![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2262 (permalink) | ||
|
Charlie's Angels : Full Throtle - 3.5/10 - stupid , nu are nici un sens...i-as fi dat mai putin daca nu erau tipele mai dezbracate...
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #2263 (permalink) | ||
| Johnny English - Mr. Bean batran si lefter...a acceptat sa joace intr-un film de 2 lei...eu nu l-am mai vazut de la filmu ala cu tablou lui Mona Lisa...da acum mi se pare ca are o fatza super antipatica, deloc amuzanta, iar faza de la final cand vrea sa o sarute pe tipa aia m-a facut aproape sa borasc. Nu-i dau nota ca e kkt filmu...comedie nu e, parodie nu e, e ceva acolo sa fie. Adica ba ii dau nota, ii dau 2 puncte tocmai pentru tipa aia care mie mi s-a parut ca e Nathalie Imbruglia...n-am mai stat pana la generic sa vad daca chiar e ea. Phone Booth - asa mai da. Idee copiata din Liberty stands still, dar Phone Booth e MULT mai tensionat, deci mai distractiv. Si e greu de anticipat finalul, ceea ce mie mi-a placut. 9.7/10.
__________________ Layin` low | |||
|
| | #2266 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Pirates oh the Caribbeans - 9/10 - superpoveste, super realizare, recomended. Johnny Depp bestial ca de obicei.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #2267 (permalink) | ||
| The Hunted - La inceput am crezut ca e un alt film de razboi (asa incepe), dar in curand s-a transformat intr-o savuroasa productie de actiune. Finalul mi-a adus aminte de Gangs of New York. Primitiv si mano a mano. 8.5/10 Lucky Numbers - Un film mai mediocru cu John Travolta, dar vazut pe vreme proasta cu ploaie va fi foarte bun. Rolul de bad girl nu i se potriveste Lisei Kudrow. 7/10 Bruce Almighty - Mie imi place genul asta de filme, comedii usoare, dar ca si in Johnny English i-au cam pierit grimasele super belea de pe fatza lui Jim Carrey, dar in afara de asta filmul este foarte bun. Iar Jennifer Aniston arata mai bine decat oricand. 9/10
__________________ Layin` low | |||
|
| | #2269 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #2271 (permalink) | ||
|
Hehehehe lots and lots of movies Where should I start. Devils Advocate 8.75/10 Un film semi macabru , mi-a facut enorma placere sa-l revad. Heat Una dintre marile filme de actiune , cu doi dintre gigantii lumii fimului. A fost un film unde au jucat excelent amandoi , Spoiler La scena din cafenea am picat pe jos de rasSpoiler Inca un punct in plus pt. film a fost antiteza in care au fost pusi amndoi , kinda gets you thinking why people kill each other. Dupa mult timp am reusit sa-l vad si eu , a meritat. 9.5/10 L.A. Confidential 8.90/10 Alt film impresionant , cu o intriga excelenta , actori de 9+ si destula actiune sa umple restul de 1h 50m ![]() Last dance Sharon Stone n-a jucat rau deloc, am mai vazut filme care abordeaza acelasi subiect , si asta nu e cel mai rau dintre ele 7/10 Brazil O viziune incredibila asupra lumii , Jonathan a fost perfect pt. acest rol si considerand vechimea filmului e impresionant ce au reusit sa faca cu efectele , si acest film merge foarte bine si cu 1984 ca dezbate acelasi subiect , dar mult mai accentuat , unica parte proasta este ca eu deja citisem cartea care , dar a fost un pic cam stupid , pt. ca deja stiam ce se va intampla , asa ca mi-a fost cam greu sa ma uit , dar este unul din putinele filme care au reusit sa ma impresioneze dupa ce citisem cartea. Asa ca 9/10 pt. primul si 9.78/10 pt. numero dos.Goodfellas Magnolia una dintre cele mai ciudate si F****e vizuni pe care le-am vazut in viata mea. Mi-a fost greu sa parasesc scaunul dupa ce l-am terminat. 9/10 The Pianist Este cel mia dur si violent film pe care cu greu am reusit sa-l vizionez , mi-e greu sa descriu de ce , dar ce rost ar avea, pt. ca asta e o capodopera care trebuie vazuta de orice om care se respecta in domeniul cinematografiei. 10/10
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #2272 (permalink) | ||
|
Hot Chick - comedie de nota 6. Rob Schneider e ca de obicei... Am râs un pic la acest film. Minority Report. 7/10 - ideea este originala iar actiunea bine închegata. Chiar nu mai vazusem de mult un film regizat de Spielberg.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #2274 (permalink) | ||
| View from the top - 6/10 Cum vine, asa se duce. My Cousin Vinny - 7/10 Un clasic. Chiar am ras cu pofta de cateva ori. Am trecut cu vederea scaparile legate de sistemu' judiciar. The life of David Gale - 7.5 Hmm, am intuit dupa vreo 20 de minute care e sfarsitu'. Scenariu' mi-a adus aminte de True Crime cu Clint Eastwood. The Hulk - 3/10 Efecte CGI de toata jena (desene animate), emotii transmise spectatorului inexistente, replici penibile, final mediocru ce vrea sa te puna pe ganduri. Cea mai tare faza a fost cand a apucat tancu' de teava si l-a rotit - am ras cu lacrimi. Fiindca inca mai am traume, va recomand inca o data sa nu va uitati la Out for a kill - probabil Steven Seagal a tre' sa plateasca o datorie de moarte, un juramant stramosesc, ca sa joace in filmu' asta.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2275 (permalink) | ||
|
Salgado , nu aminteles nimic din Gosford Park. Prea multe personaje, prea multe intrigi, actiune prea incalcita. Nici pana la final nu stiam care-s servitori, care-s stapani, ce urmaresc fiecare. Nici nota nu ii pot da.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #2278 (permalink) | ||
| The League of Extraordinary Gentlemen - 7/10 - Un film de actiune, intesat cu personaje din carti. Relaxant, merge cu o bere alaturi. Trebuie luat ca atare. Capitan la 15 ani
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #2279 (permalink) | ||
|
Haggis ... ce e asa greu de intzeles? Erau multzi pe-acolo, pentru ca multzi aveau motive mai mult sau mai putzin intemeiate sa comita crima. Si reiese clar cine o comite, si de ce. Ce mama naibii ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. Last edited by Salgado88; 09-09-2003 at 18:00.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|