Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-11-2002, 01:13   #361 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Tocmai am vazut Jhonny X o Comedie-Sadica as putea spune cele mai interesante scene din fil au fost desigur multiplele posibilitati prin care tipul omora oamenii .. iar premiul 1 a luat-o urmatoarea scena: bagatul capului intr-o baie de hidrogen lichid (care ingheata orice) si apoi lovirea acestuia de masa alaturata.
Eu ii dau un 5/10.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 11:11   #362 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Insomnia 7/10 : Al Pacino, Hilary Swank, Robin Williams

Ma asteptam la mai mult de la Chris Nolan, regizorul si scenaristul incredibilului "Memento", insa de data asta scenariul nu a mai fost al lui si cred ca asta se vede in calitatea filmului. Interpretare aproape impecabila din partea lui Pacino, desi ma asteptam la mai mult din partea lui.
Un film politist cu o intriga destul de previzibila, dar cu citeva momente superbe de tensiune. Merita vazut, dar nu este o capodopera

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 11:47   #363 (permalink)
Registered User

cavver's Avatar

Quote:
Originally posted by TheCrusher
Tocmai am vazut Jhonny X o Comedie-Sadica as putea spune cele mai interesante scene din fil au fost desigur multiplele posibilitati prin care tipul omora oamenii .. iar premiul 1 a luat-o urmatoarea scena: bagatul capului intr-o baie de hidrogen lichid (care ingheata orice) si apoi lovirea acestuia de masa alaturata.
Eu ii dau un 5/10.
"citeste" Portocala mecanica ( A Orange Clockwork) .

cavver is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 12:00   #364 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Not another teen movie...din seria comediilor proaste gen Scary Movie etc...6...momentele culminante sunt cele in care isi ia o tipa limba in gura cu o baba de 60 de ani...the horror...

Si am mai vazut juma' din Men of honour...nice.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 12:05   #365 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Cannibal Holocaust - 7.5

Pentru ca il cautam de foarte mult timp si nu m-a dezamagit cand in sfarsit l-am gasit.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 13:27   #366 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Hong Xiguan zhi Shaolin wu zu - 3/10 (Legend of the Red Dragon) Extrem de slab. Mi se confirma inca o data ca Twin Warriors este cel mai bun film al lui Jet Li.
Cel mai bun film a lui Jet Li (IMHO si am vazut o groaza, deh, pasiune mai veche) este Once upon a time in China. Great story, o coregrafie excelenta fara puteri super-para-extranormale (exceptie aruncatul glontului). Il am pe doua cduri pe undeva. O sa-l caut si o sa ti-l dau.

Ultimu' film vazut?

Goldmember - film naspa cu 3 scene misto, piticu does a great job.
Sum of all fears - mi-a placut fara sa-mi atraga atentia prea mult. As fi vrut ceva mai mult blood plus ca unele scene sunt stupide rau de tot precum aia in care rusu zica ca e healthy si robust si pica mort in secunda urmatoare. Parca ar fi comedie neagra.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 14:54   #367 (permalink)
Cd
Registered User

Cd's Avatar

Cavver, "A Clockwork Orange" nu inseamna "Portocala mecanica". Titlul vine de la expresia "queer as a clockwork orange", care inseamna foarte ciudat, straniu, excentric.

Cd is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 15:06   #368 (permalink)
Cd
Registered User

Cd's Avatar

American Beauty cu comentariul lui Sam Mendes. Tot 10/10.

28 Days Later, un film de groaza apocaliptic, cu o premisa nu foarte originala (un virus scapat dintr-un laborator rade aproape toata omenirea), cu gauri mari pe alocuri in scenariu, cu actori lemnosi, dar captivant, cu suspans sanatos, sperieturi zdravene (daca nu esti atent), imagine interesanta (filmat in mini-DV), poveste decenta si care da de gandit; resueste sa evite multe clisee din filmele de groaza hollywoodiene. 5.5/10

Old 07-11-2002, 17:51   #369 (permalink)
Registered User

cavver's Avatar

Quote:
Originally posted by Cd
Cavver, "A Clockwork Orange" nu inseamna "Portocala mecanica". Titlul vine de la expresia "queer as a clockwork orange", care inseamna foarte ciudat, straniu, excentric.
Buna observatia , dar astA este titlul in limba romana . Serios , asta e titlul .
Btw , cautati o carte cu titlul cele mai bune 50 de romane ale lumii comentate - o sa va distrati copios .

cavver is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 20:18   #370 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Triple XXX - 7.50/10 ...

Efecte ,muzica si cascadorii cool , final iesit un pic din tipar...

LED website online !

NUKE[D] is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2002, 20:56   #371 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Willow 7/10: Un film cu potential ridicat, produs de George Lucas si regizat de Ron Howard (prietenii stiu de ce ), dar care nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Eu, cel putin, speram mai mult...

The Scorpion King 4/10: O comedie proasta

Under Suspicion 6/10: Merita vazut pentru felul in care joaca Gene Hackman (nu ca Morgan Freeman ar fi nasol, dar Hackman mi-a placut in mod deosebit). In rest, e prea lent, cu scenariu destul de subred, care ar fi putut fi salvat de final, dar n-a fost sa fie...

jmf is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2002, 01:30   #372 (permalink)
Asamblat in Romania

CdinT's Avatar

Derailed - 2 - cu Van Damme (la Antena 1)

Stalker - 10
Intre timp am discutat cu oameni mai batrini si mai luminati care mi-au ridicat ceata de pe neuron

CdinT is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2002, 09:24   #373 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

M-a impins mintea mea slaba sa ma uit la Showtime. Pe generic - De Niro, Eddie Murphy si Rene Russo. De altfel sunt sigur ca genericul a fost cea mai buna parte a filmului. Nu inteleg de ce anumiti actori accepta sa joace in asa filme. E criza la Hollywood ca in fotbalul italian? Nu mai au bani de mancare? Pe scurt - nota 2. Nu va uitati. Daca va plictisiti dormiti sau cititi ceva.

Star Wars ep.2. Pe asta nu pot sa-l notez pentru ca sunt un fan al seriei si ar trebui sa-i dau o nota destul de mica. Rezultat final: uitati-va doar daca sunteti fani.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2002, 06:53   #374 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

eu cred ca De Niro a jucat in SHOWTIME pentru ca nu avea schimbat sa isi ia tigari. absolut jenanta chestia.

general's daughter - nu m-am impresionat foarte tare, genul de filme care pe moment iti par super, dar in 5 minute ai uitat cine joaca in el. 3/10

house on haunted hill - bunicel, pentru un film cu 4 actori de mana a 3a si cu cateva faze originale. 6/10

kung pow - foarte faina comedia 8/10

zoso is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2002, 19:29   #375 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Greenfingers - o comedie draguta, despre niste puscariasi care se apuca de gradinarit. SF, dar fain [7/10]

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2002, 22:37   #376 (permalink)
Registered User

Overflow's Avatar

Red Dragon 6/10

*SPOILERS*
Pe Norton nu prea il pot percepe ca politist. Hannibal este capturat in primele 5 minute ale filmului. Ritualurile psihopatului sunt lipsite de sens inclusiv simbolul de dragon rosu. Filmul contine "glume" care nu prea vad eu ce cauta in asemenea film. Pacaleala ca criminalul s-ar fi sinucis cu shotgun-ul mi se pare trasa de par si la fel si schimbul de focuri din final.

Overflow is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2002, 17:49   #377 (permalink)
Registered User

Hmmm, ia sa vedem ce am mai vazut in ultimul timp... pai ar fi cam asa:

Signs - 6

Ali G in Da House - 5. Ma asteptam la mai mult

Riuri de purpura - 5. Un thriller decent realizat pentru francezi, dar artificial in intriga si destul de previzibil.

Almost Famous - 6. Un film care cred ca putea sa fie mult mai bun, desi nu-i rau. Cel mai mult mi-a placut personajul interpretat de Frances MCDormand si scena in care fetele il omoara pe Opie.

Bobby Deerfield - 6. Un film din 1977 cu Al Pacino in rolul unui pilot de curse de Formula 1. M-am uitat la el instigat de promoul de la ProTv care arata numai secvente din curse. Ei bine alea din promo au fost cam toate, pentru ca de fapt e un film de dragoste. Una peste alta am stat pina la sfirsit, desi n-au fost decit vreo 5 minute cu Formula1 in film.

The Sum of All Fears - 2?? ... nu stiu ce nota sa-i dau. Abureala clasica, dar tras de par peste limita bunului simt. Cu mult peste.

We Were Soldiers - 7 Mel Gibson tinde sa devina un Sergiu Nicolaescu al Hollywoodului, insa cred ca acesta din urma ar fi dat mult mai bine in rolul colonelului Harris. Mel e excelent in roluri de razvlatit simpatic, de haiduc (ca in Bravehart) dar nu da bine in roluri de colonel, mult mai credibil in film fiind sergentul major. Cu toate astea, Mel se straduieste iar filmul e dinamic, timpul zboara iar scena ultimei batalii aduce aminte de Bravehart. Filmul sufera totusi de o groaza de clisee hollywoodiene fapt pentru care nu poate fi mai mult decit another war movie... si nu stiu cum naiba fac americanii astia ca in toate filmele cu Vietnamul ei sint cei care cistiga...

sradu is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2002, 19:49   #378 (permalink)
Cd
Registered User

Cd's Avatar

Harry Potter and the Chamber of Secrets: o implementare adecvata a cartii, in care Hermione nu apuca sa ne arate prea mult din jocul ei lemnos (he, he). Cam infricosator pentru copii mici, si nu nemaipomenit pentru cei mai mari, mai ales daca au citit cartea. Pentru cei care n-au citit cartea, presupun ca e chiar dragut filmul. 6/10.

Old 11-11-2002, 00:42   #379 (permalink)
Registered User

Am vazut si How High ... asta chiar ca a fost un film nashpa. Comedie-comedie, insa fara ritm si cu glume fortate. Doar citeva faze mi-au smuls cu greui un zimbet... poate o fi de vina si inexperienta mea in materie de dope si inabilitatea de a-mi procura o doza pentru a o asezona cu acest film... asa ca fiind destul de treaz, n-am ce nota sa-i dau filmului, un 4 ar fi suficient.

sradu is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2002, 00:43   #380 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Barton Fink 9/10

Da domle' mai vreau filme cu iz european... Si ma si miram de ce nu a avut succes in state in schimb aici a luat Palm D'Or la Cannes... pentru ca e o comedie neagra, absurda cu multe aluzii de tip satiric... peste puterea de intelegere a celor de peste ocean. John Goodman excelent... iar Turturro in stilu-i caracteristic.

Red Dragon 6/10

Un film politist cu sabloane aferente genului si nimic mai mult. Cand ma "certam" cu unii de pe-aici si ziceam ca se exagereaza cu continuarile, stiam ce zic. Personajul Hannibal isi pierde din farmec. Si dupa cum a mai spus Overflow mai sus, Norton nu e un bun politist. A jucat bine nu pot sa zic nimic, dar nu i s-a potrivit rolul. Harvey Keitel in schimb a fost placut privirii. Chestiile pe care nu pot sa le iert la film au fost portretul dublu al "bad-guy"-ului care oscileaza intre demon si om normal si care nu prea si-a avut rostul, problemele patologice de tip sexual si mesajele subliminale cu sange, bucati de carne si violenta fortat introduse (degeaba, efect ca in Tacerea Mieilor n-o sa mai fie) si nu in ultimul rand prelungirea filmului peste limita la care spectatorul isi pierde rabdarea. Trebuia sa aiba cu cel putin un sfert de ora mai putin.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules