Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack (1) Thread Tools
Old 05-08-2002, 00:01   #21 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Am vazut vreo 20 de min din filmul ala cu Mr. Bean. Genul de film care multi zic ca e prost dar mai toti rad . Mi-a placut, insa nu atat incat sa ratez meciul. Oricum, umorul de situatie e preferatul meu. Apoi urmeaza cel fin. Sau invers, depinde.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2002, 00:13   #22 (permalink)
Registered User

"Life as a house", un film incredibil de emotionant, conteaza enorm probabil si dispozitia in care te aflii, pe mine m-a tinut cu un nod in gat cam 1:30 ore si reusea, culmea, sa-mi mai smulga si cate un zambet chinuit/meschin, in toata drama reusind sa mai insereze si cate o o scena care iti re-seteaza limitele si da timp la fata de langa tine sa-si stearga o lacrima (de pilda cand actorul principal, in faza finala a unui cancer, cu dureri&stuff, simtiind nevoia sa-i imbratiseze pe toti fara sa le spuna de ce, reuseste sa sperie serios un muncitor gasit aleator pe acolo, muncitor care fuge de rupe pamantul crezandu-l pe invers)...foarte bine facut si cu un puternic mesaj despre idealuri relative, cum poti incepe sa te bucuri de viata si sa faci mai multe in 2 luni decat in toata.....toate astea de-abia din momentul in care devii constient ca se va termina chiar maine
In concluzie un film superb, cam ce s-a vrut "A Beautiful Mind", dar de mult mai multe ori mai bun ca infuzie de sentiment prin intermediul a numai doua simple simturi (vaz si auz)

GunX is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2002, 10:23   #23 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Eu am vazut ieri Saving Private Ryan si mi-a parut rau ca am pierdut timpul. Un film care fara Tom Hanks si Steven Spielberg nu ar fi valorat nici cat negru sub unghie. Pe langa faptul ca e propaganda pro americana pe fata si publicitate ptr armata americana m-au scarbit fazele de genu tipa care redacta stia toate scrisorile din sala si a identificat trei frati (prea tras de par) iar apoi lu ditamai domnu marshall i se face mila, recita un pic lincoln si trimite o echipa dupa ryan. Aia ba mai trag un glonte ba mai filozofeaza intr-o biserica ba se mai cearta intre ei (adica nimic important) iar la sfarsit fac dovada marelui curaj si patriotism american si raman sa apere podu. Ma scarbesc filmele astea. Mi-a placut inceputul though.......cu aia rupti pe plaja......excelent filmata scena.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2002, 11:56   #24 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Saving Private Ryan e ok pana cand incepe coloana sonora. adica bucata de la debarcare pana cand pleaca din satul cu sniperul din turla.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2002, 13:02   #25 (permalink)
Always Right

K-stor's Avatar

Aaaaa Artificial Intelligence

E un fel de poveste fantatica; cred ca mai mult pentru copii. As fi apreciat mai mult filmul daca il vedeam acum 7 ani. Un fel de remake la Pinocchio in vremuri moderne. Filmul incepe ca un SF (cu mici accente de thriller), continua ca un film de aventura, apoi unul de actiune iar in final un fel de soap-opera. Are aproape 2 ore jumate in care am fost tentat sa-l inchid de mai multe ori.
Scenariul e "tras de par tare de tot" si e regizat de Spielberg

Singurul lucru care il salveaza sunt efectele speciale [10/10] si felul in care e filmat (imi scapa acum cum se cheama in termeni tehnici), ma rog ma refer la jocurile de lumini si ungiul de filmare care e intotdeuna unul bun.

Per total [6/10] se putea ca Spielberg sa faca si ceva mai bun. Scenariul e luat la intamplare !

K-stor is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2002, 14:08   #26 (permalink)
Registered User

pontiacu's Avatar

filme de weekend

Ordinea cronologica ...

Raging Bull - super
3000 Miles to Graceland - tampenia secolului
Midnight Run - super
Carlito's Way - super
Fargo - meserie
Great Expectations - misto

pontiacu is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2002, 01:21   #27 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

AM vazut Pi. A fost.... Ei bine a fost.... Pe de o parte cam plictiisitor, pe de alta parte foarte interesant. Ideea filmarii in b&w mi-a placut, amplificand expresivitatea personajelor. Insa a avut un contrast foarte puternic care nu mi-a placut de loc (doar in cateva cazuri). Ma rog, oricum mi s-a parut mult mai misto si mai bine realizat requiem, desi Pi a fost mai interesant si mai profund.
Dar requiem te lasa cu un gust incredibil de amar in gura si in plus mai are si o muzica exceptionala. In fine, nota pentru pi : 8 .

42 is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2002, 03:11   #28 (permalink)
Registered User

MagicB's Avatar

Man in Black 2, daca l-ati vazut pe primu si v-a placut, merita sa mergeti si la asta, dac nu ... depinde. Comedie SF destul de "digerabila", efecte speciale faine, poveste subtire, etc... stiti voi tipu asta de film, il vezi odata, razi, e amuzant, da nu te mai duci a doua oara.

C.F. Gauss

MagicB is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2002, 10:31   #29 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

MIB2 e haios.....dar nu mai mult de atat....l-am avut filmat in sala si se auzea cam naspa dar am inteles. Poate il mai vad inca o data dvd rip si gata. Aseara am vazut Vidocq si mi-a placut mult de tot.....mai ales decorurile. parca spunea cineva pe aici ca decorurile nu prea e potrivesc. Ba cred ca merg perfect.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2002, 11:07   #30 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

am vazut :

trainspotting : 9 . Mi-a placut mai mult requiem, datorita starii mizerabile pe care ti-o creaza.

final destination : 8. Nu a fost cine stie ce, dar a reusit sa ma tina in suspans. Plus ca ideea a fost originala ?

o parte din amelie : dupa astea 2 deja eram plictisit si ritmul filmului m-a facut sa-l opresc si sa-l las pe alta data. Cred ca e foarte bun, totusi. Pacat ca e in franceza, urasc franceza cu toata fiinta mea.

Old 07-08-2002, 12:01   #31 (permalink)
Taiko

Hideyoshi's Avatar

AM vazut shi io MIB II ieri ... slabutz ... slabutz (nu ca m-ash fi ashteptat la cine shtie ce ) ... cel mai mult m-a deranjat durata filmului >>>> o ora shi un sfert (un pic mai mult decat un serial respectabil)... oricum , are cateva faze haioase ... 6

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2002, 21:39   #32 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

SADE. Tocmai am vazut premiera la fbo. Nu stiu cate sade-uri sunt, dar asta chiar mi-a placut. Ii dau un 9.00
Cel american stie cineva cum e ? Dsi ma cam indoiesc sa-mi palca.

Inainte de asta am vazut armageddon. Rusinos de prost. L-au salvat efectele si atmosfera : 5.00

Old 10-08-2002, 22:00   #33 (permalink)
tim
Registered User

tim's Avatar

Quote:
Originally posted by luNETistu'
SADE. Tocmai am vazut premiera la fbo. Nu stiu cate sade-uri sunt, dar asta chiar mi-a placut. Ii dau un 9.00
Cel american stie cineva cum e ? Dsi ma cam indoiesc sa-mi palca.

Inainte de asta am vazut armageddon. Rusinos de prost. L-au salvat efectele si atmosfera : 5.00
Armageddon a fost facut pentru mase, sa fie atinse la pipotzica.

Am vazut ieri Scorpion King, 6/10. O poveste despre un luptator care cucereste tot ce-i sta in cale, pina cind se gaseste "the one" care i se opune. Nimic special la film..Conan the barbarian style putin mai retusat sa nu fie chiar asa penibil.

tim is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2002, 18:35   #34 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Am vazut azi pe PROTV un film, Devils Child ce mi-a amintit oarecum de Devils Advocate. Tinand cont ca nu avea o distributie grozava, ca sa nu zic ca nu auzisem aproape de nimeni de acolo, si aceia in roluri secundare, tinand cont ca ideea era destul de bine transpusa ii acord un 7. Pentru un film "domestic" IMO e o nota foarte buna.

Old 14-08-2002, 03:48   #35 (permalink)
Registered User

MagicB's Avatar

"Beavis and Butt-Head do America" un film superb de animatie, de mult nu am mai ras asa copios, 9.2

C.F. Gauss

Old 14-08-2002, 15:54   #36 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by MagicB
&quot;Beavis and Butt-Head do America&quot; un film superb de animatie, de mult nu am mai ras asa copios, 9.2
Mda, si eu l-am vazut acum ceva vreme. Dar am o obiectie. Prima parte a filmului e superba, superfun. A doua insa m-a dezamagit. Adica doza de umor scade incredibil de mult. Deci nota pentru prima parte 10, pentru a doua 6. Per total 8

Old 16-08-2002, 03:21   #37 (permalink)
Registered User

MagicB's Avatar

care e prima si care e a doua parte, ca eu aveam intr-un singur fisier, deci cum le delimitezi?

C.F. Gauss

Old 17-08-2002, 01:51   #38 (permalink)
May May has a birthday
Pericol Public

May's Avatar

Ultimul film pe care l-am vazut e "Amelie"...l-am vazut ieri si revad secvente chiar acum, ca se uita fratele meu pe celalalt calculator...mi se pare foarte dragut, adica ma uit a doua oara fara sa-mi displaca

May is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2002, 23:28   #39 (permalink)
Registered User

Virtual_Fighter's Avatar

Not another teen movie umor american scarbos dar care mie personal imi place.Oricum anumite faze cam trase de par nota 8
In death have you returned my pride

Virtual_Fighter is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2002, 22:03   #40 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

natural born killers. super film, niciodata nu am putut sa-l vad tot.
A inceput cam haotic cu imagini razna si fara prea multa noima, dar dupa partea cu indianul a devenit excelent.
9.5, pentru ca unele pearti nu au fost tocmai bine realizate la inceputul filmului, si in loc sa fiu prins de jocul de imagini, m-a pierdut. Adica de inteles am inteles, dar au fost cam plictisitoare.
Un film super, cu un soundtrack super, cohen parca s-a nascut pentru filmul asta

9.5

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules