![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #301 (permalink) | ||
|
am vazut eu 'turnul din pisa' si iti spun sigur ca nu merita banii. singurele momente bune din film sunt scenele cu dinica/uritescu/visan... do not believe him ! [later edit] Dacã rateul "comediei" cu olteni (n.a. Garcea&co) era de aºteptat, ce ne facem cu un film "de autor" precum Turnul din Pisa, regizat de un ªerban Marinescu (Moara lui Cãlifar) ºi scris de un D.R. Popescu? D.R.P. a fost ditamai preºedintele Uniunii Scriitorilor, a mai semnat scenarii etc... Or, Turnul din Pisa e (tot) un film fãrã scenariu: cîþiva actori (buni: Dinicã, Viºan, Visu, Marius Stãnescu, Ioana Flora) se zbat într-un acvariu gol, din care-au fost aruncaþi peºtii ºi scursã apa pîn' la ultima picãturã... Falsã telenovelã "filozoficã" fãrã nimic de spus, dar cu pretenþii "artistice", Turnul din Pisa pare un film þinut în formol vreo zece ani ºi lansat ca nou-nãscut. Pãcat de actori! Alex Leo ªerban
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #302 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Mi-a fost imposibil sa citesc ce a scris HIM. Probabil ca ma depaseste. LifeSucks cred ca nu ai prins nimic din esenta lui filmului Signs. Alienii sunt doar un pretext , puteau fii si copii lui Bin Laden. Privitor la Phoenix si Gibson eu zic ca primul e mai convingator dramatic decat al doilea. Cel putin aici. | ||
|
| | #303 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
MMC, shi eu ce am zis??? ca e doar un pretext Quote:
Iar relativ la cei doi, am spus ca phoenix joaca mult mai slab decat in gladiatorul, nu ca e sub mell gibson. Shi cum spuneam, faza cu credintza e aburitoare rau. Adika tipul nu mai crede in dumnezeu, dar in acelashi timp striga I hate you la adresa lui (acceptarea existentzei divinitatzii), in acelashi timp in care i spune fratelui sau ka nu este nimik deasupra. Da shtiu, in personaj este o lupta intre bla bla bla. Subtzire, dupa parerea mea. Daca e sa vreau sa vad ceva convingator la adresa asta, mai bine revad stigmata, iar relativ la drame interioare, sint multe filme mult mai convingatoare. Repet, parerea mea e ca e un film mediocru, daca ar fi sa-l compar cu the 6th sense, e MULT sub.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Life : In primul rand discutia asta deschisa de mine nu-si are rostu in postul asta unde noi , diversi forumisti ne exprimam parerile referitor la diverse filme. Deci intai si intai scuze ca am inceput aceasta discutie. Totul pana la urma tine de gusturi. De Stigmata nici nu-mi spune mi s-a parut o porcarie sub orice limita(ceva de nota 0-1 no ofence) 6th sense bun dar nu atat de bun ca Signs mai ales ca nici nu le poti compara fiind filme de alta categorie .Pe langa Signs este adolescentin. Punctul de vedere al personajului si framantarile lui sunt 'tineresti' si lipsite de substanta. Da ce poti sa faci comparatie Star Wars cu American Beauty? Nu amandoua sunt bune dar nu sufera comparatie. Signs daca vezi dincolo de pretextul alien (si eu zic ca nu vezi , nu te supara , chiar daca ai scris asta) este o drama extraordinar de profunda si de dureroasa si de bine pusa in scena(repet fara fraierul ala de gibson care nu e in rol) . Dar asta este ma opresc aici ideea era sa le dam note nu sa facem recenzii.E vina mea ca am inceput. Sorry | ||
|
| | #306 (permalink) | ||
|
Haha. Lol @ Masi. ![]() Chiar m-am gindit daca sa scriu chestia respectiva sau nu. Fara insa ar fi fost greu sa leg propozitia respectiva, cu sens. In acelasi timp m-am gindit ca e genul de film pe care cine a avut de vazut l-a vazut deja ![]() E drept ca ti-am rapit niste fun... era interesant de vazut daca sesizai cioaca pina la momentul cu pricina | |||
|
| | #310 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Quote:
Io shi acu' regret banii pe care i-am dat pe cest film .. shi timpul pe care l-am pierdut urmarind-ul. E un film de duzina, pe care, daca n-ai ce altceva ce vedea la TV, poate ar' merita sa-l vezi .. Altfel, nu. Interesant mi se pare ca unii au vazut o oarecare esenta in el ... 5/10
| ||
|
| | #311 (permalink) | ||
|
Road to Perdition 8.5/10 Am taiat 0.5 din 9 fiindca a fost un film prea previzibil. Am dat 0.5 peste 8 fiindca Paul Newman ne delecteaza din nou cu o maiestrie nemaipomenita in a interpreta un rol. Desi Tom Hanks este un ator foarte bun, Paul Newman il face sa para mic copil in filmul asta ![]() Merita vazut!
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
Resident Evil - 6.5 (Decent...e bine facut, efecte bune...) The Watcher - 7 (Keanu Reeves joaca oribil...nici un pic de expresivitate) Kiss of the Dragon - 8 (Scene de bataie foarte bune, /me is Jet Li fan )Shawshank Redemption - 9.5 (Excelent film, dar paca nu e chiar de 10) Toy Story 2 - 9 (IUBESC desenele animate, in mod special Disney si Pixar). Monsters Inc. - 9.5 (daca nu exista Shrek lua 10) Shrek - 10 (Un absolut MUST SEE).
__________________ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #313 (permalink) | ||
| Quote:
Este vorba de Le huitième jour in regia Jaco Van Dormael, cu Daniel Auteuil (un Al Pacino al francezilor) si Pascal Duquenne in rolul lui .. mon copain Georges. SPOILER ALERT Handicapatul cu pricina sufera, in fapt, de o mutatie genetica, trizomia 21 sau sindromul lui Down supranumit - in mod peiorativ - si mongolism datorita formei ochilor. Este un amanunt de care trebuie tinut seama pentru o justa intelegere a filmului. Mongolii sunt oameni vioi, vivanti d'esprit, dar cu un acut retard intelectual si, tocmai datorita izolarii lor sociale, personajul cel mai insemnat din viata lor ramane .. mama. Maman, c'est toi la plus belle du monde Aucune autre à la ronde n'est plus jolie Tu as pour moi, avoue que c'est étrange Le visage d'un ange du paradis Un excelent film, intr-adevar. Plus, selectie oficiala la Cannes, in '96. You owe me.
__________________ Il s'agit d'un double je. | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
|
Mersi pentru raspuns moebius. The Little Mermaid - 7 In mod cert cei de la Diney isi stiu meseria. Chiar daca povestea in sine nu m-a atras, din cauza melodiilor a umorului si a personajelor nu pot spune ca a fost vreo parte din film care sa nu-mi fi placut. Asa ca ramine 7.
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
SCViper..The Shawshank Redemption...chiar e de 10. 9.5 parca prea e putin pt. el. ![]() Eu am vazut un film foarte frumos,intitulat A Perfect World , cu Kevin Costner si Clint Eastwood . Nota 8.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #317 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #319 (permalink) | ||
|
In urma discutiilor de pe aici am vazut si eu: Snow Falling on Cedars - 8.5 Superb film, imaginea si coloana sonora ruleaza. Mi s-a parut impregnat de spiritul oriental, parca ar fi fost realizat de asiatici (si nu pentru ca jucau japonezi in el ).PS: DAMN YOU JOHNNY WITH YOUR SHITTY SPOILER!
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #320 (permalink) | ||
| druids sau vergingetorix - slabutz de tot, 3/10, cristophe lambert nu e un actor memorabil john q - un film excelent, memorabil, mai aveam putin si plangeam 9/10 little nicky - adam sandler. si atat. 4/10
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|