![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3203 (permalink) | ||
| Quote:
Bad Company 5/10 un film prea mic pentru Hopkins. | |||
|
| | #3205 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti |
Ghost in the Shell - 8/10 - lua 9+ daca nu avea vocile alea absolut oribile lipsite de orice intonatzie si feeling....se pare ca japonezii la capitolul voice acting stau destul de prost,lucru stiut de altfel..in rest filmulezu e superb the net is vast and infinite...
__________________ The future holds many possibilities. | ||
|
| | #3207 (permalink) | ||
| Gigli - 5/10 In general si teoretic, eu rad cand ma uit la filme din doua motive: fie imi plac, fie din cauza ca sunt imbecile. Am zis teoretic, deoarece a doua varianta nu mi s-a intamplat pana acu'. Pana la Gigli. Am vazut multe filme tembele la viata mea, atat de cretine incat ma intrebam cat de mici sunt sansele sa nu devin handicapat mintal in urmatoarele 10 minute, daca voi mai avea vreodata erectie sau cat timp voi rezista sa nu ma arunc in fata primei masini, insa nu am ras de ele. Nu, sa nu ma intelegeti gresit. Gigli nu e un film prost, mai exact nu e unu' din cele mai proaste filme facute vreodata, asa cum spun bizonii de pe imdb care s-au luat dupa cateva dude cu diplome. Problema principala e ca pur si simplu m-am trezit razand in hohote undeva pana in primele 20 de minute, si anume la faza cand J Lo ii cerea socoteala lui Ben Affleck. Penibil nu este atat actingu' ei in sine, cat perspectiva din care o face. Rolu' pe care il joaca nu se potriveste deloc cu ea, atat dpdv al rolurilor anterioare, cat si dpdv a ceea ce reprezinta persoana ei publica. Nu e greu de ghicit cate si ce sfori s-au tras ca ea sa aiba rolu' ala, mai exact sa ii fie "partner" lui Ben Affleck si pe ecran, insa imbecilii din spatele manevrei n-au realizat ca ea nu este un Jack Nicholson cu tzate, cur si craci misto. Si daca tot am zis de trasu' de sfori, n-am inteles ce drq cauta in film Christopher Walken si Al Pacino: ambii au aparut pt. cateva minute apoi gata, s-au dus la casierie sa isi ia banu' (probabil a dat bine numele lor pe afis). Gaselnita cu handicapatu' e fumata, plus ca respectivu' personaj nu a putut de unu' singur sa scoata filmu' din mediocritate. Dc are 5/10? Pt. ca Ben Affleck a jucat decent (oricum mult peste ce ma asteptam io in urma unor chestii citite) si mai ales din cauza unor dialoguri/faze reusite la care am ras. In rest, filmu' e artificial, de la muzica imbecila (care se repeta si apare mereu la tzanc la un anumit gen de momente) si pana la scenariu' facut pe WC intre doua crampe stomacale. Jesus Christ Vampire Hunter - 4/10 Ca tot vb de filme proaste. Daca l-as fi tratat ca pe ceva serios, ar fi luat din avion 0/10. Absolut la toate capitolele, filmu' este varza, o duda stricata, cum vreti voi sa ii spuneti. Din punctu' asta de vedere, cre'ca este cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. Pe de alta parte, si io daca as fi avut o camera de filmat, cativa prieteni si ceva bani pt. a cumpara pelicula si a face cinste cu hamburgheri in timpu' pauzelor de "filmare", m-as fi orientat spre ceva neconformist care se nimereste sa aiba uneori un iz de caterinca de buna calitate. A Christmas Story - 5.5/10 Pt. copii. Ar fi luat nota mult mai mare daca eram mai tanar cu 15 ani sau daca macar il vedeam in preajma Craciunului. Buffalo Soldiers - 5/10 Ca multe alte filme, incepe bine si se termina prost. De la un umor negru bun se trece la o aiureala ce incepe cu 20 de minute inainte de final. Daca s-ar fi orientat spre contrele celor doi, ar fi iesit ceva frumos. S.W.A.T. - 5/10 Nu intotdeauna am chef sa vad filme americane de actiune. Din pacate, l-am vazut intr-un moment in care chiar nu conta ce gen e. Clisee peste clisee peste clisee. Capitanu' Thomas Fuller, desi a fost aratat ca un infect, si-a facut treaba ca un profesionist - asta mi-a placut. Dark Water - 5/10 Poa' e de vina faptu' ca l-am inceput de cateva ori si l-am abandonat din diverse motive (lipsa de timp, somn, plictiseala), insa comparatia cu The Ring (da, varianta americana) mi se pare aberanta. Cum spunea cineva pe imdb.com, este doar o "drama cu stafii" - si filmu' asta avea potential, putea sa fie ceva bestial.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #3210 (permalink) | ||
|
OMFG, Assassin spoke like a true beliver! Pavement - 4/10 - Filmul nu a fost chiar atit de rau daca treci peste fazele penibile si cliseele plictisitoare. Finalul a fost adus din miscari de maciuca. 20000 Leagues Under the Sea - 8/10 - Am stat mult sa pitrocesc o nota pentru filmul de la Disney promotia '54. Cind l-am vazut in copilarie m-a lasat cracanat, cartea e fara indoiala superba... dar vizionindu-l acum cu ochii relativei maturitati parca nu mai e ce parea sa fie. Fara indoiala este un clasic, superb pentru vizionat simbata dimineata. Lilo & Stitch - 7/10 - Desenul a fost dragut desi peronal nu am fost cine stie ce impresioant de stilul de a desena personajele hawayene or smt (nasurile alea borcanate &shit... cum pana mea te atasezei de un asa personaj). However, trecit peste partea de umor (si reusit si fumat) sint niste chestii care lipsesc... motiv pentru care ia doar 7. PS: Stiu ca e futil dar daca cineva are sub la 20000 leghe sub mari... le' me have it! | |||
|
| | #3211 (permalink) | ||
|
nu stiu unde sa scriu asta, asha ca o fac aici .nu ratati "The Story of Computer Games" (sau Video Games, nu mai stiu sigur) pe Discovery. e absolut geniala emisiunea.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #3214 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3218 (permalink) | ||
| Quote:
![]() 1949 - adam's rib - nu stiu, cred ca am asteptam eu la mai mult, desi filmul a fost destul de bun 1961 - splendor in the grass 1962 - lolita - kubrik rulz 1966 - blow up - foarte foarte
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #3220 (permalink) | ||
| Impostor - film interesant, dupa romanul omonim al lui Philip K. Dick. 7/10 pentru ca are niste faze dezamagitor de previzibile, dar e un SF fain.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|