![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #22322 (permalink) | ||
|
Sa-ti fac o favoare: In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #22324 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #22325 (permalink) | ||
| Quote:
a avut cateva personaje interpretate foarte bine. (posibil ca acele cateva sa fie doar unul, memoria mea nu e tocmai de nadejde) | |||
|
| | #22326 (permalink) | ||
|
28.Days.Later - 7/10 - un film cu sfarsitul lumii, apocalipsa ...e un film mai deosebit in sensul ca sfarsitul lumii poate veni si din urma unui virus, nu cum erau mai multe filme care prezentau the end-ul ca fiind loviti de asteroizi, de incalzirea globala etc.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #22327 (permalink) | ||
| Quote:
Liars (dati cu ciocanul ca are eficienta mai mare )Sympathy for Mr. Vengeance 6.5/10 Actiune oleaca plictisitoare pe alocuri, in sensul in care nu a reusit sa-mi captetze toata atentia filmul, ca dovada am avut dificultati din cand in cand sa urmaresc firul povestirii. Actingul nu a fost nici el spectaculous (s-ar putea sa nu am inca ''dreptul'' sa judec actingul filmelor koreene considerand cantitatea vazuta, si o comparatie cu ce fac cei de la holiwood s-ar putea sa nu-si aiba rostul), in concluzie nu i-am scazut nimic pentru acting. Un lucru pentru care i-am scazut in schimb a fost lipsa muzicii (cu ocazia asta am realizat cat de importanta este muzica intr-un film -chit ca nu o observi majoritatea timpului, intotdeauna ii simti lipsa-). Poate lipsa muzicii a facut parte din mesajul regizorului. Din Sfarsit foarte misto. E un film care merita urmarit daca vedeti intreaga trilogie, altfel eu nu il recomand ca stand alone. (nu a luat 4 din cauza sfarsitului)
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #22328 (permalink) | ||
|
28.Weeks.Later - 7/10 - cititi postul meu de mai sus .
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #22330 (permalink) | ||
| Quote:
Dawn of the dead, I am legend, serialul millenum, dead set, toate filmele cu zombie ? Diario de una ninfómana 7/10,. Sincer mi-a cam placut fara sa ii reprosez ceva major. Dezinvolt, cu o incarcatura sexuala puternica si destul de explicita dar fara sa para obscen, prezinta o bucata din viata unei ninfomane. Un pare plus pentru ca am aflat cate ceva despre bordelurile din Barcelona, de care sincer intr-un fel sau altul nici nu stiam, desi aproape cunosc orasul pe de rost.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #22332 (permalink) | ||
|
braveheart 7/10 Nu prea imi plac filmele de genu.Asta a fost si lung fss.Ii dau 7 pt finalu spectaculos
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #22333 (permalink) | ||
| Cam da...
|
| | #22335 (permalink) | ||
|
..si asteptam cu nerabdare 28 years later, unde chiar va sa vie sfarsitul lumii! ![]() Confessions of a Shopaholic - 4/10, fara tresariri; previzibil, umor subtirel, plictisitor, numamaiuitlacomedii2lunideacumincolo. | |||
|
| | #22336 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
mEn, serios, where do these people come from ? ![]() Last house on the left 6/10. Nu a fost chiar rau filmul doar mult prea liniar si previzibil. Acting mediocru.
__________________ Out of my mind. Back in five minutes. | |||
|
| | #22337 (permalink) | ||
| Savage Grace - 4/10 Plicticos, neinteresant, previzibil. Julianne Moore reuseste inca un rol perfect, daca nu era ea inchideam filmul pe la jumatate.
|
| | #22338 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Watchmen : not your regular super heroes movie. Cu o coloana sonora de exceptie. Poate fi acuzat de cateva clisee dar sunt intetionat introduse in film. 8/10. A meritat ashteptarea unui dvd
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #22339 (permalink) | ||
|
Frailty - 9/10 - Revazut.Sigur l-ati vazut doar ca e numele nu foarte cunoscut.E ala cu Bill Paxton cand avea 2 fii si vana demoni.Nu stiam de ce juca atat de bine in filmul asta , el l-a regizat.McConaughey nu e el un actor brutal dar e bine instruit in filmul asta, foarte convingator.Trebuie vazut daca inca nu l-ati vazut, e un film cu o idee betoana rau. Botched - 7/10 - Un film de caterinca dar nu facut in caterinca , are si faze amuzante.Si pe asta il recomand. The frighteners - Revazut- Are 7 pe imdb , merita un 9/10 dupa parerea mea.Beton subiectul , betoana muzica , beton Michael J. Fox , beton Zemeckis , beton scenariu , beton atmosfera.Sigur l-ati vazut si pe asta.
__________________ El hambre agudiza el ingenio. | |||
|
| | #22340 (permalink) | ||
|
Street Fighter The Legend of Chun-Li: 1/10: Primeste nota 1 din cauza Kristin Kreuk. Da si acest punct nu este din cauza ca domsoara Kristin ar fii jucat ci doar am notat simpla ei prezenta in film. Neal McDonough si pe Chris Klein confirma inca o data ca locul lor e in filme de categoria D, filme de televiziune, filme de marti seara la antena 1. Nu recomand acest film nimanui, nici mort. Defapt, filmul e o comedie, atat de prost este.
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |