![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #281 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
T.Racer, de acord cu tine, veveritza e de 8, dar restul filmului e de 5 chiar shi numai pt simplul motiv ca 80% e copie shrek.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #282 (permalink) | ||
| Re: Re: Da crack city Quote:
ex iuventutis stulte factis quod me piget non est quod feci, sed quod facere iam non possum
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Black Hawk Down 8/10. Am vrut sa-i dau 7 dar asa de bine s-a auzit pe sistem 5.1 ca am zis sa-i dau un punct in plus. Nu cred ca filmul se vrea istoric. Si cred ca oricum e trist cand un soldat moare pe pamantul altei tari decat natale. Sper sa nu-mi sara vreunu in cap sa-mi zica ca erau acolo in cucerire. Ca al naibii sa fiu daca stiu ce aveau de cucerit acolo. ?. | ||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
Amyd, daca tu zici... merg pe mina ta However, SFOC este mult mai "aratos" decit American Beauty, oricum ai da-o. Iar, ca o parere personala, pina la 5 min inainte de final mie mi s-a parut mult mai rewarding ca experienta cinematografica decit al doilea (extrem de bun dealtfel).Hideyoshi (Ice Age - 7/10) Cu exceptia cazului in care te uiti frecvent la Fox Kids sau la Animax shit pe Antena 1 nu prea cred ca ai avut ocazia sa vezi "desene animate" de doar nota 7, in ultimii ani. IMHO LifeSucks Dimpotriva, veverita este singurul element in plus in toata povestea, care atinge doar corzile brute. In rest e o clona de Shrek (?) in aceeasi masura in care shrek este o clona de Balanel si Miaunel, Lolek si Bolek, Tom si Jerry & Co. | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
| Quote:
Ce avetzi nene cu mine ? ... va reamintesc ca in notarea unanim acceptata, 7 inseamna film bun. 8 inseamna foarte bun, ceea ce, sa ma scuzatzi, nu cre ca e cazul aici. Deja cu 8 intram in lumea capodoperelor genului (cartzile junglei, Shreck, etc.)
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
| Office Space - o comedie draguta, mi-a chiar placut. 6/10
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
definitia de la 8 include si unele faza mai speciale....veverita...care dupa mine face totu'..restul e o transhumanta... gradu' de insistenta al veveritei care trece peste orice numai sa sparga obiectul care-o duce numai la necazuri...![]() PS masi cum faci scrisu' ala transparent si ce inseamna ca nu am timp pe moment sa-mi amintesc latina(a murit saraca)
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
2001: A Space Odyssey - 9 A True Classic! 2010: The Year We Make Contact - 6.5 Damn, se pare ca intre 1968 si 1984 s-a uitat detaliul ala minor cum ca in spatiu nu prea se aud sunetele. ![]() Enigma - 8.5 Mi-a placut foarte mult atmosfera. Povestea e interesanta si chiar daca la sfirsit o ia pe aratura din punct de vedere al credibilitatii nu scade din valoarea filmului. Mez parererez
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
Sunt de acord cu Johnny. SFOC ii da clasa lui American Beauty, cel putin pe partea de filmare. Nu discut despre restul aspectelor, pentru ca as deveni prea subiectiv. American Beauty nu mi-a placut mai deloc, mai ales prin prisma "turmei" de fani care il ridica in slavi. La fel si Ice Age. In afara de faza cu veverita si a citorva poante, nu e mai mult decit un desen Disney lacrimos. Si nu inteleg de ce Shrek a devenit deodata un termen de referinta. Tipa arata mai real decit eroina din Final Fantasy, insa dincolo de asta a fost la fel de banal ca Monsters Inc. si alte filme pentru copii. Prefer "The boy who saw the wind", chiar daca ii lipseste umorul celorlalte. Revenind on topic Marlowe - 7/10, revazut pe TCM. James Gardner il joaca prost pe detectivul meu preferat, fiind clar cu o clasa in urma lui Humphrey Bogart in "Soimul Maltez". Asta chiar daca Dashiel Hamett nu e in aceeasi liga cu Raymond Chandler din punctul meu de vedere. Astept cu nerabdare "North by Northwest"
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #293 (permalink) | ||
| A.I. - 5/10 Charlie's Angels - 6/10 L-am vazut a treia oara. Filmu' e o parodie la adresa mai multor filme: Austin Powers, James Bond, Matrix, Romeo must die. Coloana sonora este de exceptie: Destiny's Child, Prodigy, Blink 182. Unele scene de lupta au o coregrafie impecabila, altele sunt chiar jalnice. Astept anu' viitor a doua parte. The Truman Show - 9/10 Desi Jim Carrey nu impresioneaza la modu' la care m-as fi asteptat, e unu' din rolurile cele mai bune ale carieriei sale. Printre altele, filmu' trage un semnal de alarma privind indobitocirea oamenilor fata de TV (fazele cu baia, fata de perna, politaii si baru'). O drama si in acelasi timp o comedie - am ras mai mult la acest film decat comediile propriu-zise.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
| Quote:
In plus, cel putin Oscar-ul pentru BC a fost acordat si din cauza zvonurilor rautacioase dar partial adevarate, care spuneau ca eminenta cenusie din spatele lui "American Beauty" a fost de fapt Conrad Hall si nu ne-experimentatul Sam Mendes, aflat la prima sa tentativa de film. Evident, chestiile astea nu se spun "pe fata", dar au cantarit greu in balanta. Oricum, din pacate Oscarurile se acorda rar ex aequo, asa ca a fost necesar ca unul dintre cei doi cineasti sa piarda... asta e viata. Salutari, Andrei | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
Exact: SFOC are stil si iti dovedeste asta la fiecare 20 de cadre. Spune-i forma fara fond, spune-i cum vrei, insa mie mi-a placut mai mult. Poate ca la American Beauty nu am sesizat eu imaginea ca actor, nu zic nu, nu sunt expert, ba chiar sunt foarte superficial uneori, insa nu mi s-a parut cine stie ce. Vorba lui Assassin, "a fost plat" (*wink*) si nici pe departe atit de atmosferic ca SFOC. Si s-a intimplat foarte rar sa cad de acord cu deciziile Academiei Americane de Film, poate tocmai pentru ca stiu ca judeca filmele dupa niste criterii intortocheate care nu prea au legatura cu ce apreciez eu la niste filme. Ca dovada pot da Titanic si Gladiator, care mi s-au parut mediocre, primul mult mai slab decit al doilea, evident, insa ambele dezamagitoare.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
|
Pai tocmai, ca pina si subiectul filmului este mult mai misto decit cel din AB. Stiam insa, la ora la care am vazut filmul prima oara, ca nu va primi nici un premiu major de la academia americana, subiectul fiind unul foarte sensibil pentru tarimul celor liberi si bravi. In definitiv cum sa premiezi un film in care o pondere insemnata o are tratamentul de cicat aplicat japonezilor-americani pe periada ww2? Repet, povestea este superba si se desfasoara excelent pina pe finalul filmului. Mie mi s-a parut excelent, iar elementul cheie al filmului (SPOILER amputarea miinii END SPOILER) m-a fortat sa privesc in cu totul alta lumina tot ceea ce se petrecuse pe ecran pina in momentul respectiv. Cind am privit a doaua oara filmul, am remercat de cite ori a lasat filmul sa se vada acest element, evident dar abil mascat. Tru teaser. Dar nu are rost sa divagam. Si american Beauty mi se pare un film foarte bun. Ma deranjeaza si pe mine bizonimea care se sparge in osanale la adresa genialitatii filmului. Nu, e doar un film foarte bun. Iar ca idee generala. SFOC il detin, AB nu... Puterea Exemplului | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
|
Johnny, pana una alta, nu am vazut SFOC si nu cunosteam faza cu SPOILER taierea mainii. Ai avertisment.
|
| | #298 (permalink) | ||
|
We Were Soldiers 5/10 Destul de slab. Ceva efecte vizuale interesante, in rest, same old... Ice Age - 8/10 Mi-a placut mai mult decat ma asteptam. Nu este la fel de bun ca si Shrek, de exemplu, insa am ras mult. Lucía y el sexo - 7/10 Desi filmul este bun, Medem nu reuseste sa scape de clasica tema a filmelor spaniole ...:/
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #299 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
signs, 6/10 Filmul nu exceleaza in absolut nimik, pretextul cu extratereshtii e cusut cu atza alba de la un capat la altul, Mel Gibson joaca destul de bine, dar nu indeajuns sa salveze un film mediocru. Joachin Phoenix mi-s lasat o impresie MULT mai buna in Gladiatorul, iar finalul in care tipul "revine" la credintza e previzibil, shi cam prea aburitor (sorry dar nu am gasit alt cuvant).
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #300 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Hercules - 8.5 The Jungle Book - 8 ® CartunNetuorc ® later edit: A vazut cineva "Turnul din Pisa"? Merita banii?
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|