![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #201 | ||
| Sixth Sense -6. E un film destul de OK, dar al carui final nu sta in picioare. Cum conducea mortul masina cu pustiul langa el? Si de unde avea dosarul, la inceputul filmului? Daca erau putin mai atenti la astfel de detalii si nu gaseai hibe era un film chiar bun. Mi-a placut scena de la restaurant cand el vorbea cu nevasta-sa si cea de la final, cand isi da seama ca e mort. In rest, chestii comerciale: fantome cu capul crapat si alte bu-hu-hu-uri. ![]()
__________________ People are strange when you're a stranger. | |||
|
| | #202 | ||
| Signs - 9 Un film mai mult decat excelent. Se vede de la o posta ca regizorul ala este indian. Recomand calduros. | |||
|
| | #203 | ||
| Dead Calm - 10 Cu toate ca mai are faze trase de par, desi cred ca l-am vazut pina acum de 5 ori cap coada si deci stiam toata actiunea, tot nu m-am plictisit si l-am urmarit cu aceeasi placere ca prima oara.
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #204 | ||
| Mulholland Drive - 4/10. Cei care au dat nota de trecere acestui film sunt rugatzi sa ofere mai multe detalii (fara "da.... e un film greu, nu toata lumea poa' sa intzeleaga asha ceva, tre' sa pui mintea la contributzie "... etc) ... vreau parerea voastra pur shi simplu. Nu am timp acum dar o sa argumentez de ce cred ca este un film submediocru.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #205 | ||
| Almost famous - 8/10 surprinzator pt un film american ![]()
__________________ "..azi nimic, maine de doua ori mai mult.." Al Bundy | |||
|
| | #206 | ||
| How High 8. Destul de distractiv, un film in care subiectul principal este "iarba" .Impostor 9. Interesanta ideea filmului, pacat ca exista niste momente in care iti dai seama ce se va intampla, si de niste mici neglijente. Recomandat. Shaolin Soccer 10. Am ras cu lacrimi la filmul acesta, dialogurile sunt extrem de ciudate, si inca nu mi-am dat seama daca filmul se vrea comedie sau nu. Recomandat cu foarte multa caldura. | |||
|
| | #207 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Filme vazute in ultima vreme... The Mothman prophecies ...1-2 (come on!) Windtalkers ... 3? nu stiu, e un film slab, clisee la greu, am cascat la greu. Dude where's my car? ... super! 7-8 K-pax ... iarasi un soi de remake-compot 4-5 Donnie Brasco ... merge chiar si la a 2-a vizionare...8? Ice Age ...sint de acord cu antepostatorii mei, veverita face toti banii, si din trailer ma asteptam la altceva, dar cum a mai aparut si veverita pe aici pe acolo si in rest e un film educativ, cu target adolescentin, nu cum credeam io, caterinca, hai sa-i dau un 7.Deuces Wild ... viata grea tinerilor americani in anii 50-60, intre Korea si Vietnam isi mai palesc si ei vecinii... 3, cu ingaduinta! John Q ... film facut de numele lui Denzel, in rest un talk-show vizual. Dar te face sa te gindesti cit de asigurat esti, ca tot platim cu totii aceste asigurari... 5. Hart's war ... mai are rost sa zic ceva? 2 Se putea sa joace un roman in el si sa fie bun? Men in black 2 ...agreabil, cu vreo 2-3 faze chiar reusite, am ris, asa ca 7 Snatch (revazut) ... ca si prima data, 9 tot o revedere Secretul din Santa Vittoria 9,.. (asta chiar e ultimul film vazut) Minority report 8 film bun, nu simti cum trece timpul. Stau si ma gindesc ca n-am vazut film prost cu Tomita, poate ca pina la urma chiar e actor! Nasul 1 .. 9 si ceva incredibil cit de tinar si schimbat era Al Pacino, nu-mi venea sa cred ca e el. Film clasic. si sa nu uit: Driven film de nota 1 (daca-l iei in serios) ![]() Mai sint si altele, dar cam astea mi-au venit in minte, din ultima vreme... Mai sint si altele, | ||
|
| | #208 | ||
| Quote:
![]() Nu, serios, ce anume ti-a placut la el?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #209 | ||
| Am vazut "Triple X" cu Van Diesel (?!), mi-am pierdut 2 ore din viatza complet aiurea... va recomand cu caldura sa nu-l vedeti.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #210 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Masi, mai intii vreau sa anunt oficial ca nu am vrut sa dau drumu' la vreun troll... in caz ca ma paste vreun ban Ban de ban. ![]() Serios acum, mie mi-a placut filmul, poate am exagerat putin cu nota, ca le-am mai scazut si la restul dupa ce am citit sistemul de notare. In numele credibilatatii mele pierdute, hai sa mai scad un punct. Dar nu conteaza asta.Mie imi plac comediile aberante, ma uit la ele ca si la Roadrunner sau Bugs Bunny si mi se par un excelent exercitiu de imaginatie, chiar daca nu vor cistiga niciodata vreun Oscar. De altfel cred ca multi cistigatori de Oscar n-au avut in viata lor atit umor cit se vede in aceste filme... zic filme pt. ca tocmai mi-am amintit de Jay and silent Bob strike back sau de mai sus citatul Beavis and Butthead do America Cit despre credibilitate, cred ca dupa ce Assasin a ucis ditamai filmul, chiar nu mai conteaza . Si eu n-am luat, am dat! Rog sa se consemneze ca si circumstanta atenuanta, da? Multumesc, onorata instanta! ![]() | ||
|
| | #211 | ||
| Hrhr. ![]() Nu de alta, dar daca Nasul este 9, mi se pare umpic fortat sa pui Dude[...] 7-8. Dupa mine comediile tampite se impart in 2 categorii : comediile tampite-tampite si comediile tampite-amuzante. Dude e in prima categorie, Not Another Teen Movie in a doua.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #212 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | D-aia am si zis ca-i scad un punct. N-am vazut "Not another..." , insa nu cred ca "Dude" e o comedie timpita-timpita. Poate ca nu-i subtila, ca The big Lebowski ...(ca tot de Dude era vorba si acolo ) oricum comediile sint in suferinta, tocmai ca nu poti crea umor folosind sabloanele cu care Hollywood-ul scoate tone de filme. Timpita-timpita, mie mi-a placut. 6-7 Multumit? ![]() | ||
|
| | #213 | ||
| Problema nu cred ca e de la tine, ci mai degraba de la mine. Sunt prea puternic influentat de propria-mi scara de valori, pe care Dude a luat 1.5/5 stele, adica 3. Ce mai este ciudat la acea scara este ca nu prea sunt comedii care sa fii luat 8. Poate Groundhog Day si alte cateva, de le numeri pe 5 degete.. Oricum, tinand cont ca fiecare are scara sa de valori, ce tine de interiorul fiecaruia, e umpic irelevant cifra atribuita unui film; mai degraba sa spunem de ce i-am dat nota respectiva. I reckon.
|
| | #214 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Inca un film de care n-am auzit, dar uite ca tocmai mi-ai facut cadou 2 comedii, drept care zic mersi, ca nu numai la tine, dar cam peste tot comedia e pe duca. Cit despre scara de valori, e destul de greu sa pui filmele pe aceste trepte. Sint filme pe care le tii minte pentru ca sint ATIT DE PROASTE!!! apoi sint multe care pur si simplu le vezi si le uiti imediat, filme dupa care nu-ti pare rau c-ai dat banu, si atit, filme care iti plac mult, foarte mult, dar pe care, ciudat, desi le ai acasa bine pastrate pe caseta, dvd sau cd, nu te mai uiti la ele, si mai sint unele filme care desi n-au fost capodopere, de cite ori apuci sa le vezi nu te mai poti opri si te uiti pina al sfirsit, chit ca e a 15-a oara. Pentru mine un astfel de film e, de exemplu Conspiracy Theory ... probabil ca ar trebui sa-i dau 10, dar n-o fac, ramine fara nota si eu ramin cu placerea de a-l revedea de cite ori se iveste ocazia... Ca tot discutam de filme... acum vreo 2 ani mi-am luat video si am inceput sa-mi trag filmele de pe la HBO pe casete, si eram foarte pretios , trageam numai filme de la nota 9 in sus. Ei bine, in timp standardul a scazut, pentru ca adevarul e ca imi plac foarte multe filme, chiar daca multe n-or sa faca decit sa adune praful pe casete si revazind deunazi "Secretul din Santa Vittoria" mi-am dat seama ca nu se mai fac filme ca pe vremuri... intr-o buna zi o sa suflu praful de pe casete si o sa redescopar o groaza de frumuseti de mult apuse... Na ca mi s-au umezit si ochii! ![]() | ||
|
| | #215 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | Vanilla sky 8/10 destul de imprevizibil desi se incadreaza in tipicul de filme schizofrenice, in care ti se prezinta ba sfarsitul filmului, ba inceputul, ba la mijloc, ba viseaza ba se trezeste iar in alt vis.....as fi dat 9 dar au uitat sa mentioneze cine dreaku e Ellie dupa ce iti dai palme 2 ore in timpul vizionarii incercand sa intelegi ce naiba se intampla si ce-ti scapa ![]() SPOILER ALERT mi s-a parut cam sec finalul, actiunea si starea de zapacire in care esti deja bagat putea fi exploatata ceva ma bine, aveam numai eu si prietena 'fo 3 idei beton de final, asa ca asteptam sa fie ceva si mai si....cand colo doar semi-tzeapa (a, dormea, asta e explciatia la tot) | ||
|
| | #216 | ||
| Harry Potter and the Sorcerer's Stone - 9 Scena cu meciul de vîjthaþ merita o nota separata si anume 11 Nu stiu de ce imi vine sa fac o compar cu scena cursei din Star Wars Ep1. Excelenta.Mad City - 7 - la Protv
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #217 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #218 | ||
| Hart's War 2?!?! Lasand la o parte realitatea istorica, filmul, imho, a fost cam de 8 (ca atmosfera si din pdv scenaristic), iar Colin Farrell si Marcel Iures au fost de nota 11. Cat despre faptul ca "joaca un roman in el", afirmatia ta e de prost gust si deplasata, nu-ti doresc sa-ti fie apreciata "cultura" cinematografica dupa ea...
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #219 | ||
| Quote:
![]() chestia e ca am citit cartile si apoi am vazut filmul. oricum, in unele cazuri mi s-a parut inpirata adaptarea.
|
| | #220 | ||
| Sper ca le-ai citit in engleza; altfel, pierzi 90% din farmec. In rest, la fel ca tine. Mai intai cartile, apoi filmul.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|