![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2981 (permalink) | ||
| Scary Movie 3 - 6/10 umor ca si in celelalte parti dar parca asta mi se pare cel mai bun.
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #2982 (permalink) | ||
| Deadly Species - 1/10 - Pentru oamenii extremi de calmi si indulgenti. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl - 7.5/10 - Daca as fi fost la virsta potrivita, probabil m-ar fi dat pe spate. The Battle of Shaker Heights - 5.5/10 - Povesti despre problemele unui adolescent. Atinse atit de superficial si anost incit abia iteste capul din mediocritate. Tomb Raider: The Cradle of Life - 4/10 - Are la un moment dat niste secvente de actiune mai acatarii dar pe total ramine mirosul de pirtz de Bond nereusit. Was said and done | |||
|
| | #2992 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului | Reqviem for a dream 8/10 macar pentru sfarsit.Mai vad si eu un film fara "happy end" frate ca m-am saturat.Filmu` e facut destul de bine da sfarsitu` face toata nota. Trainspotting 7-7.5/10 per total merge filmu` da` parca lipseste ceva ,nu stiu exact ce. Matchstick Men 8/10 inca un film care merita vazut pentru sfarsit.Pana pe la ultimu` sfert de ora nu e naspa da nici mare minune nu e.Dupa asta incepe tot filmu` practic.In afara de ultima faza care e bullshitu` standard de la hollywood in care se impaca toti & shit.Oricum merita vazut Finding Nemo 9/10 unu` din cele mai tari filme de saptamana asta.Are grafica e funny e Disney e Pixar nuff said. | ||
|
| | #2996 (permalink) | ||
| XX/YY - 6.5/10 Daca ai rabdare sa il vezi pana la capat vei fi rasplatit cu un final excelent. Crazy/Beautiful - 6/10 Grosolana maniera in care se incearca sa te convinga ca intotdeauna tre' sa pui mai presus dragostea fata de cariera/profesie. What Women Wants - 6/10 Nu e un film original, insa este destul de amuzant. Pe alocuri. Hearts in Atlantis - 7/10 Anthony Hopkins face tot filmu', chit ca si scenariu' mi-a placut: usor si cu o doza potrivita de profunzime.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2998 (permalink) | ||
| Carpe Diem Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea | Finding Nemo - 7/10 Parca ma asteptam la mai mult, dupa cate laude am auzit la adresa filmului am ramas putin dezamagit. Tekken - The Motion Picture - 6/10 Atlantis - Milos Return - 3/10 E total aiurea in comparatie cu primul. abia am rezistat sa-l vad pana la sfarsit.
__________________ . | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|