Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 06-07-2009, 13:39   #22441 (permalink)
Psychedelic mind

TranceRem's Avatar

transformers 2 - 7/10 . enjoyable . unele efecte ok, nice a$$, minus ca'i un film tipic american ( rilly dumb, really glam )

TranceRem is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 13:41   #22442 (permalink)
Nick anterior: philips za kid

LordPhilips's Avatar

Little Miss Sunshine 8/10 O comedie surprinzator de buna,ma asteptam la ceva banal,bun de vazut cu familia intr-o dupa amiaza de duminica.Atunci cand crezi ca o sa te loveasca un cliseu,filmul te ia prin surprindere prin originaliatate.

LordPhilips is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 13:49   #22443 (permalink)
Registered User

Knowing (2009) - 6

Am crezut ca e just another disaster movie, insa s-a vrut mai mult de atat. Din partea mea mai bine ramaneau la prima varianta, macar iesea a good popcorn movie.
M-a deranjat finalul (deplasat rau in umila mea opinie) plus fazele a la Dark City, iarasi nepotrivite pt un astfel de film.
Iar Cage, desi imi e simpatic si ii urmaresc filmele de ani buni, ar cam trebui sa-si traga 2 palme si sa mai schimbe nota.

AlxR. is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 14:19   #22444 (permalink)
Registered User

knowing 7/10
mi-a placut filmul in afara de final si de mama fetitei. ilogice ambele din punctul meu de vedere. as fi procedat altfel decat pet shop boys
E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000

bonus is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 14:28   #22445 (permalink)
Registered User

Croocodillul's Avatar

Quote:
Originally Posted by AlxR. View Post
Knowing (2009) - 6
Iar Cage, desi imi e simpatic si ii urmaresc filmele de ani buni, ar cam trebui sa-si traga 2 palme si sa mai schimbe nota.
De la Lord of War nu am mai vazut un film in care sa-mi placa rolul lui. Pacat.

Croocodillul is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 14:40   #22446 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

Star Trek 2009 - sa zic un 6.5/10

Am scazut un pct din cauza rusului de 17 ani. Efectiv nu inteleg ce a cautat acolo. Credeam ca blonda din Transformers 1 ma enervase. Asta a intrecut-o cu mult.

Nu stiu de ce, dar am avut un sentiment de deja-vu din Nemesis. Oricum, slab de tot. Agitatie fara nimic. Ma uitam la moaca lui Eric Bana si mi-l imagineam spunandu-si "ce drac' caut eu aici"....

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 15:35   #22447 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Watchmen 5/10 plictisitor si greu de digerat , cum a mai zis Megalomaniac ... "Rorschach salveaza filmul, are o replica geniala la un moment dat: None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me" total deacord
Nu incepeti comentarii legate de comic etc. ca nu au rost , filmul este prost. Am mai citit ceva de muzica, de acting ca ar fi bun ... lol , cred ca unii ignora calitatea slaba a filmului doar pentru ca e la moda sa bagi replica "nu ai inteles tu filmul".

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 15:53   #22448 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Ice Age 3 2/10 nu ar fi trebuit sa fie amuzant? e al naibii de plictisitor. bine, merge mai mult pe partea film pt. toata familia, insa asta nu il scuza. e pur si simplu infect de plictisitor. unele personaje care au supravietuit partii 2 sunt total pentru decor (cei 2 frati), apare un nou personaj care este doar iritant, etc. etc.

Bronson 0/10 in termeni simpli: o neinteresanta poveste despre un personaj neinteresant. poate daca faceau o comedie era ceva..potential ar fi fost..insa este infect.
trailerul e o mare minciuna dupa cum e montat (dam cu glben peste rugina asta si zicem ca e aur), se spune ceva despre o legatura cu a clockwork orange (motivul pt care m-am uitat la el), nu e nici o legatura.

San suk si gin 9/10 Jackie Chan is back...si de aceasta data cu ceva total diferit. fara comedie, fara kung-fu. Un film extraordinar. Ar mai fi de spus dar nu am timpul necesar acum, o sa incerc a reveni cu unele completari.

Flame is online now    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 16:13   #22449 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cobalt View Post
Watchmen 5/10 plictisitor si greu de digerat , cum a mai zis Megalomaniac ... "Rorschach salveaza filmul, are o replica geniala la un moment dat: None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me" total deacord
Nu incepeti comentarii legate de comic etc. ca nu au rost , filmul este prost. Am mai citit ceva de muzica, de acting ca ar fi bun ... lol , cred ca unii ignora calitatea slaba a filmului doar pentru ca e la moda sa bagi replica "nu ai inteles tu filmul".
Ati bagat la cap ? Acum avem confirmarea oficiala.

Seriously dude, ce-ar fi sa vii cu cateva argumente ?

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Watchmen - 3/10 What the FUCK is this shit?
Same shit applies...

Last edited by Alexneo; 06-07-2009 at 16:13.. Reason: Automerged Doublepost

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 06-07-2009, 16:14   #22450 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Am si zis ca nu ma intereseaza reply-urile fanboy-ilor. Inteleg ca v-ati udat toti cand ati auzit ca apare uacimen-ză muvi, dar sa aperi o asemenea calamitate de film e... jenant.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 06-07-2009, 16:21   #22451 (permalink)
dark passenger

dod0's Avatar

Eu astept sa iasa o varianta HD, l-am vazut CAM fiindca nu am mai avut rabdare.
Am citit vreo 50% din comic inainte sa ma uit la el.

Asta e genul de film care ori iti place ori nu. Nu exista varianta de mijloc.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 16:21   #22452 (permalink)
Paranoia is natural

nu vad care e problema? Watchmen a placut cui a placut si nu a placut cui nu a placut . Cine are noroc are. Ca nu a fost inteles de unii, ca altii au vazut mai mult decat a prezentat filmul, ca e bun sau prost ... nu conteaza, principalul este impactul pe care il are asupra privitorului. In orice caz nu o sa iau in considerare parerea unui care da o nota de 7 unui transformers 2 si 5 lui watchmen. Cel putin in acest caz imi e clar cum e situatia.

Intradevar e pointless sa incerci sa argumentezi in favoarea unui film, la fel cum e si in defavoarea lui.

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 16:27   #22453 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Am si zis ca nu ma intereseaza reply-urile fanboy-ilor. Inteleg ca v-ati udat toti cand ati auzit ca apare uacimen-ză muvi, dar sa aperi o asemenea calamitate de film e... jenant.
fanboy ce ? who me ? nice try. no offense, de obicei iti urmaresc posturile, si ma steptam la un review ceva mai de calitate, fie el si negativ

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 06-07-2009, 16:34   #22454 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Quote:
Si iarasi revenim la vechea poveste, nu inteleg de ce trebuie aparat un film pe un thread pe care sa acorda note EXCLUSIV prin prisma gusturilor fiecaruia in materie de film.
Dar, C05T1N, trebuie sa recunosti ca poate parea jignitor pentru cineva care a zis ca un anumit film i-a placut fara rezerve sa apari tu si sa spui ca filmul e prost. Nici nu mai conteaza daca dai argumente sau nu.
Exprimarea corecta fata de colegii forumisti cu gusturi diferite de ale tale ar fi "mi-a placut / displacut" filmul cutare. Si sa dai motive sau nu.
Nu e corect sa vi si sa spui ca filmul Watchmen e un kkt penibil de vreme ce universul nu se raporteaza la gusturile tale (bune sau rele) in materie de cinematografie. Si e valabil pentru toti cei care posteaza pe aici.
Haideti sa nu mai lucram cu afirmatii definitive si absolute si sa nu uitam ca ne obosim sa scriem aici ca sa ne exprimam PAREREA despre un anumit film, nu o facem pentru a spune MARELE ADEVAR despre respectivul film.
Si ca sa dau un exemplu voi incerca si eu:

Ghosts of Girlfriends Past 4/10 : mi s-a parut daunator sanatatii mele mentale si m-a amuzat la fel de mult precum ultimile filme din seria scarry movie. adica deloc. ciudat cum unele filme ma fac sa ma simt penibil ca sunt in sala si sa sper ca nu ma voi intalni cu vre-un cunoscut. Oricum, aveam scuza langa mine pe scaun, sub forma ei gingasa de femeie care s-a simtit razbunata de finalul obsesiv-compulsiv al peliculei.

P.S. Pana la Watchmen ză muvi nu auzisem de respectiva serie de benzi desenate deoarece nu ma pasioneaza DELOC domeniul.

None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me.

Vi Veri Veniversum Vivus Vici

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 20:22   #22455 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Watchmen - 5/10

Cam lung, prea pretentios si stupid, dar asta-i o constanta cand iei un scenariu pentru copii si-l ecranizezi pentru adulti. Comparativ cu alte comicsuri e suportabil.
Rorschach salveaza filmul, are o replica geniala la un moment dat: None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me.
Badass!
Cand te referi la scenariu pt copii, ce ai luat in calcul? Comic-ul? Daca da, atunci ai luat-o pe aratura. Watchmen e un comic pt adulti din start. Cand or sa inteleaga plozii substraturile politice si alte subtitlitati, o sa zboare porcu'. Ca il poate citi oricine e altceva, dar mai e pana sa-l poata intelege oricine...

Iar eu zic sa va deschideti un fan club pt replica lui Rorschach Asta-mi aminteste de un joc al copilariei - face unul, "face" toti. Asa e si in cazul asta- spune cineva ca replica asta e geniala, dupa care vin toti si spun acelasi lucru la unison

Si sa ma fac inteles. Sunt departe de a fi un fanboy Watchmen. Problema mea e ca unii judeca anumite filme fara sa aiba toate piesele puzzle-ului adunate si ca totul se rezuma doar la o impresie initiala...ma rog, e doar o parere

cipwine is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 21:57   #22456 (permalink)
Registered User

Raduccio's Avatar

Bronson 1/10 Trailerul m-a pacalit si pe mine! Am suferit impreuna cu cativa prieteni incercand sa ma uit la aceast film de doi bani. Evitati!

Raduccio is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 22:12   #22457 (permalink)
Registered User

hardcore's Avatar

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Weezer a zis-o mai bine ca mine, chiar si primul Transformers, desi a stranit curiozitatea tuturor, era foarte greu de urmarit. Efectele speciale nu puteau fi procesate in timp util de creier si filmul a sfarsit prin a plictisi. Gandeste-te cum o sa fie 2-ul, unde efectele sunt amplificate de n ori si robotii au mii de piese.
Bun daca iti plac comicsurile, seria animata si stii sa gusti genul SF fara sa cauti 11 mii de explicatii si sa despici firul actiunii in 11 mii de parti (nu este un film in care sa fie dialoguri super inteligente cu nu stiu cate substraturi sau cu o poveste originala care sa te dea pe spate) deci depinde de gusturi !!!!! . Si da a fost prea lung. Sa recunoastem in comparatie cu Babylon AD sau The day Earth stood still e lux de aceea cred ca 1/10 sau 3/10 e prea putin

Last edited by hardcore; 06-07-2009 at 22:29..

hardcore is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 22:24   #22458 (permalink)

stern's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88 View Post
Politzist, adjectiv - 9/10

Porumboiu revine cu un film foarte, foarte bun. Dragos Bucur este un actor senzatzional, creste de la film la film (Marfa si banii, Hartia va fi albastra, Boogie). Vlad Ivanov (domnu' Bebe din "432") - absolut dementzial in scena finala. Pacat de salile aproape goale si de spectatorii ce prefera "Angels and demons" sau "Drag me to hell"
De la mine un 6/10.Prea lent pentru mine.Ok, ok e stilul omului dar are parti greu de suportat.Un film decent.

stern is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 22:25   #22459 (permalink)
Registered User

Perfume - the story of a murderer ,din 2007. Nota : 7.
Defapt ar trebui sa-i dau 6,pentru ca a avut si parti care mi-au placut,dar si parti care nu mi-au placut.Dar sunt o draguta,asa ca ii dau 7.
sa incep cu ce mi-a palcut: Spre deosebire de alte filme de genul in care toata actiunea este povestita din perspectiva "detectivului" aici este invers.
si ce nu mi-a placut: la un moment dat avusesem impresia ca ma uit la charlie and the chocolate factory :|.Filmul a fost lipsit in mare parte de creativitate si de originalitate

Ancient reign is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 22:27   #22460 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ancient reign View Post
Filmul a fost lipsit in mare parte de creativitate.
Asta va trebui sa o explici ceva mai detaliat, caci nu prea reusesc sa inteleg la ce te referi exact.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Cowboy is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules