![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #22442 (permalink) | ||
|
Little Miss Sunshine 8/10 O comedie surprinzator de buna,ma asteptam la ceva banal,bun de vazut cu familia intr-o dupa amiaza de duminica.Atunci cand crezi ca o sa te loveasca un cliseu,filmul te ia prin surprindere prin originaliatate.
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #22443 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: SB | Knowing (2009) - 6 Am crezut ca e just another disaster movie, insa s-a vrut mai mult de atat. Din partea mea mai bine ramaneau la prima varianta, macar iesea a good popcorn movie. M-a deranjat finalul (deplasat rau in umila mea opinie) plus fazele a la Dark City, iarasi nepotrivite pt un astfel de film. Iar Cage, desi imi e simpatic si ii urmaresc filmele de ani buni, ar cam trebui sa-si traga 2 palme si sa mai schimbe nota. | ||
|
| | #22444 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
knowing 7/10 mi-a placut filmul in afara de final si de mama fetitei. ilogice ambele din punctul meu de vedere. as fi procedat altfel decat pet shop boys
__________________ E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000 | ||
|
| | #22445 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Xonar D2X, Grado Sr80i, Yamaha AX-470+KEF IQ50 | |||
|
| | #22446 (permalink) | ||
|
Star Trek 2009 - sa zic un 6.5/10 Am scazut un pct din cauza rusului de 17 ani. Efectiv nu inteleg ce a cautat acolo. Credeam ca blonda din Transformers 1 ma enervase. Asta a intrecut-o cu mult. Nu stiu de ce, dar am avut un sentiment de deja-vu din Nemesis. Oricum, slab de tot. Agitatie fara nimic. Ma uitam la moaca lui Eric Bana si mi-l imagineam spunandu-si "ce drac' caut eu aici"....
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #22447 (permalink) | ||
| Watchmen 5/10 plictisitor si greu de digerat , cum a mai zis Megalomaniac ... "Rorschach salveaza filmul, are o replica geniala la un moment dat: None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me" total deacord ![]() Nu incepeti comentarii legate de comic etc. ca nu au rost , filmul este prost. Am mai citit ceva de muzica, de acting ca ar fi bun ... lol , cred ca unii ignora calitatea slaba a filmului doar pentru ca e la moda sa bagi replica "nu ai inteles tu filmul".
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #22448 (permalink) | ||
| Ice Age 3 2/10 nu ar fi trebuit sa fie amuzant? e al naibii de plictisitor. bine, merge mai mult pe partea film pt. toata familia, insa asta nu il scuza. e pur si simplu infect de plictisitor. unele personaje care au supravietuit partii 2 sunt total pentru decor (cei 2 frati), apare un nou personaj care este doar iritant, etc. etc. Bronson 0/10 in termeni simpli: o neinteresanta poveste despre un personaj neinteresant. poate daca faceau o comedie era ceva..potential ar fi fost..insa este infect. trailerul e o mare minciuna dupa cum e montat (dam cu glben peste rugina asta si zicem ca e aur), se spune ceva despre o legatura cu a clockwork orange (motivul pt care m-am uitat la el), nu e nici o legatura. San suk si gin 9/10 Jackie Chan is back...si de aceasta data cu ceva total diferit. fara comedie, fara kung-fu. Un film extraordinar. Ar mai fi de spus dar nu am timpul necesar acum, o sa incerc a reveni cu unele completari. | |||
|
| | #22449 (permalink) | ||
| Quote:
Seriously dude, ce-ar fi sa vii cu cateva argumente ? Quote:
Last edited by Alexneo; 06-07-2009 at 16:13.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #22450 (permalink) | ||
|
Am si zis ca nu ma intereseaza reply-urile fanboy-ilor. Inteleg ca v-ati udat toti cand ati auzit ca apare uacimen-ză muvi, dar sa aperi o asemenea calamitate de film e... jenant.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #22452 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
nu vad care e problema? Watchmen a placut cui a placut si nu a placut cui nu a placut . Cine are noroc are. Ca nu a fost inteles de unii, ca altii au vazut mai mult decat a prezentat filmul, ca e bun sau prost ... nu conteaza, principalul este impactul pe care il are asupra privitorului. In orice caz nu o sa iau in considerare parerea unui care da o nota de 7 unui transformers 2 si 5 lui watchmen. Cel putin in acest caz imi e clar cum e situatia.Intradevar e pointless sa incerci sa argumentezi in favoarea unui film, la fel cum e si in defavoarea lui.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #22453 (permalink) | ||
| Quote:
nice try. no offense, de obicei iti urmaresc posturile, si ma steptam la un review ceva mai de calitate, fie el si negativ
| |||
|
| | #22454 (permalink) | ||
| Quote:
Dar, C05T1N, trebuie sa recunosti ca poate parea jignitor pentru cineva care a zis ca un anumit film i-a placut fara rezerve sa apari tu si sa spui ca filmul e prost. Nici nu mai conteaza daca dai argumente sau nu. Exprimarea corecta fata de colegii forumisti cu gusturi diferite de ale tale ar fi "mi-a placut / displacut" filmul cutare. Si sa dai motive sau nu. Nu e corect sa vi si sa spui ca filmul Watchmen e un kkt penibil de vreme ce universul nu se raporteaza la gusturile tale (bune sau rele) in materie de cinematografie. Si e valabil pentru toti cei care posteaza pe aici. Haideti sa nu mai lucram cu afirmatii definitive si absolute si sa nu uitam ca ne obosim sa scriem aici ca sa ne exprimam PAREREA despre un anumit film, nu o facem pentru a spune MARELE ADEVAR despre respectivul film. Si ca sa dau un exemplu voi incerca si eu: Ghosts of Girlfriends Past 4/10 : mi s-a parut daunator sanatatii mele mentale si m-a amuzat la fel de mult precum ultimile filme din seria scarry movie. adica deloc. ciudat cum unele filme ma fac sa ma simt penibil ca sunt in sala si sa sper ca nu ma voi intalni cu vre-un cunoscut. Oricum, aveam scuza langa mine pe scaun, sub forma ei gingasa de femeie care s-a simtit razbunata de finalul obsesiv-compulsiv al peliculei. ![]() P.S. Pana la Watchmen ză muvi nu auzisem de respectiva serie de benzi desenate deoarece nu ma pasioneaza DELOC domeniul.
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #22455 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
Iar eu zic sa va deschideti un fan club pt replica lui Rorschach Asta-mi aminteste de un joc al copilariei - face unul, "face" toti. Asa e si in cazul asta- spune cineva ca replica asta e geniala, dupa care vin toti si spun acelasi lucru la unisonSi sa ma fac inteles. Sunt departe de a fi un fanboy Watchmen. Problema mea e ca unii judeca anumite filme fara sa aiba toate piesele puzzle-ului adunate si ca totul se rezuma doar la o impresie initiala...ma rog, e doar o parere | ||
|
| | #22457 (permalink) | ||
| Quote:
Last edited by hardcore; 06-07-2009 at 22:29.. | |||
|
| | #22458 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #22459 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Perfume - the story of a murderer ,din 2007. Nota : 7. Defapt ar trebui sa-i dau 6,pentru ca a avut si parti care mi-au placut,dar si parti care nu mi-au placut.Dar sunt o draguta,asa ca ii dau 7. sa incep cu ce mi-a palcut: Spre deosebire de alte filme de genul in care toata actiunea este povestita din perspectiva "detectivului" aici este invers. si ce nu mi-a placut: la un moment dat avusesem impresia ca ma uit la charlie and the chocolate factory :|.Filmul a fost lipsit in mare parte de creativitate si de originalitate | ||
|
| | #22460 (permalink) | ||
| Asta va trebui sa o explici ceva mai detaliat, caci nu prea reusesc sa inteleg la ce te referi exact.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |