Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-11-2002, 12:53   #341 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Quinta Royala - simpatic (mi-a placut Malkovich) -7/10
The Thin Red Line (revazut) - de-a dreptul bun - 8/10 (mentziune speciala pentru Nick Nolte)

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 13:54   #342 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Eu la The Thin Red Line ii dau 9 . L-am vazut de 4 ori la HBO. Un film aproape perfect.
Mentiune speciala pentru fazele de la inceput din jungla si pentru fazele de lupta de pe deal.
Inceputul filmului e foarte frumos. Cu crocodilul ala imens in mlastina si pe urma cu soldatul in jungla care se intreaba "cine duce acest razboi in inima naturii ? "
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	the thin red line.jpg
Views:	39
Size:	39.5 KB
ID:	3820  

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 14:19   #343 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Thin red line ... 8,5/10 ...

"Raurile de purpura" m-a atras destul de mult in primele 30 de minute ... in schimb sfarsitul mi s-a parut tampit rau de tot ... ca sa nu mai vorbesc despre ideea pentru care au fost comise acele crime ... Jean Reno in schimb are clasa ... e un actor foarte bun, IMHO ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 15:11   #344 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally posted by Salgado88
Daca Assassin da 9,5/10 la "Pay it forward", macar stiu un lucru ... nu mai e cazu' sa ma uit la filmu' ala ... eu unu' sunt complet lamurit, dupa 4/10 dat la "Reservoir dogs" ... ma intreb care sunt filmele de 10/10 ... probabil ca "Dirty Harry" si "Cliffhanger" , sau ceva asemanator ...
Mai bine taceai

Filosof©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 17:09   #345 (permalink)
Registered User

Quote:
nu prea sunt de acord la partea cu propaganda. exista, si simplul fapt ca au ales sa povesteasca cum au cashtigat o batalie dintr-un razboi pierdut sustine afirmatia asta.
Unde zice ca au castigat batalia? Are de la mine 8. Cel putin pentru unele secvente....si pentru coloana sonora.
Enemy at the gates.... 7
dude, where's .... -1!
resident evil.....4 cu indulgenta!

petman is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 17:21   #346 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally posted by petman

Unde zice ca au castigat batalia?
well, de la mine asha s-a vazut.
cand dusmanul se retrage de pe campul de lupta in dezordine si cu pierderi masive se cheama ca ai pierdut?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 17:29   #347 (permalink)
Registered User

Retragere tactica

petman is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 20:59   #348 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Panic Room 8/10. Thriller in "dulcele stil clasic". N-am prea multe sa-i reprosez, poate doar faptul ca, desi m-a tinut in fata monitorului, nu m-a tinut "in priza".

jmf is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2002, 22:34   #349 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Nu nu ... n-are nici un rost sa ma ascund pe-aici ... pur si simplu asta e parerea mea ... si oricum, daca ai bunavointza, baga si tu aici o lista cu filme pe care tu le consideri de 10/10 ... chiar sunt curios sa vad cum arata ....

The thruth is out there.

Old 04-11-2002, 22:51   #350 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

xXx - 8

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2002, 01:23   #351 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Thin Red Line 7.5
Desi filmul este genial ca idee si facut cu destula pricepere regizorala trebuie sa va marturisesc ca pe alocuri m-a plictisit. S-a insistat mult prea mult pe replicile filozofice eliptice nascute de mintile soldatilor cu shell-shock. S-a marsat mult prea mult pe cut-uri, fade-uri, pe ideea destinelor paralele, pe drama colectiva si pe analogii, ca sa te mai poti concentra pe un personaj pe care sa il intelegi si sa il simti. Asta este ce mi-a displacut mie, probabil pentru ca a venit in antagonism cu ceea ce mi-ar fi placut sa vad. Altfel ideea personajului "nimeni" care conteaza, reliefata prin actori necunoscuti vs cunoscuti si-a atins scopul. Filmul reuseste sa induca o parte infima ce-i drept, din sentimentul descris ca "in a war each man looks for an island for himself". Un film foarte european... Rol bine interpretat, desi foarte complex - Travolta

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2002, 05:40   #352 (permalink)
Asamblat in Romania

CdinT's Avatar

Cãlãuza (Stalker) - ??
Nu stiu ce nota sa-i dau. E un film bun. Dar pentru ca m-a lasat in ceata la unele faze (sau poate tot incercind eu sa caut intelesuri ascunse unde nu erau m-am bagat singur in ceata ) consider ca trebuie sa-l mai vad odata ca sa-l notez. Iar asta nu stiu cind o sa se intimple
Oricum pentru imagine primeste un 9.

Frailty - 7.5 very disturbing movie

SPOILER ATENTIE SPOILER ATENTIE SPOILER ATENTIE SPOILER ATENTIE
Totusi imi pare rau ca s-au purtat ca americanii cu sfirsitul (ca faza aia cu firu rosu si firu verde la bomba ). Tocmai din cauza asta m-am prins cam cum o sa se termine cu cinci minute inainte de rasturnarea de situatie. Asta nu inseamna ca sfirsitul asta nu e bun. Doar ca e prea Hollywoodyan.
In varianta Europeana ar fi ramas o incursiune in tenebrele mintii lu, ca un fel de documentar a ceea ce poate fi si cred ca ar fi fost mai de efect finalul asta.
SPOILER ATENTIE SPOILER ATENTIE SPOILER ATENTIE SPOILER ATENTIE

CdinT is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2002, 11:00   #353 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Am fazut pe HBO o comedie nord-irlandeza ce nu prea mi-a placut.S-a numit An Everlasting Piece. La noi s-a tradus vanzatorii de peruci. Umor tipic britanic la care probabil rad numai ei.
Nota : 4

Filmele de 10/10 in opinia mea :
  • Pulp Fiction
  • Forrest Gump
  • The Shawshank Redemption
  • Green Mile
  • Gladiator
  • Godfather part I
  • Godfather part II

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2002, 11:01   #354 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Antitrust - 4/10 Interpretari neconvingatoare, scenariu banal si irealist (cu o intorsatura de situatie spre sfarsit total nerealista). Se cultiva la greu mitu' adolescentului american care salveaza (cu sau fara ghilimelele de rigoare) lumea. Mi-au placut insa aluziile la Bill Gates si Microsoft.

The Shipping News - 8/10 Firu' epic e prea molcom in anumite momente, da' Kevin Spacey joaca din nou la inaltime. M-a enervat ca anumite aspecte mai "mistice" au fost lasate fara o explicatie. Ca parinte si nu numai as fi insistat sa aflu de unde stie fetita atatea lucruri despre casa.

Hong Xiguan zhi Shaolin wu zu - 3/10 (Legend of the Red Dragon) Extrem de slab. Mi se confirma inca o data ca Twin Warriors este cel mai bun film al lui Jet Li.

Quote:
Originally posted by Salgado88
Nu nu ... n-are nici un rost sa ma ascund pe-aici ... pur si simplu asta e parerea mea ... si oricum, daca ai bunavointza, baga si tu aici o lista cu filme pe care tu le consideri de 10/10 ... chiar sunt curios sa vad cum arata ....
Nu ti-ai exprimat o parere, ci ai dat un verdict in totala necunostiinta de cauza. Conditia necesara era sa vezi ambele filme, nu sa te bagi in seama gratuit pe langa ceilalti. Cat despre filmele mele de nota 10, daca chiar te intereseaza cu adevarat n-ai decat sa rasfoiesti acest topic.

Judged©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2002, 11:08   #355 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Killing Fields - emotzionant ... film de referinta - 8.5/10

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2002, 15:29   #356 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
Antitrust - 4/10 Interpretari neconvingatoare, scenariu banal si irealist (cu o intorsatura de situatie spre sfarsit total nerealista). Se cultiva la greu mitu' adolescentului american care salveaza (cu sau fara ghilimelele de rigoare) lumea. Mi-au placut insa aluziile la Bill Gates si Microsoft.
din pacate e doar un amarat de film cu aluzii. ar fi putut fi ceva mare.

zoso is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2002, 16:35   #357 (permalink)
Paranoia is natural

filme de 10/10, din cele vazute de mine:

Stalker
Natural born killers
A flew over a kookoo's nest
Shrek

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2002, 20:03   #358 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

One Flew Over the Cuckoo's Nest

10 Things I Hate about You: 7/10. Just a "feel-good" movie.

Ar trebui sa specific, poate, ca scala mea de notare nu corespunde intrutotul cu cea de aici. Ma ghidez mai mult dupa cea de la imdb, unde 10 e "excellent", iar 1 "awful". Eu prin excellent inteleg ceea ce aici e de la 8.5 in sus (sau hai, de la 9 in sus ). Just so you know

jmf is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2002, 11:36   #359 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Austin Powers in Goldmember - 7/10
Umor englezesc, cam grosolan uneori, in stilul Guest House Paradiso, cu aluzii nu tocmai subtile catre zone de sub centura. Daca Austin Powers: The Spy who Shagged Me vi s-a parut amuzant, atunci nu pierdeti partea a treia din serie. Daca nu v-a placut, s-ar putea sa fiti dezamagiti de A.P.

Oh, and yes, I laughed at the piss joke. Sue me. It was funny and I couldn't help it. And that's that.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2002, 23:34   #360 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Assassin ... evitzi un raspuns direct, si asta nu e prea frumos ...

in schimb, apreciez lista lui Haggis ... cu primele 3 chiar sunt 100 % de acord, cu celelalte mai putzin ... cat despre filmele mele de 10 ... :

Forest Gump, Pulp Fiction , Shawshank Redemption, Rainman , One flew over the cokoo's nest , The Sting ...

The thruth is out there.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules