Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 01-07-2009, 18:08   #22341 (permalink)
Default User

biosock's Avatar

21 Grams - 10/10 Am incercat si eu odata sa caut nod in papura la un film atat de apreciat de cei care gusta filme de calitate ... insa nici o sansa ... este impecabil realizat de la scenariu/regie/acting ... prea putin a deranjant coloana sonora in cateva momente critice ale filmului (cel putin asa mi s-a parut) incat sa nu il apreciez la justa valoare. Desi C. Nolan a venit inainte cu acest gen de abordare el a facut-o pentru ca se potrivea actiunii filmului sau mai bine zis personajului principal care suferea de acel deficit de memorie si se potrivea de minune cu derularea faptelor. Aici insa avem de a face cu un casting de exceptie care tintuiesc privitorul de scaun de la cap coada chit ca pare confuz totul pana spre jumatatea filmului. De Sean Penn nu mai zic nimic insa Benicio Del Toro si Naomi Watts m-au uimit. Oricum un film deosebit per total, merita vizionat din plin.
You`re an inanimate fucking object!

biosock is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 19:18   #22342 (permalink)
Nick anterior: philips za kid

LordPhilips's Avatar

Requiem for a dream 9,5/10 Al doilea film cu junkies dupa Trainspotting,care mi-a placut.Spre deosebire de filmul lui Danny Boyle,avem parte de o productie ce se ia mai mult in serios,plina de scene socante si realiste.De asemenea filmul impresioneaza foarte mult prin soundtrack si prin jocul actoricesc de exceptie

LordPhilips is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 21:07   #22343 (permalink)
Registered User

Slasher2K2001's Avatar

Knowing 5/10 Toate bune si frumoase pana au intrat in joc alienii cu xenon in gura, vb lui Ivan. Same old Cage, nu poti spune ca joaca prost, dar nici nu impresioneaza cu ceva anume, in rest cateva efecte dragutele si cam atat. Conceptul determinismului personal ma lasa rece (aka bullshit)...

Slasher2K2001 is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 21:23   #22344 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

the usual suspects 8/10

Imi plac filmele de genul, asta a fost binisor realizat, actingul mi-a placut

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 22:01   #22345 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Ice Age 3 (3D)- 7/10 Nu mi-a placut atit de mult ca pustilor din spate, dar a fost ok!

Club Fuchsia (ID:clubfuchsia, 0721.88.24.85)

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 22:39   #22346 (permalink)
Banned

raduy's Avatar

Ice Age 3/10
am dat 100 lei pe bilete, era sa ma bat cu unul pt ele... fazele cu scratch sunt doar alea din trailer, restul nu mai e nimic...

raduy is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 23:12   #22347 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

In search of a midnight kiss - 8/10
Surprinzator de bun pentru titlul care il are. Intotdeauna am considerat ca farmecul oamenilor consta in imperfectiunile lor, in slabiciunile si problemele pe care le au, la fel si relatiile dintre ei. Fiecare personaj din fim, dar in special cei 2 protagonisti mi-a placut si m-am atasat foarte mult de ei.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by raduy View Post
Ice Age 3/10
am dat 100 lei pe bilete, era sa ma bat cu unul pt ele... fazele cu scratch sunt doar alea din trailer, restul nu mai e nimic...
Deci, exprima-te clar. Ai vazut Ice Age 1 si i-ai dat 3/10 sau ai vazut Ice Age 3 si i-ai dat 10 ? Si care e motivul ? Pentru faptul ca era sa te bati cu cineva pe bilete sau pentru faptul ca fazele cu scrat sunt doar cele din trailer ?

Last edited by 42; 01-07-2009 at 23:12.. Reason: Automerged Doublepost

42 is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 01:12   #22348 (permalink)
Registered User

cipiamon's Avatar

Marea mahmureala - 5/10
Am avut senzatia ca au avut o reteta noua de comedie, dar e veche reteta care devine tot mai "lame"

Ice Age 3 - 7/10 Cateva faza haioase, si destul de spectaculos pe alocuri, dar e inca o comedie cu animalute care se scalamba, nimic mai mult.

cipiamon is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 01:23   #22349 (permalink)
Registered User

Max (2003) - 9.5/10

O drama foarte reusita,care dupa parerea mea nu a fost preuita la adevarata ei valoare,cu niste actori care isi interpreteaza rolul minunat,in special Noah Tylor in rolul lui Hitler,dar si John Cusack.Pentru filmul asta eu as fi acordat cel putin un Oscar!Daca nu Oscar,macar nominalizare.
Nu stiu cat de mult respecta filmul realitatea,dar mie clar mi-a schimbat intr-o oarecare masura viziunea asupra lui hitler. art + politics = power
In fine,un film pe care vi-l recomand sa-l vizionati.

Ancient reign is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 01:28   #22350 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Transformers 2 - 1/10

Unul dintre cele mai proaste filme din istorie, am ros la paiul ala din cola 160 de minute pana l-am facut praf.
Filmul e doar efecte speciale, nu are absolut nicio substanta sau regie. Foarte periculos cand vorbim de un FILM ARTISTIC, foarte foarte periculos.
Megan Fox e cataclismica, parca suferea cu polipii, era mereu cu gura cascata si in plus seamana cu Oana Zavoranu, ce v-o placea la ea nu stiu. Una dintre cele mai proaste aparitii feminine intr-un film.
Recomandat doar graficienilor CGI, in scop de documentare.
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 09:13   #22351 (permalink)
Registered User

Weezer's Avatar

Transformers 2

Pe scurt: 100% efecte, 0% altceva.

Povestea e asa de subtire incat ma intreb cate 5 minute le-a luat sa o scrie.
E pentru copii mici, absurditatea atingand proportii gigantice. Toate stereotipurile si cliseele posibile se gasesc in filmul asta. Acum vor veni unii si-mi vor spune: e film cu roboti, la ce te asteptai ?
Corect, nu trebuie sa contina cine stie ce intriga dar vreau sa vad ceva mai multa seriozitate. Roboti din spatiu extrem de similari cu oamenii in comportament mi se pare ceva intins la extremul fanteziei. Parca te uiti la o animatie Walt Disney nu altceva.

Efectele speciale sunt omni-prezente si sunt sigur ca vor impresiona mult adolescenti de 12-13 ani. Totusi faptul ca robotii sunt alcatuiti din 15000 de piese nu face decat sa dea o iluzie de sofisticat, cand de fapt privitorul nu intelege mai nimic din ce se intampla decat in unele momente slow-motion. King Kong de exemplu sta de 2-3 ori mai bine la capitolul asta.
Daca totusi aveti orgasm cand vedeti armata americana in actiune si va place sa vedeti zeci de explozii pe secunda, e filmul perfect. Contine masini bengoase, gagici si momente lacrimogene (asta daca ajungi sa dai 2 lei pe vreun personaj), toate intr-un ghiveci banal servit de atatea ori in celelalte 999 de blockbustere.

Eu unul ii dau: 4/10

Am fost mai mult obligat sa intru la film, nu ma duceam nici in draci la cat de oribil a fost primul.
Ma intreb cum naiba poate sa-si puna numele la credits Steven Spielberg. Omul face totusi filme mai serioase nu desene animate.

Weezer is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 10:12   #22352 (permalink)
Banned

raduy's Avatar

ma refer la ice age 3 si ii dau nota 3...
ma simteam ca vreau sa fiu bucuros ca am venit la film desi nu aveam nici un motiv sa fiu
lungit si foarte prost
din punct de vedere al limbajului cinematografic merita nota 2
povestea - sunt de fapt 3 povesti
grasa aia elefantica naste - ce sa zic
fraierul ala care nu stiu cum il cheama si care nu e amuzant e rapit de niste dinozauri -
si brusc a treia poveste - o lume subterana unde mai traiesc dinozauri - vezi calatorie spre centrul pamantului

raduy is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 10:28   #22353 (permalink)
Paranoia is natural

raduy, iar nu te abtii de la spoilere? Ziceai ca ne parasesti definitiv. De ce nu te tii de cuvant?

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 10:43   #22354 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Babylon A.D.. Nota 6/10. Slabut filmul. Putea mai mult. Idee buna dar prost manageriata in scenariu. Vin Diesel a mai salvat filmul desi pe alocuri o dadea in sf-uri.
Cel mai sărac de pe pământ.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 11:12   #22355 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Transformers 2 7/10 spre deosebire de altii , eu am fost sa vad filmul pentru efecte speciale si ma declar multumit , arata foarte bine, glume simpatice pe alocuri , mindless action , poveste banala dar nici nu ma asteptam la altceva , per total ma declar multumit.

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 11:53   #22356 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Transformers 2 - 1/10

Unul dintre cele mai proaste filme din istorie, am ros la paiul ala din cola 160 de minute pana l-am facut praf.
Filmul e doar efecte speciale, nu are absolut nicio substanta sau regie. Foarte periculos cand vorbim de un FILM ARTISTIC, foarte foarte periculos.
Megan Fox e cataclismica, parca suferea cu polipii, era mereu cu gura cascata si in plus seamana cu Oana Zavoranu, ce v-o placea la ea nu stiu. Una dintre cele mai proaste aparitii feminine intr-un film.
Recomandat doar graficienilor CGI, in scop de documentare.
Inca nu l-am vazut, urmeaza. Insa, din ceea ce vad din comentarii (aici si aiurea) imi pare aproape ca trebuie sa il privesti din alta perspectiva ca sa functioneze - as zice ca trebuie privit ca un end-product al acelei directii, aproape abstracte, a blockbusterului clasic. Iar Bay, si toata lumea zice asta, pare sa se fii dus intr-o extrema interesanta - acuzatiile de lipsa de substanta imi pare ca sunt adresate catre ceva ce oricum nu incerca sa aiba vreo substanta in sensul clasic.

Sunt curios sa il vad si cred ca asteptarile mele o sa imi permita sa ma bucur de film, insa mai degraba la nivel de "ia sa vedem ce a facut, si poate o sa realizez si de ce a facut alegerile astea si nu altele".
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 12:09   #22357 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Terminator: Salvation - 6/10 E pacat ca franciza Terminator a cazut in mainile unui retardat ca McG. L-am vazut la cinema, mi-au placut mult efectele speciale, a fost spectaculos de la inceput pana la sfarsit, dar... a parut un film regizat de un copil, facut pentru copii. Ma intreb, totusi, cum ar fi aratat T4 daca il primea Nolan, de exemplu.

Am gasit atat de multe gauri in scenariu, incat as putea umple doua pagini (si sunt sigur ca nu e nevoie de prea multa vigilenta ca sa le observi). Le voi ignora, pentru ca nu ele sunt principala problema a lui Salvation. M-a deranjat cel mai mult, in schimb, faptul ca filmul nu ofera o motivatie morala, nici un motiv pentru ca spectatorul sa fie alaturi de personajele din el (man vs machine, lupta inegala, datoria morala, posibilitatea prevenirii unui viitor sumbru, etc... toate astea erau in T1 si T2, poate putin si in T3). Aici avem un scenariu gen Army Men - atacati, distrugeti, s.a.m.d., cu zero implicare emotionala din partea publicului.

Mi-a placut cum au jucat Anton Yelchin (un copil chiar promitator) si Sam Worthington (pe alocuri). Restul au fost mediocri.

Am vazut ca a inceput deja lucrul la Terminator 5 (2011). Sper doar ca nu il va primi tot McG.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	terminator_salvation_ver2_xlg.jpg
Views:	46
Size:	518.8 KB
ID:	495610  

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 02-07-2009, 12:41   #22358 (permalink)
Registered User

ciocanul's Avatar

Drag me to hell 8/10
E un film ce contine cam toate elementele unui horror cu cateva elemente comice.
Poate i-as fi dat 7 deoarece multe din elementele horror sunt clisee ce le gasi cam in toate
filmele genului insa ii dau 8 pt finalul imprevizibil.
Daca nu va place genul sa nu mergeti sau sa va pierdeti timpul, chiar nu are rost sa va chinuiti...
Il recomand cu o sonorizare buna.

Inca o chestie: vad ca unii mai "cinefili" de felul lor compara capra cu varza aici.
Notele cand le dati eu propun sa le dati referitor la genul filmului cat de cat.
Degeaba dau eu 10 lui "The Shawshank Redemption" si apoi dau 1 la transformers, n-are treaba "sula cu prefectura".

The Shawshank Redemption il pun in capul listei la drame si ii dau 10, il compar tot cu alte drame gen
Schindler's List la care sa zicem ii dau un 9.
The Dark Knight ii action movie, ii dau sa zicem 10 ca mi-a placut, lui Transformers ii dau o nota corelata la action movie.

E clar ca daca va plac mult si urmariti dialogurile cu tenta filozifica sau evolutii si trairi ale personajelor dintr-un film serios nu o sa asteptati sa vedeti pe Joker stand la o bere cu Batman si vorbind
despre fosta nevasta si casa de pe plaja fara nume unde tot trecutul este uitat si unde ar vrea sa se mute...

Got the point ?

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 12:45   #22359 (permalink)
Registered User

Pablos's Avatar

Watchmen : 8/10 Are unele momente geniale....(destul de multe), are cateva momente unde o da in penibil (destul de putine).Este foarte lung, tine aproape 3 ore.

Pablos is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 12:59   #22360 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
"ia sa vedem ce a facut, si poate o sa realizez si de ce a facut alegerile astea si nu altele".
Weezer a zis-o mai bine ca mine, chiar si primul Transformers, desi a stranit curiozitatea tuturor, era foarte greu de urmarit. Efectele speciale nu puteau fi procesate in timp util de creier si filmul a sfarsit prin a plictisi. Gandeste-te cum o sa fie 2-ul, unde efectele sunt amplificate de n ori si robotii au mii de piese.
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules