![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2181 (permalink) | ||
| Carpe Diem Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea | Star Trek Nemesis - 5/10 Mi-a adus aminte de seriile Star Trek pe care le urmaream cu placere in urma cu catziva ani. Mi-a adus aminte, si atat. House of 1000 Corpses - 4/10 Se vrea a fi un film de groaza, dar din pacate e un film de toata groaza. Nu m-a impresionat cu absolut nimic. The Italian Job - 6/10 Inceputul filmului este dezamagitor, continuarea fiind previzibila. Per total insa filmul exceleaza la anumite capitole. In mod normal i-as fi acordar doat 5, dar i-am dat un punct in plus datorita faptului ca in film joaca preferata mea, Charlize Theron ![]() Adrenaline (2003) - 2/10 Filmul are potential, din pacate este filmat prost, ai sensatia ca te uiti la o telenovela. Tind sa cred ca filmul a fost filmat de catre niste amatori. The Abduction Club - 6/10 Se vrea a fi o poveste adevarata... The First 20 mil.$ is always the wardest - 6/10 O comedie placuta, merita vazut. Hellborn - 3/10 O parcarie de film, se incardreaza in aceeasi categorie cu Adrenaline. The Good Thief - 6/10 Filmul are un subiect mult prea uzat in ultimul timp. Interstate 60 - 8/10 Amuzant, bine facut, merita vazut. It's a must see. American Pie 3 Girl - 1/10 O tampenie de filme, o porcarie, mi-am pierdut o ora jumate aiurea.
__________________ . | ||
|
| | #2191 (permalink) | ||
|
Spun 7,5/10 Un film cu drogati si despre drogati foarte "educativ". Trebuie vazut macar o data.(Britany Murphy, Mira Sorvino, Leguiziamo si Mickey Rourke ) Fear & Loathing In Las Vegas 7,5/10 Iar drogati...de data asta 2 , care trebuie sa ajunga de la LA in Las Vegas . Un film mai vechi destul de ... ciudatzel. (Johnny Deep , Benicio del Toro) UPDATE Down With Love 7,5/10 Un film pe gustul meu...un film retro cu o muzica superba si niste imagini as putea spune perfecte , fiecare cadru parca ar fii o pictura cu niste culori aprinse si un aspect ce bate spre perfectiune , 2 actori buni ce isi fac rolul cum nu se poate mai bine , o poveste romantica cu tente de comedie, si un deznoadamant cu final imprevizibil. Pt cei cu un dram de romantism le recomand acest film. Genul de film care al vezi si al savurezi dar numai o data. ps: Assasin te sfatuiesc sa vezi acest film ca noi 2 avem ceva gusturi comune.
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
Last edited by Jimmy_X; 24-08-2003 at 15:12.. | |||
|
| | #2192 (permalink) | ||
| 2 Fast 2 Furious - 4\10. Doar scenele de actiune sunt de capul lui, nici alea fiind cine stie ce. Spune lumea despre Vin Diesel ca e un actor slab, ca e bine ca nu joaca in sequel, s.a.m.d. Insa tipul care l-au adus in locul lui, Tyresse , e absolut jalnic, orice scrie pe el numai actor nu.Donnie Darko - 9\10. Oh yeah! Superb film. Stiam de el de peste un an insa abia zilele trecute am reusit sa-l vad. Sci-fi, fantasy, horror(fara sange, mate si alte alea), drama, teen-movie, satira la adresa suburbiei americane a anilor '80 si lista ar putea continua. Actori foarte buni, scenariu foarte bun, regizor foarte bun(Richard Kelly, el a scris si scenariul ), coloana sonora foarte buna - reteta unui film memorabil. See it NOW!
__________________ X Last edited by Dynamix; 24-08-2003 at 20:40.. | |||
|
| | #2193 (permalink) | ||
| Quote:
Amen to that, bro!
__________________ X | |||
|
| | #2194 (permalink) | ||
| Biker Boys - 3/10 Se vrea un FnF cu motociclete, dar rateaza la greu la capitolul scenariu, care este pueril, prea simplu. In plus are cam multa vorbarie. Scenele de actiune sunt si ele oarecum stupide. Spoiler La ultima scena fac dragracing cu motocicletele pe drum de tzara!!! Cu motociclete!!! Strigator la cer. End Spoiler 1 punct are pentru Laurence Fishbourne, iar inca unul pentru motociclete. Al treilea nu stiu pentru ce e. Dar daca ar fi fost cu masini filmu, ar fi luat vreo 5/10.
__________________ Layin` low | |||
|
| | #2197 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Quote:
![]() Azi am vazut Charlie's Angels: Full Throttle Un 8.5 bine meritat. Prin asta inteleg eu popcorn movie adevarat...Fara pretentii de realism, fara drame lacrimoase (cum era jaful de Armagedon spre ex). Doar actiune la superlativ sustinuta de imagini f. bine filmate (exemplu scena de pe baraj care m-a lasat cu gura cascata...) si de o coloana sonora bine aleasa. Plus umorul de rigoare. Plus tipe misto. Plus bad-guys misto (Crispin Glover aka Thin Man aka "omu' care smulge parul pt a-l mirosi" e bestial, pacat ca apare cam rar). Plus tot... Si da, efecte speciale cu tona, dar macar au stil. Si asta e f. important imo...Imi pare f rau ca am vazut o versiune divx jaf...Asta chiar e film facut pt dvd+5.1 & stuff... ![]() ps: in filmul asta cred ca este cel mai scurt rol a lui Bruce Willis...LOL Si, da, e in film! Last edited by Dead Ghost; 25-08-2003 at 03:07.. | ||
|
| | #2199 (permalink) | ||
| Quote:
mean streets - de niro si keitel impreuna in al doilea film. mafioti, chestii, merita...a mai fost odata parca la antena1, dat asha pe sest, cum se face cu toate filmele bune (la fel am vazut si true confessions). 8/10 amadeus - nu mi-a placu in mod special, dar e un film de urmarit. 6/10 north by northwest - isi merita titlul, plin de faze devenite ulterior clisee. hitchcock stie. Eva Marie Saint arata mai bine decat 10 actrite care se cred acum frumoase. cary mi se pare imbatranit si prea bronzat. 9/10 rebel without a cause - desi l-am mai vazut de 2 ori la cinemateca de acasa, a mai mers o data. film de film. 8/10 the name of the rose - daca tot am citit cartea, trebuia sa vad si filmul, care m-a impresionat mai putin. anul asta a mai aparut un film cu acelasi nume, dar care nu are nici o legatura cu cel dupa cartea lui echo. aviz amatorilor. 6/10 rainman - probabil cel mai bun rol la lui hoffman. talentul lui cruise e egal cu zero si aici ca si in celelalte filme pe care le-a facut. 6/10 life or something like it - angelina blonda nu prea imi place, da' filmul e destul de decent. 5/10 dangerous beauty - a fost la hbo cu titlul "frumoasa curtezana" si intr-adevar, juma de film m-am holbat ca bou' la catherine mccormack. filmul e simpaticutz. 6/10 break'em in 4 - film de film. 8/10 the 4th angel - jumate actiune, jumate "all the president's men", nu merita atentia. m-am uitat la el pana la sfarsit ca juca si forest whihaker. 2/10 witness protection - tom sizemore stie meserie si rolul de mafiot i se potriveste. filmul e linistit, avand mai degraba aura de documentar decat de film de actiune. 5/10
__________________ some people deserve to die... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|