Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2003, 23:08   #2261 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

The Quick and the Dead-7/10
The Firm-7/10

mariko is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2003, 17:03   #2262 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

Charlie's Angels : Full Throtle - 3.5/10 - stupid , nu are nici un sens...i-as fi dat mai putin daca nu erau tipele mai dezbracate...
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2003, 22:40   #2263 (permalink)
Registered User

GangStarr's Avatar

Johnny English - Mr. Bean batran si lefter...a acceptat sa joace intr-un film de 2 lei...eu nu l-am mai vazut de la filmu ala cu tablou lui Mona Lisa...da acum mi se pare ca are o fatza super antipatica, deloc amuzanta, iar faza de la final cand vrea sa o sarute pe tipa aia m-a facut aproape sa borasc. Nu-i dau nota ca e kkt filmu...comedie nu e, parodie nu e, e ceva acolo sa fie. Adica ba ii dau nota, ii dau 2 puncte tocmai pentru tipa aia care mie mi s-a parut ca e Nathalie Imbruglia...n-am mai stat pana la generic sa vad daca chiar e ea.

Phone Booth - asa mai da. Idee copiata din Liberty stands still, dar Phone Booth e MULT mai tensionat, deci mai distractiv. Si e greu de anticipat finalul, ceea ce mie mi-a placut. 9.7/10.

GangStarr is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 02:23   #2264 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

The Postman , 8/10
Nu intleg de ce pe imdb are doar 5.2 stele ! Un super film, in care apare si Tom Petty. Vazut pentru a 3 a oara.

Revazut si The Quick and The Dead , 7/10.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 14:46   #2265 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

Finding Nemo - 10/10

Absolut incantator !

- recomandat -

Haiducus is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 15:24   #2266 (permalink)
Paranoia is natural

Pirates oh the Caribbeans - 9/10 - superpoveste, super realizare, recomended.

Johnny Depp bestial ca de obicei.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 16:07   #2267 (permalink)
Registered User

GangStarr's Avatar

The Hunted - La inceput am crezut ca e un alt film de razboi (asa incepe), dar in curand s-a transformat intr-o savuroasa productie de actiune. Finalul mi-a adus aminte de Gangs of New York. Primitiv si mano a mano. 8.5/10

Lucky Numbers - Un film mai mediocru cu John Travolta, dar vazut pe vreme proasta cu ploaie va fi foarte bun. Rolul de bad girl nu i se potriveste Lisei Kudrow. 7/10

Bruce Almighty - Mie imi place genul asta de filme, comedii usoare, dar ca si in Johnny English i-au cam pierit grimasele super belea de pe fatza lui Jim Carrey, dar in afara de asta filmul este foarte bun. Iar Jennifer Aniston arata mai bine decat oricand. 9/10

GangStarr is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 16:12   #2268 (permalink)
Registered User

Bunu's Avatar

South Park Bigger longer uncuted ... hahahahahahhahahahahaha With Canadian humour

"Don`t hate the player!
Hate the game!"

In Bud we trust !

Bunu is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 17:38   #2269 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

Quote:
Originally posted by Sparco
Johnny English - Mr. Bean batran si lefter...a acceptat sa joace intr-un film de 2 lei...eu nu l-am mai vazut de la filmu ala cu tablou lui Mona Lisa...da acum mi se pare ca are o fatza super antipatica, deloc amuzanta, iar faza de la final cand vrea sa o sarute pe tipa aia m-a facut aproape sa borasc. Nu-i dau nota ca e kkt filmu...comedie nu e, parodie nu e, e ceva acolo sa fie. Adica ba ii dau nota, ii dau 2 puncte tocmai pentru tipa aia care mie mi s-a parut ca e Nathalie Imbruglia...n-am mai stat pana la generic sa vad daca chiar e ea.

Lefter nici vorba...e chiar f bogat si pe deasupra aia chiar e Natalie fara h
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 23:04   #2270 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Identity. Unul din putinele filme noi si bune pe care le-am vazut. 9.

42 is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 23:11   #2271 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Hehehehe lots and lots of movies

Where should I start.

Devils Advocate 8.75/10 Un film semi macabru , mi-a facut enorma placere sa-l revad.

Heat Una dintre marile filme de actiune , cu doi dintre gigantii lumii fimului. A fost un film unde au jucat excelent amandoi , Spoiler La scena din cafenea am picat pe jos de rasSpoiler Inca un punct in plus pt. film a fost antiteza in care au fost pusi amndoi , kinda gets you thinking why people kill each other. Dupa mult timp am reusit sa-l vad si eu , a meritat. 9.5/10

L.A. Confidential 8.90/10 Alt film impresionant , cu o intriga excelenta , actori de 9+ si destula actiune sa umple restul de 1h 50m

Last dance Sharon Stone n-a jucat rau deloc, am mai vazut filme care abordeaza acelasi subiect , si asta nu e cel mai rau dintre ele 7/10

Brazil O viziune incredibila asupra lumii , Jonathan a fost perfect pt. acest rol si considerand vechimea filmului e impresionant ce au reusit sa faca cu efectele , si acest film merge foarte bine si cu 1984 ca dezbate acelasi subiect , dar mult mai accentuat , unica parte proasta este ca eu deja citisem cartea care , dar a fost un pic cam stupid , pt. ca deja stiam ce se va intampla , asa ca mi-a fost cam greu sa ma uit , dar este unul din putinele filme care au reusit sa ma impresioneze dupa ce citisem cartea. Asa ca 9/10 pt. primul si 9.78/10 pt. numero dos.

Goodfellas

Magnolia una dintre cele mai ciudate si F****e vizuni pe care le-am vazut in viata mea. Mi-a fost greu sa parasesc scaunul dupa ce l-am terminat. 9/10

The Pianist Este cel mia dur si violent film pe care cu greu am reusit sa-l vizionez , mi-e greu sa descriu de ce , dar ce rost ar avea, pt. ca asta e o capodopera care trebuie vazuta de orice om care se respecta in domeniul cinematografiei. 10/10

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 23:27   #2272 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

Hot Chick - comedie de nota 6. Rob Schneider e ca de obicei... Am râs un pic la acest film.

Minority Report. 7/10 - ideea este originala iar actiunea bine închegata. Chiar nu mai vazusem de mult un film regizat de Spielberg.

"Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin)

Annalyzer is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2003, 23:52   #2273 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Gosford Park 8/10

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2003, 02:44   #2274 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

View from the top - 6/10
Cum vine, asa se duce.

My Cousin Vinny - 7/10
Un clasic. Chiar am ras cu pofta de cateva ori. Am trecut cu vederea scaparile legate de sistemu' judiciar.

The life of David Gale - 7.5
Hmm, am intuit dupa vreo 20 de minute care e sfarsitu'. Scenariu' mi-a adus aminte de True Crime cu Clint Eastwood.

The Hulk - 3/10
Efecte CGI de toata jena (desene animate), emotii transmise spectatorului inexistente, replici penibile, final mediocru ce vrea sa te puna pe ganduri. Cea mai tare faza a fost cand a apucat tancu' de teava si l-a rotit - am ras cu lacrimi.

Fiindca inca mai am traume, va recomand inca o data sa nu va uitati la Out for a kill - probabil Steven Seagal a tre' sa plateasca o datorie de moarte, un juramant stramosesc, ca sa joace in filmu' asta.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2003, 06:23   #2275 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Salgado , nu aminteles nimic din Gosford Park. Prea multe personaje, prea multe intrigi, actiune prea incalcita. Nici pana la final nu stiam care-s servitori, care-s stapani, ce urmaresc fiecare.
Nici nota nu ii pot da.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2003, 09:18   #2276 (permalink)
MMC
Registered User

Star Trek Nemesis - 7/10 . Aproape tot ce trebuia sa fie intr-un film Star Trek.

MMC is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2003, 12:17   #2277 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

The Hulk - 5/10

Intr-adevar randunica hulk asta.

Old 08-09-2003, 15:38   #2278 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

The League of Extraordinary Gentlemen - 7/10 - Un film de actiune, intesat cu personaje din carti. Relaxant, merge cu o bere alaturi. Trebuie luat ca atare.

Capitan la 15 ani

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2003, 16:06   #2279 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Haggis ... ce e asa greu de intzeles? Erau multzi pe-acolo, pentru ca multzi aveau motive mai mult sau mai putzin intemeiate sa comita crima. Si reiese clar cine o comite, si de ce. Ce mama naibii ...

The thruth is out there.

Last edited by Salgado88; 09-09-2003 at 18:00..

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2003, 10:29   #2280 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

American Weddind - 7/10

destul de subtire (dar placut) si a avut un dialog care m-a facut sa rad bine de tot

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules