Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-01-2004, 12:26   #3061 (permalink)
Registered User

West's Avatar

Matchstick Man - 7/10

Nicholas Cage intr-un rol de exceptie!
Citez : "Majoritate filmelor din ultima perioada se bazeaza pe final." (Irina Nistor, Film Puzzle - TVR2). Si in cazul acestui film replica se adevereste. Tot in aceasta categorie intra Basic si Confessions Of A Dangerous Mind, pe care, recunosc, nu le-am vazut ca sa-mi dau cu parerea.

PS. : Mor dupa Alison Lohman si Kirsten Dunst(ultima din Crazy & Beautifull si viitorul Mona Lisa Smile)!
Really do come true..."

West is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2004, 15:53   #3062 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Open Range - 7/10
Kevin Costner demonstreaza ca e mai bun regizor decit actor. Un western care iti da spatiu sa respiri, cu personaje putine, dar cu adincime, si cu cea mai buna infruntare de final pe care am vazut-o intr-un western. Puncte in plus pentru incercarea de a mentine realismul in redarea evenimentelor si pentru prestatia excelenta a lui Robert Duvall.
De vazut neaparat, pentru ca nu se mai fac westernuri de nici un fel, d'apai bune, fratilor si firtatilor.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2004, 16:06   #3063 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Sea of Love - 7/10
Melodia omonima si interpretarea lui Al Pacino si John Goodman compenseaza ceea ce s-a vrut a fi lovitura de teatru de la sfarsit, in general scenariu' destul de subtirel.

Heaven - 8/10
Unu' din cele mai ciudate filme pe care le-am vazut in ultimele luni (simbolistica si imagini superbe spre final). Cate Blanchett joaca exceptional.

Not Another Teen Movie - 5/10
Un fel de Scary Movie ce parodiaza "american teenager movies" or smth. Sursa principala de inspiratie: She's All That.

Levity - 8.5/10
Un Billy Bob Thornton din nou ireprosabil cu un rol ce mi-a adus aminte de cel din Sling Blade. Pacat ca i-au harait vocea lui Morgan Freeman.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2004, 20:42   #3064 (permalink)
Moderator

the exorcist 7.5/10

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2004, 22:25   #3065 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

From Justin to Kelly - 5/10
Yeah, I know, e pe locu' 2 in topu' imdb.com la Worst movie eve', insa mi-a placut coloana sonora. Daca pana la juma', a fost oarecum ok, apoi s-a transformat intr-o abureala pe care am vazut-o pana la sfarsit in speranta ca voi mai auzi o melodie misto.
Din cate am citit, filmu' a avut ceva incasari, deoarece cei doi protagonisti principali Kelly Clarkson si Justin Guarini, au concurat in finala American Idol 2002 (un fel de Scoala Vedetelor or smth), tipa iesind pe primu' loc si gagiu' pe al doilea.
Amandoi joaca relativ ok, desi rolurile sunt cretine rau, iar povestea a fost fumata pana la filtru in alte filme. In nici un caz, filmu' nu e un Grease pt. adolescenti, asa cum am citit numastiu unde.

Old 26-01-2004, 23:38   #3066 (permalink)
Registered User

stefan007's Avatar

Lost in Traslation -8/10

comedie in regie lui Sofia Coppola -se vede ca aschia nu sare departe de trunchi --in cazul asta

Thirteen-7.5/10

am vazut cam multe drame cu adolescenti americani ca sa mai apreciez inca una dar totusi trebuie mentionat rolul reusit al lui Holy Hunter.

Last edited by stefan007; 27-01-2004 at 19:24..

stefan007 is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2004, 11:02   #3067 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Assassination Tango - 5/10 - Filmul e rupt in doua. Doua subiecte care nu au nici o legatura intre ele, iar Duvall nu reuseste sa justifice comasarea lor intr-un singur film in nici un fel. Foarte artificial. Culmea este ca partea de actiune este ok, iar partea de "tango" este aproape interesanta de urmarit. Impreuna insa au un aspect de varza.

Session 9 - 4/10 - Un pseudo horror care nu reuseste sa te sperie sau tensioneze. Am apreciat aplecarea spre zona psihologica in defavoarea completa a paranormalului (foarte comun si ieftin in horror). Din pacate pseudo lovitura de teatru de la final nu are puterea sa te satisfaca in nici un fel.

The Cooler - 6/10 - Desi a inceput cu potential pentru o aventura misto, filmul se limiteaza la un "teatru tv" ieftin. Iar conflictul dintre personaje nu mi s-a parut atit de reliefat incit sa sustina asa ceva. Am dat +1 la nota pentru prestatia lui Alec Baldwin care mi s-a parut cea mai buna din film. Asta in conditiile in care eu cel putin am o criza de epilepsie cind vad vreun reprezentant al familiei Baldwin in fata mea.

Wonderland - 5/10 - Adevaratii cunoscatori ai pr0nului stiu cine este John Holmes. Filmul prezinta un episod din viata lui dupa ce s-a lasat de "meserie". Teoretic este reprezentarea artistica a unor evenimente reale. In viziunea mea este chiar prea artistica, producatorii grabindu-se sa prezinte destul de evident o parere personala in materie. In pofida actorilor super cunoscuti scenariul pur si simplu nu ofera suficient ca sa iasa ceva ca lumea.

Weak&Wounded

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2004, 19:50   #3068 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

Quote:
Originally Posted by stefan007
Lost in Traslation -8/10

comedie in regie lui Sofia Coppola -se vede ca aschia nu sare departe de trunchi --in cazul asta

indubitabil, cea mai senina comedie a acestui an

THUNDER is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2004, 19:28   #3069 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

The last of the mohicans 8.5/10 un film f misto exceleaza prin soundtrack care e de exceptie (enya of course) +madeline stowe=gagica marfa --> n1
Desi nu prea e fidel cartii io zic ca asta e un punct in plus pt film deorece cartea e undeva la nivelu unui copil de clasa a 3-a ... avand in vedere cand a fost scrisa totusi nici nu po sa te astepti la prea mult.
Miam adus acu aminte de un film f misto cu Madeline Stowe Kevin Costner si Anthony Quinn am cautat se numeste Revenge da nu prea il gasesc pe dc++ ...cine il are sa-mi zica.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2004, 21:36   #3070 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

American Splendor - 7/10
Plictisitor (la inceput), deprimant, comic, romantic. Paul Giamatti joaca superb, iar Hope Davis este una din actritele mele preferate

Hope Springs - 6.5/10
Reuseste sa evite cateva din cliseele caracteristice genului. Colin Firth este iar un englez stangaci, insa si un romantic incurabil, iar Heather Graham e... o papusa

Old 29-01-2004, 00:22   #3071 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Daca-mi permiti sa te deranjez Assassin, observ ca in ultima perioada esti pasionat de actritele pe care le vezi pe micul monitor.
Don't give in to the dark side of the force!

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 00:26   #3072 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Da, sunt in perioada aia...

Old 29-01-2004, 02:04   #3073 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Lost in Translation. 9/10
Un film care mi-a placut foarte mult. O combinatie de comedie cu drama. Este nominalizat la Oscarul din acest an la doua dintre cele mai importante categorii : best movie si cel mai bun actor in rol principal (Bill Murray...care joaca excelent).

Assassin,vezi ca e cu o actritza foarte dragutza de numai 19 ani. Iti recomand acest film.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 03:04   #3074 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

unde a-ti vazut Lost in Translation vreau si io sa il vad!

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 06:12   #3075 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Love actually 8/10 misto mi-a placut filmu o gramada de actori buni un scenariu cam cheesy dar nu chiar 100% cheese ca la americani...

ptz is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 09:31   #3076 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Lost in Translation

snoopy, l-am vazut acasa la mine. il gasesti pe dc++. la cinemauri in Romania nu cred ca a aparut. (sau ma insel eu ? )

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 19:08   #3077 (permalink)
Registered User

Mists of Avalon 5/10
We were soldiers 5/10
American Pie 3 6/10
Scorpion King 5/10
Gangs of New York 5/10

Aveti o sursa buna de filme? please...

Iepurator is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 19:11   #3078 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Bionicle: The Mask of Light - 6/10
Scenariu ok, imagine uneori superba - pacat ca muzica nu s-a facut simtita decat la inceput si la sfarsit.

Old 30-01-2004, 01:33   #3079 (permalink)

Waking Life (animatie, 2001) 9 Foarte deosebit filmul...Oricum e genul de film "Food for the brain"

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2004, 01:59   #3080 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Lost in Translation - 9/10
mi-a placut la nebunie, iar bill muray joaca fantastic.
plus, coloana sonora e de exceptie.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules