Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 05-07-2009, 23:20   #22421 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Politzist, adjectiv - 9/10

Porumboiu revine cu un film foarte, foarte bun. Dragos Bucur este un actor senzatzional, creste de la film la film (Marfa si banii, Hartia va fi albastra, Boogie). Vlad Ivanov (domnu' Bebe din "432") - absolut dementzial in scena finala. Pacat de salile aproape goale si de spectatorii ce prefera "Angels and demons" sau "Drag me to hell"

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2009, 23:38   #22422 (permalink)
Nick anterior: oCSigen

DedV's Avatar

Silent Hill 8.5/10

Nu prea mi-au placut scenele finale
si nici finalul propriu-zis,cam brusc. Mai asteptam cateva explicatii, indicii si am fost putin revoltat ca nu a continuat filmul.Insa in rest, soundtrack,story excelent ! Ar putea avea o continuare.

DedV is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2009, 23:51   #22423 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Poseidon - 8/10. Interesant filmul, se asemana cu Titanic...merita vazut.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra

sirAdrian is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 00:05   #22424 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

Watchmen - 4/10 - Violenta, flashback, blood, flashback, violenta, gore, flashback, sex, violenta, flashback, flashback, blood&gore, violenta, flashback, sex.
Nu neaparat in ordinea asta.
Si o poveste fara cap, fara coada, despre cum ie oamenii rai si viata e o minune ce prezinta axpecte complecse.
Daca ar fi sa-l vad a 2-a oara, ar trebui sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative
Are 1 punct pentru stilul de film noir si 1 punct pentru replica lui Rorscharch din inchisoare.
P.S. - sunt convins ca exista un munte de comics-uri si/sau carti cu Watchmen, insa arta unui regizor e sa faca inutila digerarea acestora inaintea vizionarii. Actualul n-a reusit.
The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching.
Assyrian Stone Tablet, 2800 BC

Last edited by ixtl; 06-07-2009 at 00:19..

ixtl is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 00:32   #22425 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Quote:
Originally Posted by ixtl View Post
P.S. - sunt convins ca exista un munte de comics-uri si/sau carti cu Watchmen, insa arta unui regizor e sa faca inutila digerarea acestora inaintea vizionarii. Actualul n-a reusit.
pai banuiesc ca tu nu le-ai digerat inainte, deci mi se pare ca totusi a reusit

None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me.

Vi Veri Veniversum Vivus Vici

G-ZUS is online now    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 00:42   #22426 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

Quote:
Originally Posted by G-ZUS View Post
pai banuiesc ca tu nu le-ai digerat inainte, deci mi se pare ca totusi a reusit
Quote:
Violenta, flashback, blood, flashback, violenta, gore, flashback, sex, violenta, flashback, flashback, blood&gore, violenta, flashback, sex.
Asadar despre asta e vorba...?
Wow. That's really deep then...
The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching.
Assyrian Stone Tablet, 2800 BC

ixtl is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 00:50   #22427 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Quote:
Originally Posted by ixtl View Post
Asadar despre asta e vorba...?
Wow. That's really deep then...
de cand cu seria saw, orice picatura de sange se cheama gore?
e violent, cu siguranta, dar e o violenta asumata care transmite ceva. face parte din structura filmului, e ca si cum am scadea puncte pentru ca spiderman merge pe pereti.
este un film cu oameni care poarta masti de eroi, care au ales sa fie eroi dar in esenta au ramas tot oameni, de unde si violenta.
Iar flash-back-urile mi s-au parut destul de la locul lor, si, impreuna cu muzica super bine aleasa si cu celelalte elemente m-au facut sa vad filmul de 3 ori in cinematograf.
Nu vreau sa te conving nimic, am vrut doar sa iau putin apararea unui film care mi-a placut mult
Maybe i`am shallow.

None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me.

Old 06-07-2009, 01:17   #22428 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Watchmen - 3/10 What the FUCK is this shit? E cool sa lansezi un film care e o combinatie de prost gust intre Matrix, Batman si Sin City?
N-am citit in viata mea vreun comics din seria asta, si cu siguranta nu o voi face pe viitor (macar atat a reusit sa ma convinga filmul).

Oh yeah, doua ore pierdute absolut a-iu-rea.
Sa sara fanboys acum cu argumente, ca oricum nu imi pasa. A fost unul dintre cele mai penibile filme vazute vreodata.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	watchmen_ver18_xlg.jpg
Views:	60
Size:	266.0 KB
ID:	496897  

Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 06-07-2009, 02:15   #22429 (permalink)
Registered User

parinte al cunoasterii : comparatia cu betmen nu e noua, am mai vazut-o pe topic de vreo 3-4 ori, si in cinema de vreo 30-40 ori (<<hahaha ce mecla are betmen ala>>), dar la matrics si sincity nu ma asteptam. sper ca nu te-au dat gata costumele strampte. ::ts ts ts::

pelinca is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 02:18   #22430 (permalink)
Registered User

The Bunker (1981) cu Anthony Hopkins si Susan Bakely. Nota: 9/10.

Sincer,nu mi-l imaginam pe Anthony Hopkins in rolul lui Hitler...dar si-a interpretat rolul foarte bine.Ceea ce mi s-a parut foarte ciudat a fost ca in tot filmul,inafara de Eva Braun (Susan Blakely,care e foarte frumoasa) nu era niciun blond cu ochii albastri).

Ancient reign is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 02:21   #22431 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by pelinca View Post
parinte al cunoasterii : comparatia cu betmen nu e noua, am mai vazut-o pe topic de vreo 3-4 ori, si in cinema de vreo 30-40 ori (<<hahaha ce mecla are betmen ala>>), dar la matrics si sincity nu ma asteptam. sper ca nu te-au dat gata costumele strampte. ::ts ts ts::
Mi-a amintit de Batman si Robin si ale lor hoarde de personaje penibile deghizate multicolor.
Asemanarile cu Matrix si Sin City sunt de ordin grafic, nimic mai mult.

LE: Tu ai dat bani sa vezi filmul asta?

Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 06-07-2009, 02:37   #22432 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Mi-a amintit de Batman si Robin si ale lor hoarde de personaje penibile deghizate multicolor.
man, e normal...sunt o carutza de comicuri cu personaje din astea deghizate...problema cu Watchmen e ca-i foarte "politizat", mai ales comic-ul, si e o politichie care-i doare mai mult pe americani

cipwine is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 03:25   #22433 (permalink)
Registered User

Quote:
LE: Tu ai dat bani sa vezi filmul asta?
din pacate am luat chiar 2 bilete la AP
ce sa fac daca prietena e fan filme cu supereroi
recunosc sunt sub papuc

Last edited by pelinca; 06-07-2009 at 03:40..

pelinca is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 06:06   #22434 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Quote:
Originally Posted by pelinca View Post
din pacate am luat chiar 2 bilete la AP
ce sa fac daca prietena e fan filme cu supereroi
recunosc sunt sub papuc
asa prietena sa tot ai sa te tina sub papuc.
te pomenesti ca te obliga si sa te uiti la meciuri si sa bei bere.
doamne fereste!

Old 06-07-2009, 07:05   #22435 (permalink)

Deux's Avatar

Dark Floors -3-foarte prost
O aiureala de film horror care are loc intr-un spital unde timpul a inghetat iar o mana de oameni sunt fugariti de niste monstruleti jucati de membrii unei trupe rock care chiar asa se costumeaza si cand sunt pe scena.Pacat ca a trebuit sa citesc pe wikipedia ca sa-mi dau seama de ce unul din ei avea masca de porc si un inel in nas. Imi pare rau ca n-am aflat inainte sa dau play.As zice ca filmul a fost regizat de un fan al trupei doar ca sa-i vada cum joaca,pentru ca nu se ofera nici o explicatie asupra intamplarilor...chiar deloc.Nu recomand nimanui,nici fanilor genului.

The Walker -8-foarte bun
Un film despre patura aristocrato-politica a Americii,cu Woody Harrelson in rolul principal.Recomand,daca nu va deranjeaza foarte mult homosexualitatea.

Deux is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 08:09   #22436 (permalink)
Registered User

Duplicity 8/10
Un film cu multe twisturi, cu un script care din pacate avea potential mai bun decat a reusit regizorul sa-l valorifice. La inceput e putin mai plictisitor, in final insa e chiar ok.

Revazut The Dark Knight, HD. Dupa mine a fost mai slab decat alte comics-uri din ultima vreme (cum ar fi Iron Man, Fantastic 4 si Watchmen). Raman la parerea initiala ca Batman Begins a fost de departe cel mai bun din seria Batman...

han solo is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 10:33   #22437 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

August Rush - 6.5/10 - emotionant, dragut dar cam fara profunzime. Bun de duminica dupa-amiaza.
WALL·E - 6/10 - poveste subtirica, insa dragut si asta, probabil target copii <10 ani. Sunt surprins de nota primita pe imdb (8.6!).

AIX is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 10:50   #22438 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Watchmen - 5/10

Cam lung, prea pretentios si stupid, dar asta-i o constanta cand iei un scenariu pentru copii si-l ecranizezi pentru adulti. Comparativ cu alte comicsuri e suportabil.
Rorschach salveaza filmul, are o replica geniala la un moment dat: None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me.
Badass!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	rorschack-prison.jpg
Views:	150
Size:	47.9 KB
ID:	496988  
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 11:42   #22439 (permalink)
Registered User

Two Lovers (2008)
Nota: 8/10.
Nota mare pentru povestea in sine. Mie mi-a placut

costin91 is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 13:35   #22440 (permalink)
Registered User

princeofpersia's Avatar

Lucky Number Slevin (2006) 7
E un film cu gangsteri original cu accente comice si cu o distributie foarte buna(Josh Hartnett, Morgan Freeman, Sir Ben Kingsley, Bruce Willis). Povestea ii tare, desi previzibila in mare parte. Mi-a placut regia mult, de exemplu cand Slevin primeste un pumn in burta si camera ii pe podea aratand-ui fata.

princeofpersia is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules