![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #21382 (permalink) | ||
| Das Leben der Anderen - 8/10. Nu stiu cum mi-a scapat filmul asta, noroc ca l-am vazut pe aici mentionat de Cosmin. Nu stiu daca "sistemul" a fost prezentant intr-un mod exagerat sau nu, dar povestea a fost Buna.
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| | #21383 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Martyrs (2008) -- 10/10 O drama-horror extraordinar realizata. Un film frantuzesc care iti zguduie creierii in cap si care impune un nou standard in materie de cruzime, crancen si cumplit. E vorba de atingerea transcendentei prin tortura extrema. Nerecomandat celor care au impresia ca Hostel a fost un film de groaza. Saitul oficial: MARTYRS, un film de Pascal Laugier en DVD et BLU-RAY | ||
|
| | #21386 (permalink) | ||
| Dupa parerea mea mai sunt unele elemnte, gen mesajul de pe casca lui Joker, melodia cantata de soldati de la sfarsitul filmului. Cea mai clara scena este cea in care reporterul le ia interviurile celor din echipa. Intradevar e greu sa caracterizezi tot filmul in felul acela, e mai de graba o combinatie de satira (cum a zis si stiller) cu o prezentare a durei realitati a razboiului.
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #21388 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #21390 (permalink) | ||
| Quote:
Ori nu stapanesc eu prea bine nuantele celor doi termeni, ori avem o scara a ironiei diferita, noi 3. Un film despre razboi in care primele victime apar chiar inainte de a ajunge pe front nu l-as incadra in categoria "luat la misto". Sau poate gresesc eu, mai stii? (au mai fost cazuri)
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #21391 (permalink) | ||
| Changeling - 7/10: mi-a placut pentru ca ideea filmului e interesanta si de actualitate. abuzurile politiei implicate in mafie sunt la ordinea zilei si azi. singura diferenta e ca azi si justitia e implicata atunci cica nu era. va dati seama ce complicat era pe vremuri cu copiii neavand teste ADN la dispozitie? (ati vazut ca in maternitate copiii au o bratara de identificare? va dati seama ca acea bratara a venit ca solutie la situatiile in care anumiti copii au ajuns in alta batatura?). filmul e bun, iar angelina jolie retro merge tavalita de minune.Taken - 5/10: bruce willis, ciuc norris si bruz li ar fi fost gelosi pe acest 3 in 1. omu' era prea valeabil. una peste alta un film de actiune de popcorn si amuzament cu amicii.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #21392 (permalink) | ||
| Quote:
Da un link pls daca ai pt torrent la acest film ... am cautat pe vreo 4 situri din care 2 romanesti foarte utilizate si nimic decat Spider shit man! Nici un Spider cu Ralph! Mersi
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #21395 (permalink) | ||
| Quote:
Crank: High Voltage - 2.5/10 Ce maaaaare mizerie de film... ![]() Imi amintesc ca primul mi-a placut, a fost mindless-fun in sensul bun. Aici au tras exact ce era mai comercial in primul si l-au copiat. Recunosc ca dupa jumatatea filmului am renuntat si l-am inchis. Ma plictisea prea tare ca sa merite sa ma uit pana la final.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #21396 (permalink) | ||
|
Cloverfield ii acord nota 7/10 desi poate ar merita chiar 8/10. mi s-a parut un film foarte interesant, in special din cauza modului de filmare, care pur si simplu te baga in actiune, dar nu numai. te simti de parca esti acolo. in rest, un film catastrofic si conspirationist oricum merita vazut, si parca nu l-as baga la clasa "popcorn movie" asa cum am vazut ca au facut-o altii.
| |||
|
| | #21397 (permalink) | ||
|
Sa-mi explice si mie cineva cand are timp de ce un "popcorn movie", "blockbuster", "bruce willis, ciuc norris si bruz li ar fi fost gelosi pe acest 3 in 1."-movie type nu poate fi notat cu 10 daca merita. Invasion of the Body Snatchers (varianta '56) - propune niste premise foarte tari pentru un film SF, de unde si tenta alegorica, sociala pe care-o poate primi in contextul politic al vremii. Cine-i amator de clisee regizorale specifice filmelor alb-negru ii poate da lejer un 8-9, eu ii dau doar 8 fiindca vreau sa vad si varianta de anul trecut, si s-o revad pe cea din anii '70, ca n-o mai tin minte...aaa, si pentru ca finalul e adaugat artificial si lucrul asta e vizibil.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. Last edited by Megalomaniac; 04-05-2009 at 15:14.. | |||
|
| | #21398 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- @ zarzavat : Taken merita mult mai mult de 5 ! Old school action and stuff , poveste expusa foarte bine, acting foarte bun . Numai 5 ? Last edited by slicker; 04-05-2009 at 16:54.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #21399 (permalink) | ||
| Quote:
solutia ar fi alta scara de notare, dar ar fi un pic cam haos din cauza variatelor criterii considerate de fiecare importante ![]() popcorn 3 curvasaraie 9 dileme existentiale 2 filozofie 4 actiune 7 masini bengoase 7 muzica adevarata cu negri shukari 8 bunaciuni populare in liceu 4 tatuaje 2 pac-pac 10 Quote:
e oke 6???ce sa fac mane daca pentru mine a fost "5 - asa-si-asa"? iar incepem polemici a la "no country for old men"? care a fost cam naspete dpmdv
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #21400 (permalink) | ||
|
Pai tu punctezi categoriile de film, nu filmele in sine. Nu e corect...(desi sunt de acord cu notele oferite categoriilor)
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |