![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #24742 (permalink) | ||
|
Bushi no ichibun - Ultimul din saga samurailor familisti a lui Yoji Yamada, recomand! 8/10. Bitching: Nu mi-e usor sa calific talentul actoricesc al japonezilor in filme cu samurai (sau al asiaticilor in general). Au/aveau alt limbaj corporal, uneori alte reactii sau gesturi, sau un ton ciudat de nu-ti dai seama, citind scrisul, daca intreaba ceva sau de fapt spun, sau daca sunt suparati sau nu ( e.g : In Hidden Fortress ,cu Toshiro Mifune, cum vorbeste printesa si cum se uita numai cu albul ochilor asa, cum si ce anume raspunde... super bine jucat chiar ca zici ca era printesa). Am vazut o japoneza cu fi-su la leagane si ea a inceput sa rada ca facuse fi-su ceva amuzant. Expresia ei era de parca ar fi muscat dintr-o lamaie, parca ii venea sa planga, dar radea... messed up rau. Cine a vazut japonezi interactionand cu alti japonezi poate intelege ce vreau sa spun. Desi recunosc multe gesturi si reactii, au multe chestii diferite. Si acum ca sa ajung unde voiam, Takashi Sasano joaca excelent oricum ai lua-o. Are un fizic si o fata de te pisi pe tine (in filme despre Japonia feudala regizorii mereu s-au intrecut in a gasi cele mai expresive fete la agricultori, betivi si batrani- toti sunt uscati si putrezi asa, foarte sugestivi). | |||
|
| | #24743 (permalink) | ||
| Das Weisse Band (The White Ribbon) - Cine poate vorbi cel mai bine despre banalitatea raului decat insusi Maestrul?! Haneke e provocator, nu catadicseste sa ne ofere raspunsuri, nu ne e prieten, se pisa pe empatia noastra. Sa-i multumim, ca face treaba buna. 9/10
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #24744 (permalink) | ||
| Mi s-a parut mult mai reusit Shaun of the dead.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #24746 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
500 days of summer - 7.5/10 chiar misto filmul, iar zooey are o inocenta copilareasca pe care o sesizez in toate rolurile ei, dar mie imi place f mult. putin cam trist, credeam ca e mult mai vesel, dar mi-a placut. iar levitt imi place din ce in ce mai mult, foarte contrastant rolul fata de ala cu mickey rourke cand e bad guy. politist adjectiv - 4/10 chiar nu ii pot da mai mult desi mi-a placut jocul lui bucur si al sefului sau (4.3.2...) dar filmul e filmat ca naiba, regia vai mama ei, o groaza de momente moarte care nu aduc valoare filmului etc. apropo, a mai observat cineva ca romania arata ca o tara parasita cand te uiti la un film de-al nostru? nici nu ai zice ca au trecut 20 de ani in multe locuri. mary and max - 8.5/10 absolut bestial, si voci si animatii si poveste. de vazut si revazut (cel putin de mine). | ||
|
| | #24747 (permalink) | ||
|
@Mandea @ Politist adjectiv: pai cred ca asta si vor... sa pun accentul pe MIZERIA care INCA ne inconjoara, cam toate filmele romanesti se bazeaza pe asta, ma enerveaza ca folosesc "tehnica" asta ca sa socheze, in loc sa iasa in fata altfel ![]() mie mi-a placut filmul desi am fost si eu deranjat de momentele moarte si de scenariul simplist; il apreciez pentru joc si pentru cateva momente umoristice; i-as da o nota mai mare, sa zicem un 7/10 poate, cu indulgenta
__________________ .si de la capat | |||
|
| | #24749 (permalink) | ||
|
romancing the stone 7,5/10 un adventure vechi cu m douglas, k turner si de vito.Bunicel filmul, desi eu stiam altfel povestea de cand l-am vazut acu mai mult de 10 ani
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #24752 (permalink) | ||
| Two Lovers - 4/10 Filmul a fost previzibil pana in ultima clipa, totul absolut banal. Mai mult, m-a enervat la culme propaganda dusa dincolo de limitele bunului simt. Inteleg ca toate filmele hollywood trebe sa aiba iz de sinagoga, dar... bine ca exista fast forward.
__________________ Schatten ex machina Sweep all the weakening kind | |||
|
| | #24755 (permalink) | ||
|
+1, mie mi-ar fi greu sa ii scad un punct unui asemenea film.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #24757 (permalink) | ||
|
Sfantul Mitica Blajinu - 9 / 10. Nu i dau zece pentru ca nimic nu e perfect, si a avut un inceput prea lent dupa gustul meu. Trebuia sa amintesc de aceasta piesa de televiziune aici mai de mult. Este absolut genial ce s-a facut in '74 (parca). Un Amza Pellea, Dem Radulescu, Hamdi Cerchez si altii, de zile mari ca sa nu zic imense. Rezistati la inceputul nitel romantat, si va promit ca il veti revedea de cateva ori.
__________________ laff | |||
|
| | #24758 (permalink) | ||
|
500 days of summer - 9/10. Pentru ca sunt sucker pentru tot ce inseamna un film de dragoste facut brici, fara trucuri ieftine (si nu cred ca stiu mai mult de 3 ). Pentru ca scena reality/expectations e una din cele mai bine realizate scene pe care le-am vazut de genul, pentru ca are o coloana sonora excelenta si pentru ca cele 2 personaje joaca impecabil si sunt alese perfect. Si pentru ca Zooey Deschanel e una din cele mai dulci actrite de pe marele ecran . Si mai presus, pentru ca e genul de film care macar pentru un timp imi va scimba perspectiva asupra lucrurilor, sau felul in cara ma voi comporta.zombieland - 6.5 / 10. Nimic extraordinar, dar nici deranjant. Ma asteptam la mai mult, si mai ales la altceva. Nu prea am ce sa scriu si mi-e prea lene sa justific o nota care nu e nici mica nici mare.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #24759 (permalink) | ||
| Probabil a fost doar o chestie subiectiva pt. care nu a acordat nota 10 unui film de nota 10 (in opinia multora). Sa fim seriosi e unul dintre cele mai reusite filme a lui Tarantino.
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #24760 (permalink) | ||
| 500 days of summer - O comedie simaptica : 8/10 pe care il merita pentur genul sau. Grado 3 - se vrea comedie insa nu este. Din contra, este o copie aproape fidela a unei alte comedii despre sex insa imi scapa numele. Se pare ca spaniolii care au produs filmul nu au avut imaginatie si au preferat sa ia de colo si de dincolo, mai mult de colo .. ![]() 4/10 de la mine. The-Good-Live-Hard-Sell-Hard - O super comedie. Chiar nu stiam ca se mai pot face lucruri de calitate in ziua de astazi. 8/10 pentru categoria sa de film.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |