![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #24701 (permalink) | ||
| Pai asa poti sa bagi si The 6th Day sau dracu se numeste filmul ala in care Arnold era o clona.
__________________ Va multumesc pentru ce ati demonstrat si în aceste zile, ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica si muncitoreasca, oameni de nadejde şi la bine, dar mai ales la greu. (Bucuresti, iunie 1990, discurs tinut minerilor) | |||
|
| | #24703 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Humanity has the stars in its future, and that future is too important to be lost under the burden of juvenile folly and ignorant superstition. | |||
|
| | #24704 (permalink) | ||
| the negotiator [8/10] un clasic pe care l-am ratat la vremea lui. m-am uitat aseara cu sotia si ne-a tinut cu sufletul la gura. m-a prins atat de tare incat am trecut cu vederea evidentele gauri din scenariu.
__________________ ATENȚIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice anunț nou care nu conține datele de contact ale vânzătorului / cumpărătorului va fi șters, iar userul în cauză va fi sancționat. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact. Citește și Ghidul postării unui anunț + șablon | |||
|
| | #24705 (permalink) | ||||
| Quote:
Pari sa ai mai multe pareri contradictorii in acelasi timp.In plus, ce naiba s-a intamplat cu speranta? Zici ca iti place Herzog, ceea ce insemna ca ai trecut prin (macar) o parte din filmele lui, de unde reiese ca esti constient ca vorbim de un individ...special, in felurile sale particulare. Si atunci trebuie sa recunosc ca ma depaseste complet* de ce accepti atat de usor verdictul unui user random, pe nume GabrieLL (si sa nu uitam de plusvaloarea nickului anterior, niggaru), care in review-ul sau la film nu povesteste nimic de film de fapt (de ce nu i-a placut, ce l-a deranjat, ce i-a placut totusi din toata gramada de prostii etc). Tot ce zice este ca: Quote:
Quote:
Quote:
* nu chiar, da' o sa zic asa de dragul discutiei. Accepti asa de usor verdictul lui GabrieLL pentru ca iti confirma verdictul pe care l-ai dat deja acestui film, inainte sa il vezi.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||||
|
| | #24706 (permalink) | ||
| Kingpin - 8/10 Chiar si revazut a fost o desfatare. Relaxant, pueril intr-unele momente insa deloc deranjant ... si apare Bill Murray facand ce stie mai bine ... este el . Pe mine ma multumit filmul, a obtinut efectul scontat. Un ritm linistit, rupt pe ici pe colo de momente piperate (uneori peste masura) insa decent. Woody face un rol pe masura-i iar Randy Quaid cade perfect in postura amishului tamp.
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #24708 (permalink) | ||
|
the mummy 3 7,5/10 un bun popcorn movie dar are destule chestii care nu se leaga intre ele.Si as fi vrut tot cu imotep
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #24710 (permalink) | ||
|
asa, sa revenim. mi-au trecut nervii. bad lieutenant: -2/10 scene filmate parca cu o camera de mana, scenariul scris parca de un autist total opus lui kim peek, niste replici de te lasa cu gura cascata cat de cretine pot fi, actiunile politistului nu le-am inteles, cadre filmate prost. p.s. cowboy sry ptr nick-ul tau.
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #24712 (permalink) | ||
|
Synecdoche, New York - 8/10 mult mai hardcore decat Being John Malkovich, si mult mai ambitios decat Adaptation sau Eternal Sunshine of the Spotless Mind. o viziune dezamagita a vietii este pusa in scena, intr-o viziune dezamagita a vietii pusa in scena etc. greu de urmarit, la un moment dat devine de supra-realism destul de bolnavicios, dar rabdarea e rasplatita cu o introspectie foarte intima (eu asa am simtit-o) in spiritul uman. vorbe mari, dar filmul ma obliga sa le folosesc.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #24713 (permalink) | ||
|
Mhm, jos palaria in fata dumitale daca ai reusit sa extragi revelatii din Synecdoche, New York. Eu am avut rabdare sa l vad pana la sfarsit, dar m-a lasat cu un gol si o greutate extrema in suflet, ca sa nu mai spun de un sentiment de incompetenta intelectuala major. ZombieLand - 7/8 - am apreciat totul. Curatel de la inceput pana la sfarsit. Oricum, marketingul din nou face toti banii, pentru ca in aceeasi tonalitate, am apreciat mult mai mult: Dead Snow - 8.5/10 pentru genul asta de flme. Unde mesajele, subtilitatile, aberatiile incredibile si inimaginabile s-au tinut lant intr-o simfonie bine orchestrata. Film norvegian. Se poate.
__________________ laff | |||
|
| | #24716 (permalink) | ||
|
Ma bucur ca exista persoane care chiar au inteles mesajul lui Synecdoche. Eu n-am reusit - nu numai ca m-a deprimat, pe alocuri m-a enervat de-a dreptul.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #24719 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #24720 (permalink) | ||
| Vrei sa fii un guru adevarat?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |