![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3041 (permalink) | ||
| Braveheart - 9/10 Lasand la o parte faptu' ca dpdv al respectarii istoriei e cam varza si ca bataliile sunt puerile, reuseste sa atinga cu succes acea coarda emotionala. Merita sa ia Oscar pt. coloana sonora (James Horner) care face cel putin juma' din film. Catherine McCormack e o bunaciune™ cum rar intalnesti
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #3045 (permalink) | ||
|
Bai ce de filme bune in ultima vreme ![]() Elephant 7.5/10 Foarte misto filmat, mi-a placut foarte mult genericul. Altfel film care apare din umbra lui "Bowling for Columbine", insa alta perspectiva, rece, directa, fara sentimente. Personal nu mi-a placut chestia asta, dar.. sa zicem ca inteleg. | |||
|
| | #3047 (permalink) | ||
|
lotr3-return of the king 8/10 finding nemo 8/10 once upon a time in mexico 3/10(prost de tot filmu da prost nu asa) freaky friday 9/10( misto ideea iar ea joaca super) si am fost obligat sa vad down with love si view from the top pe care le notez instantaneu cu UNU din 10
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA Last edited by snoopy; 22-01-2004 at 04:08.. | |||
|
| | #3050 (permalink) | ||
| Kaena: La fucking prophétie - 5/10 - Animatie, frantuzeasca. Atmosfera deloc placuta ochiului (nici unul din cadre nu are maretie) personaje de cuc (Kaena - cu slipu'n cur). Abuz de fum si lumini volumetrice. Detaliile _lipsa_ sint ascunse sub atmosfera dark. Abuz de lichide cu o hidrodinamica indoielnica. Scenariul copilaros si obosit. Pe total mediocru. Bloody fucking Sunday - 6.5/10 - Poveste celebra. Poate filmul in sine e mai bun decit de 6.5 dar pe mine ma lasa rece subiectul. Am apreciat atmosfera greoaie si dinamismul haotic (in alea 15 minute care conteaza). Buffalo fucking Soldiers - 5/10 - Un film mediocru pe un subiect in care toate lemnele au fost taiate si surcelele adunate. Incepe precum se termina, brusc si fara "poc". Washington fucking Heights - 4/10 - Povestea de cartier a unui desenator de comix in zbaterea lui de a iesi din ghearele cartierului. Poate nu o sa va vina sa credeti, pina la sfirsitul filmului si reuseste Risipa de timp.
| |||
|
| | #3052 (permalink) | ||
| Angel Eyes - 5/10 Na, ca de la Snake am trecut la Angel si diferenta se vede. Jennifer Lopez ar face bine sa se lase de tentativele de actorie si sa ramana la muzica, sa isi agite posterioru' ala misto si sa il plateasca in continuare pe ala care ii intareste sfarcurile inainte de a trage duble pentru videoclipuri.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #3055 (permalink) | ||
| Trainspotting . 10/10 Prima oara l-am vazut prin 1997 si nu mi-a ramas in minte. Astazi l-am revazut si mi s-a parut exceptional. Un film cum doar britanicii pot face (bun scotienii astia,nu?). Mi s-a parut peste Requiem for a dream,pe care l-am vazut recent. Are o multime de faze frumoase dar nu mai stau sa amintesc decat una. Cea in care Tommy vrea sa faca sex cu nevasta'sa si da peste golul lui Archie Gemmill de la campionatul mondial Argentina 1978.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #3058 (permalink) | ||
| Underworld - 6/10. Cica s-a vrut sa fie si poveste, nu numai actiune... Pentru primul film vizionat pe anul acesta pot sa zic ca e mediocru. Parca mai memorabile sunt fazele din Blade 1 (bloody). Nu m-am uitat la Blade 2, merita? Abia astept Along Came Polly!
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #3060 (permalink) | ||
|
The Man Without a Past 7/10 Un film finlandez, cu un stil usor absurd, foarte european prin imagini si montaj. Prezinta o lume simpla, trista, mizera dar plina de naivitate si placuta ochiului. Film care merita vazut ca alternativa la porcariile de peste ocean.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|