![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2101 (permalink) | ||
| Armageddon - 7/10 Vb lui Masi: un excelent, da' un excelent popcorn movie. Liv Taylor are niste buze ... luNETistu', te hotarasti odata? Iti place sau nu filmu' asta?![]() Men of Honor - 8/10 Chiar lasand deoparte infrumusetarile hollywoodiene, tot n-ai cum sa nu ramai impresionat. Absolon - 5/10 Un punct pt. frumoasa Kelly Brook ![]() Yummi©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2103 (permalink) | ||
| Fist of Legend - 7/10 vrei un film cu mult kung-fu si cu Jet Li ? ASTA E ! ...chiar si actiunea este destul de inchegata si luptele sunt duse pana la marginea exagerarii. lupte nu vorbe ! - recomandat iubitorilor genului -
__________________ | |||
|
| | #2104 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
vira, freeman sa fi jucat bine? bruce almighty - uhm, lovitura sub centura ;D plus Under suspicion, plus seven, plus ...... lista e prea lunga
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #2105 (permalink) | ||
|
In Bruce Allmighty e ok pentru ca are un rol ce presupune un mod de a juca ce prinde. In plus, nu am zis niciodata ca e un actor prost. Doar ca nu sare in evidenta prin nimic. Si ca sa nu fiu complet off topic: Tigerland: 7/10. Film ok, nu regret ca l-am vazut, dar nici a doua oara nu ii voi mai da drumul. | |||
|
| | #2106 (permalink) | ||
|
assassin, cand am spus ca imi place filmul ala ? atunci cand a aparut pe ecrane, acum 5 ani sau cand a fost. acum nu i-as da mai mult de 4. Si tu vorbesti de popcorn movie, care i-ai dat 9 lui pearl harbor ? Si n-am nimic cu popcorn movies, dar exista astfel de filme reusite (independence day de ex), si proaste , titanic si pearl harbor, pentru ca se leaga de lucruri de care n-ar trebui, aducand intr-o lumina penibila evenimente intamplate deja. Tot din categoria asta, gladiatorul, Patriotul (daca gladiatorul a avut o parte misto in el, nu se poate spune si despre porcaria asta), End of days (cum e posibil mah sa faci o entitate precum satana in halul asta de trupeasca, chiar cand era invizibil, avea o forma si se deplasa ca o faptura obisnuita. Sau faza de la sfarsit, cand deh, omul de rand nu e speriat decat daca vede un monstru rosu, imens, gen dragon. Depaseste cu mult gradul de prost-gust. O interpretare corecta a satanei am vazut in devil's advocade si ninth gate. citade de deux - 8 /10 , filmul ar fi putut fi excelent (din pacate urasc limba portugheza, iar cateodata filmul a fost cam sec, per total dand-umi impresia ca a fost mult mai lung decat in realitate. De remarcat filmarea foarte artistica, imaginea superba si faptul ca e un film deosebit in sine, merita vazut neaparat.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #2107 (permalink) | ||||||
|
Esti aievea. Pearl Harbor are mult mai putine ineptii fata de Independence Day. Si daca Pearl Harbor e un popcorn movie nu are voie sa ia 9? S-a stricat forumu' asta dom'le, numa' intelectuali care se uita la documentare, ce sa spun. Sunt coplesit de atata rafinament ![]() Filme care v-au placut: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ciocu' mic©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||||||
|
| | #2108 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Apropos de Armageddon: 2 !!! Da, 2 (doi)... Pt ca m-a calcat ingrozitor de mult pe nervi dintr-o suta de motive pe care nu am chef sa le enumar aici. E un popcorn movie, dar unul f. prost imo.... Spre exemplu, pt mine, un popcorn movie reusit a fost Charlie's Angels 1 (mai sunt si altele, dar pe asta mi-l amintesc acum)...8\10 Cat despre Pearl Harbor...5\10. Foarte plictisitor, m-a lasat complet rece "dramatismul" actiunii (si asta nu din cauza ca o luau in gura americanii sau mai stiu eu ce...). O singura faza merita nota 10 si aceea este cea cu sangele care picura intr-o sticla de Coca Cola; nota 10 pt idee si imagine artistica... ![]() ps: ceea ce am scris mai sus nu e litera de lege, este doar o parere personala, din partea mea puteti sa-i dati la Armageddon si 10+... | ||
|
| | #2110 (permalink) | ||
|
da, ti-am zis ca la un moment dat mi-a placut. Si da, revazandu-l de curand, pot spune ca mi-e foarte rusine cu asta. Desi il vazusem cu mai mult timp in uram, ramasesem cu impresia unui film misto. Apoi l-am vazut cand l-au dat pe hbo. Am fost ruinat...
|
| | #2111 (permalink) | ||
|
Full Metal Jacket 7/10 Inceput de milioane...Dom` comandant rupe apu` la recrutzi (la figurat ) + cateva faze mijto si ceva muzica buna pe ici pe colo.Cat despre Armagedon , pt mine e film de pop corn..genu de film care sa al vezi cu mai multi prieteni sa poti zice mama ce faza mijto sau iote ce caterinca...POPCORN (nu revista)... 7/10 sunt altelesi mai de rahat. Independence Day la fel un film de "floricica" sa-l vezi la grama ...si la un cinema baban cu sunet si alea alea, e distractiv 7/10 Pearl Harbor O povestioara de dragoste, un razboi condimentat, 2 prieteni buni ce ajung sa se urasca ... deci interior are, efecte speciale prezente, muzica buna... deci e un film de cinema....7/10 Dupa cum se obeserva a fost POSTUL meu cu 7/10 ... asta e. Parerea mea. Cat despre Luneta din ce a postat Assasin se obesrva ca nu are nici o parere fixa...ba e cul, ba e najpa, ba e ashe , ba nu e ashe....eh ...delicata treaba Noapte Buna!
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| | #2112 (permalink) | ||
|
datele la care am postat ca e bun : 21-02-2001 22:06 19-04-2001 22:40 15-08-2001 23:29 20-11-2001 12:32 Asta a fost inainte sa-l dea pe hbo, cand mi-am dat seama in sfarsit ce aberatie laudam. 10-08-2002 21:39. Si nu ma refer ca film in sine, apreciez si eu filmele de popcorn (exceptand genul pe care l-am mentionat in celalalt post), dar asta cand l-am revazut , mi-am dat seama IN CE HAL DE PROST e jucat, ce grosolan e pus soundtrack-ul, samd.
|
| | #2114 (permalink) | ||
Old School - 8/10, nota e poate atat de mare pt ca am redescoperit cat de marfa e sa te uitzi la comedii in gashca , cu berea langa
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #2115 (permalink) | ||
|
daaaa, explica-i si animalului antisocial care e Assassin .uneori filmele au nevoie de un ambient pentru a fi gustate. scaunul de la birou mi se pare cel mai nefericit.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #2116 (permalink) | ||
TRUE, imi aduc aminte de prima vizionare a lui se7en, intr-un cinema de mana a 14-a, semidemolat, cu panza aproape sfashiata, intunecos chiar shi cu toate luminile aprinse. Vreau sa spun ca niciodata nu am simtzit atat de acut atmosfera filmului dupa aceea, chiar daca prima revizualizare a fost la fo 6 ani dupa.
|
| | #2120 (permalink) | ||
|
Jerry Maguire 8/10 Revazut pt a 6 sau 7 oara..Super film , genyl de film cu o portie mare de sirop si pasaje comice pe alocuri care pe mine ma atins la punctul sensibil They 7/10 Un film horror destul de usor dar placut ochiului...uneori chiar am tresarit...brrrr Top Gun 8/10 Nu ca as avea eu ceva cu nenea Tom Cruise dar filmu chiar e mijto. Sirop si aici + ceva muzica buna . Gie
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|