![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #381 (permalink) | ||
|
Oceans' Eleven --- film de duminca, fara pretentzii - 6.5/10
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #384 (permalink) | ||
|
zoso loveste din nou, dind 8/10 filmului "Kung Pow", care este o scremere crincena a unui handicapat cu crampe intelectuale, o multime de idei bune facute praf si pulbere in cel mai neinspirat stil posibil. Un film cu Steve Oedekerk, un fel de Tom Green mai naiv. O noua dovada ca simtul umorului e complicat rau, si ca unii nu au manual de utilizare la el. Ma rog, revenind la oile noastre: Yamakasi - 5/10 - Idee buna, dar in final un conflict prea putin tensionant, iar scenele de actiune ar putut fi mult mai interesante cu un slo-mo gen Matrix. Parerea mea. Petrecerea - 7/10 Desi l-am vazut a zecea oara, tot am ris cu lacrimi la unele faze. Din pacate de la jumatate incolo filmul oboseste si cade in penibil. Oricum, una dintre cele mai bune comedii care s-au facut vreodata.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #385 (permalink) | ||
|
jinxie, dupa cum spuneam pe subiectul cu garcea si oltenii, nu-mi lua dreptul de a fi prost. panic room - absolutamente bestial. 9/10. jodie e superba iar forest whitaker, ce sa mai voobim. http://us.imdb.com/Details?0258000 Yamakasi - cam najpa, filmul asta ar fi trebuit sa fie facut de americani si ar fi iesit superb. 7/10 mr. deeds - cam varza filmul asta 4/10 si btw, diavolik, yamakasi nu e cu pacino :P
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #386 (permalink) | ||
|
Am vazut si eu Ice Age (cu pretul unei reprize pierdute din meci). Acum ma ghemuiesc in spatele scutului cu +30 ranged defense si cannot be spit: mie mi-a placut mai mult decat Shrek. Poate nu are o poveste atat de buna dar de multe ori are un umor (imho) genial. Nota noua.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #387 (permalink) | ||
|
Pot spune neinfricat ca si mie mi-a placut Ice Age mai mult decit Shrek. Dar doar cu putin. Alte stiri: Heist - 6/10 Un film bun, cu un Gene Hackman care nu si-a pierdut farmecul pe care il avea in Filiera Franceza, insa destul de previzibil
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #389 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Reign of Fire ------------------------------------0/10(vorbesc serios) Asediul(denzel,bruce,etc)------------------0/10(am iesit din sala) Signs------------------------------------------------3/10(idem) M.I.B. 2--------------------------------------------4/10 MR.DEEDS--------------------------------------7/10(adam sandler face tot filmu') Final Fantasy-------------------------------------8/10 Braveheart----------------------------------------9/10 Legendele Toamnei--------------------------10/10
__________________ Tell'em Magic sent ya' | ||
|
| | #390 (permalink) | ||
|
Red Dragon ... 6/10 ... ca sa zic asa , o mare dezamagire ... nimic nu se compara cu "Tacerea mieilor" ... dar nu m-ar mira deloc daca astia n-o sa faca in curand si continuarea de la "Hannibal" ... ... oricum, respect! Jodie Foster, pentru ca nu a mai acceptat sa joace in celelalte filme din serie ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #392 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Changing lanes - 7,5/10, adika chiar mi-a placut, nu are cine shtie ce ideatica, dar imi place cum a jucat samuel l jackson, alternand pasajele mai "dramatice" cu cele caracteristice, dur-violente. Ben Afflek s-a straduit destul, shi chiar daca nu i-a ieshit perfect, in unele momente e chiar convingator, regie decenta, nu se distinge prin nimik, dar nici nu cade in penibil. Finalul cam previzibil e singurul lucru pe care i l-ash reprosha.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #397 (permalink) | ||
| obsedat Linux Join Date: May 2002 Location: intr-o oarecare camera din regie |
but i'm a cheerleader -- 0/10 (mi sa facut rau de la fazele alea cu gay) mr deeds -- 6/10 (acceptabil) joe somebody -- 2/10( o porcarie) city of the lost children --0/10(am dat halt dupa primele 15 minute) harvard man --3/10 (acceptabil spre naspa cu inclinatia spre naspa) how to kill your neighborgh's dog -- 2/10 (jalnic) the new guy -- 3/10(ala arata ca dracu) reply-kate -- 4/10(treaca mearga..da mai bine nu-l vezi) count of monte cristo --6/10(prima parte mi-a placut apoi devine evident) meet the parents -- 7/10(io zic ca se merita) nostradamus -- 3/10(idiot tare)
__________________ $killall -9 lusers && wget ROOT to make clean | ||
|
| | #398 (permalink) | ||
|
Jackie Brown 8-9 . Mai bun decat pulp fiction , iar Pam Grier este EXCEPTIONALA de nota 10 , straluceste . Distributia este superba ( mai putin politistii - oricum nu prea au un rol asa de mare ) , iar finalul este chiar neasteptat .
__________________ Haideti sa haidem | |||
|
| | #399 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Asta chiar e o intrebare dificila |
Sabrina (6/10) - aseara pe Antena1. Un film cu cateva nume stralucitoare in distributie, dar o poveste de dragoste destul de banala. Ceea ce a salvat filmul (in ochii mei) a fost distributia, realizarea tehnica bunicica dupa mintea mea si niste schimburi de replici amuzante pe alocuri. Sa nu uitam si faptul ca aveam un chef nebun sa vad un film. In cuvinte putine: film de vazut cu femeia.
__________________ "Adica daca mori intri pe net?" | ||
|
| | #400 (permalink) | ||
| Garcea si Oltenii - 2/10 The Ninth Gate - 7/10 Atmosfera, muzica superba, sfarsit dubios in incercarea de a iti incalci cat ma mult neuronii. Novocaine - 6/10 Banal, previzibil, iar unele faze sunt trase rau de tot de par. 10 Things I Hate About You - 7/10 La inceput aveam impresia ca e genu' ala de comedie "american teenager". Bine, tot genu' ala e, da' un pic peste medie - coloana sonora chiar e draguta. Mission Impossible 2 - 6/10 Mi-a placut mai mult decat prima parte, chit ca negresa aia e urata cu strigaturi. Oricum, are in el acea mediocritate intalnita in filmele James Bond. Dungeons & Dragons - 7/10 Din anumite puncte de vedere, e deasupra lui The Fellowship of the Ring (nu dadeaaaa ) Daca nu ar fi fost un film caruia sa ii lipseasca finetea, ar fi ramas un titlu de referinta.K-Pax - 8/10 Coloana sonora e excelenta, desi se repeta, nu deranjeaza (cazu' Morrowind - Jeremy Soule). Kevin Spacy are niste mici scapari, da' e Ok. More©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|