scene cu masini... fiind un fan al seriei ... din partea mea... merita un 10... nu m-a dezamagit din nici un punct de vedere !!!

Old 03-04-2009, 00:05   #21016 (permalink)
:: prætorian ::

AeLLus's Avatar

Pathology - 6/10 Toate fazele alea cu disectii&sh*t mi se par cam nepotrivite ba chiar ft. scarboase, insa per total filmul a fost decent, finalul destul de imprevizibil dar putin cam sec.

AeLLus is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2009, 00:29   #21017 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

gnevnou - nu e nevoie... doar ca ma mira... de regula astfel de avanpremiere se fac in acelasi timp worldwide (si noi cam suntem cu vreo 7-8 ore inaintea US nu invers )
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2009, 07:06   #21018 (permalink)
Nick anterior: dicital

meganic's Avatar

Andromeda Strain (1971) 10/10- Sa nu faceti marea prostie sa-l vedeti pe asta nou din 2007 sau 2008 si sa nu cititi review-uri despre el,merita.Asa pe deasupra: e vorba de un virus si e adunata o echipa de savanti ca sa-i dea de cap.E incredibil de logic/stiintific tratata problema ,pare foarte real.imi place deobicei sa ma scobesc in nas si sa gasesc hibe tehnice filmelor sci-fi.Asta nu numai ca nu are , dar e si detaliat ... cred ca din el s-au preluat foarte multe idei folosite in filmele sci-fi care mai ies azi, sau daca nu , asta cel putin a dat tonul.Savantii par reali,autentici iar filmul zici ca a fost facut ieri, doar ca e alb negru.Enjoy.

meganic is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2009, 08:00   #21019 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Si cartea era deosebita

FOLDING@HOME

Vivio is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2009, 09:42   #21020 (permalink)
Banned

Magister Ludi's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Mama lor de copii, toata treaba asta e o mare conspiratie care sa ne subjuge la tortura pastrarii copiilor. Oh, teh horror!

Mie mi s-a parut foarte reusit filmul.
Hai sa fim seriosi. Discursul patetic al negrului de la Asistenta Sociala la adresa mamei sau corul bisericii care canta impotriva abandonarii copiilor sunt doua secvente cvasi comice.

Quote:
Originally Posted by Man Angi
clar ai inteles tot filmul... :| ...
ce zici de "talent" cu care te nasti (daca il si muncesti ajungi mare), ce zici de "telepatie" ... ce zici de iubirea se poate naste dintr-o "nebunie" ... film de 8 cel putin...
Da, talent cu care te nasti. Auzi sunete, vezi voci si la primul contact cu o partitura compui o opera magistrala. In rest, de telepatie zic de bine. De fiecare data cand sunt la distanta apreciabila fata de un potential interlocutor prefer sa-l abordez prin telepatie. Nu consum minute pe telefon. E mai ieftin.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules