Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack (1) Thread Tools
Old 22-10-2002, 22:22   #241 (permalink)
Registered User

UndertakeR's Avatar

Vanilla Sky - 9
Chiar nimeni nu a observat? Ellie de fapt este L.E. (Life Extention), adica firma unde a semnat contractul prin care il bagau la gheata. In legatura cu "Open your eyes", se poate foarte bine sa fie doar FX, un fel de sfarsitul unui lucru este inceputul altuia, iar la inceput parca o spune in spaniola. In alta ordine de idei, filmul merita o nota mare pentru originalitate si pentru ca pe coloana sonora apare formatia Sigur Ros (melodia de la final); tot pe coloana sonora mai este de remarcat "Elevator Beat".

Crouching Tiger Hidden Dragon - 5
Sunt de acord cu Assassin, nu e nimic deosebit in filmul ala: niste oameni zboara.

Full Metal Jacket - 7
Jumatate de film am ras cu lacrimi, dupa care s-a stricat tot filmul. Cum il facea pe ala vierme al societatii m-a facut sa rad cu lacrimi.

Birthday Girl - 6
In afara de povestea trasa de par cu grebla, sunt niste faze tari, mai ales la inceput.

UndertakeR is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2002, 09:53   #242 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Bound - 9/10. L-am vazut fiindu-mi recomandat calduros de Jinxie. Din fericire, nu am fost deloc dezamagit in asteptari, ba dimpotriva. Nu este un Reservoir Dogs, ci chiar opusu' lui, are tot ce ii lipsea acestui film. Scenariu' are intorsaturi de situatie (unele previzibile totusi), dialogurile sunt chiar super OK (unele jocuri de cuvinte fiind chiar geniale - l-am vazut subtitrat in engleza), imaginea contribuie la tensiunea care te tine pana aproape de sfarsitu' filmului, iar personajele sunt bine conturate si au trairi la care inconstient participi din plin. Muzica nu e extraordinara, insa mi-a placut enorm faptu' ca ea lipseste exact atunci cand trebuie. Un film care nu tre' ratat in nici un caz.

Mai vreau asemenea filme

Disney©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2002, 10:34   #243 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

E misto ca CTHD ori primeste note mari, ori mici ... oricum, raman la parerea ca aia care i-au dat Oscar nu i l-au dat degeaba ... si pana acum Academia nu m-a dezamagit prea mult ... cred ca din filmele premiate cu Oscar incepand din anii '60 incoace am pierdut cel mult 10 ... si singurele care m-au dezamagit au fost "Unforgiven" si "Titanic" ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2002, 15:34   #244 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Pe mine m-a dezamagit American Beauty

Assassin *wink* *wink* - There's more where that one came from :P

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2002, 21:39   #245 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Jinxie
Pe mine m-a dezamagit American Beauty

de ce?

ca a murit Lester? sau ca nu l-a impuscat nevasta-sa? ca Angela era virjina?

impo: 9/10

Drastik™ is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2002, 21:41   #246 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Ice age si Mr. Deeds ,doua comedii destul de haioase...

LED website online !

NUKE[D] is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2002, 23:41   #247 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Tomcats -o comedie de nota 6.5
Inceputul de nota 8.5...jumatatea cealalta mult mai slaba.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2002, 00:32   #248 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Am vazut mai demult si am uitat sa postez : "Jay and Silent Bob Strike Back" - nota ... ceva intre 6 si 7 , filmu' e o caterinca totala, genu de comedie tampit-amuzanta in care se exagereaza de foarte multe ori.
Si am mai vazut "Ali G In The Hose" - asta a fost super... nota 7, tot asa ca in filmu precedent... bancuri si glume care de care mai "sick" . Da' "for a good laugh" merita vazut .
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2002, 01:03   #249 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Insomnia 8/10. Al Pacino e nedreptatit cu un scenariu destul de subtire, chiar daca se achita de datorie cu brio. Totusi atmosfera exista (chiar daca mie mi-a adus aminte de Trauma), o scena memorabila fiind cea cand i se aprinde becul in camera de hotel. In rest, Robin Williams scartaie, iar Hilary Swank nu prea iese in evidenta. I-am dat 8, repet, pentru atmosfera creata si materializata in lumea vazuta prin ochii detectivului Dormer, care te adanceste incet in insomnie, tragand din cand in cand cate un mic semnal de alarma si trimitand la lumea "reala".

jmf is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2002, 13:34   #250 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Shrek - 10/10 L-am revazut aseara. Pe langa umoru' si caterinca de foarte buna calitate, plus povestea de dragoste insotita de dezvelirea foilor de ceapa, este de-a dreptu' incredibil ce gama mare de emotii pot exprima niste chipuri desenate...

Redman©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2002, 17:09   #251 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Shrek vs. Reservoir Dogs ...

The thruth is out there.

Old 24-10-2002, 22:59   #252 (permalink)
Paranoia is natural

adevarul ca shi eu ash da 10 la shreck shi mai putzin la reservoir dogs (9).

ontopic - Musa 8/10. Mie unul mi se pare mai bun decat CTHD, probabil shi influentzat de realismul fazelor de lupta. Totushi cred ca nota e putzin umflata, datorita faptului ca este unul din putzinele filme bune vazute in ultimul timp. Singurul care mi s-a parut total ieshit din rol: calugarul budhist. In rest, e de bine, facand abstractzie de stilul caracteristic al filmelor asiatice. Ca plus, nu mi-am dat seama cand au trecut 3 ore, ca minus, cam prea mult sange.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2002, 23:35   #253 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

Saving private ryan....10.....desi inainte din reklama de atunci cand a aparut am zis ca e alt film de razboi, acu' am alta parere....regizoru' se vede ca e de kalitate....
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2002, 00:03   #254 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by T.rac3Er
Saving private ryan....10.....desi inainte din reklama de atunci cand a aparut am zis ca e alt film de razboi, acu' am alta parere....regizoru' se vede ca e de kalitate....
7.5/10 ok, are imagine super si decoruri realiste si atat. iar debarcarea e realizata f. frumos. in rest, un scenariu subtirel, tras de par uneori, cu mesajul patriotic omniprezent al soldatului-american-incredibil-de-curajos

in sqimb serialu' pe care l-au facut Hanks si Spielberg, Camarazi de front, pe HBO mai prin vara parca a fost, super super

Drastik™ is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2002, 00:55   #255 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Saving Private Ryan la Antena1 ... 10/10

Band of Brothers ... am scapat ultimele 2 episoade

The thruth is out there.

Old 25-10-2002, 02:07   #256 (permalink)
Asamblat in Romania

CdinT's Avatar

Occident - 10/10 (daca nu era romanesc i-as fi dat "doar" 8.5 )

(in loc de) Review: NEAPARAT duceti-va sa-l vedeti. Daca n-o sa va placa va dau eu banii inapoi. Pe cuvint.

CdinT is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2002, 08:12   #257 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

angel eyes - genul de film scris pentru o vedeta. in cazul nostru: jennifer lopez. dragutz pentru o dupa amiaza plictisitoare cu prietena. 6/10

black knight - seria de filme care incearca sa il reabiliteze pe martin lawrence. 7/10

saving silverman - comedie frumoasa 8/10

three to tango - foarte foarte draguta comedie romantica 8/10

51 state - robert carlysle face un rol superb aici 9/10

from hell - despre jack spintecatorul 8/10

zoso is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2002, 13:20   #258 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Imi cer scuze, dar nu ma pot abtine:

zoso: "black knight - seria de filme care incearca sa il reabiliteze pe martin lawrence. 7/10"
Nimic nu il poate reabilita pe Martin Lawrence. Iar filmul de care vorbesti nu are nici o sansa. Si ma surprinde, pentru ca in afara de notele de la angel eyes si 51st state care sunt cu unul respectiv doua puncte cam prea mari, te apropii surprinzator de mult de o "obiectivitate" laudabila pentru unul care apreciaza glumele de la Vacanta mare :P

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2002, 14:28   #259 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

In seara o sa revad "Scent of a woman" pe calculator ... oricum, aseara tot nu m-am lasat pana nu am vazut scena tangoului ... superba!!! Mai am pe lista "Good Will Hunting" si "Serendipity" ... sambata va spun si notele

The thruth is out there.

Old 25-10-2002, 22:36   #260 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

Salgado88, vezti titulul topicului, se pare ca nu l-ai inteles

jinxie, se mai intampla si accidente din astea.

1. nu is intru-totul de acord cu v.m., dar ma seaca atitudinea celor care se uita doar cu coada ochiului, pentru ca vor sa para 'telectuali. da, in ultima vreme, calitatea glumelor a scazut foarte mult si am renuntat sa ma uit.
2. in ceea ce il priveste pe m. lawrence, poate ca sunt influentat de faptul ca l-am mai vazut pe actor si in alte ipostaze, printre care si acela de "stand-up comic", postura in care mi-a placut foarte mult. probabil de aceea.

nimeni nu e perfect.

zoso is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules