Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-01-2004, 09:58   #2961 (permalink)
Registered User

stefan007's Avatar

The School of Rock-8.5/10 .o comedie ff reusita despre combinatia intre muzica hard rock si o scoala in care se preda muzica clasica .A must see!

stefan007 is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 10:06   #2962 (permalink)
Registered User

stefan007's Avatar

Vampire D Hunter-7/10 -combinatie intresanta dintre anime si povesti cu vampiri .Merita incercat

stefan007 is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 10:11   #2963 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

Dogville 8.5/10 Frumos, am apreciat foarte mult curajul realizatorilor si finalul care face intr-adevar tot filmul. E greu de vazut, inteleg de ce unii n-au reusit, la un moment dat nici eu nu mai aveam rabdare, insa a meritat efortul. A facut careva legatura Grace-Iisus?

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 10:16   #2964 (permalink)

first_bluebull's Avatar

Ronin... l-am revazut

first_bluebull is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 10:47   #2965 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

Quote:
Originally Posted by symbol shift
Fat Pizza

Comedie ciudata. Cine stie, poate sub ecuator oamenii-s mai ciudati. Chiar si filmul te face sa te porti ciudat: m-am trezit razand de cateva ori la el. Nu vreau sa analizez de ce, important e ca m-am simtit bine.

1983 - trading places - zice lumea orice ar zice, filmul asta ramane un clasic. eddie murphy face un rol misto iar jamie isi arata sanii. de 2 ori. cred ca taica-su a fost foarte mandru de ea.
john landis semneaza regia.

zoso is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 10:59   #2966 (permalink)
Registered User

edlund's Avatar

Piratii din Caraibe 5/10. Film prost, stupid, un Depp de Zmeura de Aur.

edlund is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 15:07   #2967 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Ferice de noi, cei infantili, drogati etc etc... Totusi... cate serii spuneai c-ai vazut? Nu-ti contest genialitatea. Dimpotriva: consider ca facem parte din "curente" diferite.

Underworld 9/10 - Misto .
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 22:39   #2968 (permalink)
Registered User

daJudge's Avatar

The Big Lebowski - 9/10 - ca sa vezi in cate belele se poate baga un om care nu vrea nimic de la viata, dintr-un nimic. personajul Walter e cel mai savuros.
Shut the f*ck up, Donny! criminal

daJudge is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 23:24   #2969 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Lord of the Rings: Return of the King: revazut... ok, ii mai dau un punct la nota, dar tot e al draq de lung (pe aici ii si baga o pauza la jumatate, pentru diverse nevoi). si in continuare faza cu aragorn e penala rau ... acum ma apuc sa citesc si cartile...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2004, 23:26   #2970 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

Underworld - 8.5/10 nu ma asteptam sincer sa fie asa de interesant
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2004, 17:18   #2971 (permalink)
Intuitive Investigator

Johnny

Quote:
Originally posted by Johnny
Probabil de aia a durat atit de mult pina in momentul in care au obtinut femeile dreptul la vot. We were hasty

P.I.G.
Quote:
Nu era nevoie sa te basici, era o gluma. Cert e ca SG1 e unul din cele mai copilaresti seriale SF (xceptind serie b) deci daca ti-e ti se pare de 10/10 (genial, mindblowing, masterpiece etc.) in materie de SF, inseamna doar ca nu ai aprofundat genul... si nici arta cinematografica, 4 that matter.

GOD
Indiferent de consecinte...

Fuck you, mon cher! Cum zicea Arwen, "risti sa schimbi parerea buna a unor oameni." Btw, prietena ta stie cum gandesti? Sau mama, sau sora ta? Cred ca niste scuze - fatza de Arwen si fatza de toate fetele in general - ar fi mai mult decat binevenite. Culmea culmilor - tot tu te mirai ca era ofensata de "o gluma"! Uite, pune-te tu in locul fetei - nu e nevoie de operatie de sex (care, in viziunea ta, antreneaza desigur micsorarea creierului) - imagineaza-ti numai urmatoarea situatie: sa zicem ca tu contesti vehement valoarea vreunui lucru (film, carte) general acceptat ca valoros (hai sa zicem LOTR, sau - mai bine - Solaris sau Calauza lui Tarkovsky) si un interlocutor, zimbind "ingaduitor", ar fi facut o "glumitza nevinovata" in care asocia gustul, discernamantul tau cu calitatea ta de moldovean si exprima consideratii deloc magulitoare (dar larg acceptate) privitor la intreaga aceasta categorie. Nu te-ai fi "basicat"? Nici un pic?

Plus ca, asa cum bine a observat Arwen, erai offtopic - remember:

Quote:
Amyd, io zic sa o lasi ca macane si-ti sare din mina. Dupa cum vezi lista asta e doar o enumerare de filme si note dupa placul fiecaruia. Notele nu se comenteaza, rostul listei fiind pur informativ. Daca ai o problema cu argumentatia unuia si nota de rigoare... creeaza un topic separat despre filmul cu pricina. In nici un caz dume de gen "nici nu ma asteptam...".

Quote:
Arwen, sint destul de satul de notele de 8, 9, 10 aruncate pe threadul asta, de parca ar fi superoferta.
"Gustul" nu poate fi bagat la inaintare ca scuza in orice context. Ca o regula generala, numai infantilismul iti poate nega capacitatea de a distinge intre ceva bestial pentru ca imi place mie si genial din principiu. Infantilismul, alcoolul sau halucinogenele.
Dupa parerea ta, pe asta de mai jos ce il afectezaza, "infantilismul, alcoolul sau halucinogenele" ?

Quote:
Originally posted by bugs
Eu am un sistem extraodinar de simplu in a aprecia filmele. Nu ma intereseaza DELOC daca este un film deshtept, simplist, avandul in rolul principal pe Chaplin sau pe Garcea. Ma uit la el si dupa aia ma uit in mine. S-a miscat ceva? Foarte bine. Eventual stau si ma gandesc ce si de ce. Nu s-a miscat sau s-a miscat prost? Sa fie sanatos. La fel, poate ma gandesc de ce, ca sa inteleg un pic fenomenu'. Parerea intregului mapamond este absolut irelevanta in fata propriei experiente. Lucrurile nu-mi plac la comanda, iar satisfactia proprie nu se masoara in stelute pe IMDB
Ce inseamna "genial din principiu" ? Cine pune acest verdict? IMDB? Academia? Amyd?

Iti recomand acest test.

Mercutio Benvolio is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2004, 17:25   #2972 (permalink)
Registered User

edlund's Avatar

Asterix si Obelix: Misiunea Cleopatra. Dragut filmul, ma asteptam sa fie super stupid, asa si e, dar are unele replici, aluzii la alte filme f. interesante. 7/10
Equilibrium - Misto filmul, cel putin prima jumatate, pe la sfarsit se pierde. Eu l-as asemana mai degraba cu 1984 decat cu Matrix. 8,5/10

edlund is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2004, 18:00   #2973 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Spawn 6/10. Ca orice film cu sperheroes facut dupa o serie de comix... it suxorz. Ata ete. Cunoscatorii stie.
Offtopic: what is it cu Mercutio si Johnny? Sau intre redactia GO si Mercutio?

Last edited by Roadkill; 15-01-2004 at 19:59..

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2004, 19:04   #2974 (permalink)
Registered User

GhostDog - 9/10
Run Lola Run - 7.5/10

STudio54 is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2004, 21:56   #2975 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Reqviem for a dream 2\10 un film de a caror personaje doar daca esti si tu unu` care baga la vena te poti atasa, eu abia asteptam sa crape cu totii si daca o mierleau ii mai dadeam ceva puncte, un film degeaba
MEMENTO 9\10 cel mai bun film din ultima vreme, vazut cu mare intarziere, un film facut pe gustul meu si cu un final/inceput pe cinste. ASA mai DA!

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2004, 22:18   #2976 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Hmmm, nu ca as da o ceapa degerata zdrobita pe 250 grame brinza de vaci cu chimen alterata de luna trecuta pe risti sa schimbi parerea buna a unor oameni dar sa facem niste precizari.
In primul rind chestia cu dreptul la vot era o gluma rautacioasa foarte bine tintita semnalata ca atare prin semnalele luminoase si sonore din dotare. Daca tot munuiesti citatele ca un veritabil Becali al forumului ar fi trebuit sa cauti in catastif sa gasesti antecedente inainte de a sari la cap (am vazut deunazi o reclama cu un "futbolist" pregatit sa sara la cap la o bila de bowling - a must see).

Da, am zis ca notele nu se comenteaza mai demult. Din pacate la vremea aia nu se aratase pleiada de filme "premiante" din ultimele luni. Parerea mea, cind Bad Boys 2 ia 8... the world is fucked up or smt. Un elementar bun simt ar trebui sa te faca sa judeci de doua ori inainte sa arunci un 10 in fata unui film (cu atit mai mult unui serial). Conform algoritmului de notare al lui Bugs, si tot trebuie sa ai un numar prim foarte mare de orgasme cu pierdere de fluid pe parcursul vizionarii peliculei ca sa ajungi sa dai un 10 de la nashul mare fara numar.

Iar Bugs este tot timpul sub influenta indulgentei. Asta e pacatul lui.

Mothersucker

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2004, 22:22   #2977 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

Revăzut Confidence - 7/10 - Un film cu nişte escroci.

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2004, 22:39   #2978 (permalink)
MMC
Registered User

LOTR-ROTK - 7/10 Pacat ca l-au lungit atata degeaba.

MMC is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2004, 12:48   #2979 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Quote:
Hmmm, nu ca as da o ceapa degerata zdrobita pe 250 grame brinza de vaci cu chimen alterata de luna trecuta pe risti sa schimbi parerea buna a unor oameni dar sa facem niste precizari.
In primul rind chestia cu dreptul la vot era o gluma rautacioasa foarte bine tintita semnalata ca atare prin semnalele luminoase si sonore din dotare. Daca tot munuiesti citatele ca un veritabil Becali al forumului ar fi trebuit sa cauti in catastif sa gasesti antecedente inainte de a sari la cap (am vazut deunazi o reclama cu un "futbolist" pregatit sa sara la cap la o bila de bowling - a must see).

Da, am zis ca notele nu se comenteaza mai demult. Din pacate la vremea aia nu se aratase pleiada de filme "premiante" din ultimele luni. Parerea mea, cind Bad Boys 2 ia 8... the world is fucked up or smt. Un elementar bun simt ar trebui sa te faca sa judeci de doua ori inainte sa arunci un 10 in fata unui film (cu atit mai mult unui serial). Conform algoritmului de notare al lui Bugs, si tot trebuie sa ai un numar prim foarte mare de orgasme cu pierdere de fluid pe parcursul vizionarii peliculei ca sa ajungi sa dai un 10 de la nashul mare fara numar.

Iar Bugs este tot timpul sub influenta indulgentei. Asta e pacatul lui.

Mothersucker
Trebuie sa recunosc un singur lucru: Johnny este unul dintre putinii oameni care stiu sa puna problema intr-o maniera extrem de "plastica".

Cat despre aromatele fluide ce stralucesc dare-dare in urma nesimtitilor care indraznesc sa acorde 10 unui serial execrabil.. no comment. Probabil ca daca as indrazni acum (ceea ce voi face) sa acord 10/10 unui film precum Luminile orasului sau Piciul (pe care le-am revazut foarte curand) mi-ai spune ca sunt ultima persoana in masura sa aprecieze un gen sau o specie sau orice altceva.... Imi asum riscul. Oricum, voi incerca sa evit atingerea suava a limitelor bunului simt...
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2004, 13:42   #2980 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

threadu asta chiar avea nevoie de ceva flame, prea se stafidise ...

on topic - Underworld - 7/10 ... merge, bampiri, varcolaci shi multe impushcaturi

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules