![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #2381 (permalink) | ||
| Behind Enemy Lines - 5.5/10 Singuru' lucru notabil este scena cu cele doua rachete. Atat. Spider - 7/10 Puteam sa il vad mai demult. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Deprimant rau. The Curse of the Jade Scorpion - 8/10 A must see. Woody Allen e extraordinar. De la Roger Dodger n-am mai intalnit asemenea dialoguri superbe. Pur si simplu m-au tinut intr-un zambet de la inceput pana la sfarsit.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2382 (permalink) | ||
| Head of State - 7/10 comedie cu negri si despre negri, trebuie tratata ca atare
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #2383 (permalink) | ||
| The 13th Warrior - 6/10 Multe aspecte au ramas neclare sau s-a trecut prea rpd peste ele (ne)intentionat. Coloana sonora superba. The Italian Job - 7/10 Aproape flawless, putea fi mult mai bun. Tare faza cu Napsteru'
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2389 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: In the middle of nowhere. |
Italian Job este ultimul film vazut. Mi s-a parut un film mediocru... care repeta actiunea din prima parte in a doua cu mici variatzii. Tipa e buna (Charlize Theron) .... ceea ce stiam dinainte. In rest... alt film de actiune... cu urmariri prin trafic shi "fancy equipment". Faza cu napsteru mi s-a parut extrem de penibila shi trasa de par ca shi interventiile maretei mafii poloneze (sau ce dracu era). I-ash da 5/10. Pentru cele 3 Mini-uri care rup totu
__________________ ..::So I say "Live and let live"... that's my motto... "Live and let live". Anyone who can't get along with that take'em outside and shoot the motherfucker.::.. | ||
|
| | #2391 (permalink) | ||
| Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain. 7/10 Film cu o cotatie incredibila pe siteurile de specialitate, film ce mi-a fost recomandat de multi prieteni...ca fiind unul deosebit. Afland ca este pe ProTv ..in mod special am plecat de la o petrecere pentru a-l vedea. A fost un film dragutz, dar nici vorba de ceva extraordinar. Nu am inteles unde este fabulosul ! Astept pareri.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #2392 (permalink) | ||
| The League of Extraordinary Gentlemen - 5\10 Cateva secvente mai reusite insa cam atat. Ideea din spatele filmului(inspirata dintr-un graphic novel) este foarte buna insa punerea in practica are multe lipsuri. Un film care putea fi foarte antrenant mi s-a parut in mare parte plictisitor. Sean Connery mai salveaza cate ceva din el, in rest...
__________________ X | |||
|
| | #2393 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | Kill Bill, Volume 1 Un inceput senzational in special datorita fundalului sonor urmat de o scena care prevesteste intreaga desfausrare a filmului: cutite, sabii, batai, mult sange, foarte mult sange, exagerat de mult sange. O poveste excelenta intr-un film despre care ajungi sa spui ca e o porcarie, o hiperbola sinistra dar pe care continui sa il urmaresti pentru ca este genial in acelasi timp. Presimt discutii aprinse in jurul lui.
__________________ Gold teeth and a curse for this town were all in my mouth only, i don't know how they got out, dear. Turn me back into the pet that i was when we met, I was happier then with no mind-set. | ||
|
| | #2398 (permalink) | ||
|
Chiar nu a vazut nimeni Amelie ? ![]() Aseara HBO iar si-a dat in petic : Spy Kids 4/10 Un film in totalitate pentru copii. D'ala care se difuseaza duminica dimineatza pe posturile italiene. Dar las' ca recupereaza ei in noiembrie cand vor da Memento si Black Hawk Down. Astea DA filme !
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #2399 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Haggis, am vazut Amelie, la protv si sunt de aceasi parere cu tine. Nimic deosebit, chiar enervant pe alocuri (gen faze ca "Cate orgasmuri sunt in acest moment? " FARA absolut nici o legatura cu filmul, puse doar pt. a soca sau poate pt. a face filmul mai deosebit). Doar filmarea mi-a placut, imaginea. Nu-i dau nota ca nu stiu cat sa-i dau...Daca prin asta inteleg ei filme europene, atunci ma lipsesc... La Spy Kids m-am uitat pt. ca este facut de Robert Rodriguez, unul din regizorii mei preferati. E un film f. bun, DAR pt. copii. Am vazut filme asa zise pt. copii si, in comparatie cu asta, palesc. Plus ca avut niste faze comice putin mai subtile... 7/10
| |||
|
| | #2400 (permalink) | ||
|
Mda, mai ramanea sa spui ca Spy Kids merge si la thread-ul ala cu filme care au intrat in istorie ... Miercuri la 19:20 pe HBO, Old men, new cars. Cred ca cel mai dement film pe care l-am vazut in ultimii 2 ani. Film danez, il recomand cu caldura.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |