Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-08-2003, 12:25   #2101 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Armageddon - 7/10
Vb lui Masi: un excelent, da' un excelent popcorn movie. Liv Taylor are niste buze... luNETistu', te hotarasti odata? Iti place sau nu filmu' asta?

Men of Honor - 8/10
Chiar lasand deoparte infrumusetarile hollywoodiene, tot n-ai cum sa nu ramai impresionat.

Absolon - 5/10
Un punct pt. frumoasa Kelly Brook

Yummi©
Attached Files
File Type: zip kellybrook.zip (618.3 KB, 41 views)

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 12:30   #2102 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

The Lizzie McGuire Movie 5/10 Pt mine la varsta care o am a fost prea adoleshcentin dar pt un ochi tinerel e chiar dragutz filmu`.

Gie!

Jimmy_X is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 13:24   #2103 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

Fist of Legend - 7/10

vrei un film cu mult kung-fu si cu Jet Li ? ASTA E !

...chiar si actiunea este destul de inchegata si luptele sunt duse pana la marginea exagerarii.

lupte nu vorbe !

- recomandat iubitorilor genului -

Haiducus is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 14:59   #2104 (permalink)
Paranoia is natural

vira, freeman sa fi jucat bine? bruce almighty - uhm, lovitura sub centura ;D

plus Under suspicion, plus seven, plus ...... lista e prea lunga

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 15:07   #2105 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

In Bruce Allmighty e ok pentru ca are un rol ce presupune un mod de a juca ce prinde. In plus, nu am zis niciodata ca e un actor prost. Doar ca nu sare in evidenta prin nimic.
Si ca sa nu fiu complet off topic:

Tigerland: 7/10. Film ok, nu regret ca l-am vazut, dar nici a doua oara nu ii voi mai da drumul.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 16:56   #2106 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

assassin, cand am spus ca imi place filmul ala ? atunci cand a aparut pe ecrane, acum 5 ani sau cand a fost. acum nu i-as da mai mult de 4. Si tu vorbesti de popcorn movie, care i-ai dat 9 lui pearl harbor ? Si n-am nimic cu popcorn movies, dar exista astfel de filme reusite (independence day de ex), si proaste , titanic si pearl harbor, pentru ca se leaga de lucruri de care n-ar trebui, aducand intr-o lumina penibila evenimente intamplate deja. Tot din categoria asta, gladiatorul, Patriotul (daca gladiatorul a avut o parte misto in el, nu se poate spune si despre porcaria asta), End of days (cum e posibil mah sa faci o entitate precum satana in halul asta de trupeasca, chiar cand era invizibil, avea o forma si se deplasa ca o faptura obisnuita. Sau faza de la sfarsit, cand deh, omul de rand nu e speriat decat daca vede un monstru rosu, imens, gen dragon. Depaseste cu mult gradul de prost-gust. O interpretare corecta a satanei am vazut in devil's advocade si ninth gate.

citade de deux - 8 /10 , filmul ar fi putut fi excelent (din pacate urasc limba portugheza, iar cateodata filmul a fost cam sec, per total dand-umi impresia ca a fost mult mai lung decat in realitate. De remarcat filmarea foarte artistica, imaginea superba si faptul ca e un film deosebit in sine, merita vazut neaparat.

42 is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 21:56   #2107 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Esti aievea. Pearl Harbor are mult mai putine ineptii fata de Independence Day. Si daca Pearl Harbor e un popcorn movie nu are voie sa ia 9? S-a stricat forumu' asta dom'le, numa' intelectuali care se uita la documentare, ce sa spun. Sunt coplesit de atata rafinament

Filme care v-au placut:
Quote:
Originally posted by luNETistu'
Fght Club, Matrix, Forest Gump, Parfum de femeie, pact cu diavolul, Armageddon, si o multime altele.
Actori buni in filme proaste!Nu intrati contine mai mult de 5 randuri/post
Quote:
Ma scuzati , facusem o mare gresala gramaticala, cu ideea abordata. Aaa, si nu vazusesm continutul reply-urilor.
Intre sfera siabisul, nu prea imi aduc aminte exact cum au fost asa ca nu-mi pot da cu parerea. Deep Impact, citez : "Bleah", nu e cine stie ce. Mai degraba eu prefer Armageddon, care mi-a placut ca a avut multa atmosfera si te atasezi de un personaj care moare la sfarsit.
Cele mai proaste filme
Quote:
De ex, Armageddon e aberant, dar e misto si spectaculos. Si imi place Bruce Willis.
Cele mai bune filme - parerea voastra
Quote:
Si acm , la categoria comerciale, dar misto (nu ma injurati, io apreciez si un film doar de actiune sau suspans, chiar daca nu are mesaj sau chestii artisitice in el) :
Independence day, Armageddon, Deep Impact, matrix.
Cele mai bune filme - parerea voastra
Quote:
Un film comercial misto este Independence day, sau Armageddon.
Ultimul film vazut
Quote:
Inainte de asta am vazut armageddon. Rusinos de prost. L-au salvat efectele si atmosfera : 5.00
Dupa cum ai zis si tu, daca un film e aberant, nu inseamna ca nu are voie sa iti placa. Ti-e rusine ca ti-a placut Armageddon? Majoritatea care l-au vazut si au postat pe forum au spus ca le-a placut. Asta conteaza la un film? Sa fie cat mai realist?

Ciocu' mic©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 22:58   #2108 (permalink)

Apropos de Armageddon: 2 !!! Da, 2 (doi)... Pt ca m-a calcat ingrozitor de mult pe nervi dintr-o suta de motive pe care nu am chef sa le enumar aici. E un popcorn movie, dar unul f. prost imo....
Spre exemplu, pt mine, un popcorn movie reusit a fost Charlie's Angels 1 (mai sunt si altele, dar pe asta mi-l amintesc acum)...8\10

Cat despre Pearl Harbor...5\10. Foarte plictisitor, m-a lasat complet rece "dramatismul" actiunii (si asta nu din cauza ca o luau in gura americanii sau mai stiu eu ce...).
O singura faza merita nota 10 si aceea este cea cu sangele care picura intr-o sticla de Coca Cola; nota 10 pt idee si imagine artistica...

ps: ceea ce am scris mai sus nu e litera de lege, este doar o parere personala, din partea mea puteti sa-i dati la Armageddon si 10+...

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 23:01   #2109 (permalink)
Registered User

[Shadow]'s Avatar

am mai vazut si Sniper 1 si 2 , vechi dar merita~ 8/10 si 9/10

[Shadow] is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2003, 23:22   #2110 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

da, ti-am zis ca la un moment dat mi-a placut. Si da, revazandu-l de curand, pot spune ca mi-e foarte rusine cu asta.

Desi il vazusem cu mai mult timp in uram, ramasesem cu impresia unui film misto. Apoi l-am vazut cand l-au dat pe hbo. Am fost ruinat...

Old 08-08-2003, 10:33   #2111 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Full Metal Jacket 7/10 Inceput de milioane...Dom` comandant rupe apu` la recrutzi (la figurat ) + cateva faze mijto si ceva muzica buna pe ici pe colo.

Cat despre Armagedon , pt mine e film de pop corn..genu de film care sa al vezi cu mai multi prieteni sa poti zice mama ce faza mijto sau iote ce caterinca...POPCORN (nu revista)... 7/10 sunt altelesi mai de rahat.

Independence Day la fel un film de "floricica" sa-l vezi la grama ...si la un cinema baban cu sunet si alea alea, e distractiv 7/10

Pearl Harbor O povestioara de dragoste, un razboi condimentat, 2 prieteni buni ce ajung sa se urasca ... deci interior are, efecte speciale prezente, muzica buna... deci e un film de cinema....7/10

Dupa cum se obeserva a fost POSTUL meu cu 7/10 ... asta e. Parerea mea.

Cat despre Luneta din ce a postat Assasin se obesrva ca nu are nici o parere fixa...ba e cul, ba e najpa, ba e ashe , ba nu e ashe....eh ...delicata treaba

Noapte Buna!

Old 08-08-2003, 11:21   #2112 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

datele la care am postat ca e bun :
21-02-2001 22:06
19-04-2001 22:40
15-08-2001 23:29
20-11-2001 12:32

Asta a fost inainte sa-l dea pe hbo, cand mi-am dat seama in sfarsit ce aberatie laudam. 10-08-2002 21:39. Si nu ma refer ca film in sine, apreciez si eu filmele de popcorn (exceptand genul pe care l-am mentionat in celalalt post), dar asta cand l-am revazut , mi-am dat seama IN CE HAL DE PROST e jucat, ce grosolan e pus soundtrack-ul, samd.

Old 08-08-2003, 14:24   #2113 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Armaggedon, privit din punctul de vedere al unui pop-corn movie, e chiar excelent realizat. pe mine nu m-a dezamagit deloc.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2003, 14:54   #2114 (permalink)
Paranoia is natural

Old School - 8/10, nota e poate atat de mare pt ca am redescoperit cat de marfa e sa te uitzi la comedii in gashca , cu berea langa

Old 08-08-2003, 17:30   #2115 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

daaaa, explica-i si animalului antisocial care e Assassin .
uneori filmele au nevoie de un ambient pentru a fi gustate. scaunul de la birou mi se pare cel mai nefericit.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2003, 23:00   #2116 (permalink)
Paranoia is natural

TRUE, imi aduc aminte de prima vizionare a lui se7en, intr-un cinema de mana a 14-a, semidemolat, cu panza aproape sfashiata, intunecos chiar shi cu toate luminile aprinse. Vreau sa spun ca niciodata nu am simtzit atat de acut atmosfera filmului dupa aceea, chiar daca prima revizualizare a fost la fo 6 ani dupa.

Old 08-08-2003, 23:16   #2117 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Reservoir dogs - 10 . Genial filmul, in purul stil Tarantino, desi complet diferit de Pulp Fiction.

Old 09-08-2003, 00:15   #2118 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

Kate and Leopod - 6/10

sirop cu Meg Ryan

Haiducus is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2003, 01:42   #2119 (permalink)
Kek
FuZzMaster

Kek's Avatar

Terminator 3 - 6.5 Matrix Reloaded a fost mai bun.
Malibu's most wanted - 6.5 Comedie previzibila, usoara si amuzanta pe alocuri.
The hours - 9.5 Multi actori cunoscuti care joaca super bine si un scenariu pe masura. Trebuie vazut.

Kek is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2003, 12:31   #2120 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Jerry Maguire 8/10 Revazut pt a 6 sau 7 oara..Super film , genyl de film cu o portie mare de sirop si pasaje comice pe alocuri care pe mine ma atins la punctul sensibil

They 7/10 Un film horror destul de usor dar placut ochiului...uneori chiar am tresarit...brrrr

Top Gun 8/10 Nu ca as avea eu ceva cu nenea Tom Cruise dar filmu chiar e mijto. Sirop si aici + ceva muzica buna .

Gie

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules