Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-06-2004, 23:03   #4041 (permalink)
Kek
FuZzMaster

Kek's Avatar

Monty Python and the meaning of life - 8/10 A fost pe ProCinema zilele astea...au fost doua faze la care nu mai puteam sa respir de ras.

Kek is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2004, 23:13   #4042 (permalink)
Registered User

UnSlayne's Avatar

genial filmul ala! eu zic ca i-ai dat cam putin
9.5/10 - ca sa nu intrebe Ocelot cum e cu 2001

UnSlayne is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 15:49   #4043 (permalink)
Subterranean infiltrator

Karg's Avatar

Finding Nemo - 7/10
are citeva parti grabite, citeva idei decente iar dory e un personaj memorabil.

Karg is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 16:49   #4044 (permalink)

Amyd's Avatar

Quote:
Originally Posted by Karg
Finding Nemo - 7/10
are citeva parti grabite, citeva idei decente iar dory e un personaj memorabil.
Dory? Care era Dory? Am... uitat...

Salutari,
Andrei

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 18:53   #4045 (permalink)
Moderator

spartan 6/10

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 19:11   #4046 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Freaky Friday - 7/10 - comedie, dragutz filmul, da' doar atat.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 12:25   #4047 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Kill Bill (episodul 2) - 9/10
Quentin Tarantino are un talent special de a crea conversatii memorabile si asta se vede din plin in partea a doua a filmului. Elle Driver este un personaj remarcabil jucat excelent de Darryl Hannah, despre care multi au spus ca a facut cel mai bun rol din cariera.
Uma Thurman se descurca magnific in continuare, iar confruntarea finala (verbala si fizica) dintre ea si Bill (David Carradine) face toti banii.

Long live Beatrix Kiddo.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 13:56   #4048 (permalink)

Aquashark's Avatar

Phone Booth - 9.5/10
excelent! see for yourself!

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 16:26   #4049 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Zatôichi, versiunea din 2003.
Intrucat DivX playerul este plecat de acasa am vizionat filmul pe 17"; daca ma gandesc putin asta nu ii ciobeste mai deloc nota finala.
Asezati-va confortabil, desigilati popcornul si desfaceti o bere. Urmeaza:

SPOILERE
Ma asteptam sincer sa fiu la ceva mai aproape de stilul lui Kurosawa. Nu stiu de ce. Am fost putin surprins (si usor dezamagit) de artezienele de sange care sareau din orice rana, fie ca provenea dintr-un brat terminat prea brusc sau dintr-o intepatura banala in burta. Initial m-am gandit ca astea sunt scapari/exagerari ale rejizorului, dar pe la jumatea filmului m-a traznit ideea ca sunt facute asa intentionat.
Dracu' sa-i ia si pe japonejii astia; Kurosawa facea filme violente fara sa arate sange. In ziua de azi se merge pe ideea ca o lovitura de sabie care nu este urmata de potop este o lovitura nereusita. Dar trec peste asta, nu vreau sa las impresia ca filmul este nasol. Daca ma gandesc bine, nici nu arata gretos tot sangele ala.
Trec si peste "fantasy"-ul din film, este inerent legendei samuraiului orb.
Mi-au placut foarte mult scenele cu muzica ritmata care se suprapune peste 4 oameni muncind. Chestia asta se intampla de cateva ori in film si m-a lasat cu o impresie extra. Aia patru workeri dau cu sculele perfect sincronizat pe ritmul soundtrackului dar fara ostentatie. De fapt am remarcat chestia din greseala.
As putea sa ii acord un punct in plus pentru asta, dar cand aud de puncte in plus imi apar in minte doar scene cu sâni.
Foarte dibaci introduse in film mai sunt vreo doua scene cu dans japonez, pe muzica de-aia produsa de un instrument cu (putine) coarde. Sensibilizeaza inimile ascultatorilor, nu alta. Mie mi-au placut desi nu apreciez dansul in general, si cu atat mai putin cel japonez. Nu-sh cum au facut astia de au reusit sa-mi mearga la inima.
Daca cineva mai destept ca mine a vazut filmul (si e foarte probabil sa fie asa) il rog frumos sa-mi explice si mie ce rost au avut scenele cu vecinul retard care alerga racnind cu sulita in maini. Am intors problema pe toate partile dar nu i-am dat de cap.
Sfarsitul SPOILERELOR

Per total (proasta sintagma in cadrul discutiei de fata, ca si cum as putea acorda nota partial) primeste nota 7.5
Cu alte cuvinte mi-a placut mult, dar eu sunt nitel addicted de povestile cu samurai.
N-am putut totusi sa nu-i scad juma' de punct pentru [mic spoiler] afluenta prea mare si inutila de sange.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 16:45   #4050 (permalink)
Registered User

Herete's Avatar

Johnson Family Vacation - 5/10 - comedie slaba cu black people.
Fahrenheit 9/11 - 10/10 - adevarul vazut prin ochii lui Michael Moore despre George W. Bush inainte si dupa 11 septembrie si razboiul din irak.

Herete is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 22:46   #4051 (permalink)

kill bill 2 4/10 hai poate 4-5 dar e un film prost, l-am vazut pana la capat numai pentru ca asa e frumos sa vezi toate partile, dar nici nu se apropie de kill bill unu nici la actiune nici la nimic, are accente de karate kid pe alocuri si de supranatural (iesea aia o laie din coshciug)

am vazut mai sus note pentru finding nemo si freaky friday, evident fiecare cu gustul lui
dar as mentiona ca eu as da lui finding nemo un 8/10 pt. ca intr-adevar e amuzat chiar daca e un desen animat tintit catre copii, iar filmului freaky friday ii dau 9/10 actrita principala (imi scapa acum numele) face un rol excelent chiar crezi ca e un copil

Lord is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 10:46   #4052 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by RvsS
Imi pare rau dar nu ma pot abtine sa nu comunic domnului Cowboy ca Dogville nu e overrated, ci underrated.
Mie imi pare in continuare o bashina artistica. Ma duc la un film ca sa mi se spuna o poveste, nu o aglomerare fara sens, comic teatrala. Daca vreau o declaratie artistica legata de renuntarea la fatade ma duc in piata, nu la film.

Faptul ca daca sapi suficient de adanc gasesti sensuri si subintelesuri, mesaje si genialitate nu prea are relevanta. Daca te uiti suficient de mult la o gramada de cacat in mod sigur o sa gasesti numele lui Dumnezeu scris acolo.

Parerea mea.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 12:18   #4053 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cowboy
Mie imi pare in continuare o bashina artistica. Ma duc la un film ca sa mi se spuna o poveste, nu o aglomerare fara sens, comic teatrala. Daca vreau o declaratie artistica legata de renuntarea la fatade ma duc in piata, nu la film.

Faptul ca daca sapi suficient de adanc gasesti sensuri si subintelesuri, mesaje si genialitate nu prea are relevanta. Daca te uiti suficient de mult la o gramada de cacat in mod sigur o sa gasesti numele lui Dumnezeu scris acolo.

Parerea mea.

Si mai e o chestie..... Am vazut prima parte din Dogville si este execrabila. Ii dau 2. Nu stiu cum e a doua parte (pe care ma invita zmack sa o vad dupa o cafea ) dar sunt eu optimist azi si ii dau 8 fara sa o fi vazut. Pai daca facem media iese 5, o nota acordata comediilor de duzina si asta cu multa indulgenta. In urma acestui tip de judecata rezulta ca intr-adevar este o basina artistica umflata cu pompa.

zmack....deja imi e sila de scena aia cu toate elementele desenate si dialogurile seci. I don't think I can take it. Poate dupa niste pastile puternice, o simpla cafea nu cred ca ar avea vreun efect (oricum pot sa veau 2 litri de cafea seara si tot dorm neintors).
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 12:19   #4054 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

The Punisher - 8,5/10 - super film de actiune, imi place mai ales cum isi ia bataie pers principal, dar n-am inteles care-i legatura cu Marvel...

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 14:16   #4055 (permalink)
Registered User

motorzbh's Avatar

Quote:
Si mai e o chestie..... Am vazut prima parte din Dogville si este execrabila. Ii dau 2. Nu stiu cum e a doua parte (pe care ma invita zmack sa o vad dupa o cafea ) dar sunt eu optimist azi si ii dau 8 fara sa o fi vazut. Pai daca facem media iese 5, o nota acordata comediilor de duzina si asta cu multa indulgenta. In urma acestui tip de judecata rezulta ca intr-adevar este o basina artistica umflata cu pompa.
vorbeshti de dogville cu nicole kidman ?
in primul rand ca nu e comedie.
in al doilea rand ca nu e frumos sa vorbeshti de un film daca nu l-ai vazut.
in al treilea rand e o drama beton.
am vazut shi eu monty python-ul. marfa. l-am tras pentru posteritate. baietzi au mai multe filme la fel de serioase. 9/10.
a fost pe HBO Life is a house, cu Darh Vader jr , interesant filmul, dar iarashi o chestie cu eterna iertare ... in care eu nu cred. 8/10

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 15:00   #4056 (permalink)
Paranoia is natural

The punisher, perfect ... pentru un 4/10

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 17:46   #4057 (permalink)
Registered User

nutu's Avatar

Am vazut si eu in sfarsit In The Mood for Love. Foarte misto, 9/10. E genul de film la cere nu te intereseaza prea mult intriga (care de altfel e banala) ci pur si simplu iti place sa privesti si sa asculti. Merita

nutu is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 22:32   #4058 (permalink)
Registered User

UnSlayne's Avatar

Dead or Alive - 9/10 (pentru ca prea mare parte din el e un simplu yakuza movie. totusi i-as fi dat 10/10 pentru ca probabil are cel mai mishto final pe care l-am vazut in vreun film)
Ichi the Killer - 10/10

UnSlayne is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2004, 00:06   #4059 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

Barbershop 2 - Back in bussiness - 5/10 mult mai slab ca primul....

The Butterfly Effect - 7.5/10
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is online now    Reply With Quote
Old 02-07-2004, 00:11   #4060 (permalink)
Moderator

Am vazut prima parte din Dogville si este execrabila
mai fa o incercare. e un film excelent si merita sa-i mai dai o sansa cand esti intr-o pasa mai.. receptiva.

girl with a pearl earring 7/10

ild12 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules