![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #321 (permalink) | ||
| Resident Evil 7 A fost un film bunicel... de departe cel mai bun horror pe care l-am vazut in ultima vreme. Poate pentru ca n-au mai fost horror-uri bune, poate pentru ca nu ma mai misca genul. Oricum am senzatia ca mi-a placut atat de mult si prin prisma unei usoare nostalgii la gandul Resident Evil 1 pe PC... Efectele speciale de buna calitate si o atmosfera originala (ideea jocului in sine a fost originala) creeata cu migala si care capata profunzime in final... aminteste pe alocuri de Half-Life. Ce m-a deranjat au fost cliseele caracteristice genului parca prea dese si prea accentuate. Deja stiai ca in cutare loc, in cutare moment va aparea ceva din intuneric dupa cum era montat cadrul, dupa muzica etc. Coloana sonora mi s-a parut de asemenea potrivita, desi si aici ... uneori prea agresiva. Dupa sistemul meu de notare i-am dat: Efecte speciale 20; idee, scenariu, regie- 10; actori si interpretare -5; muzica 12; feeling- 15. Deci aproape 70 din 100 aka 7 ![]() Apropos de feeling in spatele meu in cinematograf era lotul national de handball or something deci catai malacii in scaunele mici de la Studio. Si la fiecare moment in care aparea cate ceva brusc din intuneric animalu' din spatele meu tresarea si zguduia serios tot randul din spate. Dupa care urma un "F----i mortii m---ii" sa auda toata sala feeling nu gluma... sourround si cu force feedback.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #322 (permalink) | ||
|
Druids-buun film. L-am vazut si eu si toata seara l-am injurat toti in cor pe ala care a inchiriat caseta. Saracu Lambert, trebuie sa-i fie tare foame daca joaca in filme d-astea. Am vazut azi Tenebre si am mai dat si bani .O prostie care s-a vrut de groaza cu un demon cu aripi care pana la urma era cel mai simpatic personaj din film. Ii dau 2 cu indulgenta.
__________________ People are strange when you're a stranger. | |||
|
| | #323 (permalink) | ||
|
Dude, Where's My Car - 6.5 (comedie oarecum decenta...) Wasabi - 8.5 (Excelenta comedie frantuzeasca cu Jean Reno, desi are o tona de parti stupide...zau merita vazuta) Panic Room - 7 (SPOILER ALERT In prima jumatate de film m-am prapadit de ras din cauza dobitocilor alora de "hoti". Spre sfarsit a devenit stupid, mai ales ca Raoul s-a transformat din comediant in psycho. Mi-a parut rau de negru...nu trebuiau sa-l prinda)
__________________ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #325 (permalink) | ||
|
North by Northwest - 8/10: film bun, putin fortat pe alocuri, dar totusi interesant; Cary Grant face filmul. Totusi nu inteleg cum e pe locul 18 la imdb...cam sus imho. Monkeybone 4/10: un film total neinspirat de la regizorul lui The Nightmare Before Christmas. Probabil singurul lucru bun din film e Bridget Fonda. Sexy Beast 9/10: bun din toate punctele de vedere. Desi Ben Kingsley face un rol de milioane si ar fi meritat Oscarul (recunosc totusi ca nu am vazut Iris cu Jim Broadbent, castigatorul), Ray Winstone mi-a placut aproape la fel de mult. In plus, actiunea se desfasoara alert si, cateodata, socant, iar finalul a fost unul din putinele care chiar mi-au placut dintre filmele vazute in ultima vreme. Concluzia: MERITA! Cu privire la The Crimson Rivers, nu mi-a placut intriga (gene pool stuff), scenariul pe alocuri si finalul, care, nu stiu de ce, imi evoca un film facut pentru TV. Mi-au placut scenele exterioare atat din sat cat si din munti, iar Vincent Cassel e, ca de obicei, de nota 11 (iar Jean Reno nu e nici el cu mult mai prejos). Repet, mi s-a parut EXTREM de imbecila ideea de a-l dubla in engleza, i-a rapit tot farmecul lui Cassel, care mie imi place tocmai pentru energia pe care o emana si care pur si simplu nu poate fi reprodusa de un englez la dublaj, mai ales de unul care cred ca nu mancase de ceva saptamani...
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #326 (permalink) | ||
| Pay It Forward - 9.5/10 Ideea e destul de originala. Helent Hunt joaca genial (chiar peste interpretarea din As Good As it Gets, chit ca ambele roluri sunt asemanatoare). Tot genial joaca si Haley Joel Osment (cre'ca e cel mai convingator rol al carierei sale), insa nu si Kevin Spacey (nu ca nu ar putea, ci pur si simplu rolu' pe care il interpreteaza nu ii permite). Sfarsitu' e fortat, nu era nevoie de un asemenea final atat de dramatic, mai ales ca mi se umezisera okii de cateva ori pana atunci . Din fericire, Bon Jovi are o aparitie trecatoare, asa ca nu prea am avut ce sa scad din nota![]() Changing Lanes - 7/10 Scenariu' scartie pe alocuri, fiind fortat pentru ca filmu' sa nu dureze putin. Intr-o situatie asemanatoare care ar fi avut loc in realitate, toate evenimentele ulterioare din film nu s-ar fi intamplat. Scena cea mai valoroasa a filmului este cea in care Samuel L. Jackson vb cu fosta lui sotie dupa scena cu alarma falsa din scoala - negresa a jucat perfect. Legally Blonde - 5/10 La inceput am avut o impresie negativa: scenariu' cretin si actori prosti, insa pe parcurs filmu' chiar a inceput sa imi placa. Nu ca s-ar fi schimbat vreunu' din cele doua aspecte, ci datorita cliseelor pe care industria cinematografica americana le stapaneste si stie sa le foloseasca aproape de perfectiune, clisee care iti induc anumite stari sufletesti, chiar daca esti obisnuit cu ele, chiar daca li te impotrivesti. Follow me©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #327 (permalink) | ||
|
Ah, jmf, partial te inteleg. Eu l-am vazut in v.o.; trebuie neaparat sa-l vezi si asa, altfel....sux0rz ![]() __ Assassin, Pay It Forward e un film decent, de hai, 5.75, rotunjit 6. Caror altor filme ai mai dat tu 9.5 ?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #330 (permalink) | ||
|
American Beauty - 9.5/10 - un filme superb... da' la care tre sa tina nervii sa te uiti .
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #332 (permalink) | ||
|
Am revazut "Scent of a woman" ... cred ca merita 9/10 ... "Matrix" ... 8/10 ... "The Crimson Rivers" ... 4/10 ... Daca Assassin da 9,5/10 la "Pay it forward", macar stiu un lucru ... nu mai e cazu' sa ma uit la filmu' ala ... eu unu' sunt complet lamurit, dupa 4/10 dat la "Reservoir dogs" ... ma intreb care sunt filmele de 10/10 ... probabil ca "Dirty Harry" si "Cliffhanger" , sau ceva asemanator ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #336 (permalink) | ||
| pop-corn & a couch
am vazut si eu Resident Evil. nu e foarte prost. mi-a adus aminte de filmul ala cu mortii vii, Intoarcerea mortilor vii sau Noaptea mortilor..., ceva de genul asta . si mai are ceva si din Alien (mai ales Alien 2, preferatul meu). pacat insa ca trebuie sa fie un Ridley Scott care sa se puna pe treaba si sa iasa un film de talia lui Alien...per total cred ca merita un 5 sau un 6, mai ales ca filmul nu are pretentii si e facut decent (ma refer la efecte speciale & stuff). are o groaza de replici tampite (aia cu sangele coagulat e tare de tot ) si de faze trase de par, insa ma asteptam la chestii mult mai rele. cred ca asha trebuie vazut filmul, cu impresia ca o sa ai de-a face cu ceva infantil si ieftin.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #337 (permalink) | ||
| Quote:
http://us.imdb.com/Title?0052638
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #340 (permalink) | ||
|
Ultimul film vazut de mine,chiar aseara a fost. Pe HBO. A fost un film frantuzesc,numit Les Rivieres Pourpres, adica Rauri de purpura. Cu celebrul Jean Reno, care apare in 75 % in filmele frantuzesti. Filmul a fost unul deosebit, cu crime groaznice si detectivi criminalisti. Un gen de film pe care eu il apreciez in mod special. Nota : 7
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|