Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 25-08-2003, 10:51   #2201
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Half Past Dead - cu Steven Seagal shi Ja Rule ... infiorator de prost ... muzica il mai salveaza pe alocuri shi unele scene de caft destul de bine realizate ... oricum, mai mult de 3/10 nu merita

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2003, 11:10   #2202
Administrator

Assassin's Avatar

The Core - 5.5/10
Armageddon in subterane. Bleah. Noroc cu metalu', aliaju' ala din care e facuta nava, altfel tot scenariu' se ducea drq.

A man apart - 5/10
Vin Diesel in rolu' tanarului care plange si suspina. Phleeaze...

Kagemusha - 7/10
Desi am incercat sa il vad in trei nopti (neconsecutive), de fiecare data am adormit, astfel ca ultima oara, in loc de doua ore si ceva cat dureaza, mi-a luat trei ore si juma' sa il vad pana la capat.

Intrebare (Hideyoshi heeeelp), cum se numeste melodia? Incepe cam prin minutu' 34 si e super cunoscuta si vreau sa o ascult pe toata

Multam©
Attached Files
File Type: zip huh.zip (451.7 KB, 15 views)

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2003, 12:01   #2203
Registered User

Jimmy_X's Avatar

In sfarsi am indraznit sa vad si eu Reloaded...(varianta nuked internal ac3)

Matrix Reloaded 8/10 Ai dau doar atat pt prea multa teorie psiologie si vorbarie nejustificata ...in rest actiune si efecte jos palaria...mai putin reflexiile din ochelarii lu morheus in care apare echipa de filmare si faza cu rasturnarea masinii argintii de pe autostrada aia in care se vede clar ca o retrovizoare din partea stanga a masinii este aruncata/zdrobita iar in urmatorul cadru retrovizoarea apare ca din magie ( o fii din cauza ca sunt in matrix...cine shtie ). Muzica e mijto dar din cauza variantei mele de film tocmai cand era batalie si muzica mai mijto atunci se auzea super incet (nuked ac3 bleah).

Mda

Jimmy_X is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2003, 12:03   #2204
Registered User

Haiducus's Avatar

Quote:
Originally posted by luNETistu'
Vreau si eu seinfield
e-mail peste 2 saptamani ...si vedem.

Haiducus is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2003, 22:20   #2205
Super Moderator

mariko's Avatar

Bad Boys 2-6/10.. e nota pe care o dau filmelor ok; mi s-a parut mai prost decat primul

mariko is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2003, 02:49   #2206

Dead Ghost's Avatar

Contact 9.5 A 3-a oara cand il vad.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2003, 02:56   #2207
Registered User

RalucaM's Avatar

Contact - 9.99 - chiar shi cu toate exagerarile care apar in film mi se pare superb , il vad suficient de rar ca sa-mi placa de fiecare data

RalucaM is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2003, 10:28   #2208
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Brazil 8/10 Un film destul de vechi dar absolut unic...in sensul ca are o lume sf foarte mijto si detaliata , subiectul filmului nu este cine shtie ce dar devine surprinzator spre sfarsit unde a reusit sa ma impresioneze. Filmul are si multe poante foarte reusite .

Identity 8/10 Nu ma asteptam sa fie asa de bun filmul. Pacat de unele faze prea exagerate si nelogice si pacat de final , nu finalul in sine ma deranjeaza ci cine este "vinovatul".Ideea este una nebuneasca care incepe foarte mijto.
PT cei ce l-au vazut: Bine ca nu suntem nascuti pe 10 Mai si replica celebra: "I Saw You In A Orange Grove"

E un MUST SEE

Old 26-08-2003, 10:57   #2209
42
theultimateanswer

42's Avatar

Contact 8.
Am scazut din punctaj pentru felul cateodata telenovelistic in care sunt prezentate anumite lucruri. Dar pe total, mi se pare cel mai bun sf pe care l-am vazut. Felul in care s-au pus lucrurile (nu au fost omuleti vechi, de fapt nu am vazut in realitate nici un fel specie extraterestra). De remarcat atmosfera superba de la lansarea capsulei (imi aduce cumva aminte de halflife, portalurile de acolo), calatoria prin gaura de vierme, superb realizata.

42 is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2003, 11:57   #2210
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Behind Enemy Lines 7/10
Cu Owen Wilson si Gene Hackman. Un interesant film de razboi, tipic american.Actiunea se petrece in Bosnia-Hertegovina,pe timp de iarna. Foarte,foarte frumos filmat.
Filmarile s-au facut in Slovacia.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2003, 12:32   #2211
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Quote:
Intrebare (Hideyoshi heeeelp), cum se numeste melodia? Incepe cam prin minutu' 34 si e super cunoscuta si vreau sa o ascult pe toata

Taticu ... sa mor daca imi dau seama ce melodie e .... se aude foarte foarte incet ... adevaru ca am ascultat-o shi la nishte cashti penale ... da orishicat ... am sa incerc sa o ascult la ceva mai capabil shi daca imi pica fisa te anuntz

Last edited by Hideyoshi; 26-08-2003 at 12:53.

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2003, 17:47   #2212
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally posted by zoso
amadeus - nu mi-a placu in mod special, dar e un film de urmarit. 6/10
mie mi-a placut la nebunie atmosfera din film. l-am vazut demuult de tot, acum vreo 6-7 ani, cred. pe video. poate eram mai impresionabil atunci...
Quote:
the name of the rose - daca tot am citit cartea, trebuia sa vad si filmul, care m-a impresionat mai putin. anul asta a mai aparut un film cu acelasi nume, dar care nu are nici o legatura cu cel dupa cartea lui echo. aviz amatorilor. 6/10
(pss, e eco . filmul surprinde numai baza piramidei construite de Eco, si anume thrillerul. oricum, Sean Connery joaca bine.)
Quote:
rainman - probabil cel mai bun rol la lui hoffman. talentul lui cruise e egal cu zero si aici ca si in celelalte filme pe care le-a facut. 6/10
atunci uita-te la Midnight Cowboy . si la Absolventul (asha se chema, parca).

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2003, 18:27   #2213
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Midnight Cowboy e absolut superb ... si alb-negru, din cate tzin eu minte. Hoffman si Voight. Absolventul nu m-a dat prea mult pe spate ... dar oricum, mai sunt filme misto cu Hoffman ... vezi Kramer vs. Kramer, Tootsie, Totzi oamenii presedintelui ( el si Redford ).

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2003, 08:27   #2214
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Terminator 3 - 6,5/10 - M-a dezamagit rau filmul asta... o aiureala totala.

Enemy At The Gates - 8/10
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2003, 09:08   #2215
MMC
Registered User

Bruce Almighty - 6,5/10 dragut

MMC is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2003, 11:01   #2216
Registered User

Jimmy_X's Avatar

May 7/10 Pt ca e genul de film care arata un adevar cel putin pana la sfarsitul filmului, oricare dintre noi avem un defect sau am avut o copilarie nu prea fericita....in cazul lui May a cedat si a facut ce a facut...in fine e un film de vazut si de sters...sa ramana amintire

Gie

Old 28-08-2003, 00:36   #2217
Paranoia is natural

the core, armagedon in subteran. 5/10

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2003, 08:37   #2218
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
The Core - 5.5/10
Armageddon in subterane.
Quote:
Originally posted by LifeSucks
the core, armagedon in subteran.
Se pare ca parerile sunt impartite

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2003, 22:18   #2219
Super Moderator

mariko's Avatar

The Thomas Crown Affair-7/10
Billy Madison-6/10

mariko is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2003, 01:29   #2220
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Quote:
Behind Enemy Lines 5/10
II dau 5 pentru ca s-a straduit sa fie original in filmare si efecte si pentru ca a reusit pe alocuri sa creeze atmosfera. Tot 5 ii dau pentru ca m-am plictisit de filmele mustind a patriotism ostentativ tipic americane. Mai nou au mutat Vietnam in Serbia and it's getting really old really fast.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules