Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack (1) Thread Tools
Old 05-11-2009, 11:37   #24721 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
sunt similare? ca eu il am pe "stand by" de ceva timp, merita sa fac un efort?
nu sunt similare, dar amandoua au ambitii mari. The Fountain m-a plictisit insa cu grandoarea lui solemna, pe cand Synechdoche nu - povestea e destul de intortocheata si fascinanta astfel incat m-a tinut destul de alert pe tot parcursul ei. a fost greu de urmarit din alte motive, nu intru in detalii ca sa nu-ti stric placerea.

Strangelove is online now    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:57   #24722 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 14:40   #24723 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

/offtopic

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Scuze de offtopic, dar imi scapa plusvaloarea nickului Cowboy comparativ cu niggaru...
Lucru excelent de altfel, din moment ce din ceea ce am scris reiese ca nu este foarte bine sa ai plusvaloare la nick.

Cowboy imi pare destul de netru - faptul ca este incepe cu "C" mare poate sopteste ca nu este vorba de cowboy-i in general, ci de unul in particular. Ca sa fiu exact, prin 1998 cand m-am pricopsit cu nick-ul era o perioada in care eram placut impresionat de Hardwired, un roman de Walter Jon Williams parca, si de unul din persoanjele de acolo - numitul Cowboy; traiam cu impresia ca imparteam anumite atitudini spirituale.

Mai mult chiar, 1998-1999 a fost perioada in care au inceput icafe-urile si jocurile de retea sa explodeze, iar subsemnatul avea nevoie de un nick potrivit pentru luptele pe viata si pe moarte din Delta Force, Quake-uri, NFS, Forsaken si ce naiba mai jucam pe vremea aia prin New Age-ul de la Foisor. Stilul personajului de care ziceam se potrivea cu stilul meu de a juca asa ca --> bang! a aparut "Cowboy".

Si de acolo a tot evoluat, pana a ajuns nenea asta arogant si plin de self-righteousness care posteaza pe CG din cand in cand. (propozitie ce contine hint-uri legate de cat de mult din ton este voit, si cat nu)

*

Pot intelege ca procesul din spatele alegerii nick-ului de "niggaru" are pasi asemanatori cu procesul prin care am ajuns eu sa imi aleg nick-ul. Insa imi pare o alegere atat de proasta incat nu pot sa nu il impung amuzat pe GabrieLL cand mi se ofera ocazia. Iar poza nu ma ajuta deloc sa ma abtin.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 17:25   #24724 (permalink)
repent you all!

danone's Avatar

zombieland [8/10]

88 minutes of pure fun! am de gand sa-l mai vad o data cand apare pe bluray. mi-a cam facut sila intensitatea de mățăraie si artere din prima parte insa din cand in cand chiar am nevoie de asa ceva.
ATENȚIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice anunț nou care nu conține datele de contact ale vânzătorului / cumpărătorului va fi șters, iar userul în cauză va fi sancționat. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact.

Citește și Ghidul postării unui anunț + șablon

danone is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 20:15   #24725 (permalink)
Registered User

iMoon's Avatar

Underworld - 8/10 Super tare Mi-a placut mult filmul, l-am urmarit cu placere, te tine in suspans. Kate arata super bine, isi face bine treaba si i se potriveste rolul asta, ii sta bine in costum negru si cu frizura asta si cu ochii albastri , she's so sexy, deabea astept sa vad si celalalte parti.

iMoon is online now    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 22:40   #24726 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Pandorum - 5/10 ...pot sa zic "I am legend" in space ..si cam atat ..restu 0

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 14:52   #24727 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Zombieland - 6.5/10 Destul de amuzant, dar departe de a fi un film memorabil. Prima jumatate de ora a fost super OK, dupa care lucrurile au cam luat-o la vale...

Spread - 3/10 Jenant, stupid, lipsit de logica, ritm sau coerenta - cam asa poate fi descris acest film. S-a vrut a fi o copie ieftina de Alfie, dar nici macar atat nu a reusit regizorul.
Finalul a fost bun, totusi (singurul lucru bun, mai exact).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	zombieland_xlg.jpg
Views:	43
Size:	269.2 KB
ID:	546991   Click image for larger version

Name:	4984a.jpg
Views:	54
Size:	762.3 KB
ID:	546992  

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 06-11-2009, 19:21   #24728 (permalink)
Registered User

bloodlover's Avatar

Silent Hill . Nota personala : 9/10 . Filmul este realizat superb , iar atmosfera din film e de exceptie . Finalul lasa loc de interpretare si multi nu l-au inteles ... pacat .

bloodlover is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 02:56   #24729 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

The Maiden Heist - 6/10 un film cam subtirel, cu unele parti comice, dar in principiu l-am urmarit doar pt. ai revedea pe unii din actorii mei preferati intr-un film nou.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	The_Maiden_Heist_1256540900_2008.jpg
Views:	37
Size:	43.2 KB
ID:	547314  

doma is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 11:07   #24730 (permalink)
Default User

biosock's Avatar

Zombieland - 7/10 Pt ce si-a propus a fost destul de reusit. Nu trebuie privit cu ochi critic pt ca este o gluma de film dar nu este deloc penibil in contextul ales. Faptul ca l-au introdus si pe Bill pt. o scurta perioada a fost de efect. Mi-a picat bine sa il revad pe Woody intr-un rol copilaresc, iar interactionand cu Bill a fost cu atat mai placut. Jesse Eisenberg am impresia ca nu poate sau nu vrea sa apara decat in rolul adolescentului virgin extrem de inhibat pe care insa il intrepreteaza foarte bine. Un film de weekend.
You`re an inanimate fucking object!

biosock is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 12:25   #24731 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Ghost Dog - The Way of the Samurai - 8/10 Mi-a placut pacing-ul lent al filmului, prestatia lui Forrest Whitaker si felul in care au fost creionate personajele.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 07-11-2009, 12:49   #24732 (permalink)
Registered User

Neo84's Avatar

Forrest Gump 9/10
Un film emotionant despre viata si acum mi-a ramas in minte replica "Viata este ca o cutie de ciocolatã... nu stii niciodatã cu ce te alegi", Tom Hanks in unul dintre cele mai bune roluri ale sale.

Neo84 is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 13:39   #24733 (permalink)
Registered User

Kazakiok's Avatar

....daca cunoaste careva un film:in care e unu pasionat,care ucide si la o asasinare il fotografiaza un fotograf,dupa aia fotografu devine studentu lui (el il invata cum sa ucida)...la sf filmului viseaza ca il omoara propria lui fica! Daca poate cineva sa'mi zica cum se numeste filmu!Multumesc

Kazakiok is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 13:41   #24734 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Incearca aici: Cum se numeste filmul?

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 07-11-2009, 13:49   #24735 (permalink)
Registered User

Kazakiok's Avatar

Sar'na !

Kazakiok is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 14:31   #24736 (permalink)

Phasola's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kazakiok View Post
....daca cunoaste careva un film:in care e unu pasionat,care ucide si la o asasinare il fotografiaza un fotograf,dupa aia fotografu devine studentu lui (el il invata cum sa ucida)...la sf filmului viseaza ca il omoara propria lui fica! Daca poate cineva sa'mi zica cum se numeste filmu!Multumesc
Mr. Brooks
The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental.

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 14:54   #24737 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Ghost Dog - The Way of the Samurai - 8/10 Mi-a placut pacing-ul lent al filmului, prestatia lui Forrest Whitaker si felul in care au fost creionate personajele.
Ahh, coloana sonoră era superbă... Porumbeii...

FOLDING@HOME

Vivio is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 22:47   #24738 (permalink)
Living In The Past

bogyyogy's Avatar

Awakenings,penultimul film vazut.Un Robert De Niro extraordinar!10/10.Fantastic film,nu stiam de ce nu s-a umplut de Oscaruri.A fost in acelasi an cu Parfum de femeie.
District 9.In afara de efecte,vai si amar,4 cu felicitari.Si ce nota are pe imdb.
FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!!

bogyyogy is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 22:52   #24739 (permalink)
Registered User

shase9's Avatar

Big nothing 8/10. mi a placut mult ( inafara de final.)

o comedie englezeasca ce are un pic din aerul lui ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels.”

descrierea de pe IMDB: ”A comedy that gets away with murder.They wrote the book on how not to be criminals.”

sa-mi recomandati si mie, va rog, niste comedii englezesti de genu: ”Hot Fuzz” , ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels, ”Snatch”.

shase9 is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 00:58   #24740 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Zombieland - 6.5/10 Destul de amuzant, dar departe de a fi un film memorabil. Prima jumatate de ora a fost super OK, dupa care lucrurile au cam luat-o la vale...
Just finished the movie. Mister Costin said it the best, so +1.

doma is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules