![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2161 (permalink) | ||
|
Terminator 3 7/10 Chiar mi-a placut , nu ma asteptam sa fie ashe mijto ... Jurassic Park 1 8/10 Mie mi-a placut, chiar si acum ca lam revazut pt a 4 sau a 5-a oara mi sa parut OK.Zilele astea vad si celelalte 3 parti. DreamCatcher (Beta) Adica am vazut doar primu cd (prima jumatate a filmului) ...mi sa parut mijto dar parca prea lungit...prea tras de el ...puteau sa condimenteze mai mult...parerea finala si nota ...maine.Gata
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| | #2164 (permalink) | ||
|
Behind Enemy Lines 5/10 cu Gene Hackman shi Owen Wilson. incepe binishor shi se termina copilaresc de prost imaginati-va ... tipul cu un amarat de pistol trage clampa la o unitate de sarbi super antrenati cu tancuri taburi shi kalashuri ... lol beurk!! shi inca data un happy end in stil caracteristic american ... am pus poza care strica tot filmu' ... omu cu pistolu' lol | |||
|
| | #2165 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Solaris (2002) 8 Nu am vazut prima ecranizare din 1972. Am citit cartea (care mi-a placut f. mult) si eram tare curios sa vad o ecranizare dupa ea. Cred ca trebuie in acest caz sa citesti cartea ca sa iti placa acest film. Altfel nu cred ca ai intelege mare lucru din el... Filmul se axeaza mai mult pe relatia dintre Harey (in film Rheya) si Kris Kelvin si mai putin pe subiectul Solaris (planeta)...Ma rog, in carte lucrurile erau oarecum impartite, regizorul a ales sa puna in lumina doar aceasta parte a cartii. Personal as fi vrut o ecranizare completa, care sa prezinte mai in detaliu planeta Solaris, ca in carte, dar asta e... Mare parte din nota este pt atmosfera filmului care se potriveste cu cea din carte si pt decorurile interioare (despre care am avut placuta surpriza sa constat ca erau aproape exact cum mi le imaginasem eu cand am citit cartea... ). Ce nu mi-a placut si mai ales, nu am inteles, de ce naiba au schimbat personajele: Harey (in film Rheya), Dr Sartorius (Gordon, o negresa, cand in carte era un barbat) si Snaut (in film este Snow). Gangs of New York Cred ca 6.5, adica undeva intre "decent" si "bun". Mi-a placut personajul Bill the Butcher jucat f. bine de Daniel Day-Lewis. La fel si imaginea, invierea acelor vremuri, despre care, trebuie sa recunosc, nu prea stiam prea multe... Ce nu (prea) mi-a placut la film a fost povestea gen Titanic & co, ceva la care nu prea m-as fi asteptat de la un regizor ca Scorsese... | ||
|
| | #2168 (permalink) | ||
|
Finding Nemo 9/10 Pixar isi spune cuvantul din nou cu un super film de animatia computerizata de rang mare. Respect Pixar . DreamCatcher (Final) Am vazut si cd2 (partea a 2-a) si am verdictul.... 6,5 Asta pt faza cu elicopterele cand ataca nava aliana si pe carcaieci...jos palaria..in rest ...frectie . ps: De mult nu am mai dar nota asta ... 9. Pixar rulz Dacatzi zic !
| |||
|
| | #2169 (permalink) | ||
| The In-Laws - 6/10 Cel mai nou film cu Michael Douglas. Unele faze sunt amuzante, altele sunt de o cretinitate feroce. Perfect Storm - 6/10 Nu mi-a placut finalu'. Si ce daca e dupa un fapt real? Head of State - 4/10 Film cu potential. Pacat. Against©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2170 (permalink) | ||
|
Care ati vazut Fear and Loathing in Las Vegas ( http://imdb.com/Title?0120669 ) si Spun ( http://imdb.com/Title?0283003 ) ....Am auzit ca sunt gen Requiem For A Dream. Le-am luat de curand si vreau sa aud niste pareri de la voi , cei care le-au vazut. Waitin`
| |||
|
| | #2172 (permalink) | ||
|
MUSA THE WARRIOR 7/10 merita vazut. ... poate ca totusi ar merita un 8 ... costume superbe, decoruri goale însa bine alese ... , in ceea ce priveste scenariul ... este un fel de adaptare moderna dupa filmu' lu' Akira Kurosawa .. îmi scapa numele personajul meu preferat este sergentul ... by ps. lipseste umoru' în Finding Nemo ?! ... ?!
| |||
|
| | #2174 (permalink) | ||
|
Ned Kelly 6/10 Un film usor cu clasicul story...o familie de tarani (cowboyshti ca altfel nu se poa) are probleme cu legea ....si cam atat Anger Management 7/10 Simpatic ...ca de obicei Nicholson face un rol de exceptie + ceva poante haioase. Novocaine 6/10 Pe HBO a fost descris ca fiin comedie neagra...eu 1 nu prea am gasit nimic de ras...mai degraba e o drama. Ye
| |||
|
| | #2175 (permalink) | ||
| Along came a spider 6.5/10 - in general mi-a placut insa este tras in jos teribil de unele secventze ce tzin mai mult de genul SF ... a ... da ... uitasem ... de un SF prost
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #2178 (permalink) | ||
|
Novocaine 7/10 Mai slab decat ma asteptam. The Blair Witch Project 2 1/10 M-am gandit mult pana sa ii dau nota pentru ca nu stiam pe ce sa o dau. Dar dupa aia mi-am amintit ca era una cu sanii pe-afara care se zbenguia fericita, lucru pentru care merita 1.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #2179 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 | Identity (2003) - 3.5/10 ------------------------------ Filmu e interesant doar in ultimele 15 minute cand chiar vroiam sa il sterg. Restul de 75 minute sunt pe departe atat de proaste ...pai de ce? Pai, pentru ca, regizoru a adoptat ideea clasica de suspans creand o barta mai ploaia, adika the easy way out, personaje cu daloguri insipide, pe alocuri de-a dreptul proaste. Stereotipuri clasice pentru creionarea caracterelor. Faptul ca in cazul personalitatilor multiple fiecare este exact cum este creat. Adika intr-o lume imaginata in capsuroul meu un copil de 7 ani nu poate ajunge sa puna bani in masina de spalat si nici sa posede forta unui matur, el se adapteaza unor legile fizice pe care lumea este creata de catre minte per total, exista corelatii in ceea ce priveste lume per total. ![]() A fost draguta ideea cu cheile....mai bine foloseau insa o importanta cat mai mare din punct de vedere al personajelor, ca dialog, putere de convingere asupra celorlalti si erau omorati de la cel mai puternic la cel mai slab, era mai subtil, mai greu de facut da era kitty titty. ![]() Iar finalul...pai e de-a dreptul de kkt..parca asa au crezut ei ca maresc efectul filmului..esuarea lamentabila. ![]() Imi pare rau de o idee bunicica pe care un regizor si un scenarist au reusit sa o reduca la stadiu de latura. ![]() Memento 9/10 Cine a apreciat acest film, insa doar din partea psihologica a lui, si vrea sa vada un film la persoana intai cu ganduri si emotii. trairi si o tenta filozofica ii recomand Memento. Film mai prost ca asta rar..poate doar Dahmer 0/10 si Jason X 1/10. | ||
|
| | #2180 (permalink) | ||
|
Finding Nemo - 9. Excelent film. Voua nu vi s-a parut ca testoasa aia batrana (Crush) aduce izbitor cu Lebowski?
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|