![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2123 (permalink) | ||
|
Office Space - 6/10. ca film e destul de slabut, jocul actorilor e cam stingher, parca nu se simt bine in pielea personajelor. are insa o doza maaaare de realism si sarcasm, de apreciat in special de cei care lucreaza in sclavagism...aaa...intreprinderi capitaliste. Terminator 3 - 6/10. comparat cu 2 si chiar cu 1, e mult mai slab. de la introducerea in scena a terminatorilor pina la lupta finala intre ei, actiunea e subtire, facut din hopuri si dimburi, parca nu se leaga scenele intre ele. finalul a fost ok, cu mult deasupra restului de film. in plus, prea au cautat sa il lege de scene si dialoguri din episoadele anterioare, asa incit ai impresia ca vizionezi Terminator 2 2003 nu Terminator 3. in fine.
__________________ red birds will fly out of the east and destroy paris in a night | |||
|
| | #2124 (permalink) | ||
|
Terminator 3 - 6/10 as mai adauga la cele spuse de Karg: zici ca este film cu adolescenti acu .... finalul intr-adevar a fost peste asteptari. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl - 8/10 aventura si toate ingredientele necesare unui film cu pirati. - recomandat -
__________________ Last edited by Haiducus; 13-08-2003 at 12:43.. | |||
|
| | #2125 (permalink) | ||
| Jurassic Park I - 7/10 Jurassic Park II: The Lost World - 6/10 Jurassic Park III - 6/10 M-au enervat trucurile ieftine gen "nu pleaca masina atunci cand tre'", "gaura potrivita la timpu' potrivit" etc. Nu stiam ca dinozaurii pot deschide usi ![]() Johnny English - 5/10 Pacat ca au fost multe faze absurde. Eye of the beholder - 5/10 Incepe bine, se termina aiurea. What a girl wants - 5/10 Daca aveam 10 ani mai putin, poa' mi-ar fi placut mai mult. One flew over the cuckoo's nest - 9/10 Daca ar mai fi durat inca doua ore si tot nu m-as fi plictist. As fi vrut alt final. Children of Dune - 7/10 Remarcabil daca ma gandesc ce buget a avut. Unele scene sunt excelent realizate. Si totusi, s-a vazut clar ca apa aia era CGI si ca anumite fundaluri erau desenate. Alia si Irulan sunt niste bunaciuni. Real women have curves - 3/10 Grase, mexicance, no story, nimic, nimic. Si s-au mai si dezbracat, the pain, the horror™ ![]() Yuck©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2127 (permalink) | ||
|
Black Hawk Down ... bun film .. chiar foarte bun 8/10. -este shi un joc iesit facand part din seria Delta Force .. dupa parerea mea foarte bine adaptat la film .. in retea e bestial ... -a fost o faza (in film) la care nu mi-am putut stapanii lacrimile .. da .. . cand traverseaza un batran strada in fatza tabului cu un prunc mort in brate ... teribil ... am apreciat mai ales faptul ca nu s-a exagerat prea mult cu propaganda americana .. adica au cam luat-o pe coaja ... efecte speciale bune shi o istorie cat se poate de apropiata de adevar (este de fapt dupa un fapt real petrecut prin '93 in Somalia, mai precis in Mogadishu). vi-l recomand cu placere (sensibilii la violenta sa se abtina ... ). bye | |||
|
| | #2129 (permalink) | ||
|
Assassin ... finalul din One flew ... e la fel ca cel din carte. Doar ca in carte il intzelegi mai bine, pentru ca treaba e un pic mai complexa. Autorul e Ken Kessey ... fa rost de ea si citeste-o ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #2130 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Hmmm, la one flew ... , finalul e toata kintesenzta filmului - cred ca numai finalul l-am vazut de 30 ori , filmul numai de fo 8 . Cum spunea shi salgado, trebuie citita shi cartea, e mult mai buna perspectiva.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #2131 (permalink) | ||
|
Frida - 5/10 Boooring... Daredevil - 7/10 Mai bun decat ma asteptam insa nu foarte mult. Efectul care arata cum vede tipul chiar daca e orb e super. Donnie Darko - 10/10 OMFG! Go watch this movie now! L-am vazut de trei ori si tot nu m-am plictisit. Finalul e mortal, muzica contribuind foarte mult (si pe parcursul filmului insa melodia de la sfarsit te unge la inimia ) Nu am gasit review care sa-i dea mai putin de 9/10. U still here?!
| |||
|
| | #2133 (permalink) | ||
| Osmosis Jones [7.8/10] Ideea e originala iar poantele sunt amuzante. E vorba despre o celula alba care invinge un virus intrat in corpul lui Frank, ingrijitor la Zoo. Interesant este ca orasul celulelor pastreaza foarte multe din orasele noastre. Calitatea desenelor este buna si se imbina perfect cu partile actoricesti. Thumb up
__________________ "I like stuff that's cool, I don't like stuff that sucks." Butt-Head | |||
|
| | #2134 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Memento - bun film, m-a surprins cu o idee si o regie originala, citisem ceva despre el pe net. 8/10 Das Boot -regie Wolfgang Petersen, un film foarte bun,war cu UBoots, regie excelenta. 8.5/10 The Seventh Seal -regie Ingmar Bergman (se pare ca tipul a fost putin obsedat de moarte), fantezie interesanta, actori buni. 8/10 Zed & Two Noughts, A - regie Peter Greenaway, un fel de studiu al putrefactiei. Oricum tipul asta nu este foarte sanatos, believe me, am mai vazut cateva filme ale lui, sunt bune si clar originale but somehow "food for the sick" 7/10 Equilibrum - s-a facut ceva vanzoleala pe seama lui, chiar si pe acest thread. Nu m-a impresionat cu nimic. Idee sort of clona de Fahrenheit 451, clasic din 1966 mult mai bun, Kata-urile cu pistolul au fost fun (adica m-au facut sa zambesc), la sfarsit katana (orice film de senzatie care se respecta are asa ceva, este japanese style, exotic, samurai, bushido-reteta garantata, spaghete cu membre). Towards the end se merge cu Matrix style ,iar sfarsitul, penibil-revolutia la rusi la inceputul secolului trecut (GOD, I'm too OLD). Nu am putut sa nu remarc cenzura: zece insi tocati cu Katana on the floor, alti 20 sfartecati de gloante, si.........not a single drop of blood. Nu sunt sadic, da' parca totusi, common sense-ul meu se simte lezat. So, 6/10 . In final: Fiecare are dreptul sa-si exprime propria opinie si sa-i fie respectata, dar poate ca ar trebui sa si-o raporteze somehow la descrierea punctajelor din thread introduction. Armageddon 9/10 -adica film extraordinar, Common guys, fiti mai zgarciti. Atunci Casablanca sau alte filme care au insemnat ceva in istoria cinematografiei...ce punctaje ar trebui sa aiba? | ||
|
| | #2138 (permalink) | ||
| Quote:
pentru mine Armaggedon merita 9/10, e un film care, pe felia lui, a fost facut bine. uite, de exemplu, Independence Day ar merita un 6/10 pe aceeasi scara de valori. oricum, e clar ca vorbim de filme de popcorn, da?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|