![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #22381 (permalink) | ||
| Transformers 2 - 4/10. Un film prost. Efectele, oricat ar fi ele de bine animate si puse la punct, nu pot inlocui un scenariu imbecil. The hurt locker - 7/10. Interesant, insa problemele soldatilor in razboi au tot fost exploatate de la Apocalypse now incoa. Actiune misto, si surprinzator... regizat de o femeie! Knowing - 6,5/10. Incepe bine si se termina prost. Plus bullshit religios. Cage e neglijabil. De mentionat scenele cu avionul si metroul, excelent realizate, am ramas socat pe moment. Night at the museum 2 - 5/10. Lejer, de vara. Faraonul ala face toti banii. Efecte misto. Merita vizionat numai de dragul de a vedea o caracatita imensa in piscina din fata Capitoliului. ![]() Outlander - 6/10. Un plus pentru costume, decoruri si atmosfera. In rest, nimic special, iar elementul SF e cam ca nuca-n perete. My super ex-girlfriend - 4/10. Uma Thurman e o MILF-a numa buna, din pacate nu salveaza un scenariu idiot. Si nici Eddie Izzard. The X files: I want to believe - 4/10. Ma doare inima sa dau nota asta unui film din seria X Files, dar... de data asta cred ca nenea Chris Carter era drogat. Angels and Demons - 5/10. Slab, o ciorba de cartofi religiosi. Macar mai vezi Roma... Twilight - 4/10. Lol. Deci pe toata durata filmului m-a preocupat o singura intrebare: unde puii mei e Blade cand ai nevoie de el? Girl, interrupted - 6,5/10. Fete cu probleme. Angelina e o bijuterie, Winona la fel. Ceva issues cu sinucidere & shit. The love guru - 3/10. O tampenie, am zambit la o singura gluma, in sila. Keith - 5/10. Drama cu adolescenti, cam vraiste si fortata ici-colo, dar suportabila. The lucky ones - 8/10. Pentru ca e aerisit, natural, fin, simplu. Recomand, actorii sunt foarte buni, in special Rachel MacAdams care e noua mea zeita. The Majestic - 6/10. Un Jim Carey serios, care se straduieste. Imi plac rolurile lui, sunt sensibile si ating ici-colo. Din pacate, filmul nu straluceste cu nimic. Deception - 5,5/10. Film clasic, de miercuri seara pe ProTv. Tras de par cat sa surprinda spre final. Hugh Jackman da bine in peisaj dar degeaba, iar despre Ewan McGregor nu pot spune prea multe, unde nu-l mai prind rolurile de geek dupa ce i-a dat mucu' lui Vader. Married life - 6/10. Dragut, lejer, de familie, cu ceva suspans. Vantage point - 6/10. Interesant pana devine previzibil. Actiune, alergatura, putin overdone cu acelasi moment vazut din 15mii de perspective repetat la nesfarsit. Columbus Day - 4,5/10. Val Kilmer incercand ceva, n-as putea spune ce. Low budget, facut de Kilmer si prietenii lui. Are un plot si o tentativa de actiune, dar e praf... The girl next door - 5/10. Comedie cu adolescenti, am ras de cateva ori.
__________________ PENTRU P O M I Last edited by altceva; 03-07-2009 at 06:17.. | |||
|
| | #22383 (permalink) | ||
| Perfume:The Story Of A Murderer 9/10 Un filmulet foarte interesant,regizat de Tom Tykwer,ce spune povestea unui tanar care ajunge sa ucida pentru a obtine parfumul perfect,menit sa ii aduca iubirea oamenilor. Gosford Park 8/10 Un film englezesc excelent,ce seamana foarte mult cu serialul Agatha Christie Poirot(cu exceptia faptului ca aici detectivul e cam dobitoc de felul lui ).
__________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. | |||
|
| | #22384 (permalink) | ||
|
Watchmen 8/10 Consider ca accest film ori iti place ori il urasti. De ce ? Pentru ca este un mixt de elemente de tot felul. Adica e action, sf, drama, comedie poate si fantasy pe alocuri. Mai pe scurt not your average superhero movie. Rorschach ramane insa memorabil cu o fraza ce m-a amuzat teribil: None off you all seem to understand. I'm not locked in here with you you're locked in here with me!
__________________ Out of my mind. Back in five minutes. | |||
|
| | #22387 (permalink) | ||
| Der Untergang (2004) 8/10 Interesant filmul, excelente momentele de criza ale lui hitler ....Si frumoasa aia domnisoara care a scapat e romanca lol
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #22388 (permalink) | ||
|
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #22391 (permalink) | ||
|
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #22392 (permalink) | ||
| School for Scoundrels - 6.5/10 Prima jumatate a fost chiar amuzanta si distractiva, apoi filmul s-a stins si a devenit "just another comedy". Anyway, a fost mult peste asteptari.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #22394 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | sal
young victoria,7/10,film fain uitativa,viata reginei victoria,uitativa!scurt dar bun
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...un/page-4.html | ||
|
| | #22395 (permalink) | ||
| Extreme Movie - 3/10 La fel de dezastru ca toate filmele din serie (Scary/Superhero/Whatever movie).
|
| | #22396 (permalink) | ||
|
Kiss Kiss Bang Bang 9/10 Comedie neagra excelenta,nu am mai ras asa de mult timp.
__________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. | |||
|
| | #22398 (permalink) | ||
|
Uita-te la 28 Days Later, e mai bun.
|
| | #22400 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |