![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #2201 | ||
| Half Past Dead - cu Steven Seagal shi Ja Rule ... infiorator de prost ... muzica il mai salveaza pe alocuri shi unele scene de caft destul de bine realizate ... oricum, mai mult de 3/10 nu merita
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #2202 | ||
| The Core - 5.5/10 Armageddon in subterane. Bleah. Noroc cu metalu', aliaju' ala din care e facuta nava, altfel tot scenariu' se ducea drq. ![]() A man apart - 5/10 Vin Diesel in rolu' tanarului care plange si suspina. Phleeaze... Kagemusha - 7/10 Desi am incercat sa il vad in trei nopti (neconsecutive), de fiecare data am adormit, astfel ca ultima oara, in loc de doua ore si ceva cat dureaza, mi-a luat trei ore si juma' sa il vad pana la capat. Intrebare (Hideyoshi heeeelp ), cum se numeste melodia? Incepe cam prin minutu' 34 si e super cunoscuta si vreau sa o ascult pe toata![]() Multam©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2203 | ||
| In sfarsi am indraznit sa vad si eu Reloaded...(varianta nuked internal ac3) Matrix Reloaded 8/10 Ai dau doar atat pt prea multa teorie psiologie si vorbarie nejustificata ...in rest actiune si efecte jos palaria...mai putin reflexiile din ochelarii lu morheus in care apare echipa de filmare si faza cu rasturnarea masinii argintii de pe autostrada aia in care se vede clar ca o retrovizoare din partea stanga a masinii este aruncata/zdrobita iar in urmatorul cadru retrovizoarea apare ca din magie ( o fii din cauza ca sunt in matrix...cine shtie ). Muzica e mijto dar din cauza variantei mele de film tocmai cand era batalie si muzica mai mijto atunci se auzea super incet (nuked ac3 bleah).Mda ![]()
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| | #2204 | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #2205 | ||
| Bad Boys 2-6/10.. e nota pe care o dau filmelor ok; mi s-a parut mai prost decat primul
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #2206 | ||
| Contact 9.5 A 3-a oara cand il vad. | |||
|
| | #2207 | ||
| Contact - 9.99 - chiar shi cu toate exagerarile care apar in film mi se pare superb , il vad suficient de rar ca sa-mi placa de fiecare data ![]()
__________________ Living on Earth is expensive, but it does include a free trip around the Sun. | |||
|
| | #2208 | ||
| Brazil 8/10 Un film destul de vechi dar absolut unic...in sensul ca are o lume sf foarte mijto si detaliata , subiectul filmului nu este cine shtie ce dar devine surprinzator spre sfarsit unde a reusit sa ma impresioneze. Filmul are si multe poante foarte reusite . Identity 8/10 Nu ma asteptam sa fie asa de bun filmul. Pacat de unele faze prea exagerate si nelogice si pacat de final , nu finalul in sine ma deranjeaza ci cine este "vinovatul".Ideea este una nebuneasca care incepe foarte mijto. PT cei ce l-au vazut: Bine ca nu suntem nascuti pe 10 Mai si replica celebra: "I Saw You In A Orange Grove" E un MUST SEE ![]()
| |||
|
| | #2209 | ||
| Contact 8. Am scazut din punctaj pentru felul cateodata telenovelistic in care sunt prezentate anumite lucruri. Dar pe total, mi se pare cel mai bun sf pe care l-am vazut. Felul in care s-au pus lucrurile (nu au fost omuleti vechi, de fapt nu am vazut in realitate nici un fel specie extraterestra). De remarcat atmosfera superba de la lansarea capsulei (imi aduce cumva aminte de halflife, portalurile de acolo), calatoria prin gaura de vierme, superb realizata.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #2210 | ||
| Behind Enemy Lines 7/10 Cu Owen Wilson si Gene Hackman. Un interesant film de razboi, tipic american.Actiunea se petrece in Bosnia-Hertegovina,pe timp de iarna. Foarte,foarte frumos filmat. Filmarile s-au facut in Slovacia.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #2211 | ||
| Quote:
Taticu ... sa mor daca imi dau seama ce melodie e .... se aude foarte foarte incet ... adevaru ca am ascultat-o shi la nishte cashti penale ... da orishicat ... am sa incerc sa o ascult la ceva mai capabil shi daca imi pica fisa te anuntz
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." Last edited by Hideyoshi; 26-08-2003 at 12:53. | |||
|
| | #2212 | |||
| Quote:
Quote:
. filmul surprinde numai baza piramidei construite de Eco, si anume thrillerul. oricum, Sean Connery joaca bine.)Quote:
. si la Absolventul (asha se chema, parca).
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | ||||
|
| | #2213 | ||
| Midnight Cowboy e absolut superb ... si alb-negru, din cate tzin eu minte. Hoffman si Voight. Absolventul nu m-a dat prea mult pe spate ... dar oricum, mai sunt filme misto cu Hoffman ... vezi Kramer vs. Kramer, Tootsie, Totzi oamenii presedintelui ( el si Redford ).
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #2214 | ||
| Terminator 3 - 6,5/10 - M-a dezamagit rau filmul asta... o aiureala totala. Enemy At The Gates - 8/10
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #2215 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA | Bruce Almighty - 6,5/10 dragut | ||
|
| | #2216 | ||
| May 7/10 Pt ca e genul de film care arata un adevar cel putin pana la sfarsitul filmului, oricare dintre noi avem un defect sau am avut o copilarie nu prea fericita....in cazul lui May a cedat si a facut ce a facut...in fine e un film de vazut si de sters...sa ramana amintire Gie ![]()
| |||
|
| | #2217 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | the core, armagedon in subteran. 5/10
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #2218 | ||
| Quote:
Quote:
![]()
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #2219 | ||
| The Thomas Crown Affair-7/10 Billy Madison-6/10
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #2220 | ||
| Quote:
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|