![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #22001 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Daca mai vrei un horror exclusiv cu femei (imbracate de data asta) recomand The Descent. 8/10
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #22003 (permalink) | ||
|
Eastern promises 9/10 Poate cel mai bun rol din cariera lui ''Aragorn''.Daca celalalt film al lui Cronenberg(A History of violence) mi s-a parut destul de sec,cel de fata reuseste sa ma impresioneze prin atmosfera creata si prin jocul actoricesc peste medie.
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #22004 (permalink) | ||
| Biloxi Blues (1988) Cu Christopher Walken ca sergent si Matthew Broderick ca recrut, intr-o ecranizare din tineretea lor nu prea e loc de plictiseala. ^^
| |||
|
| | #22005 (permalink) | ||
| Quote:
si nu cred ca trebuie sa rezisti pana la sfarsit ca sa realizezi ca "asa a vrut sa fie facut"./edit De fapt, imi pare ciudat faptul ca este atat de dificil de realizat cand cineva vrea sa faca o pastisa (in sensul ok al cuvantului) din asta, in care amesteca bizantin subiecte, simboluri, structuri si teme. Megalomaniac iti recomanda The Descent al lui Neil Marshall, insa personal ti-as recomanda un alt film de-al lui Marshall - Doomsday - tot in sfera asta de fantezie/pastisa/mix de teme. Atat tot ca Doomsday este un pic mai apropiat de visul unui pusti caruia ii plac filmele VS Zombie Strippers ce este visul unui junkie tripat si cazut intr-o rana langa o vitrina cu stripperite.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Last edited by Cowboy; 12-06-2009 at 15:59.. | |||
|
| | #22007 (permalink) | ||
| Angels & Demons - 7,5/10 - desi cam previzibil, finalul face tot filmul. Ewan McGregor joaca destul de bine iar Robert Langdon (Tom Hanks) prea le stie pe toate in film.eu cred ca merita vazut chiar daca unii il vor considera o dezamagire | |||
|
| | #22008 (permalink) | ||
|
Carol l in regia lui sergiu nicolaescu; privit ca un film este un fiasco total, dar privit ca un documentar este destul de bun pt cei care nu au habar de carol l sau nu au chef sa citesca o carte de istorie sa stie cine e si ce a facut primul rege al romaniei. filmul in sine este o amestecatura de bucati din filmele vechi regizate de nicolaescu ca :ciulandrea, pentru patrie, capcana mercenarilor, osanda, ultima noapte de dragoste, in proportie de 40-45% si restul de 55-60% scene noi cu sergiu ''mosnegit'' si la propriu si la figurat. pe de alta parte se vrea iesirea in relief a framantarilor regelui carol l de a pastra neutralitatea sau de a intra in razboi alaturi de antanta sau rusi in functie de cerintele tarii, tratate semnate sau legaturi de rudenie sau si mai rau pt el, de a abdica. cam 5,5 /10. | |||
|
| | #22009 (permalink) | ||
| Lucky Number Slevin 8/10. Sincer, m-a cam dezamagit finalul. A inceput foarte bine, foarte "Snatch-like", dar sfarsitul nu a oferit acel "wow-effect". Toti actorii au jucat impecabil. Hartnett, Willis, Freeman, Kingsley. Gran Torino 9.5/10. Ce mai pot sa zic... un "must-see". Eastwood nu dezamageste. Finalul mi s-a parut foarte emotional. Si da, Clint e un badass si la 79 de ani
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #22015 (permalink) | ||
| Dog Day Afternoon 7.5/10 Ca de obicei, Pacino face cel putin jumatate din film. Inafara de asta, mesajul transmis este unul destul de important as zice eu, presupun ca la vremea lui filmul a starnit ceva sprancene ridicate. Poveste buna, final oleaca socant. Merita vazut. Rear Window 8/10 Nu e un horror (cum s-ar presupune din cauza celui ce regizeaza), e mai mult un fel de thriller. E un film bun, chiar nu am ce sa-i reprosez. E cu Grace Kelly, actor pe care (dupa ce am vazut It's a wonderful life) il consider ca fiind unul foarte bun. The Hills have eyes 8/10 In sfarsit un film horror care sa imi placa. Nu m-a speriat, insa nici nu m-a plictisit. E intradevar un film inedit, care nu are tonele de clisee ce se intalnesc azi in filmele de groaza (poate si din cauza varstei). Filmarile sunt tipice pentru anii 70 (unghiuri nu foarte reusite, camera miscata, efecte proaste), insa surprinzator aceste ''defecte'' imbunatatesc atmosfera. Inafara de asta, din cauza lui, data viitoare o sa ma gandesc de doaaua ori inainte sa imi iau un ciobanesc german. Wes Craven stie ce face.
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #22016 (permalink) | ||
|
Let the Right One In 5/10 (imdb) Mi se pare un film foarte overrated. Plusuri: - e un film old-school, care nu recurge la artificii ieftine pentru crearea atmosferei, se bazeaza mult pe montaj si pe compozitia cadrelor - bizareria, datorata in mare parte atmosferei scandinave - muzica (sau lipsa ei acolo unde trebuie) Minusuri: - povestea, total neoriginala, previzibila, uzata - ritmul enervant de lent, "...thin... like butter scraped over too much bread." - personajele destul de insipide
__________________ "All lung fish should face the death penalty for their heretical evolutionist ideas" | |||
|
| | #22019 (permalink) | ||
| Care parte ti s-a parut originala ? Un copil vampir vulnerabil, singur si fatal ? Pacat, s-a mai facut. O relatie intre un om si un vampir care nu implica doar un scurt atac la carotida ? Si asta s-a mai facut... Partea cu omul uneori mai fiara decat fiara ? Vampirul cu probleme de constiinta, dar care nu se poate sustrage propriei naturi ?Sorry, nimic original aici, doar permutari de leitmotive.
__________________ "All lung fish should face the death penalty for their heretical evolutionist ideas" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |