![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #22361 (permalink) | ||
| Watchmen 6/10 - Sa vadem, un film cu super-eroi adaptat dupa niste comics-uri din 86-87 ... am fost strain de subiect si filmul acesta a fost primul contact cu personajele sau cu actiunea in general. Ce pot spune este ca din perspectiva unuia care gusta mult filmele de acest gen nu m-a deranjat dar nici nu a excelat in vreun fel. Foarte mult a deranjat coloana sonora, in 80% din cazuri a fost TOTAL nepotrivita iar in rest a fost stearsa. Parca regizorul sau producatorii nu au vazut sau stiut nimic despre ce muzica de fundal se va folosi in film ... in fine. Acting neutru ... inafara de Jeffrey Morgan si Jackie Haley restul au fost destul de stersi, am apreciat dialogurile lui Dr. Manhattan pt. ca se rezumau mereu la replici stiintifice si exacte asa cum ar trebui sa sune din partea unei entitati "cuantice". Finalul ridica unpic nota filmului care desi este plin de clisee are un final mai putin asteptat, dar interesant ... pana si finalul este tot un laitmotiv insa unul potrivit pentru aceasta abordare. Il recomand pentru cei care gusta acest gen de film. ... era sa uit ... D-na si D-nsoara Jupiter ... uuuyyyy HOT lasa guritza apa
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #22363 (permalink) | ||
|
K-PAX 9/10 Kevin Spacey face din nou un rol exceptional(ma mir ca nu a fost nominalizat la Oscar),intrand in pielea unui om ce se credea extraterestru si ajunge pe mainile un pishiatru(Jeff Bridges) care ajunge sa se ataseze de el.
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #22364 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Quote:
Am vazut si eu filmul,foarte bun intr-adevar | ||
|
| | #22365 (permalink) | ||
| Rabbit-Proof Fence - 8.5/10 Realmente incantator. Isi merita din plin toate premiile primite. Cele trei fete au jucat pur si simplu perfect.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #22367 (permalink) | ||
|
Am ras tinandu-ma cu mainile de burta uitandu-ma la drag me to hell. Este unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut. 2/10 (pentru umorul involuntar). Bataia din masina (baba vs. blonda) mi-a adus aminte de galceava din scary movie (1 sau 2) dintre tipa si pisica neagra. Apoi este vrednic de remarcat atasamentul cvasierotic dintre blonda si baba: In masina, baba isi pierde proteza si o musca pe blonda de gura cu gura stirba. Apoi cand blonda darama cosciugul babei si starvul se pravaleste peste ea, raman din nou gura in gura, numai ca de data asta aproximativ 1 m cub de formol se scurge din gura babei pe gatlejul blondei fara ca aceasta din urma sa pateasca ceva de pe urma ingestiei de formaldehida. Apoi baba vomita in vis pamant pe fata blondei, iar putin mai tarziu, cand iese din debara, ii infinge o mana pe gat pana dupa cot. Este ilar si momentul in care blonda dezgroapa intr-o noapte ploioasa cosciugul babei pentru a-i intoarce, evident, varandu-i pe gat, obiectul blestemat, adica plicul care ar fi trebuit sa contina nasturele. La finalul operatiunii este prinsa intr-un cadru afisand o atitudine demna de lara croft, calare pe sicriu, cu fulgere deasupra capului si fata plina de pamant, nelipsind nici suvita rebela, care este obligatorie in asemenea situatii , avand intiparita pe chip pecetea triumfului. Succesul interventiei este pus din nou la incercare imediat, atunci cand, din ratiuni pur mecanice, crucea ii cade in cap. Finalul apoteotic si previzibil, este totusi consistent cu titlul filmului, blonda chiar este trasa in iad. The hangover este o comedie plata. Abia daca am reusit sa schitez un zambet. 3/10. Odata cu The bachelor party cu Tom Hanks, din anii `80, tema a fost din punctul meu de vedere epuizata. Knowing. 0/10. Prost, asa cum prost este aproape orice film din cariera cinematogafica a lui Nicholas Cage. Actiunea este dezlanata. Nu vad cui ii folosesc profetiile fetitei masochiste. Profesorul este pe tot parcursul filmului neputincios: nu poate impedica nici catastrofa aviatica, nici accidentul de la metrou, si evident, in niciun caz, apocalipsa. Dupa ce avionul se prabuseste in mijlocul campului cateva zeci de persoane care culmea, au supravietuit impactului (e drept nu si exploziilor ulterioare), alearga pe camp zbierand parca "my hair is on fire". In tunelurile de metrou, vagoanele par sa ruleze cu viteze supersonice, altminteri nu se explica dezastrul pe care il produce un singur tren care deraiaza. Trimiterea la Ezechiel m-a dus imediat cu gandul la interpretarile ufologice ale bibliei, care indeobste au drept obiect predilect de studiu carul lui Ezechiel privit ca dovada irecuzabila a interventiei extraterestrilor in mersul istoriei. Nu stiu ce legatura aveau pietrele (onix banuiesc) cu intriga. Sfarsitul este penibil: cei doi copii sunt trimisi pe post de Adam si Eva pe o alta planeta, intr-o noua gradina a Edenului (dotata evident si cu pomul cunoasterii) pentru a relua ab initio destinul tragic al umanitatii proaspat rase de pe fata pamantului.
__________________ Born under one law, to another bound | |||
|
| | #22369 (permalink) | ||
| Deci ti-a facut un bine. Ai economisit niste bani. ![]() Home - 7/10 Pentru partea vizuala mai mult. Peisaje deosebite, perspectiva foarte interesanta. In rest, Pamantul se incalzeste, ghetarii se topesc, carbonul se elibereaza in atmosfera, o sa murim cu toti! Nimic nou.
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #22371 (permalink) | ||
| PORT.ro - Insula doctorului Moreau Insula doctorului Moreau 9/10 În acest remake după ISLAND OF LOST SOULS din 1933, un doctor nebun îşi petrece ani numeroşi pe o insulă tropicală lucrând la un medicament care transformă animalele în oameni. O poveste bazată pe romanul lui H.G. Wells. , pe scurt un nebun care se credea D-zeu sincer am dat pe mgm sa vad un film sa ma ia somnu , dar am prins un film foarte tare , e genu care nu trebuie pierdut , nu-ti dai seama ce se va intampla in sec. urmatoare , suspans la greu , foarte bun , mai ales vazut la ora 2 | |||
|
| | #22372 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
În lipsă de timp şi filme bune am mai urmărit nişte SF-uri. Cu coada ochiului înainte de a adormi la TV: Fortress 2 1/10. A luat un punct pentru că Lambert mi-a arătat în acest film cum să-ţi ţii respiraţia în vid şi să te uiţi cu ochii mijiţi pe unde e clanţa uşii de intrare în staţia spaţială.... 2010 6/10. Văzut HD (transfer excepţional, ca la 2001). Dar filmul a fost cam slab, nu m-a atras cu nimic. Supernova 7/10. Nu ştiu ce să spun, acţiunea a fost totuşi ok la filmul ăsta, peisajele destul de ok, mi-a plăcut mai mult decât 2010. M-am apucat de seria James Bond dar primele două m-au plictisit... În rest, aştept curios Transformers 2. De la primul nu am reţinut decât lupta din deşert, unde coloana sonoră a fost excelent aleasă (din când în când mai pun secvenţa să mă trezesc, eu cu vecinii). | ||
|
| | #22373 (permalink) | ||
| Hangover nota 3? Trist Eu ii dau un 8+. Poate si pt ca am stat o luna in Las Vegas si a fost super panarama si cred ca a fost cea mai tare excursie ever (desi am vazut si Macau, Hong Kong, Manila si alte grozavii) / End Brag E cel mai bun film cu tema Vegas, depasind la incasari si pe cele din seria Oceans 11,12,13. La Multiplex mai erau disponibile ~400 de locuri la Hangover pt diseara la ora 22, in timp ce pt alte prostii de film gen Cursa spre Witch Mountain mai erau doar 100 bilete la prinz. Eu zic sa ii dati o sansa si sa nu va luati dupa 2 pareri de pe aici. In fond pe IMDB are 8.3
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #22374 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
[quote=Messire;39876363]Am ras tinandu-ma cu mainile de burta uitandu-ma la drag me to hell. Este unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut. 2/10 (pentru umorul involuntar)[quote] Serios? Umor involuntar? Trag concluzia ca n-ai habar cine e Sam Raimi si care e ideea lui de baza vis-a-vis de filmele horror...altfel n-ai fi zis ca umorul din Drag me to hell este involuntar. Sau poate ai vrut sa zici altceva?![]() A L'Interieur (aka Inside) 7/10 - hmmm, am sentimente contradictorii fata de acest deja clasic frantuz...asa, la o prima vizionare, pot spune ca este sub Martyrs ca motivatie a ultra-violentei grafice...nu stiu, parca violenta afisata in Inside e ceva mai gratuita si doar cu scopul de a soca. In rest, este ok. Am observat ca francezii au o manie cu personajele feminine cu rol central in genul asta de filme. Nu doresc sa ma laud in nici un fel, dar m-am prins cu mult inainte ce e cu tipa care intra in casa lui Sarah si scopul care o motiva...dar sfarsitul trebuie sa recunosc ca mi-a placut nespus de mult | ||
|
| | #22377 (permalink) | ||
| AIX ai dreptate. Am actionat de o maniera deloc potrivita pentru acest thread. Am vrut pe ultima suta de metri sa salvez situatia dar timpul de editare a fost epuizat. Habar nu aveam la ce sunt folosite spoilerele in contextul unui forum. Data viitoare voi actiona intr-un mod adecvat.
__________________ Born under one law, to another bound | |||
|
| | #22380 (permalink) | ||
| Carlito's Way: Rise to Power (2005) (8/10) IMDb / Un film bunicel, cu Jay Hernandez in rol de mini-gangster si P.D. in rol de drug dealer . Unele faze sunt memorabile.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |